KERESÉS search-close

társasház

88 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "társasház"

7 métert zuhant egy építőmunkás Berettyóújfaluban

Megrázta az áram, majd hét métert zuhant egy építőmunkás Berettyóújfaluban. A 49 éves munkást a szerda délutáni baleset után válságos állapotban vitték kórházba. A férfi egy társasház építkezésen dolgozott. A baleset körülményeit a rendőrök vizsgálják. Az épületnek augusztusra kellett volna elkészülnie, de a baleset miatt leállították a munkát.

 A balatonföldvári balesetben megsérült munkások közül egy már túl van az életveszélyen

Túl van az életveszélyen az egyik munkás, aki hétfőn délelőtt szenvedett balesetet egy társasház építkezésén Balatonföldváron. Összesen öten sérültek meg, amikor leomlott egy betonfödém az épülő ház legfelső szintjén, a többiek állapotáról nem adtak tájékoztatást.

Kivizsgálják, juthatott-e mérgező anyag a ferencvárosi társasházba

Kivizsgálják, hogy jutott-e mérgező anyag a ferencvárosi társasházba - ezt ígérte a kerület alpolgármestere az épületben, ahol évtizedek óta galvanizáló üzem működött a pincében. Kedden mutattuk be azt az önkormányzati bérházat, ahonnan csak 8 évvel az üzem bezárása után vitték el a vegyi anyagokat, amik között rákkeltők is voltak.

Súlyos mérgek voltak egy ferencvárosi társasház pincéjében

Kénsavat és rákkeltő galvániszapot is tároltak egy ferencvárosi társasház pincéjében - egy régi üzemből származott a hulladék, melyet tulajdonosa nem takarított el. Helyette az önkormányzat vitette el a vegyi anyagokat 8 évvel az üzem bezárása után. Több, mint 11 millió forintért. Baranyi Krisztina képviselő az ügyben feljelentést tesz veszélyeztetés és hűtlen kezelés miatt.

 

Patkányméreggel összekevert virslivel akarták megmérgezni a kutyát

Patkányméreggel összekevert virslit dobtak egy győri társasház elé. Az egyik ott élő nő szerint másfél éves kutyáját akarták megmérgezni. A gazda először névtelenül kapott fenyegetéseket, ezután pedig egy hét alatt kétszer is talált mérget a társasházuk bejáratánál. A kutya nem evett a méregből, gazdája viszont fél és feljelentést tett.
A gazdival készült interjút itt nézheti meg hosszabban.

8 év börtönt is kaphat a saját lakását felgyújtó férfi

Többször is felgyújtotta a társasházi lakását egy szombathelyi férfi. Először másfél éve, novemberben, de akkor maga oltotta el a tüzet. Tavaly januárban viszont otthagyta a szobában lángoló szemétkupacot, a füst és a lángok tovább terjedtek a tizenöt lakásos társasházban. Az ügyészség most emelt vádat ellene, közveszély-okozásért akár nyolc év börtönt is kaphat.

Ketten sérültek meg egy gázrobbanásban, ami romba döntötte a társasház egy részét

Gázrobbanás döntötte romba egy társasház egy részét Veszprémben. Ketten sérültek meg könnyebben, amikor az épület egyik lakásában reggel detonáció történt. Utána ki is gyulladt a ház, aminek egyik fala kidőlt, a tető is tönkrement. Egy éppen arra haladó busz ablakai is betörtek. A lakásban anya és fia volt a robbanáskor. Úgy másztak ki a lángoló épületből, és a szomszédoknak is menekülniük kellett.

Beszakadt lépcső: 3 métert zuhant az egyik lakó, a közös képviselő nem nyilatkozik

Félnek a lakók abban a budapesti társasházban, amelynek hátsó lépcsője szombaton szakadt le egy férfi alatt. A pincébe zuhant, súlyosan megsérült, kórházba került. A régi társasházban így most nem használhatják a hátsó lépcsőházat. A lakók aggódnak, hogy a főlépcsők is balesetveszélyesek, mert nem tudják: mikor látta azokat statikus.Megkerestük a közös képviselőt, aki azt mondta: elfoglalt, ezért nem nyilatkozik.

