KERESÉS search-close

szilveszter

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szilveszter"

Szilveszter és kakiló figurák Katalóniában

Gyémánt Balázs, hivatásos világutazó számos különlegességgel találkozott már útjain, sokról be is számolt már a Reggeliben. A Szilvesztert és az új év első napjait ezúttal Katalóniában töltötte, ahol azt is kiderítette, miért van tele Katalónia kakiló figurákkal.

Vonattal menekültek a zaj miatt

Három kutya is vonattal menekült a petárdák zaja elől szilveszterkor. Egyikük 70 kilométert utazott, mire az állatmentők leszedték a vonatról és visszaadták a gazdájának. A menhelyeket folyamatosan hívják elkóborolt vagy elveszett állatok miatt.

Már jobban van Éva, a sebesült németjuhász

Már eszik is Éva, a Szolnokról mentett németjuhász. A Budaörsi Állatmenhely vette pártfogásába, ők vitték kórházba a sérült jószágot. A kutyáról először azt hitték, petárda roncsolta szét a lábát.

Mihalik Enikő Vietnámban szilveszterezett

Egy olyan szupermodellnek, mint Mihalik Enikő nehéz olyan úti célt találnia, ahol még nem járt soha. Szerelmével a szilveszter és az újév első napjait mégis sikerült egy különleges helyen töltenie.

 

Story Extra 2018-01-03


szerző:
2018.01.03. 16:20
Így szilvesztereztek a hírességek

Volt, aki pizsamában, mások egy luxushotelben búcsúztatták 2017-et. A sztárok idén is megörökítették a Fókusznak, hogyan buliztak szilveszter éjszaka.

 

Fókusz 2018-01-02


szerző:
2018.01.02. 18:50
Évának nevezték el a petárdázásban megsérült kutyát

Egy budaörsi állatkórházba vitték Szolnokról azt a németjuhászt, amelynek a lábát valószínűleg egy petárda roncsolta szét. Az esetről a tegnapi híradóban számoltunk be. A kutya gyógyíttatását a budaörsi állatmenhely vállalta magára.

A sztárok ünnepi felvételei elárasztották a világhálót

A sztárok karácsony és szilveszter között sem pihentek meg egy pillanatra sem, ha közösségi médiás felületeik kezeléséről volt szó: a jobbnál-jobb Instagram képek és videók csak úgy özönlöttek.

Így búcsúztatták a 2017-es évet a celebek!

Összegyűjtöttük neked, hogy a magyar hírességek hogyan köszöntötték a 2018-as évet. Volt aki pizsamában, volt aki a családjával és olyan is, aki a barátaival töltötte a szilvesztert. Következzen válogatásunk!

Meztelenül búcsúztatta az óévet a gyönyörű modell!

Mihalik Enikő igencsak egzotikus helyen töltötte a szilveszter, ahol fantasztikus kép készült róla.

Újabb roham a boltokban!


szerző:
2018.01.02. 05:00
Újabb roham a boltokban!

Újraindult a roham a boltokban, két évvel ezelőtt is. Bár sok üzletben már a két ünnep között is akcióztak, a nagy leárazások ezen a napon kezdődtek. Ez az üzleteknek azért volt jó, mert így el tudták adni a karácsony előtt felhalmozott készleteket, másrészt így próbálták kompenzálni az év eleji kisebb forgalmat.

RTLII Híradó 2018-01-01


szerző:
2018.01.01. 21:30
Újévi hiedelmek és szokások

Tilos mosni, főzni, a szennyest sem szabad az újévre hagyni. Ételből szerencsét a bab és a lencse hoz, a halat, csirkét pedig el kell kerülni – ezek a leggyakoribb újévi hiedelmek. De van még más is, megmutatjuk!

2018. első babája


szerző:
2018.01.01. 18:11
2018. első babája

Fiú született elsőként az újévben Budapesten és vidéken is. Az ország első újszülöttje éjfél után 1 perccel Szombathelyen jött világra. A kis Imre és édesanyja is egészséges. Flóris, az első budapesti baba, a Szent István kórházban, éjfél után 23 perccel érkezett.

