KERESÉS search-close

tárgyalás

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "tárgyalás"

Bűnösnek vallotta magát áfacsalásban Kuna Tibor

Az üzletember kommunikációs cége korábban tízmilliárdos nagyságrendben nyert állami közbeszerzéseket. A vád szerint 245 millió forint értékben vásárolt fiktív számlákat. Tárgyalása a héten kezdődött, előkészítő üléssel. Az MSZP szerint Kuna Tibor ügye a korrupció minősített esete. A kormány nem reagált megkeresésünkre.

Eltávozást kapott a börtönből, megfojtotta élettársát

Mindent beismert és lemondott a tárgyalás jogáról, majd miután megtudta, hogy több mint 23 évet is kaphat, meggondolta magát. A férfi tavaly júniusban eltávozást kapott a börtönből, majd a vád szerint egy cipőfűzővel megfojtotta élettársát Nagyecseden. Egy nap bujkálás után fogták el a rendőrök.

Életfogytig börtönbe küldenék a gyújtogatót

Három gyerekre nem gyújtotta volna rá a házat - ezzel érvelt ártatlansága mellett az utolsó szó jogán a mezőcsáti gyújtogatás vádlottja. A tűzben a férfi sógora és annak legkisebb gyereke, egy másfél éves kislány halt meg 2017 nyarán. A két nagyobb gyerek még ki tudott menekülni. Ma a perbeszédek hangzottak el, az ügyészség életfogytig tartó fegyházbüntetést kért, az ügyvéd viszont felmentést.

Orbán Viktor levélben kért bocsánatot

Bocsánatkérő levelet küldött Orbán Viktor azoknak a jobboldali pártoknak, amelyek kizáratnák a Fideszt az Európai Néppártból. A miniszterelnök azt kérte tőlük, hogy vizsgálják felül a javaslatukat. Manfred Weber néppárti frakcióvezető, aki kedden járt Orbán Viktornál, az Euronewsnak azt mondta: a találkozójukon szó sem volt tárgyalásról.

Makai Viktória próbál megbocsátani támadójának

Dolgozik azon, hogy meg tudjon bocsátani támadójának - ezt mondta a bíróságon Makai Viktória futónő, akit tavaly ősszel akart megerőszakolni egy férfi Budapesten. A szexuális erőszakkal vádolt támadója csütörtökön többször elsírta magát a bíróságon.

Joe: „Reni vette rá Jánost, hogy megölje Ádámot…”

Reni vallomást tett, miután kiderült, hogy mégsem Joe ölte meg Ádámot…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Kimondták a végső ítéletet Joe ügyében

Az új bizonyítékok fényében végső ítéletet mondtak Joe ügyében…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Hatalmas fordulattal zárult Joe tárgyalása

Végső ítéletet hirdettek Joe ügyében.

Joe Reninek: „Szóval mégiscsak egy gerinctelen ember vagy…”

Dávid felkereste Renit, hogy meggyőzze: az igazat kell vallania a bíróságon…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Veronai buszbaleset: felháborodtak a hozzátartozók

Felháborította a veronai busztragédiában elhunyt diákok hozzátartozóit a per legújabb fejleménye. A baleset okozásával vádolt sofőr ügyvédei most azt próbálják bizonyítani, hogy nem is védencük vezette a buszt, hanem a balesetben elhunyt váltótársa. A több mint 2 éve történt tragédia miatti büntetőper várhatóan ősszel folytatódik Veronában.

Joe hibát követett el azzal, hogy vallomást tett?

Joe képtelen volt csendben tűrni, hogy gyilkossággal vádolják…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Orsi: „Senkinek sincs szüksége rám…”

Mesi felvidította Orsit. Roland nem volt hajlandó lemondani a fellépésükről. Elkezdődött Joe második tárgyalása.

Halálra verte apját, elásta a kertben, majd elment a kocsmába

A Nógrád megyei Ecsegen 2017 nyarán történt az eset.. A gyilkossággal vádolt 26 éves férfi a bíróságon egyszer sem tett vallomást, de az első kihallgatásán a rendőröknek elismerte, hogy megölte apját. Akár húsz évre is börtönbe kerülhet.

Pásztor Anna: “Egy picit levágták a szárnyaimat…”

Az énekesnő zaklatási ügye óta a zenekar többé már nem sminkesre, hanem biztonsági őrre költ…

Bocsánatot kért Pásztor Annától zaklatója!

Nem hoztak ítéletet Pásztor Anna zaklatójának ügyében, a vád módosult: zaklatás helyett emberölés előkészülete miatt ítélhetik –akár több éves- börtönbüntetésre a férfit, akit egy koncerten kaptak el, a cipője talpába dugott késsel. Anna a tárgyalás után adott exkluzív interjút a Fókusz stábjának! A zaklatási-ügyről még többet megtudhatsz ITT!

Emberölésre készülhetett Pásztor Anna zaklatója?