Zárlatos klíma okozhatta a tüzet a debreceni társasházban

Több tucat lakót kellett kimenekíteni egy debreceni társasházból, miután tűz ütött ki egy második emeleti lakásban. A klíma kapott lángra, onnan terjedt át a tűz a lakásra. Az épületben mindent beborított a füst. Szerencsére az egyik lakó idejében észrevette, hogy baj van, így mindenki biztonságban elhagyhatta az épületet. Nem sérült meg senki, de a kár több millió forint. A tüzet elektromos zárlat okozhatta.

Összeomlott három ház Marseille-ben, egy ember életét vesztette

Legalább egy halottja van a hétfői franciaországi házomlásnak. Két, korábban már életveszélyessé nyilvánított társasház roskadt össze, a harmadikat maguk a hatóságok döntötték romba. A rendőrség szerint többen is lehetnek még a romok alatt. 

Meggyulladt a szobában tárolt szemét, kiégett egy társasház egyik lakása Baján

Több köbméter papírt és fát tárolt lakásának egyik szobájában egy bajai pár. A kályhából azonban kieshetett a parázs, és ez okozta a lángokat. Senki sem sérült meg, de az épületet életveszélyessé nyilvánították, a lakókat az önkormányzat helyezte el.

Mindent beismert a biciklitolvaj

Egy év nyolc hónap börtönre ítélte a bíróság azt a férfit, aki az ügyészség szerint betört egy budapesti társasházba, majd késsel fenyegetett meg egy biztonsági őrt. A vádlott még tavaly tört be az épületbe, hogy ellopjon néhány biciklit. A biztonsági őr azonban útját akarta állni, ekkor rántott elő egy kést. Miután megfenyegette az őrt, elmenekült, de a rendőrök gyorsan elkapták.

40 ember kapott füstmérgezést

40 ember került füstmérgezéssel kórházba Debrecenben, miután kigyulladt egy társasház alagsora. Egy matrac kapott lángra a pincében, a füst pillanatok alatt ellepte a négyemeletes épületet.

Rezsicsökkentés: a társasházaknak külön kérni kell

Külön kérniük kell a lakóközösségeknek a teljes téli rezsicsökkentést - a kormányhatározat szerint. Tegnap a Fidesz alelnöke jelentette be, hogy végül mindenki, a 10-20 lakásosnál nagyobb házközponti fűtéses társasházak lakói is 12 ezer forintot kapnak vissza.

Elsikkasztotta a ház pénzét

Több mint 40 társasházat károsíthatott meg egy közös képviselő Komlón. Volt, amelyiket több millió forinttal.

Lakástűz volt egy szombathelyi társasházban

Öt ember füstmérgezéssel került kórházba. A kiégett lakás tulajdonosa azt mondta, hazajött a munkahelyéről, mert nagyon fájt a feje. Szerinte ez mentette meg a lakásban tartott kutyáját, mert éppen akkor ért haza, amikor égni kezdtek a bútorok.

Négy napja nincs vizük

Négy napja nincs vezetékes víz egy soproni társasházban. A lakók szerint elfagytak a csövek. Emiatt csütörtök óta nem tudnak fürdeni és főzni. A soproni víműnél azt mondták: ha a csövek a ház falain belül fagytak el, azt nem az ő hatáskörük megjavítani.

Karácsonyra sem lesz fűtés a társasházban

Valószínűleg karácsonyra sem lesz fűtés egy 14. kerületi társasházban. Két és fél hónapja kapcsolták le a szolgáltatást, mert egy lakó gázszagot érzett. Ezért most 80 lakásban nincs fűtés. A szolgáltató szerint az élet- és vagyonvédelem miatt volt szükség az intézkedésre. A társaság közölte: törvény kötelezi a tulajdonosokat az ingatlanok gázrendszerének ellenőrzésére. A Híradónknak nyilatkozó gázszerelő szerint ezeket a munkákat sokan elmulasztják nyáron elvégeztetni.

Egy hete fagyoskodik 30 család

Több réteg ruhában, villanyradiátorok és hősugárzók társaságában fagyoskodnak a lakók egy V. kerületi társasházban. Egy hete nincs fűtés a házban, miután munkások véletlenül elvágtak egy gázvezetéket. Bár a hibát kijavították, a gázt nem kapcsolták vissza.

Tehetetlenek a ház lakói

Többször is tüzet gyújtott a lakásban - megkeseríti egy társasház életét egy szombathelyi férfi. Szomszédai szerint lehetetlen együtt élni vele. Hangoskodik, nem takarít és mindenkivel összeveszett már.

