KERESÉS search-close

szolnoki gyár

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szolnoki gyár"

Egy hete áll a munka Bige László gyárában

Egy hete leállt a munka az ország egyik leggazdagabb emberének, Bige Lászlónak a szolnoki gyárában. Híradónk információi szerint a Katasztrófavédelem múlt pénteken azonnali hatállyal megtiltotta a működését. A leállás 250 család megélhetését veszélyezteti. A cég tulajdonosát múlt hét elején kihallgatták a rendőrök. A nyilvánosságot kerülő milliárdos exkluzív interjút adott az RTL Híradónak. Szerinte mondvacsinált okokból állíttatták le a gyárat.

EXKLUZÍV: Interjút adott a milliárdos vállalkozó, Bige László

Exkluzív interjút adott Híradónknak Bige László, a leggazdagabb magyarok egyike. A milliárdos vállalkozó szolnoki gyárát egy hete leállíttatta a Katasztrófavédelem. 250 ember megélhetése forog veszélyben. A gyárban november óta rengetegszer tartott ellenőrzést a katasztrófavédelem és a rendőrség. Bige Lászlót gyanúsítottként is kihallgatták. Hogy mi történt a szolnoki gyárban, és hogy Bige László szerint mi vagy ki állhat a sorozatos vizsgálatok mögött, elmondjuk ma este a híradóban, illetve a következő napok esti híradóiban.

Bige László cége erődemonstrációnak tarja az ellenőrzést

Zaklatásnak és erődemonstrációnak tartja Bige László cége, hogy a héten több száz rendőr, tűzoltó és mentő tartott ellenőrzést egyik szolnoki gyárában. A rendőrség hulladékgazdálkodás rendjének megsértése miatt nyomoz, ismeretlen tettes ellen. Bige László a Napi.hu listája szerint az ország ötödik leggazdagabb embere.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való