A bíró szerint azt is meg kell vizsgálni, hogy nem emberölésre készült-e Pásztor Anna zaklatója. Az énekesnőt szerelmével üldöző férfi ma azt mondta a bíróságon, hogy játéknak gondolta az egészet. Az Anna and the Barbies énekesnőjét fenyegető férfit tavaly egy koncerten fogták el, a cipőjében kést találtak. A bíróságon ma folytatódott az ügy tárgyalása. A férfi bocsánatot kért Pásztor Annától, és azt mondta: az üzeneteket csak képletesen értette; nem akarta megijeszteni az énekesnőt. Az énekesnővel készült teljes interjút megnézheti: ITT.

PÁSZTOR ANNA: Ha kiengedik, akkor felkészülök bármire

A bíró szerint azt is meg kell vizsgálni, hogy nem emberölésre készült-e Pásztor Anna zaklatója. Az énekesnőt szerelmével üldöző férfi szerdán azt mondta a bíróságon, hogy játéknak gondolta az egészet. Az Anna and the Barbies énekesnőjét fenyegő férfit tavaly egy koncerten fogták el, a cipőjében kést találtak.

Dávid rájött, hogy Joe-t gyilkossággal vádolják

Lali véletlenül elszólta magát, így Dávid rájött, hogy az apját gyilkossággal vádolják…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Lali meztelenül rendezett jelenetet Joe tárgyalásán

Lali megunta, hogy tétlenül kell ülnie a tárgyalóteremben…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Megkezdődött Joe tárgyalása

Elérkezett Joe tárgyalásának első napja. Boldizsár ismét megpróbált közelebb kerülni Erikához.

Joe elszökött a tárgyalása elől?

Joe újra összetalálkozott Barbival. Erikának szembe kellett néznie a múltjával. Mesi meglepő ajánlatot kapott.

Sírva könyörgött a vádlottnak a meggyilkolt lány anyja

Összeomlott a tárgyalóteremben az az asszony, akinek 17 éves lányát 2017-ben gyilkolták meg Borsodnádasdon. Az asszony sírva kérte a gyilkosság 21 éves vádlottját, hogy nézzen a szemébe. Ő azonban rezzenéstelen arccal ült. Ma tartották az ügy előkészítő tárgyalását, az ügyészség 14 év fegyházbüntetést kért a vádlottra. Az anya korábban azt mondta, sajnálja a gyilkost is.

Ítélet a 8 évvel ezelőtti vörösiszap-katasztrófa ügyében!

2010. október 4-én szakadt át az ajkai vörösiszap-tározó gátja. A katasztrófában tízen meghaltak és több százan megsebesültek. A helyreállítás és a mentesítés hosszú hónapokat, éveket vett igénybe. Hétfőn letöltendő szabadságvesztésre ítélték a timföldgyárat üzemeltető MAL Zrt. két egykori vezetőjét.

GYÁSZOLÓ APA: az együttérzés jelét sem látta a Dózsa György úti gázolóban

Először látta M. Richárdot az az édesapa, aki 23 éves fiát veszítette el a balesetben. Molnár József furcsállta a gázoló arcán lévő mosolyt, ami szerinte arra utal, hogy M. Rihárdot nem viselték meg különösebben a történtek. A gyászoló apa korábban megrázó interjút adott a Fókusznak, ami  ITT nézhető vissza!

Joe szabadlábon védekezhet 30 millió forint óvadék ellenében

Joe új ügyvédje sikerrel járt a bíróságon…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Milán: „Egy lúzer vagyok, egy nulla…”

Joe ügyét felülvizsgálták. Milán segítséget kért édesanyjától. Roland és Bori kételyekkel küszködtek.

Bíróság elé állt zaklatási ügyben Kevin Spacey

Magángépével érkezett a tárgyalásra, az újságírók pedig azonnal megrohamozták az épület előtt. A vád szerint a színész még 2016-ban leitatott egy 18 éves fiút, majd molesztálni kezdte. Azóta többen is megvádolták Spaceyt szexuális zaklatással.

CEU: Az amerikai nagykövet tárgyal a magyar kormánnyal a maradásról

Magas szintű tárgyalásokat folytat az amerikai nagykövet a magyar kormánnyal, hogy a CEU Budapesten maradhasson - közölte az RTL Híradó megkeresésére az amerikai nagykövetség. A diplomáciai képviselet szerint a Trump-kormánynak prioritás, hogy az egyetem szabadon működhessen.

 

Bíróság elé állítják a veronai buszbaleset felelőseit

Majdnem két év után eljött a nap, amikor bíróság elé állítják azokat, akik a tragikus veronai buszbalesetért felelnek. Olaszországban szerdán kezdődött a tárgyalás. Két gyászoló hozzátartozóval még az út előtt találkoztunk.

Veronai buszbaleset: nem ment el a sofőr a tárgyalásra

Nem jelent meg a buszsofőr a veronai buszbaleset első tárgyalásán, Olaszországban. Az ügynek öt olasz és egy magyar vádlottja van, de mindegyiküknek csak a védője ment el a tárgyalásra, ők maguk nem. A buszsofőr ügyvédje ráadásul halasztást kért, arra hivatkozott, hogy még csak két napja kérték fel a védelemre, így nem tudott felkészülni. A tárgyalás így december 13-án folytatódik. Sok szülő is odautazott, egyikük Híradónknak arról beszélt, csalódottak, mert a buszsofőr azóta sem kért tőlük bocsánatot.