Karácsonyig lesznek fűtés nélkül

Nincs fűtésük, nem tudnak fürödni és főzni sem. Gázszivárgás miatt több mint egy hónapja levágták a vezetékről az egyik szegedi belvárosi társasházat. 15 lakásban nincs gáz. A lakók egyre türelmetlenebbek, mert fáznak, és már a lakásuk is teljesen áthűlt. Fürdeni a munkahelyen vagy ismerősöknél tudnak, az ételt pedig hetek óta rendelik. A lakások fenntartója azt mondta Híradónknak, hogy ugyan a felújítási munkálatokkal két héten belül elkészülnek, de várhatóan csak karácsonyra lesz meleg a lakásokban.

Néhol még mindig nincs gáz

Néhány lakásban már visszakapcsolták a gázt abban a pécsi társasházban, ahol kedden kora este robbanás történt. A detonációtól egy ember súlyosan megsérült, szomszédjainak pedig el kellett hagyniuk otthonukat. Csütörtök este már visszamehettek, de fűteni akkor még nem tudtak.

Robbanás a társasházban


szerző:
2017.09.27. 18:03
Robbanás a társasházban

A falak kidőltek és az egész szint égett, miután gázpalackok robbantak fel szerda délelőtt egy 5 lakásos társasházban Tokodon. Ketten kórházba kerültek, egyikük a sokk miatt, a másiknak pedig égési sérülései lettek. Egyelőre senki sem mehet vissza az épületbe, a felső szintet, ahol a detonáció volt, biztosan bontani kell. A házban lakó öt család közül csak kettőnek volt biztosítása.

A lakóknak kell fizetniük a vállalkozó helyett

Nem a lakók vették fel a hitelt, mégis nekik kell kifizetni a majdnem 190 milliós kölcsönt. Jogerősen a bank nyert egy szegedi társasház perében. A lakásokat építő vállalkozó vett fel hitelt, de nem fizetett, ezért perelt a bank. A bíróság most azt mondta ki, a lakóknak kell fizetniük annak ellenére, hogy ők a vállalkozónak már kifizették az ingatlan árát. Közben a vállalkozót csődbűntettel vádolják, mert százmilliókat tüntetett el.

Négyen kerültek kórházba

Füstmérgezés miatt négyen kerültek kórházba, egyikük életveszélyes állapotban, miután kigyulladt egy társasház Szombathelyen. A négyemeletes épületet teljesen ki kellett üríteni. A lakók buszokban melegedtek, amíg a tűzoltók végeztek az oltással.

A 9. emeletig szállt a füst

Hatalmas füsttel égett hétfő este egy szombathelyi 10 emeletes társasház műanyag bejárati ajtaja, az egész lépcsőház fekete felhőben úszott. Többen rosszul lettek, őket a mentők kórházba szállították. Úgy tudjuk, hogy a postaládák mellett tárolt reklámújságok kaptak lángra, a tűz onnan terjedt át a bejárati ajtóra.

Mindenük odaveszett a tűzben

Összeégett holttestet találtak a tűzoltók egy XVIII. kerületi lakásban. Délután gyulladt ki a társasházi lakás, a tűzoltóknak 30 embert kellett kimenekíteniük az épületből. Délelőtt, szintén a XVIII. kerületben egy ikerház lángolt. A tűz az udvaron álló melléképületről terjedt át a lakóházra. A tárolóban hegesztéshez használt gázpalackok is voltak. Mesterlövészt hívtak a helyszínre, ő lőtte ki a felmelegedett, robbanásveszélyes palackokat

Megfulladt a hatalmas füstben

A hatalmas füsttől megfulladt saját lakásában egy idős asszony Budapesten, a XI. kerületben. A Híradó úgy tudja, hogy a tévé tetejére tett gyertya okozta a füstöt majd a tüzet. Az áldozat elaludt, majd eszméletét vesztette, így esélye sem volt menekülni. A mentők már nem tudtak segíteni rajta. A tüzet sikerült megfékezni, így nem terjedt át az újbudai társasház többi lakására. Családja azt mondta: a 88 éves asszony mélyen vallásos volt és imádkozáshoz gyakran gyújtott gyertyát, de eddig mindig ügyelt a biztonságra.

