KERESÉS search-close

táncosok

16 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "táncosok"

Milyen egy sztriptízbár igazából és milyen ott dolgozni?

Amire minden férfi kíváncsi, sokan mégsem mernek elmenni. A hollywoodi filmek sztriptízbárjai után megnéztük, milyen az élet egy magyarországi szórakozóhelyen. Egy sztriptíztáncosnő elmesélte nekünk, hogy ő miért csinálja és mi motiválja ebben. Az éjszakai élet tabui, a valóság és tévhitek.

A Madách Színház táncosokat keres

A Madách Színház jóvoltából most itt a soha vissza nem térő alkalom, hiszen táncosokat keresnek, a castingra pedig bárki jelentkezhet. A Story Extra természetesen ezen a válogatáson is ott volt.

Hol tartanak ma a Szombat esti láz táncosai?

Pár évvel ezelőtt szinte a semmiből váltak ismertté egy egész ország előtt a Szombat esti láz táncosai, de vajon mire használták a népszerűséget, és hol tartanak ma a karrierjükben?

Gigi és bandája látványos showja

Radics Gigi a Comet gálán mutatta be új dalát, amelyhez látványos színpadi show dukált. A különlegességét növelte a tucatnyi táncos, akik igazán mozgalmassá tették a fellépést. Gigi velük állt össze egy csoportos képre.

Eszti és Zsolti lett a legjobb táncospár a Kicsi Óriásokban!

A közös produkciójukat követően jöhetett is az eredményhirdetés. A zsűri a Lázadók táncosait, Esztit és Zsoltit választotta meg a legjobbaknak, így lettek ők a táncos kategória győztesei.

A Kicsi Óriások táncosainak extra produkciója

Mielőtt kiderült volna, hogy a zsűri melyik párost választotta ki a kategória győzteseként, az összes táncospár a színpadra lépett, hogy még utoljára mindenkit elkápráztassanak egy közös produkcióval.

Kicsi Óriások: Don't Stop Movin' (S Club 7)

Elérkezett az utolsó adás, a Kicsi Óriások Fináléja! A műsort az énekesek, a táncosok és a kistehetségek egy közös produkcióval nyitották meg!

A Kicsi Óriások táncosai & ByTheWay: Uptown Funk (Bruno Mars)

A táncosok sem maradtak ki az extra produkciókból, ők a ByTheWay-vel közösen léptek a színpadra, hogy előadjanak egy igazán vagány Mark Ronson-Bruno Mars számot.

A táncosok egy igazi táncpárbajjal küzdöttek meg a plusz pontokért

A produkciókért kapott pontok mellé, a gyerekek extra pontokat is szerezhettek. A Kicsi Óriások táncosai ismét együtt léptek a színpadra, hogy egy igazi dance-off során elérjék, hogy mindenkinek leesen az álla a mozdulataiktól.

A Kicsi Óriások táncosai & Tóth Andi & Gájer Bálint

Az adás vége felé jöhettek is az extra produkciók! A táncospárok Tóth Andi és Gájer Bálint közreműködésével léptek a színpadra, amit felperzseltek Justin Timberlake dalával, és a pörgős koreográfiával.

Evelinnél betelik a pohár

Evelinnél beteszi a kaput Bori túlfűtött-show ötlete: ő táncra akarja ösztönözni a klub vendégeit, nem pedig szexre! Bori és Evelin összevesznek….

Fókusz 2016-09-12


szerző:
2016.09.12. 17:25
A Fricska táncos trió az olimpiát is meghódította

Először a Britain’s Got Talent, aztán a Hungary’s Got Talent színpadjára robbantak be. A világcsúcstartó táncos trió a Fricska ezek után az EB-t és most az olimpiát is meghódította.
A fiúk kizárólag csak a Story Extrának dokumentálták az utazásukat. Azonnal mutatjuk az exkluzív felvételeket és élménybeszámolókat, sőt azt is eláruljuk, hova utaznak ezután!

Ötvenedszer vonultak a virágokkal Debrecenben

Az olimpia és a foci EB is megihlette a virágkocsik készítőit a Debreceni Virágkarneválon. A 30 fokos melegben nem volt könnyű dolguk a táncosoknak, és a tűző napon álló nézőknek sem, a látvány azonban megérte. Az első virágkarnevált pontosan ötven éve rendezték Debrecenben.

Fókusz 2016-08-11


szerző:
2016.08.11. 18:55
Lenyűgözték a briteket a magyar néptáncosok

Felállva tapsolt a zsűri és a közönség a Fricska táncegyüttes produkciója után a Britain’s Got Talent válogatóján. A három táncos lábú fiú most elmeséli, hogyan élték meg a siker pillanatait és milyen további terveik vannak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való