Hajléktalanok a bíróság előtt

Nem tartja magát bűnösnek, ezért nem fogadta el a bíróság döntését az a hajléktalan asszony, akit először állítottak bíróság elé Budapesten. Tárgyalásán azt mondta, igaz, hogy az utcán élt, de rendet tartott maga körül, mosta a ruháit és azt tervezte, hogy valahogy újra otthont talál magának.

Többször elsírta magát a vádlott

Többször elsírta magát a bíróságon a sofőr, aki miatt hárman meghaltak. Az Ausztriában henteskéntént dolgozó férfi hazafelé tartott kollégáival, amikor záróvonalnál előzni kezdett, de szemből is jöttek. Három kocsival ütközött. Mindhárom kollégája meghalt, ő maga és még ketten maradandó sérüléseket szenvedtektek.

Felháborodott az ítéleten a motoros balesetben meghalt nő családja

Ma első fokon 1 év 10 hónapra ítélték – amit 4 évre felfüggesztettek – azt a 21 éves fiatalt, aki autójával még 2016 májusában Gyulafirátótnál egy motoros konvoj közé hajtott. Egy 41 éves óvónő meghalt, a mögötte ülő 24 éves lány nyaktól lefelé lebénult, egy harmadik motorosnak szintén maradandó sérülései lettek.

Rosszul lett vallomás közben

Rosszul lett a tárgyaláson az a férfi, aki a vád szerint prostitúcióra kényszerített lányokat fuvarozott Borsod megyéből Kassára tavaly. Ma tartották az ügy előkészítő tárgyalását. A vád szerint az ötfős banda gyermekvédelmi intézetben élő, fiatalkorú lányokat futtatott Szlovákiában. Az ügyészség azt állítja, hogy kábítószert adtak nekik, és ha nem engedelmeskedtek, megverték őket.

Szexuális tartalmú üzeneteket írt két diákjának

Többször is elsírta magát tárgyalásán az a 48 éves tanár, aki egy éven keresztül szexuális és félreérthető tartalmú üzeneteket írt két diákjának. A 14-15 éves lányokkal több, mint száz üzenetet váltott. Végül az egyik tanuló szólt az iskola igazgatójának. Mivel a tanár elismerte bűnösségét, az első tárgyaláson el is ítélték. Két év felfüggesztett börtönbüntetést kapott. Az ügyész súlyosbítást kért, így a büntetés mértéke még változhat.

Újra bíróságon a gyilkossági ügy

Újra bíróság elé állnak egy hat évvel ezelőtti gyöngyösi brutális gyilkosság vádlottjai. Négy embert vádolnak azzal, hogy megöltek egy 81 éves férfit, majd, hogy eltüntessék a nyomokat, rágyújtották a házat. A két nőt és két férfit 2015-ben első fokon bizonyítottság hiányában felmentette a bíróság, de most újrakezdődik a tárgyalás.

 

Botrányos közjátékok zavarták meg a Teréz körúti robbantó tárgyalását

Két embert is kiküldött a bíró a teremből. Egyikük meg is fenyegette ezért. A két rendőr elleni merénylettel vádolt 23 éves fiatalembert szerdán újra behozták a tárgyalóterembe, nem maradt sokáig, nem akarta meghallgatni a perbeszédet. Testvére csak a Fókusznak adott interjút. Szerinte a férfi ártatlan és a börtönben gyógyszerrel kezelik, ami miatt mentálisan is megváltozott. Szeptember elején hirdetnek elsőfokú ítéletet az ügyben.

 

Exkluzív interjú: a robbantó húgával

Kész cirkusz a Teréz körúti robbantás gyanúsítottjának tárgyalásán! A 23 éves fiút csont soványan, nagyon rossz állapotban vezették be, ami miatt kiborultak a rokonok és egy férfi még a bírónak is durván beszólt. A tárgyalás után exkluzív interjút készítettünk az állítólagos robbantó húgával.

Mi van, ha igaz Jozef Rohác beismerő vallomása és ártatlanul ül más helyette?

A nagy visszhangot kiváltó Jozef Rohác vallomás után, a Fókusz most összegyűjtötte a legnagyobb kártérítési ügyeket, amelyekben tízmilliókat kaptak azok a magyar államtól, akik valamiért ártatlanul ültek.   

Hét hónapos terhesen verte halálra másik fiát

A 32 éves nő a Fókusz kamerája előtt találkozott újra kisfiával. Kisfiát, Tomit egyhetes korában elvették tőle. Mónika két éve héthónapos terhes volt, amikor halálra verte másik fiát, mert a gyerek szerinte túlságosan sírt. Most ezért áll bíróság előtt.