Nincs áram a házban a tűz után

Tűz volt vasárnap hajnalban, egy budapesti társasházban, senki nem sérült meg, de az épületben azóta sincs áram. Úgy tudjuk, egy zárlatos vezetéktől gyulladt meg két villanyóra. A lakók arra panaszkodnak, hogy 2 éve felújíttatták az elektromos hálózatot. A teljes helyreállítás több hétig is eltarthat.

Kétségbeesve nézték, ahogy ég a lakásuk

Kigyulladt egy miskolci társasház. Az egyik tetőtéri lakás erkélye kapott lángra, majd a tűz átterjedt a tetőre és több lakásra is. A környéket teljesen beborította a füst. Szerencsére senki sem sérült meg.

TŰZ: „Megvárják, míg leég az egész?”

Még több száz méterről is lehetett látni a füstöt Miskolc belvárosában. Egy harmadik emeleti erkély kapott lángra, a tűz innen terjedt tovább. Az egész tetőszerkezet és több lakás is lángolt. Az ott élők tehetetlenül nézték végig, ahogy leég az otthonuk. A tűzoltók megállás nélkül dolgoztak.

Eltűnt a ház fele a robbanásban

Felrobbant egy társasházi lakás Csepelen.  A detonáció akkora volt, hogy az épület összedőlt. A törmelék között egy idős asszony holttestét találták meg a tűzoltók. A környéken élők azt mondták, akkora volt a robbanás, hogy beleremegtek a falak, attól féltek, hogy a környező házak is összedőlnek.  Egyelőre nem tudni, hogy mi robbanhatott fel, az épületben ugyanis nem volt bevezetve a gáz.

Rágyújtott, aztán elaludt


szerző:
2016.03.20. 18:05
Rágyújtott, aztán elaludt

Meghalt egy ember füstmérgezésben, amikor kigyulladt egy társasház egyik lakása Győrben. 33 embert kellett kimenekíteniük a tűzoltóknak, hármat a mentők füstmérgezéssel kórházba szállítottak. Légzőkészülékkel tudtak csak bemenni a tűzoltók, akkora volt a füst. A lakásban különböző tárgyak gyulladtak meg, de a tűzoltók hamar megfékezték a lángokat. Információink szerint egy cigaretta miatt gyulladt ki a lakás.

22 embert kellett kimenteni a tűz miatt

Huszonkét embert kellett kimenekíteni egy társasházból Csornán, mert szombat reggel kigyulladt egy lakás. Az egyik szoba égett ki teljesen. A szomszédok szerint elektromos szikra okozta a tüzet.


 

Életveszélyes a ház, ledőlt a tartóoszlop

Életveszélyessé vált egy budapesti társasház, mert este leomlott egy tartóoszlopa. Minden lakónak el kellett hagyni az épületet, a legtöbben még éjszaka hazamehettek.

Kályha okozhatta a tüzet


szerző:
2016.01.23. 18:05
Kályha okozhatta a tüzet

Kályha okozhatott tüzet egy budapesti társasházban. Szombat hajnalban gyulladt ki egy első emeleti lakás, a tulajdonost, egy idős férfit, a tűzoltók mentették ki. Híradónknak fia azt mondta: apja fával fűtött, de szerinte valami olyat tehetett a tűzre, amitől kigyulladt a lakás.

Karácsonykor sem lesz fűtésük


szerző:
2015.12.24. 18:23
Karácsonykor sem lesz fűtésük

Fűtetlen lakásban, melegvíz nélkül, így töltik az ünnepeket egy miskolci társasház lakói. Nehéz helyzetbe kerültek, miután a ház tulajdonosa, egy cég felszámolás alá került. Mivel a lakók a felszámolás előtt az önkormányzat bérlői voltak, tavasszal ki is írtak két pályázatot a 70 lakó számára, hogy elköltözhessenek. A többség már meg is tette, de négy család még nem jutott lakáshoz.

Ólmos a víz, nem ihatnak a csapvízből

Nem ihatnak és nem is főzhetnek csapvízből egy fővárosi társasház lakói a XI. kerületben. Kiderült: megengedettnél másfélszer több ólmot tartalmaz a víz. Ennek oka valószínűleg az, hogy a társasház nagyjából 100 éves, a vízhálózatban pedig ólomvezetékek is vannak. A Társasházkezelő azt mondja: a lakóknak kell majd saját költségből felújíttatni a vízvezetékeket. ez akár 10 millió forint is lehet.

