KERESÉS search-close

távolsági busz

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "távolsági busz"

Telefonját nyomkodta a buszsofőr, eljárást indítottak ellene

Vezetés közben nyomkodta a telefonját egy távolsági busz sofőrje. Az egyik utas videóra vette, és közzétette a Facebook-on. Ezen jól látszik, hogy a buszvezető szinte folyamatosan a telefonjával volt elfoglalva, csak a jobb kezével kormányzott. A járat tele volt, nagyjából 50-en utaztak rajta. Az RTL Híradónak nyilatkozó szakértő szerint balesetveszélyes, amit a sofőr csinált, ráadásul tilos is.

Vezetés közben sms-ezett a sofőr

Vezetés közben nyomkodta a telefonját a sofőr egy távolsági buszon – erről a Blikk írt először. Az egyik utas felvételt is készített a Tiszafüredről Budapestre tartó járaton történtekről. Ezen az látszik, hogy a buszvezető egyik kezével szinte folyamatosan SMS-ezett. A Híradónknak nyilatkozó szakértő azt mondja: ez azért is tilos, mert bizonyos manővereket így nem lehet végrehajtani.

Hangokat hallott, ezért gyilkolt

Ezt mondta a bíróságon az a férfi, aki 2014 novemberében megölte gyerekkori barátja szüleit Százhalombattán. Egy konyhakéssel esett neki a házaspárnak. Néhány nappal később egy távolsági buszon fogták el. Akár életfogytig tartó büntetést is kaphat.

Nem szállhatnak fel a buszra a menekültek?

10 km gyalog. Ennyit kell megtennie a befogadó állomásig azoknak a menekülteknek, akik Debrecenbe érkeznek. Az RTL Híradó információi szerint csütörtök óta nem szállhatnak fel a távolsági buszra, pedig olyan édesanyát is találtunk köztük, aki 2 hónapos gyermekével ékezett.

Nem látta a buszsofőr a földön fekvő férfit

Halára gázolt egy földön fekvő férfit egy távolsági busz Bükkösdön. A tragédia kedd kora este történt. Úgy tudjuk, a férfi ittas volt, ezért feküdhetett le a földre. Az egyik szemtanú szerint a sofőr azt mondta, a sötétben nem látta az úton a férfit.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való