KERESÉS search-close

szumó

14 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szumó"

Papp Gergő kiállt a magyar szumó világbajnok ellen!

Miután a Reggeli műsorvezetője kiokosította magát a tradicionális japán sport szabájaiból, kapott egy már nem annyira tradicionális szumó ruhát, amiben a magyar junior világbajnok, Végh Richárddal ellen állt ki.

Ismerd meg a 18 éves magyar szumó világbajnokot!

Gondoltátok volna, hogy Magyarországnak is van szumó bajnoka? Bizony, Végh Richárd mindössze 18 éves, de a junior vb-ről aranyérmesként jött haza, most pedig a Reggeliben mesélt tapasztalatairól.

Kincsvadászat: ˝Meg fogsz dögleni, te hájpacni!˝

Szumó birkózással mérte össze erejét Frank és Kabát. A küzdelem nem várt fordulatot vett - már kb. az első pillanatban...

Pocakot fel, fűszernövényeket elő: Viki és Hanna szumó párbajon csaptak össze

A zöldek lettek a legjobbak a nudlis kihívásban, ezután egy izgalmas párbajon dőlt el, melyikük mehet fel a galériára. Nemcsak a pocakok feszültek egymásnak, de a fűszernövény tudásuk is.

Vadon Jani gyomorszájon rúgta Sebestyén Balázst!

A két rádiós nagyágyú, Sebestyén Balázs és Vadon Jani harccal indították a hetet, bár az összecsapás elég egyoldalúra sikerült...

Meg fog lepődni, milyen gyorsan futnak a szumóbirkózók!

Három hivatásos japán szumóversenyző az edzés szünetében úgy döntött, megméretteti magát negyven méteres síkfutás. Szerencsére volt ott egy kamera is!

Ezüstöt hozott a magyar lány szumózása

A nehézsúlyú Kálló Gyöngyi másodikként végzett a nyílt kategóriában a szumósok Lengyel Nagydíján, Krotoszynban.

Fókusz 11-08-15


szerző:
2011.08.15. 20:20
Fókusz 11-08-15

Fókusz: Bálványtalálkozó - Egyszerre, egy színpadon a tiniikonok! De mit csinál Fluor, Sp, Lola és Barbi fellépés előtt? A magyar buldózer - A 210 kilós Dezsőt világsztárként kezelik, filmjeit pedig habzsolják Indiában. Invázió - A hétvégén elleptek bennünket a világsztárok, akik a Fókusszal üzentek egymásnak!

Fél Kettő 11-05-13


szerző:
2011.05.13. 14:20
Fél Kettő 11-05-13

Fél Kettő: Királyság - Norbi első videoklipje már most hihetetlen népszerű. Mámor - Három hétig feküdt mélyaltatásban. Felépült és elveszi az ápolónőjét. Tavaszi megtakarítás - Van-e értelme a böjtöknek, a méregtelenítésnek?

Álomsúly 120 kiló felett

Megtaláltuk az ország leghatalmasabb sportolóit, akiknél a versenysúly 120 kiló felett kezdődik. Krisztina 22 évesen súlyemelőként érte el a csúcsot, az ország legnehezebb házaspárja pedig szumóban aprítja az ellenfeleket.

Fókusz 10-11-16


szerző:
2010.11.16. 20:40
Fókusz 10-11-16

Fókusz: Malek való világa - Eddig nem látott hollywoodi felvételek és az első saját sláger! Nagy test, nagy élvezet - A 210 kilós férj mindennap elveri 120 kilós feleségét! Szülés után meghalt - A hatodik hónapban derült ki, hogy a kismama az utolsó stádiumban van. Ibolya egészséges gyermeket hozott a világra!

Harci lázban ég a szumós család


szerző:
2010.11.16. 20:01
Harci lázban ég a szumós család

Nagy test, nagy élvezet, nagy pofon és nagy világbajnoki aranyérem. Dezsőéknél minden hatalmas. Az étvágy és a harci kedv is megvan ahhoz, hogy a szumó sport magyarországi úttörőiként maradandót alkossanak.

Doppingolással vádolják Bárdosit

A tajvani szumó bajnokságon aranyat nyert a birkózó, de vízhajtót találtak a szervezetében.

Halálra verette tanítványát egy szumóedző

Egy japán bíróság 6 év börtönbüntetésre ítélte a brutális oktatót.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való