Szilveszter a nagyvárosokban

Bulizott az egész ország szilveszter éjjel – koncertekkel és utcabálokkal várták az ünneplőket nagyon sok településen. Nemcsak a főterek, de a szórakozóhelyek is teltházzal üzemeltek. A legtöbb party- kellék, így például a paróka, a vicces szemüveg és kalap idén is nagy sláger volt.

Tömegek buliztak Budapesten


szerző:
2018.01.01. 18:06
Tömegek buliztak Budapesten

Tűzijáték és buli éjfélkor, szeméthalom hajnalra. Sokan töltötték az éjfélt Budapest utcáin, volt, aki pezsgővel a kezében várta, hogy induljon az újév.  Nagy volt a forgalom a toxikológián is szilveszter éjjel, főként alkoholmérgezés miatt kellett ellátni a bulizókat, minden második még nem múlt el 18 éves.

Tüzek, balesetek Szilveszterkor


szerző:
2018.01.01. 18:05
Tüzek, balesetek Szilveszterkor

Súlyos sérüléseket is okozott a petárdázás szilveszter éjjel. A mentők tájékoztatása szerint volt, akinek az ujjait roncsolta szét a kezében felrobbanó petárda, másnak pedig egy rakéta robbant fel az arca előtt, súlyos látássérülést okozva. Egy németjuhásznak a mancsát szakította le egy petárda. A mentőknek nehéz szilveszterük volt, 3200 esethez riasztották őket, és a tűzoltóknak is volt dolguk.

Világszerte ünnepeltek


szerző:
2018.01.01. 18:04
Világszerte ünnepeltek

Tűzijátékok világították be az éjszakai eget és a nevezetes épületeket világszerte. Sydneytől Moszkváig, New Yorktól Indonéziáig bulikkal köszöntötték az újévet. Az amerikai énekesnő, Mariah Carey ismét fellépett a New York-i Times Square-en. Sydneyben pedig több ezer ember menekült, miután több száz tűzijáték robbant fel.

BULI, BULI, BULI: Szilveszter 2017


szerző:
2018.01.01. 17:29
BULI, BULI, BULI: Szilveszter 2017

Rengeteg felvételt készítettünk az idei szilveszteri bulikban. Mutatjuk a riportokból kimaradt pezsgőpukkanásokat, éjféli csókokat és sok-sok-sok tűzijátékot!

 

Időjárás-jelentés Pistától

Akár hiszik, akár nem; Európa különböző városaiban más az időjárás. És ami még nagyon fontos: vasárnap éjszaka vagy esik vagy nem! Így érdemes tehát készülni!

2017: A Despacito éve


szerző:
2017.12.31. 18:44
2017: A Despacito éve

2017 legnagyobb slágere egyértelműen a Despacito volt, sőt YouTube-on már ez a valaha volt legnézettebb videó, a több, mint 4,5 milliárdos megtekintésével. Rengeteg feldolgozás és paródia készült róla. Mindenki, aki él és mozog, megpróbálta meglovagolni a sikerét, köztük természetesen a Pamkutya is!

Pamkutya a riporterkedést is kipróbálta

A műsorvezetés mellett a riporterkedésbe is belekóstolhatott a testvérpár. Kaptak kamerát, mikrofont, és meglátogatták pár vlogger ismerősüket, hogy megkérdezzék őket az idei évükről, és hogy mit várnak 2018-tól. Mivel fogalmuk sem volt ennek a kamerának a kezeléséről, az esetleges képi- és hanghibákért előre elnézést kérünk.

A magyar film nagy éve


2017.12.31. 18:38
A magyar film nagy éve

Idén Oscar-díjat kapott Deák Kristóf Mindenki című rövidfilmje, Berlinben pedig Arany Medvét nyert Enyedi Ildikó Testről és Lélekről című alkotása. Emellett hatalmas közönségsiker lett a Kincsem és a Viszkis is. Hollywoodi tudósítónk, Szirmai Gergely egy budapesti moziból jelentkezett.