Összeomlott a gyerekgyilkos anya

Összeomlott és zokogva próbálta meggyőzni a bírót, hogy nem akarta megölni kisfiát. 12 év börtönre ítélték azt a ceglédi nőt, aki csaknem két éve olyan súlyosan bántotta másfél éves gyerekét, hogy a kicsi belehalt sérüléseibe. Az idegesítette fel, hogy a kisfiú nagyon sírt, és nem hagyta abba. A nő azt mondta, hogy nagyon szeretné másik két gyerekét felnevelni.

Merkel-Orbán csúcs Berlinben

A német belpolitikai válság állhat annak hátterében, hogy a német média szerint Angela Merkel több országgal is megállapodott a menekültek visszavételéről - ezt a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára mondta a Parlamentben. A kormány már korábban cáfolta, hogy ilyesmiről megegyezett volna Orbán Viktor miniszterelnök a német kancellárral.

Bőnyi rendőrgyilkosság: Nem tett vallomást a feleség

A helyszíni kihallgatás felvételeinek bemutatásával folytatódott a bőnyi rendőrgyilkosság tárgyalása. Az ügyészség szerint Győrkös István, aki a Magyar Nemzeti Arcvonal nevű szélsőséges szervezet alapítója, gépfegyverből leadott sorozatlövéssel ölt meg egy rendőrt, aki társaival együtt házkutatást akart tartani nála 2016 októberében. Feleségét is beidézték tanúnak, de ő nem tett vallomást.

A migrációról tárgyalnak

A migráció lesz a legfontosabb kérdés a csütörtökön kezdődő uniós kormányfők brüsszeli csúcstalálkozóján. A Híradó információi szerint Orbán Viktor nehéz tárgyalásokra számít, Magyarország ugyanis azt akarja, hogy a menekülteket még az unió határain kívül megállítsák.

 

Zokogott a bíróságon a szentendrei úti gázoló

Zokogott a bíróságon a szentendrei úti tragikus baleset okozója, amikor egyik áldozata édesanyja szót kért a tárgyaláson. Az asszony arról beszélt, bár a vádlott elvette a fia életét, sem harag, sem pedig gyűlölet nincs a lelkében.

 

Életfogytiglant kért az ügyész a Teréz körúti robbantónak

Ölni is képes lett volna, hogy megszerezze a rendőrök fegyverét a Teréz körúti robbantó - ezt mondta hétfőn perbeszédében az ügyész. Szerinte bebizonyosodott, hogy az a 25 éves férfi robbantott 2016 szeptemberében a fővárosban, akit a rendőrök egy hónappal a merénylet után fogtak el.

Trump mégis tárgyalna Észak-Koreával

Váratlanul újra találkozott egymással az Észak-Koreai diktátor és a Dél-Koreai elnök. Az újabb csúcstalálkozót Kim Dzsong Un kezdeményezte. A megbeszélésen ismét elkötelezte magát a teljes atommentesítés mellett. Donald Trump, aki a héten egyszer már lemondta a Kim Dzsongunnal tervezett találkozót most úgy reagált, arra készül, hogy megtartják a június 12-i csúcsot.

 

Bíróság előtt az új elnök fia

Erőszakos bűncselekménnyel vádolják a Jobbik elnökének két fiát, kedden kezdődött meg a tárgyalásuk. Hat fiatal bérelt ki egy házat az Egertől nem messze levő Szúcson, és több hónapig fenyegettek egy ott élő cigány családot, akikről korábban azt olvasták egy hírportálon, hogy falopásból élnek és rettegésben tartják a helyieket.

Tűzoltó kapta el a rablót

Mintha pallóval lökték volna meg – ezt mondta az RTL Híradónak az az idős asszony, akit az utcán támadott meg egy nő Budapesten, még áprilisban. Miután hátulról ellökte őt, elszaladt a táskájával, de egy közelben lévő tűzoltó meghallotta az asszony kiabálását, és elkapta a rablót.

 

Sokan álltak bíróság elé ittas vezetés miatt

Egy vödörnyi bort megivott, mielőtt motorra ült -ezt mondta a bíróságon az a sofőr, akinek ittas vezetését délelőtt tárgyalták Cegléden. Állítása szerint mindig iszik, mielőtt vezet. Jogosítványa pedig sosem volt. A Pest megyei városban napközben 20 ittas vezetőt állítottak bíróság elé. A legtöbben 100-200 ezer forintos pénzbírságot kaptak.

ITTAS VEZETÉS: „Sokat ivott? Egy vödörrel!”

Egy vödörnyi bort megivott, mielőtt motorra ült - ezt mondta a bíróságon az a sofőr, akinek ittas vezetését pénteken tárgyalták. Szinte egymás kezébe adták a kilincset az ittas vezetéssel vádolt sofőrök a Ceglédi Törvényszéken. Öt bíró 20 ilyen ügyet tárgyalt napközben. A cél az volt, hogy felhívják a figyelmet arra, hogy tavasszal a szokásosnál sokkal több ittas vezetőt fognak el a rendőrök.

Elkezdődött Győrkös István pere!

