KERESÉS search-close

szolnok

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szolnok"

Nyerges átadja a sportvagyonát

Vissza akarja adni a közösségnek, amelytől kapott - ezzel indokolta Híradónknak Nyerges Zsolt, hogy Szolnok városának adományozza, saját becslése szerint 8-10 milliárdos sportvagyonát. Az épp külföldön tartózkodó vállalkozó viszont azt sem tagadta, hogy üzleti elgondolás is van a döntése mögött: túl sokba kerül az üzemeltetésük. A korábban Simicska Lajossal szoros üzleti kapcsolatban álló üzletemberé a szolnoki foci-, kosárlabda- és vízilabda csapat is.

Záróvonalon előzött, meghalt


szerző:
2016.10.20. 18:05
Záróvonalon előzött, meghalt

Vezetés közben telefonált a sofőr, ez okozhatta a halálos balesetet. Szörnyethalt az a 20 éves lány, aki csütörtök délelőtt mobilozás közben, szabálytalanul előzött egy autót, majd egy kamionnal ütközött Szolnok határában. Úgy tudjuk, nemrég szerezte meg a jogosítványt. Kocsija az ütközés után kigyulladt. A lángokat egy szeghalmi szabadnapos tűzoltó oltotta el.

Leszorították az útról a teherautót

Előzés közben leszorított az útról egy teherautót egy román rendszámú kisbusz Szolnok közelében. A pótkocsin lévő takarmány az útra borult, a kisbusz vezetője pedig megállás nélkül továbbhajtott. Szintén előzés közben történt baleset Kecskemét határában, ahol három autó ütközött össze. Az egyik sofőr megsérült.

Csatornából mentettek kutyakölyköket

Csatornából mentettek kutyákat Szolnokon. Az Életjel Mentőcsoport tagjai lyukat vágtak a betoncsőbe és azon keresztül emelték ki a három napos, magatehetetlen kölyköket. Az anyjuk egy ház előtti vízelvezetőbe ellett, de a ház tulajdonosa nem akarta, hogy a kölykök elpusztuljanak ezért szólt a mentőcsoportnak.

Aligátort találtak az út közepén Hatvanban

Hétfő hajnalban egy autós valami furcsára figyelt fel az úton. Először felfújható állatnak hitte, de amikor közelebb ment, látta, hogy mozog és hallotta a szuszogását is. De nem ijedt meg, azonnal hívta a 112-t. A diszpécser alig akarta elhinni, hogy egy élő aligátort talált. Később kiderült, hogy az állatot Elvisnek hívják. A férfi szerint, aki megtalálta, az állat befogása leginkább egy bohózatra hasonlított.

Feltörték a betont a kiskutyákért

Kölyökkutyákat mentettek egy esőelvezető csatornából Szolnokon. Anyjuk egy kocsibejáró alatti átfolyóba fialt, ott találtak rá a hat kiskutyával együtt. Kiszabadításukhoz az állatmentőknek fel kellett törniük az átfolyó feletti betont. A még csukott szemű, magatehetetlen kölyköket egyenként emelték ki és csavarták plédekbe megmentőik. A kutyacsalád azóta biztonságban van, befogadókhoz kerültek. A kocsibejáró helyreállítását a szolnoki önkormányzat magára vállalta. 

Kölyökkutyákat mentettek egy esőelvezető csatornából Szolnokon - Tündéri fotók és videó!

Anyjuk egy kocsibejáró alatti átfolyóba fialt, ott találtak rá a hat kiskutyával együtt. Kiszabadításukhoz az állatmentőknek fel kellett törniük az átfolyó feletti betont.

Jégvihar tarolt több településen is szerdán

Egy bekecsi háznál a jégdarabok leszaggatták az előtetőt, az ereszcsatornát, a redőnyöket pedig átlyukasztották. Egy szolnoki társasházba, noha van villámhárító, belecsapott a villám, a tetőtér kigyulladt és lakhatatlanná vált. Máshol nagy esővel érkezett a hidegfront, Budapesten a szórakozni vágyók áztak meg több helyen is, de az előrejelzés szerint a következő napokban jobb idő lesz.

Elfogták a sajtkrémes betörőket

Furcsa módszerrel dolgozó betörőket fogtak el Szolnokon. Kinézték a lakást, amit ki akartak rámolni, majd sajtkrémmel kenték be a szomszédok kémlelőnyílását, hogy senki ne láthassa meg, mit csinálnak. A módszer egyszer csődöt mondott, valaki mégis észrevette őket. A két férfit több mint száz betöréssel gyanúsítják.

MSZP-sek rúgtak labdát Orbán udvarába

Focilabdát rúgtak a miniszterelnök kertjébe a szocialisták, miközben Orbán Viktor stadiont adott át Szolnokon. Az MSZP a labdákra írta kérdéseit a TAO-támogatásról. Szerintük ugyanis a kormány a társasági adókedvezmény segítségével milliárdokat irányít ellenőrizetlenül a sportba. A miniszterelnök szombaton éppen az adójukat felajánló cégeknek mondott köszönetet. A szolnoki avatón ott volt a helyi klub tulajdonosa, Simicska Lajos üzlettársa, Nyerges Zsolt is.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való