A profiknak sem mindig könnyű

Nap mint nap rengeteg ember dolgozik a háttérben azon, hogy minden este legyen adás. A műsorvezetés is hihetetlenül nehéz feladat, bár ez szerencsére Pamkutyáéknak a vérében van, és kisujjból kirázták hibátlanul. Vagy mégse?

Pamkutya az RTL Híradóban

A YouTube két sztárja most lehetőséget kapott, hogy kipróbálja magát, és közben a nézőknek is megmutatták, mik zajlanak a színfalak mögött! Természetesen ebbe is bele kellett tanulni, ám ők megkapták a lehető legjobb mentort, aki felkészítette Pamkutyáékat erre a feladatra!

Pamkutya a híradós műsorvezetői székben

Az év utolsó estéjén olyasmi történik nálunk, ami még soha. Az RTL Híradóban átveszik a terepet Magyarország legnépszerűbb videósai. Azok, akikért fiatalok százezrei rajonganak. A műsorvezetői székbe pillanatokon belül Pista és Béla ül, vagyis a 750 ezer feliratkozóval rendelkező Pamkutya videós csatorna házigazdái.

Down-szindrómásokért futottak

Down-szindrómás gyerekekért futottak több, mint kétszázan Érden vasárnap délelőtt. A szilveszteri futást 5 éve rendezik meg a városban, az ötletgazda egy édesapa, akinek 5 éves lánya is érintett. A nevezési díjból befolyt összeget, több mint 500 ezer forintot, egy fejlesztő központ kapja.

Körülnéztünk, ki, hogy készül az év utolsó estéjére

A mentők megerősített szolgálattal, az árusok fülrepesztő dudákkal, az éttermek pedig pazar kínálattal készültek az estére. És persze most is akadt, aki utolsó pillanatra hagyta a bevásárlást - de a humorérzékét így is megőrizte.

Serena Rigacci számára egy a fontos szilveszterkor: együtt lenni a barátaival!

A 2017-es X-Faktor döntőse elárulta nekünk, hogyan szokta ünnepelni a szilvesztert, és milyen fogadalmakat szokott tenni ilyenkor. Nézd meg extra videónkat!

RTL Híradó – Szilveszteri különkiadás 2017-12-31

Az RTL Klub Híradójánál immár hagyomány, hogy a szilveszteri adásban vendégszereplők vezethetik a műsort. Nem volt ez másként 2017-ben sem: idén Pamkutya, a YouTube legnépszerűbb magyar videós testvérpárja állt híradósnak az év utolsó napján.

Kiss Ramóna szereti a négy fal között tölteni az év utolsó napját

A Celeb vagyok, ments ki innen! műsorvezetője tinikorában még bulival köszöntötte az újévet, azonban most már inkább otthon szereti ünnepelni a szilvesztert. Nézd meg, hogy mit gondol Kiss Ramóna az év utolsó napját övező felhajtásról és az újévi fogadalmakról!

Hartai Petra:

Az Oltári csajokban Hajnalt alakító színésznő nem szereti, ha kötelezően buliznia kell, ezért sokszor inkább a családjával ünnepli a szilvesztert. Petra ráadásul az újévi fogadalmakért sem rajong. Hogy miért? Azt ő maga árulta el nekünk!

PAMKUTYA AZ RTL-BEN: Az időjóslást is kipróbálták

December 31-én este két vendéggel bővül a Híradó csapata. A YouTube sztárok nemcsak a műsorvezetőktől veszik át a stafétabotot, hanem Véber Istvántól is. Ilyen egy időjárás-jelentés Pamkutya módra.

Nem mind virsli, ami annak tűnik

Keressék a magyar terméket és az ismert márkát – ezt javasolja a Hússzövetség azoknak, akik a szilveszterkor jó virslit szeretnének enni. Évente 30 nagyjából ezer tonna virsli fogy, ennek ötödét ilyenkor adják el a boltok, a vevők egyre tudatosabbak keresik a minőségi árut. Az igazán jó virsli ára idén eléri az 1200-1500 forintot.

Útravaló szilveszterre: a töményet inkább kerüljék!