Elállja az utat a villamos megállója

Sem a mentők, sem a szemétszállító autók, sem a költöztetők nem tudnak megállni az egyik óbudai társasház előtt. Azért, mert a budai fonódó villamos egyik megállóját úgy építették meg, hogy lehetetlen a ház előtt parkolni, vagy a garázsból ki, - és behajtani.

200 lakásban nincs fűtés és meleg víz

Se fűtés, se meleg víz nincs 200 lakásban a budapesti Bécsi úton. A Főgáz kedden észlelt szivárgást, ezért kapcsolták ki a gázt. A lakók nem értik, hogy a cég miért novemberben vizsgálta át a gázvezetéket, miért nem korábban. A Főgáz azt válaszolta nekik, hogy a fonódó villamos építése miatt erre csak most volt lehetőségük. Azt nem lehet tudni, hogy mikor állhat helyre a szolgáltatás.

Ráomlott a pince fala


szerző:
2015.08.21. 18:05
Ráomlott a pince fala

Leomlott egy válaszfal és maga alá temetett egy embert csütörtökön egy XIII. kerületi társasház pincéjében. A 30 év körüli férfi egy szekrényben keresett valamit, így amikor meghallotta, hogy dől a fal, beugrott abba, így úszta meg sérülések nélkül a balesetet. A tűzoltók lepakolták róla a törmeléket, a mentők pedig megfigyelésre kórházba vitték. Úgy tudjuk, hogy a pince az elmúlt napok esőzései miatt beázott, valószínűleg emiatt gyengült meg a fal.

Nem akarják kijavítani a megroggyant tetőt

Elrohadt gerendák, beázó tető. Egy pécsi család tetőtéri lakása folyton beázik. Kiderült azért, mert a társasházra, utólag építettek tetőtéri lakásokat, de nem megfelelően. A felújítás milliókba kerülne, a társasház lakóinak többsége viszont nem akar fizetni a felújításért, mondván: ők nem áznak.

CO mérgezés: egy gyereket is kórházba vittek

Öt embert, köztük egy hat éves gyereket vittek kórházba szén-monoxid-mérgezés gyanújával Budapesten. A soroksári épülethez délelőtt riasztották a mentőket és a tűzoltókat, miután többen rosszul lettek a bent lakók közül. A tűzoltók azonnal átszellőztették az épületet, az első vizsgálatok szerint a rosszul működő gázkazán miatt történt majdnem tragédia.

Kerítéssel a hajléktalan pár ellen

Kerítéssel védekezik egy óbudai társasház a kutyapiszok és egy hajléktalan pár ellen. Az asszony és élettársa korábban öt évig élt a ház kukatárolójában. Miután onnan kitették őket, a kazánház beugrójában húzták meg magukat. Az épület köré emelt kerítés miatt már oda se tudnak behúzódni.

 

Robbanás, tűzvész New Yorkban


szerző:
2015.03.27. 18:55
Robbanás, tűzvész New Yorkban

Ketten eltűntek, 19-en pedig megsérültek, amikor óriási detonáció történt egy manhattani társasházban. A lángok a szomszédos épületekre is átterjedtek. Három házban omlás volt, és egy negyedik is súlyosan megrongálódott.

Ráfizetéses a népszerűsítés


szerző:
2015.02.21. 18:15
Ráfizetéses a népszerűsítés

Ráfizetnek a rezsicsökkentés eredményének népszerűsítésére a társasházak. A közös képviselőknek minden hónapban kötelező tájékoztatniuk a tulajdonosokat arról, hogy mennyit spórolt a ház. Ennek költségeit viszont nekik kell előteremteniük, a törvény szerint azt nem háríthatják át a lakókra.

Egy család tartozik, 60 maradhat víz nélkül

60 lakás maradhat víz nélkül egy szegedi 10 emeletes panelházban. Csaknem fél millió forinttal tartoznak a szolgáltatónak. A közös képviselő azonban azt mondja: ezzel a pénzzel csak egy család tartozik, amit most a többi lakónak kell kifizetni, ha azt akarják, hogy továbbra is legyen vizük.