Ma kezdődött a rendőrgyilkossággal vádolt Győrkös István pere. A vád szerint a férfi másfél évvel ezelőtt lelőtte a házában házkutatás miatt megjelent rendőrök egyikét. Több kérdésben mást állít a vádlott és mást az ügyészség. A vádlott ártatlannak vallja magát, állítja nem ő lőtte le a nyomozót. De miért volt egy töltött fegyver Győrkös István kezében? Ki lőtt először? Ezekre a kérdésekre a perben kell választ találni.

Drogra kellett a rabolt pénz

Nem tartja magát agresszív embernek a pécsi trafikrabló, akit azzal vádolnak, hogy négy dohányboltot fosztott ki a városban. Megkezdődött 32 éves férfi tárgyalása. A vád szerint játékfegyverrel fenyegette meg az eladókat, és a bevételt követelte. Összesen több mint félmillió forintot zsákmányolt, a pénzt alkoholra és drogra költötte.

Betonlap zuhant a fiúra – társa bűnösnek tartja magát

Bűnösnek tartja magát, és megbánta, amit tett, ezt mondta a bíróságon az a 17 éves fiú, akit azzal vádolnak, hogy köze van tizenegy éves barátja halálához. Tárgyalása hétfőn kezdődött az Egri Törvényszéken. A tragédia 2016 nyarán történt Szentdomonkoson. A vád szerint a három fiú a járdalap alá dugott cigarettát akarta kiszedni, ezért emelték ki a betonlapot a helyéről. A legkisebb alámászott. Két társa nem bírta el a súlyt, és a beton az árokban lévő fiúra zuhant.

Ma sem volt tárgyalás Lajcsi ügyében!

Ismét elnapolták a Galambos Lajos közműlopási ügyében tartott tárgyalást. A per ma délelőtt folytatódott volna a Budaörsi Járás Bíróságon, de alig néhány perccel a kezdés után mindenkit hazaküldtek csakúgy, mint a tavaly nyárra és decemberre kitűzött tárgyalásokon.

Harmadszor sem kezdődött meg Lajcsi tárgyalása

Ezúttal a mulatós zenész ügyvédei kértek halasztást, mivel nem volt elég idejük átolvasni a több mint 40 ezer oldalas peranyagot. A tárgyalás végén a zenész ártatlanságát hangoztatta. Őt és társait lopással és vesztegetéssel vádolják. Az ügyészség szerint a birtokán és a cége által épített tatai lakóparkban is éveken át lopták a közműveket.

 

Lagzi Lajcsi: „be fogom bizonyítani az igazamat!”

Galambos Lajos tárgyalását ismét elnapolták. A bíróság folyosóján beszélt érzéseiről. Azt is elmondta, milyen végeredményre számít. A tárgyalás május 22-én folytatódik.

Barátnője megvédte a vádlottat

A kisujjában több kedvesség és szeretet van, mint a legtöbb emberben. Ezt mondta a bíróságon a kakucsi gyilkosság vádlottjának barátnője. Az ügyészség szerint a férfi 16 késszúrással végzett gyerekkori ismerősével 2016 márciusában.

Sírva nézte a gázolás felvételét a mentős

Bűnös a 16 éves lányt elgazoló mentős! Egy év 8 hónap felfüggesztett börtönre ítélte a békéscsabai bíróság azt a mentőst, aki 2016 novemberében gázolt halálra egy 16 éves lányt. A mentő egy eszméletlen szívbeteghez sietett megkülönböztető jelzéseit használva, az egyik kereszteződében elé tekert a kerékpáros. A sofőr nem tudta elkerülni az ütközést.

Bilinccsel verte saját magát a tárgyaláson

Teljesen kiborult, hogy előzetesbe kerül, bilinccsel verte saját arcát a barátnője bántalmazásával gyanúsított férfi. Mentőt kellett hívni hozzá a győri bíróságra. Januárban verte meg élettársát az egyik győri boltban, amit rögzített az üzlet biztonsági kamerája. A földön ülő nőt fejbe is rúgta. Az agresszív férfi ellen 8 másik ügyben is eljárás folyik.

A megismételt másodfokú ítéletben is 9 évet kapott a lúgos támadó

Öt éve tartó szenvedés, számtalan tárgyalás, sokadik és még mindig nem az utolsó szó a tárgyaló teremben. Az egykori szeretőjét lúggal leöntő orvos igazgató perében a mai volt a negyedik ítélethirdetés.

Autólopás miatt vesztette el lányát

Dráma a tárgyalóteremben: sírva fakadt az az anya, akinek a lánya egy autólopás miatt halt meg Gödöllőn. A 24 éves nő meg akarta akadályozni, hogy elvigyék a kocsiját, belekapaszkodott, de az egy árokban borult és agyonnyomta. 

A hetedik érzéke mentette meg a pokolgéptől

A hetedik érzéke azt súgta, hogy ne nyúljon a hátitáskához, amelyben a pokolgép volt. Ezt mondta az egyik tanú szerdán a Teréz körúti robbantó tárgyalásán. A hajléktalan férfi pár perccel a detonáció előtt látta a gazdátlan táskát.

