KERESÉS search-close

sztárapuka

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "sztárapuka"

Apukák, akiket a kisgyermekük örökké fiatalon tart

Statisztikák szerint a nők esetében 29, míg a férfiaknál akár a 40 éves kor is belefér az átlag gyermekvállalásba. És ma már az sem ritka, ha valaki csak 45 éves kora után lesz először édesapa. Mai listánk szereplői között akadnak olyanok, akik nagypapa korban lettek apukák, de van olyan is, aki egyszerre végzi el a nagyszülői és szülői teendőit. Az öregedésnek nyoma sincs rajtuk, de hát, ahogy mondani szokták: egy kisgyerek örökké fiatalon tart.

A legszexibb sztárapuka!


szerző:
2018.06.25. 16:45
A legszexibb sztárapuka!

Apák napja alkalmából szavazást indítottunk: Önök dönthették el, hogy ki Magyarország legszexibb sztárapukája. Pénteken lezárult a szavazás. Az eredmény ugyan szoros volt, de úgy tűnik nézőink körében a rosszfiús apuka stílus a nyerő!

 

Apák napja: bizony, érdemes őket is megünnepelni!

Vasárnap ünnepeljük világszerte az apák napját! Mi pedig itt, a Story Extrában kicsit előrébb hoztuk ezt az ünneplést: ma különleges, apák napi adással készültünk! De nem csak nekünk fontos ez a nap! Az UNICEF igazi világsztárokkal - például David Beckhammel, vagy épp Hugh Jackmannel - kampányol az apukákért. Idén ráadásul a hazai sztárapukák, és mi is beszálltunk!

Rájuk tud szavazni: íme, a 10 legszexisebb sztárapuka!

A Story Extra nézői idén már megválaszthatták Magyarország legszexibb nőjét és férfiját is. Dombi és Michl Juli győzelme után most tíz magyar sztárapuka kap esélyt, hogy 2018-ban elnyerje a legszexibb magyar sztárapuka címet. A döntés az Önök kezében van, jövő hét péntekig tudnak szavazni: ITT!

Sztárpapákat kérdeztünk, hogy milyen a kapcsolatuk gyermekükkel?

Vasárnap az egész világon apák napját ünnepelnek, ezért a nap kérdése rovatunkban olyan sztárapukákat hívtunk, akiknek legalább egy gyerekük már van. A két generációt együtt kérdeztük, először arról, hogy milyen a kapcsolat apa és gyermeke között.

Sztárapukákat kérdeztünk, hogy mit gondolnak az apás szülésről

Önök szerint egy apának kötelessége támogatni párját a szülés pillanataiban? Vagy egy férfinak nincs helye a szülőszobán? Sztárapukákat kérdeztünk, hogy mit gondolnak az apás szülésről. Stohl András, és Lukács Miki is elmesélte élményeit, és persze véleményüket sem titkolták a témában. Megtudtuk miért nem lehetett Anna mellett Mikike lányuk születésénél, vagy, hogy Stohl András hogyan élte meg a születés nagy pillanatait.

Sztárapukák 60 felett!


szerző:
2017.01.12. 18:00
Sztárapukák 60 felett!

A nők egyre kitolódó gyermekvállalása manapság népszerű téma. Náluk már a 40 feletti szülés is extrémnek számít. De mi a helyzet a férfiakkal? A sztárvilágban számos példát találni 50-es, 60-as, vagy akár 70-es kispapákra. Vajon ez felelőtlenségnek számít? Illetve veszélyeztetheti ez a kisbaba egészségét, úgy, mint, ahogy az idősebb kismamáknál? 

David Beckham megható dolgot tett kislányáért – nem viccelünk!

Nem mindennapi élményben volt részük azoknak a szemfüles rajongóknak, akik vették a fáradtságot, és rápillantottak Victoria Beckham Instagram oldalára. Íme a fotó, ami mindent visz.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való