Falkavezér: A társasházi ebtartás szabályai

Nem is gondolnánk, milyen sok jogszabály vonatkozik a kutyatartásra. Például már azt sem tudjuk sokan, hogy a póráz nélküli kutyasétáltatás miatt akár szabálysértési bírsággal is sújthatnak minket egyes közterületeken, de már az is büntethető, ha például társasházban élünk és nem megfelelően tartjuk kedvencünket.

Hiába várják az önkormányzat segítségét a bérlők

Elkeseredésükben fordultak hozzánk egy óbudai társasház lakói. A lakásukban alig tudnak már megmaradni, mert minden dohos és penészes, van, aki csak aludni jár haza, inkább egész nap császkál, csak hogy ne kelljen a rossz levegőt szívnia. A gond csak az, hogy az érintettek bérlők, méghozzá szociális bérlők, és a tulajdonostól, az önkormányzattól eddig hiába kértek segítséget. A bérlők nem értik, hogy azért, mert szociális alapon kaptak lakást, miért nincs joguk egészségesen élni. Kálváriájukat Wagner Bea mutatja be.


 

Előzetes: Társasházra dőlt a daru

Társasházra dőlt egy daru kora reggel Budapesten, a XVIII. kerületben. Az emelőkosárban dolgozó két férfi a magasban rekedt, a tűzoltók hozták le őket. A munkások egy fát gallyaztak, amikor a daru gémje kiszakadt a helyéről és dőlni kezdett. A mentés képeit megmutatjuk este hat órakor az RTL - Híradóban.
 

Macskabűz a társasházban


szerző:
2014.10.13. 18:15
Macskabűz a társasházban

A lépcsőháztól a lakásokon át szinte mindenhol macskaürülék szag terjeng egy szegedi társasházban. Egy család 5-10 macskát tart, ezzel pedig – ahogy a lakók mondják - megkeseríti a többiek életét.
 

Hiába nyertek pénzt, nem fizet a minisztérium

Több mint két hónapja várják egy pécsi társasház lakói, hogy megkapják az államtól elnyert pályázati pénzüket. A 28 lakásos házat idén nyáron újították fel, 22 millió forintból. Ennek felét a támogatási szerződés szerint az állam állta. A lakók az önrészt kifizették, a másik felét viszont a késlekedés miatt nem tudják utalni. A kivitelező ezért 250 ezer forintos késedelmi kamatot követel.
 

Zűrök lehetnek az eszközkezelős lakások körül

Egy lakáshitelest megmentett az állam, de a társasház közben tönkremegy. Hiba a rendszerben?

Fókusz 13-08-09


szerző:
2013.08.09. 20:50
Fókusz 13-08-09

Fókusz: Alvajárók - Mi történik a Szigeten, amikor minden buli véget ér? Hajnaltól reggelig követtük a legkitartóbb partizókat. Fagyos fogadtatás - Amikor minden melegrekord megdőlt, az ország leghidegebb településén 12 fokra ébredtek. Siralmas állapotok - Bejutottunk abba az óbudai társasházba, ahol a szerdai robbanás 14 család életét tette tönkre.

Házon kívül 12-03-14


szerző:
2012.03.14. 22:55
Házon kívül 12-03-14

Házon kívül: Az édesapa egyedül maradt két kislány felnevelésével. - Egyre több helyen kérnek pénzt az országban az önkormányzati bölcsődékben. - Razziáznak a tűzoltók a társasházakban.

Háztűz után: szállást kapnak a lakók

Helyi cégek és intézmények segítségével az önkormányzat el tudja helyezni a szentgotthárdi lakástűz miatt kiköltözetett családokat.

Lekapcsolták a félmeztelen pókembert

Pókemberként ugrált egy VIII. kerületi társasház teraszain egy betörő péntek éjszaka. A férfi egy lakást próbált kirabolni, de a rendőrök elkapták.

Befizették a számlát, mégsincs meleg vizük

Napok óta nincs melegvíz egy budapesti társasházban két cég vitája miatt.

Félreértésből százezres csatornadíj

28 ezer forintos túlfizetést követően 104 ezer forintos tartozásról kapott értesítést egy fővárosi társasház.

Tűz miatt kellett elhagyniuk a lakásukat

Tűz miatt huszonöt embert menekítettek ki a tűzoltók egy társasházból Pécsen vasárnap.

Aki nem fizet, nem kap vizet Komlón

Csaknem 50 lakásban nem folyik a csapból a víz. Az érintettek többsége legalább 100 ezer forint tartozást halmozott fel.