15 percig nem figyeltek a szülők

Tizenöt percen át nem figyeltek a gyerekeikre, ezalatt fulladt bele a víztározóba a három kisfiú Nagyfügeden tavaly tavasszal. A szülőket délelőtt jogerősen felfüggesztett fogházbüntetésre ítélte a bíróság.

Mosolyogva hallgatta áldozatait

Végig mosolygott a Teréz körúti robbantás vádlottja a bíróságon, miközben áldozatai az életveszélyes sérüléseiket sorolták. A két járőr részletesen elmesélte a tárgyaláson, hogy mit éltek át másfél éve. Szögek és repeszek fúródtak a testükbe, emiatt a mai napig nem épültek fel teljesen.

Folytatódott a körúti robbantó tárgyalása

A megsérült rendőrök megrázó tanúvallomásával folytatódott hétfőn a körúti robbantóként elhíresült P. László tárgyalása.

Kiugrott az erkélyről a díler

Öt métert zuhant a díler, így akart elmenekülni. Csakhogy, hogy több mint öt méter magasról egy betonos udvarra ugrott, ezért súlyosan megsérült. A kórházban pedig kiderült, hogy kokaint is fogyasztott. A bíróság a kórteremben helyezte előzetes letartóztatásba.

 

Zavarosan vallott a körúti robbantó

Édesapja megfigyelte, és egy fejébe szerelt chippel irányította valaki a gondolatait – ezzel védekezett a Teréz körúti robbantással vádolt férfi. P. László visszavonta korábbi vallomását, amit ma az első tárgyalási napon a bíró felolvasott…

Júlia szembeszáll a szexista üzleti partnerrel?

A Berényi Kft. egy igen fontos tárgyalás előtt állt, mikor egy váratlan helyzet mindent összekuszált.

Meztelen kisfiúval akart tusolni

12 éves kisfiúval tusolt meztelenül  - másfél év felfüggesztett börtönt kapott első fokon a mindszenti molesztáló. 2015-ben hívta diákmunkára az akkor 12 éves fiút, napközben fogdosta, majd később rányitott a tusoló gyerekre és vele akart fürödni.

A tárgyalás alatt végig remegett a keze

Beszélni sem akart az a nő, aki több mint egy évig rejtegette kislánya holttestét. A vád szerint 2015 végén megszülte, majd megfojtotta az újszülöttet a házuk melletti bokorban. A terhességet eltitkolta, ahogy a szülés után sem szólt senkinek. Idén év elején élettársa anyja találta meg a nejlonba rejtett testet.

Először nézhettek zaklatóik szemébe

Két srác, Levi és Julián éveket töltöttek a bicskei gyermekotthonban, és tavaly szeptemberben elmesélték nekünk, hogy az igazgató éveken át őket és több társukat is szexuálisan molesztálta. Levi és Julián két nappal ezelőtt Székesfehérvárra utazott, hogy lássák, amint János bácsit, az igazgatót egy fegyőr bilincsben kíséri be a bírósági tárgyalóterembe.

Tárgyalóteremben robbantott

Egy tárgyalóteremben robbantott fel kézigránátokat egy férfi Ukrajna keleti részén. Ő és az egyik vádlott meghalt, 9-en megsérültek. A férfi azután húzta elő a gránátokat, hogy kiderült: elnapolják a tárgyalást.

Nyomoznak Praljak öngyilkossága miatt

Nyomoz a holland rendőrség Szlobodán Praljak halála ügyében. Az egykori bosznia horvát tábornok a hágai Nemzetközi Törvényszéken mérget ivott, miután a dél-szláv háborúban elkövetett bűneiért 20 év börtönre ítélték. A 72 éves férfi a kórházban halt meg.

 

Rágcsálókra lőtt, nem akart ölni

Rágcsálókra lőtt és senkit sem akart megsebesíteni. Ezt állítja az a volt rendőr, aki a vád szerint tavaly decemberben lövöldözött részegen egy csepeli társasházban. Most a tárgyalásán nem szólalt meg.

Fájós térde miatt mentette ki magát a tárgyalásról Simonka

Térdfájásra hivatkozva mentette ki magát egy bírósági tárgyalásról Simonka György fideszes politikus, orvosa egyhetes pihenést írt elő neki. A közösségi oldala szerint viszont ezalatt több rendezvényen is részt vett. A bíróságra azért kellett volna elmennie, mert rágalmazásért korábban beperelte az Együtt egyik politikusát.

Sírva kért bocsánatot, nem emlékszik a tettére

Bocsánatot kért a bíróság előtt az az autótolvaj, aki miatt meghalt egy 24 éves lány tavaly Gödöllőn. A férfi egy garázs előtt megpróbálta ellopni a lány kocsiját, de ő belekapaszkodott. A tolvaj métereken át vonszolta az autóval a lányt, majd a kocsi árokba borult, a fiatal nő a pedig roncs alá szorult és meghalt. Az édesanya könnyes szemmel nyilatkozott az RTL Híradónak. Azt mondta, hogy neki hiába könyörög a tolvaj, ő nem tud megbocsátani.

