KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "térítés"

Ingyen lesz egy nyelvvizsga

Egy nyelvvizsgához minden fiatal ingyen juthat hozzá január elsejétől. Vagyis az is, aki korábban már sikeresen vizsgázott valamelyik nyelvből. Novák Katalin, családügyi államtitkár azt mondta a Híradónak: a kormány kiterjeszti saját korábbi döntését, és nem csak az első vizsgázóknak téríti vissza a díjat, hanem egy bizonyítvány árát azoknak is, akik már rendelkeznek nyelvvizsgával, de egy újabbat is bevállalnak. Jövőre fejenként 34.500 forintot fizetnek vissza az árból, a többség esetében a teljes díjat.

Hogyan nézzen ki az ünnepi asztal?

Sokszor rohanunk, ritkán adjuk meg igazán a módját annak, hogy egy rendesen megterített asztalhoz üljünk le ebédelni vagy vacsorázni. Karácsonykor azonban szinte mindenhol előkerül a legszebb étkészlet, abrosz és a nászajándékba kapott evőeszközök. De vajon tudjuk-e pontosan, hogy minek, hol kell lennie egy tökéletesen megterített asztalon? Stroh Péter, éttermi mester mutatta meg nekünk a szakszerű terítést.

Kövesse tanácsainkat, és varázsolja el partnerét a terítéssel!

Második randira jó ötletnek tűnt beígérni egy vacsorát, de fogalma sincsen, hogyan kell ízlésesen és szakszerűen megteríteni? Pánikra semmi ok, most is kihúzzuk a pácból, hogy ne üldözze el élete szerelmét.

Amíg nem fizetnek, nem kapnak tankönyvet

Több iskolában nem adják oda a tankönyveket, ameddig azokat ki nem fizették a szülők. Ezt mondta a Híradónak a Magyarországi Szülők Országos Egyesületének elnöke. Több mint száz szülő tett panaszt emiatt náluk, segítséget kérve tőlük. Az érvényes szabályozás szerint előre nem lehet pénzt kérni, a befizetési határidő pedig szeptember 15-e.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!