Lakhatatlanra égett egy nyíregyházi társasház

Kigyulladt szerda délután egy 19 lakásos társasház Nyíregyházán.

Se meleg víz, se fűtés 6 milliós tartozás miatt

Az 56 lakásos társasházban a lakók 90 százaléka pontosan fizeti a számlákat, a maradék tíz százalék elmaradásai miatt kikapcsolták a szolgáltatást.

Aki nem fizet, nem kap vizet az Avason

Az egyik avasi társasházban csaknem nyolcmillió forint vízdíj-tartozást halmoztak fel, ezért a szolgáltató a víz korlátozása mellett döntött.

Hol folyik víz a csapból, hol nem

A VII. kerületi társasházban ha éppen folyik víz a csapból, akkor sem lehetnek biztosak a lakók, hogy kitart például a zuhanyzás végéig.

Egy lakó harca a kilátástalanság miatt

Hatalmas csövek épülnek a lakás ablaka előtt. Főszereplőnk biztonsági őrt fogadott, hátha így le tudja állítani az építkezést, de úgy tűnik, hiába.

Örökös harc a galambokkal


szerző:
2011.02.20. 16:43
Örökös harc a galambokkal

A madarak ürüléke mellet az állatok tetemei is problémát okoznak egy kaposvári társasház lakóinak.

Megkeserítik életüket a galambok

Félszáz galamb miatt nem tudnak szellőztetni, takarítani, aludni egy barcsi társasház lakói.

Sötétben, hidegben, víz nélkül tengődnek

A VIII. kerületi ház tulajdonosa állítólag fel akarja újítani a házat, és úgy próbálja kitenni a bérlőket, hogy elzár tőlük minden szolgáltatást.

Őrizetbe vétel a győri robbanás miatt

Közveszélyokozás miatt két embert vett őrizetbe a rendőrség a győri gázrobbanás kapcsán, de hogy mi közük lehet az ügyhöz, azt nem árulják el.

Rosszul járnak a nem fizető lakók

Kevesebb lesz a csődbe jutott társasház a KDNP szerint. Az idén ugyanis életbe lépett néhány szigorítás, amely több jogot ad a társasházkezelőknek.

Jogszabállyal távolítanák el a fészekrakókat

Két év után kiköltöztethetnék a beilleszkedni képtelen lakókat a miskolci Avas városrészben.

Félmilliárddal lépett le a közös képviselő

A százhalombattai asszony hiteleket vett fel a társasházak nevében, majd a pénzzel együtt eltűnt.

Szomszédjuk miatt nincsenek kinn a vízből

11 halásztelki családon akarja behajtani szomszédjuk 2003 óta halmozódó díjtartozását a vízművek.

Fészekrakók miatt eladósodott társasházak

Csődbe juthat több miskolci társasház, mert a lakóknak csak a töredéke fizeti a közös költségeket és a közüzemi díjakat.

Lakástűz és robbanás Budapesten

Egy ember sérült meg, a tűzoltók rövid idő alatt megfékezték a lángokat.

Kilenc hete nincs gáz egy társasházban

Több mint két hónapja nincs vezetékes gáz egy 16 lakásos debreceni társasházban.

Ihatatlan a víz egy győri társasházban

Emberi fogyasztásra, főzésre, de még csecsemők fürdetésére sem alkalmas az épületben az ivóvíz.

Gázrobbanás egy nyíregyházi társasházban

Egy nő meghalt, amikor gázrobbanás történt Nyíregyházán egy négyemeletes társasházban.

Tartozó társasházak


szerző:
2010.04.23. 17:06
Tartozó társasházak

A tartozók ellen kevés eszköz van a közös képviselők kezében.

Két napja dideregnek a lakók


szerző:
2010.03.11. 17:45
Két napja dideregnek a lakók

84 lakásban nincs fűtés és melegvíz Szigetszentmiklóson, mert tartozás miatt elzárta a gázt a szolgáltató.

Gyomorforgató bűz egy társasházban

Áldatlan állapotok uralkodnak az egyik lakó otthonában: több mázsa szemetet kellett elhordani.

152 lakásban nincs melegvíz két napja

Az egyik fővárosi társasházban 5 millió forintos tartozás miatt elzárták a gázt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való