Mértékkel kell inni, töményet nem, vagy alig, a pezsgővel pedig különösen vigyázni kell, mert nagyon gyorsan felszívódik. Ezt tanácsolja szilveszterre a toxikológus. Zacher Gábor szerint az alkohol-energiaital kombináció különösen veszélyes. Szilveszter éjszaka tízszer annyi az eset a sürgősségiken és a toxikológiákon mint az év más napjain. A dietetikus szerint az is fontos, hogy az alkoholfogyasztás előtt vacsorázzunk.

Gulyás Roland eddig mindig átaludta a szilvesztert...

Gulyás Roland nem szeret bulizni szilveszterkor, ezért általában a családja körében tölti az év utolsó napját. Idén azonban egy igen komoly fogadalmat akar tenni a fiú!

HÍRADÓS VIRSLITESZT: Kinek, melyik ízlett?

Az RTL Híradó szerkesztői és időjósa vett részt a kóstolásban. Rögtönzött tesztünk után az derült ki, hogy teljesen mindegy, milyen virslit választunk, ha elég éhesek a vendégek, úgyis megeszik az összeset.

KULISSZÁK MÖGÖTT: Szellő István vezeti körbe az új műsorvezetőket

Idén is különkiadással jelentkezik az RTL Híradó szilveszter este! Ezúttal Pamkutya, a YouTube legnépszerűbb magyar videós testvérpárja áll híradósnak. Ehhez azonban előtte alaposan fel kellett készülniük, és ebben nem más segített nekik, mint a Híradó műsorvezetője, Szellő István.

Lukács Miki:

Ebben a videóban Peller Anna férje számos jó tanáccsal látja el azokat, akik nem tudják, hogyan töltsék az év utolsó napját! Következzenek Lukács Miki szilveszteri tippjei!

Újév, új élet? Az Oltári csajok Karoláját alakító színésznő válaszol!

Fehér Adrienn régen úgy gondolta, hogy az újév a változások ideje, az idő múlásával azonban rájött, hogy az ember bármikor képes változtatni az életén, mindez csak elhatározás kérdése. Nézd meg, hogy mivel tölti idén a szilvesztert a színésznő!

Idén is különkiadással jelentkezik az RTL Híradója szilveszter este

Az RTL Híradójánál immár hagyomány, hogy a szilveszteri adásban vendégszereplők vezethetik a műsort. Nincs ez másként 2017-ben sem: idén Pamkutya, a YouTube legnépszerűbb magyar videós testvérpárja áll híradósnak az év utolsó napján.

Így vélekedik Ricco&Claudia az újévi fogadalmakról!

A 2017-es X-Faktor győztesei úgy gondolják, hogy fogadalmat bármikor tehet az ember, nem kell ehhez az újév. Ricco&Claudia üzent Neked a kameránkon keresztül! Nézd meg a videót, ha kíváncsi vagy, hogy mit!

Fehér Tibi nem szeret muszájból bulizni

A Reggeli műsorvezetője általában a színházban szokta tölteni a szilvesztert, és ha teheti, utána egyből hazamegy, mert nem kedveli a kötelező ünnepeket. És mi a helyzet az újévi fogadalmakkal? A videóban ezt is elárulja Tibi!

Peller Anna idén végre a családjával tölti a szilvesztert!

A Reggeli műsorvezetője eddig mindig a színházban töltötte december 31-ét, idén azonban Mikikével és Annabellával fogja köszönteni az újévet! Ha kíváncsi vagy, hogy mi Peller Anna újévi fogadalma, nézd meg extra videónkat!

Jövőre csak jó dolgok fognak történni a Barátok közt Lucájával?

A fiatal lány számára az idei év rengeteg pozitív dolgot tartogatott, amiért kiváltképp hálás. Közben azt is megtudhattuk, hogy az általa alakított Fekete Luca milyen dolgokkal szembesül majd 2018-ban.

