KERESÉS search-close

tárnok

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "tárnok"

Nem sértette meg az önkormányzatot

Felmentette a bíróság azt a nyugdíjas tárnoki asszonyt, akit jó hírnév megsértése miatt perelt be a helyi önkormányzat. Az asszony a helyi csatornaberuházásról kért közérdekű adatot, miután nem kapott, egy internetes oldalon azt írta, valaki hazudik a tárnokiaknak. A bíróság szerint az asszony csak véleményt nyilvánított, amit az önkormányzatnak tűrnie kell.

Boros Csabáéknál jártunk


szerző:
2014.12.05. 01:20
Boros Csabáéknál jártunk

A Republic zenekar basszusgitárosa, Boros Csaba Budapesttől nem messze, Tárnokon él feleségével és ikerfiaival, Bálinttal és Ákossal. A két Boros-fiú csak néhány perc különbséggel született, a sorsuk azonban mégis egész másképp alakult.

Rendelés közben kampányolt az orvos?

Rendelés közben kampányolt és gyűjtötte az aláírást pártja polgármester-jelöltjének - ezzel vádolják Tárnokon az egyik háziorvost.

 

Tolták az autót, elgázolták őket

Műszaki hibás autót toló embereket gázolt el egy személyautó kedd reggel a 7-es főuton, Tárnoknál.

A Reflektor sztárjaival rakosgattuk a poharakat

A műanyag poharakból gúlákat, piramisokat építők és lebontók online és offline is képesek egymással versenyezni. Viki Magyarországon még csak az első Cup Stackinges fecskék közé tartozik, de reflektoros műsorvezetőinket máris megfertőzte.

Belehalt a szülésbe egy ikerterhes nő Tárnokon

A nőt többször próbálták újraéleszteni, de nem tudták. Császármetszést kellett végrehajtani. Az egyik gyermek is meghalt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való