BOCSÁNATOT KÉRT A VÁDLOTT: „Arra se emlékszem, mi történt”

A férfi tavaly júliusban egy kapubejárón álló kocsit akart ellopni. 24 éves tulajdonosa épp a kaput nyitotta. Az autó motorja közben járt. A tolvaj ezt használta ki, csakhogy a lány belekapaszkodott az autóba. A tolvaj gázt adott és több mint 20 métert vonszolta a kocsiba kapaszkodó fiatal nőt, mielőtt az autó az árokba borult. A férfi kimászott belőle és elmenekült. A lány azonban a kocsi alá szorult és meghalt.

Elítélték a pilótát


szerző:
2017.10.02. 18:27
Elítélték a pilótát

Kétszer is elítélték egy napon belül a volt vadászgéppilótát: még 2014-ben okozott balesetet a Csongrád megyei Pusztaszeren, gépével elütött egy kecskeméti diákot. A lány egy barátját kísérte el egy sétarepülésre. Leszállás előtt a pilóta áthúzott a nézelődők felett, ekkor találta el az áldozat fejét a gép kereke. A most 21 éves lány maradandó sérülést szenvedett. A pilóta ezért 4 évet kapott, de azért is elítélték, mert megpróbálta befolyásolni a tanúkat. Az ítéletek nem jogerősek.

Előző rész (2017. augusztus 25.)

Piros váratlan állásajánlatot kap a Rózsa bisztróban. Aliz dühében meggondolatlan döntést hoz. Nóra hozzálát a tárgyalási stratégiája kidolgozásához. Attila rájön, Ludwig hol tartja fogva Lizát.

Következő rész (2017. augusztus 25.)

Piros váratlan állásajánlatot kap a Rózsa bisztróban. Aliz dühében meggondolatlan döntést hoz. Nóra hozzálát a tárgyalási stratégiája kidolgozásához. Attila rájön, Ludwig hol tartja fogva Lizát.

Előző rész (2017. július 14.)

Júlia álmodozni kezd a Berényi Kft. lehetséges jövőjéről. Krisztián és Tóbiás nem viselik jól, hogy Aliz és Kristóf nélkülük mennek nászútra. Rudi meglepő ajánlatot tesz Natasának. Bandi tárgyalása váratlan fordulatot vesz.

Következő rész (2017. július 14.)

Júlia álmodozni kezd a Berényi Kft. lehetséges jövőjéről. Krisztián és Tóbiás nem viselik jól, hogy Aliz és Kristóf nélkülük mennek nászútra. Rudi meglepő ajánlatot tesz Natasának. Bandi tárgyalása váratlan fordulatot vesz.

Nem jelent meg a kihallgatásán Kovács Béla

Nem jelent meg a kihallgatásán Kovács Béla, a Jobbik Európai Parlamenti képviselője, akit költségvetési csalás gyanúja miatt akartak pénteken számon kérni a Központi Nyomozó Főügyészségen. Ügyvédje több mint egy órán át várakozott az utcán, közben hiába próbálta elérni a képviselőt. Kovács Béla ellen korábban kémkedés gyanúja miatt is nyomozás indult, nemrég a két ügyet egyesítették.

 

Péntektől tárgyalnak a CEU-ról

Pénteken kezdődnek a CEU-ról szóló tárgyalások a magyar kormány és New York állam között - ezt az egyetem rektora jelentette be. Lázár János miniszterelnökséget vezető miniszter szerint meg fogják fontolni az amerikai fél javaslatait. A CEU-n csütörtökön konferenciát tartottak az egyetemek szabadságáról, amin Mario Vargas Llosa Nobel-díjas író tartotta a záróelőadást. Szerinte az egyetemet azért akarják bezáratni, mert a kormány nem tűri a kritikát.

 

Fókusz 2017-06-21


szerző:
2017.06.21. 18:55
Új eljárás a terror-perben

Hatályon kívül helyezte a Szegedi Ítélőtábla annak a szír férfinak az első fokú ítéletét, akit 10 év fegyházra ítélt a Szegedi Járásbíróság még tavaly novemberben a 2015 őszén történt röszkei tömegzavargás miatt, egyebek között terrorcselekmény elkövetésével is vádolták. Az ítélőtábla külön kikötötte, hogy a megismételt eljárást ugyanaz a bíró nem tárgyalhatja.

 

Új eljárás a lúgos orvos perében

Újra kell kezdeni a másodfokú eljárást - így döntött ma a Kúria a lúgos orvos ügyében. A támadással vádolt orvos egyelőre előzetes letartóztatásban marad. A négy éve húzódó ügyben ma sem született ítélet így még most sem tudni, hogy pontosan ki és hogyan öntötte le maró hatású lúggal Renner Erikát. A nő a tárgyalás után a könnyeivel küszködött és azt mondta, hogy lelkileg nagyon megviseli, ha a tárgyalásokon újra és újra el kell mesélnie, mi történt vele.