Petárdázni idén is tilos


szerző:
2017.12.27. 18:20
Petárdázni idén is tilos

Irányt változtató rakéta és kézben felrobbanó petárda. Ezek a leggyakoribb baleseti okok szilveszterkor. A pirotechnikai eszközöket csütörtöktől lehet legálisan megvásárolni a kijelölt árusítóhelyeken, felhasználni viszont csak szilveszter este hat órától szabad. Petárdázni idén is tilos, ha valakit rajtakapnak 150 ezer forintra is büntethetik.

 

A Barátok közt fiatal színészei különös szilveszterre készülnek!

Peti idén is folytatja majd a különleges hagyományt, így még 2017-ben megmerítkezik a jeges Balatonban. Ellenben Dia teljesen más szilveszterre készül a barátaival.

Vigyázzunk kutyusunkra szilveszterkor!

Korom Gábor nem először vendégeskedett a Reggeliben, aki most a szilveszteri bulik veszélyeiről mesélt. A petárda és a tűzijáték ugyanis nem kicsi félelmet okoz házi kedvenceinknek...
 

Fanni a gyermeke apjának testvérével lépett félre...

Fanni szilveszter este bújt ágyba szerelme testvérével, majd az együtt töltött éjszaka után végleg dobta egykori kedvesét, aki egyben gyermeke édesapja is volt. Miért döntött így a lány, és hogyan élte meg mindezt Krisztián, akit nem csupán barátnője, de testvére is elárult?

Tűzforró és jéghideg: így búcsúztak a sztárok 2016-tól!

Mindenki a maga módján tölti el az év utolsó napját. Debreczeni Zita és Kiss Péter Balázs olyanok, mint a pólus két vége. Míg Zita trópusi éghajlaton töltötte a szilvesztert, addig a Barátok közt színésze extrém módját választotta az ünneplésnek.

Story Extra 2017-01-06


szerző:
2017.01.06. 17:25

2017 első rablása


szerző:
2017.01.04. 18:25
2017 első rablása

Hétezer rendőr vigyázott az újévet ünneplő tömegre New Yorkban, eközben néhány sarokkal arrébb három férfi kirabolt egy ékszerkereskedést. Senki sem vette észre a bűncselekményt, az üzlet biztonsági kamerája viszont felvette a történteket, az egyik rabló bele is nézett a felvevőbe. Becslések szerint hatmillió dollár értékben vittek el ékszereket.

A Földközi-tenger közepén szilveszterezett az Africa Race csapata

Valószínűleg a Fókusz stábja közül Hubai Antal, riporternek volt a legkülönlegesebb a szilveszteri bulija, aki éppen az Africa Race csapatát kíséri Dakarig, a szilveszter pedig a Földközi-tenger közepén érte a stábot. Igaz Anti sokat nem tudott bulizni, mert elcsúszott és kifordult a bokája, de talán a marokkói uralkodó luxusreggelije kárpótolta valamelyest.

 

Tragikus: Miért kellett meghalnia a magyar férfinak a Fülöp-szigeteken?

Tragikus hírrel kezdődött az újév: egy magyar férfit meggyilkoltak a Fülöp-szigeteken. De miért és hogyan történhetett meg ez a szörnyűség? A magyar férfi szomszédja a gyilkosság óta már megtette a beismerő vallomást, a negyvenkét éves halász a helyszínen beismerte, hogy négy lövéssel végzett áldozatával, akivel a szilveszteri petárdázás miatt vesztek össze.

Nem lóg ki a sorból!


szerző:
2017.01.03. 17:25
Nem lóg ki a sorból!

Lindsey Lohan az Egyesült Arab Emirátusokban bulizott hatalmasat szilveszter éjjelén a programokból neki a balettelőadás tetszett a legjobban. A produkció végén külön gratulált a balerináknak, és még egy közös fotó is készült. Mivel a színésznőn is fehér ruha volt, úgy tűnik első pillantásra, mintha ő is egy lenne közülük.

 

Megható üzenetet tett közzé Gáspár Laci!

Az énekes szilveszter éjjel, éjfél körül épp egy fellépésére tartott, mikor közösségi oldalán megosztotta a gyönyörű gondolatokat.

