KERESÉS search-close

támogatók

13 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "támogatók"

Lista készült Márki-Zay támogatóiról

Szórólapon listázták az ellenzéki polgármester-jelölt támogatóit Hódmezővásárhelyen. Egy rejtélyes kiadó állítja, hogy Márki-Zay Péter támogatói lebontanák a kerítést és illegális bevándorlókat engednének az országba. Az egyik listázott nyugdíjas azt mondta, felháborító, ami történik. Márki-Zay Péter szerint karaktergyilkosságról van szó, a kormánypárti képviselőjelölt szerint szomorú, hogy idáig fajult a kampány.

Simicskától is kér pénzt Orbán

„Mindig apámhoz fordul a Fidesz, amikor nagy bajban van” – ezzel a megjegyzéssel osztotta meg közösségi oldalán Simicska Ádám a Fidesz adománykérő levelét, melyet Simicska Lajos kapott Orbán Viktortól. A Fidesz több tízezer levelet tervez kiküldeni a következő hónapokban is azoknak, akik korábban ehhez hozzájárultak, illetve anyagilag támogatták a pártot. A párt kommunikációs igazgatója azt mondta: az adatbázis nem frissül automatikusan, kérni kell, ha valaki már nem szeretne levelet kapni tőlük.

Köszöni, hogy sokan támogatják

Megviselte a rendőrségi kihallgatás, ezt mondja az a fiatal, aki felhívta a figyelmet a Budapesti Közlekedési Központ online jegyrendszerének hibáira, majd feljelentették. Csak az RTL Híradónak nyilatkozott. A feljelentés és a kihallgatás miatt óriási a felháborodás, az interneten több ezren tiltakoznak. A fiatalember köszöni a támogatást, azt mondja: ez megerősíti abban, hogy nem sértett törvényt. Nevét továbbra sem hozzuk nyilvánosságra, a telefonos beszélgetést eltorzítottuk.

Utasításra keresnek partnereket

Az uniós magyar nagykövetségeknek kell megtalálni a Civil Összefogás Fórum külföldi támogatóit. Az Index írta meg, hogy erre utasította a magyar külügyminisztérium a külképviseleteket. A Fidesz szerint bár a hazai civil szervezetek külföldi támogatásait törvényben kell szabályozni, a kormány melletti békemeneteket szervező CÖF külföldi partnereinek keresése rendben van, mert az nemzetpolitikai célokat szolgál. Az MSZP szerint elképesztő a kormány kettős mércéje. A CÖF szerint céljuk: „a népfelség tudományának uniós szintű megalapozása”.

Ati: Dávid, meg kell cigiztetned!

A két párbajozó ezúttal kényszerzubbonyt kapott és a támogatóik segítő kezeire szorultak. Mindenki kihasználta az alkalmat, hogy azt tegyen Atival és Ginával, amit csak akar - így lett Ati lábkörme kifestve, Gina pedig érdekesre simnkelve.

„Nyitottak vagyunk”


szerző:
2016.11.18. 18:30
„Nyitottak vagyunk”

A sokszínűség és a nyitottság jegyében tartanak konferenciát Budapesten. A „Nyitottak vagyunk” címet viselő előadássorozat arra hívja fel a figyelmet, milyen előnyökkel jár a vállalati szférában a sokszínűség. A legújabb kutatások szerint ugyanis a 18 éven felüli diákok 83%-a választaná azt a munkahelyet, amelyről tudja, hogy nyitott, az ott dolgozókat nem diszkriminálják. Az esemény aranyfokozatú támogatója az RTL Magyarország, a konferencián előadást tartott Vidus Gabriella és Kolosi Péter is.

Tárgyalóteremmé alakult a nappali

Összecsapott a két párbajozó; a kérdéseket az ellenfél támogatóitól: Krisztiántól és Evelintől kapták. A kérdezz-felelek a két lány habitusához képest meglehetősen higgadtan zajlott.

Az oltásellenesség ismerethiányból fakad

Gyermekbénulás, szamárköhögés, vagy kanyaró. Csak néhány betegség, amelyek ellen védenek a kötelező oltások. Sok családban mégis időről- időre kétségek merülnek fel, hogy valóban szükség van-e arra, hogy beadassák őket gyermeküknek. Az igazság az, hogy a félelmük teljesen alaptalan, sokszor városi legendákon, interneten terjedő rémhíreken alapul.

PM: Szélsőségeseket támogat a Jobbik

A Párbeszéd Magyarország választ vár a Jobbik elnökétől arra, hogy miért kap közel 50 millió forintot néhány szerintük szélsőséges szervezet és magánszemély. A Gyarapodó Magyarországért alapítvány támogatási listáját az átlátszó.hu hozta nyilvánosságra.

Lejárt az ellenszenvek szavatossága

Hetek óta mást se láttunk, hallottunk, mint Dennis és Dóri vitáit, illetve Robin és Laci kakaskodását. Mindenki egy Párbajon akarta bizonyítani a saját igazát. Most úgy tűnik, hogy bár mindenki feszült, mégis békesség honol a Villa falain belül, de ki tudja meddig?

Nem várt fordulat: Dennis és Dóri rendezik kapcsolatukat

Ki hitte volna, hogy a visszafordíthatatlannak tűnő ellentétek az utolsó napokban megoldódni látszanak. Igaz ez a komisz és a címlaplány kapcsolatára, de Robin és Laci is félreteszik az ellentéteket.

Miért fordultak el a támogatók a Gyermekrák Alapítványtól?

Egy szervezet, amely évekig népszerű volt, rengeteg adományt kapott és hatalmas vagyont halmozott fel. Egy szervezet, amely beteg gyerekeken segít, de közben rengetegen támadtak, hogy nem segít eleget. Egy szervezet, amelynek vezetője luxuskörülmények között él, és amely ellen nemrég hivatalos vizsgálat indult. A Gyermekrák Alapítványról van szó, amelynek ügyeiről már több riportot forgattunk. Arról az alapítványról, amelyet idén, úgy tűnik, büntettek az eddigi támogatói. Hogy miért? Kiderül Serdült Szilvia riportjából.
 

Támogatói levelekkel árasztják el Polanskit

Saját bevallása szerint olyan sokat kap, hogy már nem tud rájuk válaszolni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való