GALAMBOS LAJOS:

Galambos Lajos ellen újra vádat emeltek még januárban. Az egykori mulatós sztár tárgyalására szerdán került sor, ami váratlanul elmaradt, azért, mert az első- és negyedrendű vádlott nem jelent meg a bíróságon. Valószínűleg az ügyet szeptemberbe fogja újra tárgyalni a bíróság, ami miatt Galambos Lajos nagyon elkeseredett, mivel a sztár minél hamarabb szeretné tisztázni a nevét.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

Előző rész (2017. május 29.)

Dani Gréti után megy Pilisszentlászlóra. Evelin teljesen ki van bukva a tárgyalás reggelén. Barbi visszaérkezik a Balatonról, és első útja a fodrászatban vezet.

Következő rész (2017. május 29.)

Dani Gréti után megy Pilisszentlászlóra. Evelin teljesen ki van bukva a tárgyalás reggelén. Barbi visszaérkezik a Balatonról, és első útja a fodrászatban vezet.

Rosszul szerelte fel a kereket a kamionos, 3 fiatal halálát okozta

3 év fogházat kapott az a lengyel kamionsofőr, aki bíróság szerint 3 huszonéves fiatal halálát okozta tavaly februárban. Házilag barkácsolt szerszámmal rosszul szerelte fel a hátsó kereket a kamionjára, ami menet közben leszakadt. Az elszabadult alkatrész egy autónak csapódott, ami ezután egy másik kamionnak ütközött. A kocsiban 4 DVSC szurkoló ült, közülük hárman azonnal meghaltak. A kamionsofőr szerint ő nem felelős a tragédiáért.

Fellélegezhet a színészlegenda!

Messze még a vége, de kicsit jobb helyzetből várja Oszter Sándor tárgyalása folytatását: a hatod rendű vádlott kizárta, hogy köze lenne a színésznek a feltételezett bűncselekményhez. A 70 milliós csalási ügyben az ügyészség azzal vádolja a Jászai Mari-díjas művészt társaival együtt, hogy 70 millió forintot csaltak ki egy szökésben lévő bűnözőtől.

Tényleges életfogytiglant kapott

Tényleges életfogytiglanra ítélte a bíróság azt a férfit, aki két éve valósággal kivégezte anyját és nevelőapját, és rendőrökre is rálőtt Tatabányán. Azzal védekezett, hogy a felesége bedrogozta és sört is ivott, ezért szinte semmire sem emlékszik a gyilkosságból. A bíróság azonban nem hitt neki.

Sorost fogadták Brüsszelben

Brüsszelben tárgyalt a Közép-európai Egyetemről Soros György. A milliárdos üzletembert Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottsága elnöke fogadta. Zárt ajtók mögött egyeztettek. Brüsszelből az RTL Híradó tudósítója, Horváth Nándor számolt be arról, hogy mit lehet tudni a tárgyalásról.

Hat órán át, az utolsó szó jogán

Rosszul lett ezért csak késve ért tárgyalására Vizoviczki László. A kétezres évek éjszakai életében ismert vállalkozót több mint 800 millió forintos költségvetési csalással vádolják. Az ítélethirdetés előtt, az utolsó szó jogán beszélhetett. Egy paksamétát vett elő és több mint hat órán át olvasott fel a papírjáról. Emiatt az ítélethirdetés is elmaradt.

Jogvédők: vonják vissza a civileket sújtó törvénytervezetet

Az egyetlen megoldás, ha visszavonják a civileket sújtó törvénytervezetet. Ezt mondták emberi jogi civil szervezetek képviselői, miután csütörtökön először tárgyalhattak a kormánnyal a Fidesz által benyújtott törvényjavaslatról. Az igazságügyi minisztérium államtitkára szerint csak azok a civil szervezetek kritizálják a jogszabályt, amelyek Soros György pénzén akarnak menekülteket hozni Magyarországra.

Tárgyaláson adta át a drogot

A bírósági tárgyalás közben akartak drogot adni egy vádlottnak Debrecenben. A férfi lopás miatt állt bíróság elé, börtönőrök kísérték a tárgyalóterembe. Ők vették észre, hogy a tárgyalás közben a férfi barátja egy gyanús csomagot csúsztatott át a vádlottnak, akinek nem volt ideje eltenni azt, a kábítószert ugyanis azonnal elvették tőle.

Bíróság előtt Gulyásék


szerző:
2017.04.13. 18:38
Bíróság előtt Gulyásék

Adásunkkal egy időben is tart annak a két aktivistának a tárgyalása, akik a hétfői tüntetésen festéket dobtak a Sándor-palota felé. Gulyás Mártont és társát gyorsított eljárásban állították bíróság elé. Mindketten elismerték a tettüket, de azt nem, hogy bűncselekményt követtek volna el. Az ügyészség szerint a ráfröccsenő festék 23 ezer forint kárt okozott a Sándor-palotában. Ezért felfüggesztett börtönt kértek a két vádlottra.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való