Sztárok és az újévi fogadalmak

Beköszöntött az újesztendő, így eljött a fogadalmak ideje. Kedvenceink is megtették ígéreteiket, ám sokan bajban vannak, ha a betartásukról van szó! Na de lássuk, ki mit tervez az elkövetkező időszakra.

Véget nem érő BUÉK kiabálás és trombitaszó

Csonka Andrásnak nem hagyta a magasba emelkedő drón, hogy befejezze újévi köszöntőjét. Megmutatjuk, hogy mi lett vége, előbb azonban nézzék meg, hogy a hazai hírességek, hogyan ünnepelték az év utolsó napját.

Jelmezes fürdőzés Skóciában


szerző:
2017.01.02. 19:04
Jelmezes fürdőzés Skóciában

Több mint 1200-an mártóztak meg a skóciai Edinburghban a Forth folyó jéghideg vizében. Az esemény különlegessége, hogy a résztvevők jelmezben úsznak újévkor: volt aki Mikulásnak, pingvinnek vagy pillangónak öltözött. A különleges mártózást 1986-ban rendezték meg először: a két ötletgazda arra gondolt, hogy a hideg víz segít a szilveszteri másnaposságon. Akkor még 12-en vettek részt az eseményen.

Szilveszteri üzenetek sztárjainktól!

Hírességeink az év utolsó napján rajongóikról sem feledkeztek meg, sőt azt is megmutatták, hogyan töltötték az ünnepi órákat. Összegyűjtöttünk néhányat a legkülönlegesebb videókból!

Beszorult a rettegő kutya

Tűzoltók szabadítottak ki egy kutyát, ami két melléképület közé szorult szilveszter éjszakáján, Ongán. Az állat a petárdák zajától rémülhetett meg. A szűk résbe valahogyan bepréselte magát, de onnan nem tudott kijönni. A háziak a nyüszítésére figyeltek fel. Hiába próbálták kiszedni, nem sikerült. Hívták a tűzoltókat, akik falat bontottak, hogy a kutyát épségben kimenekítsék.

Csütörtökig lehet visszaváltani

Csütörtökig kell visszavinni a szilveszterkor fel nem használt tűzijátékokat. Legalábbis a nagyobb hatóanyagúakat, amelyek a 3. kategóriába tartoznak. Azt azonban ne várja senki, hogy az árusító konténereket ugyanúgy egész nap nyitva találja, mint néhány napja. A forgalmazók csak egy-egy órát állnak ott. A tűzijátékokon azonban fent van a telefonszámuk.

Tűzijáték miatt égett a nádtető

Valószínűleg egy eltévedt tűzijáték miatt gyulladt ki és égett le a tiszavárkonyi alkotóház. Az épületet egy húszfős társaság bérelte ki Szilveszter éjjelre. Az eddigi feltételezések szerint tűzijáték szikrája gyújthatta meg a nádtetőt és a lángok másodpercek alatt szétterjedtek. Senki sem sérült meg, de az épület teljesen kiégett, a kár több millió forint.

Sztárszilveszter: Óriásit buliztak az X-Faktor énekesei!

Hiába, ha az ember olyan szakmát választ, ahol nincsen ünnepnap, avagy szabadnap, akkor bizony meg kell szokni, hogy éppenséggel szilveszterkor sincs megállás. Három évvel ezelőtt a Fókusz stábja utánajárt annak, hogy vajon az akkori X-Faktor énekesei, hogyan búcsúztatták az óévet. Nem árulunk el nagy titkot, ha elmondjuk, leginkább munkával telt a szilveszterük.

Lássuk, hogy zárták az évet hazánk celebjei!

December 31-én, szilveszter éjszakáján véget ért egy év, és kezdetét vette 2017. Az év utolsó napja mindenkinek másról szól. Van aki szerint ez az önfeledt szórakozás napja, van, aki úgy gondolja, hogy ezen a napon jobb egy kicsit megállni, és átértékelni az előző évben történteket. Nézzük hogyan zárták sztárjaink az óévet, és mit kívántak a jövő évre!

