KERESÉS search-close

télapó

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "télapó"

Több száz télapó szörfdeszkán

Rendhagyó módon ünnepelték Floridában a karácsonyt: több mint 800 télapó-jelmezbe öltözött ember pattant szörfdeszkára, hogy meglovagolja a hullámokat a nyári melegben…

JOULUPUKKI: Megérkezett az igazi Mikulás

Ragyogó napsütésben landolt Budapesten a finn Mikulás gépe. Joulupukkit budapesti és vecsési iskolások várták a reptéren. Arra a kérdésre, hogy a felnőttek hisznek-e még a csodákban, azt felelte: 100 év alatt, 99 évesen is gyermekek vagyunk, és minden gyermek hisz a csodákban. Joulupukki 16 éve látogat el minden évben Magyarországra, és mindig megdobogtatja a szívét, amikor a repülője leszáll Budapesten.

Ismerjék meg a világ Mikulásait

Mikulás, Santa Claus, Joulupukki, Befana vagy éppen Black Peter: megannyi verzió egy témára. Még nálunk is két neve van, hiszen Télapónak is szokták nevezni. Vannak azonban olyan országok is, ahol teljesen másvalaki hozza az ajándékot a gyerekeknek.

A villalakók mindent bevallottak a Mikulásnak?

A nagy várakozásnak még nagyobb meglepetés lett a vége: megérkezett a Krampusz, őt pedig a Télapó követte. Ezután mindenkinek vallani kellett: vajon virgácsot vagy csokit érdemeltek?

Megjött a finn Mikulás


szerző:
2016.12.01. 18:43
Megjött a finn Mikulás

Nagyon jószívűek a magyar gyerekek, ezért szeret Magyarországra jönni - ezt mondta a finn mikulás. Joulupukki most tizenötödik alkalommal érkezett Magyarországra: a Finn Intézet hívta meg. A gyerekek énekkel fogadták, cserébe szaloncukrot kaptak. A finn Mikulás december 6-ig marad, ezalatt körbejárja az országot.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való