Rémült kutyák keresik gazdájukat

Egész éjjel égtek a vonalak a Noé Állatotthonban. Rengeteg kutya szökött meg ugyanis a petárdák és a tűzijáték miatt. A legtöbb állat azóta szerencsére visszakerült a gazdájához, köszönhetően a sok önkéntesnek, akik a szilveszter éjjelüket úgy töltötték, hogy az állatvédők munkáját segítették. A gazdák viszont még ma is arra panaszkodtak, hogy az állatok ilyenkor még napokig félnek.

Fél perccel éjfél után született

Budapesten, a Semmelweis Egyetemen született meg az év első kisbabája, Benjámin Noel. A kisfiút egy héttel későbbre várták, így igazi meglepetés volt a családnak is, hogy éjfél után fél perccel megérkezett. A kisfiú nagyon nyugodt baba, nem zavarták a kattogó fényképezőgépek és a kamerák, nyugodtan aludt, míg stábunk nála járt. 

Alkoholmérgezés, kihűlés


szerző:
2017.01.01. 18:21
Alkoholmérgezés, kihűlés

Kevesebben kerültek idén detoxikálóba a szilveszteri buli után, mint tavaly. A mentőket az egész országban 330 magatehetetlen részeghez hívták ki, az alkoholmérgezettek több mint fele kiskorú volt. A nagy hideg miatt is többen kerültek kórházba, nemcsak hajléktalanok, hanem olyan fiatalok is, akik az utcai bulizásban egyszerűen nem vették észre, hogy kihűltek.

Gyerek kezében robbant a petárda

Balesetek szilveszterkor: szétroncsolta egy 6 éves váci kisfiú kezét a petárda, a gyereket súlyos sérüléssel vitték kórházba. A mentőket 17-szer riasztották tűzijátékokkal vagy petárdázással kapcsolatos esetekhez, rendszerint arc- és kézsérülések miatt.

Szilveszteri bulik országszerte

Rengeteg tűzijátékkal, vicces kiegészítőkkel és végtelen mennyiségű alkohollal ünnepelték országszerte a szilvesztert. Stábunk ott volt Pécsen, Debrecenben, Győrben, Szegeden és a fővárosban is. Budapesten kevesebben voltak az utcákon, mint az elmúlt években, az utcai ünneplés központi helye a Vörösmarty tér volt, ahol a magyarokon kívül nagyon sok külföldi szórakozott. 

Molnár Tibi elárulta, mi lesz az újévi fogadalma

Tibinél a szilveszter egy erősen cenzúrázott buli szokott lenni, ami keveredik a farsanggal, ugyanis ő és a barátai az év utolsó napján maszkokba bújva búcsúztatják az évet.

Dmitrij szaunázással búcsúztatja az óévet

Az X-Faktor harmadik helyezettje, Gorbunov Dmitrij elárulta, hogy minden évben szilveszter előtt szaunázni megy, hogy így mossa el az előző évben történteket.A fiú egyébként a barátaival tölti a szilvesztert, és minden évben tesz újévi fogadalmat.

SZILVESZTERI KÜLÖNKIADÁS: Nehéz szakma a híradózás

Az RTL Híradó szilveszteri adását nem(csak) a megszokott műsorvezetők készítették, hanem erre az egy estére kipróbálhatta magát a Válótársak két sztárja Kovács Patrícia és Scherer Péter is.

Szilveszteri babonák – mit együnk és mit ne!

Még mindig a babonák alakítják a szilveszteri menüt: disznóhús bármilyen formában kerülhet az asztalra, ahogy a lencse is, szárnyas étel viszont nem ajánlott, mert az nem hoz szerencsét - mondja egy néprajzkutató. És bár az RTL Híradó által megkérdezettek többsége kívülről fújja a hagyományt, akadtak olyanok, akik máris megszegték.

Óévbúcsúztató programok


szerző:
2016.12.31. 18:10
Óévbúcsúztató programok

Évbúcsúztató korcsolyázás, lóverseny, szabadtéri koncert: több helyen már napközben megkezdődtek a szilveszteri partik. Volt, aki délelőtt még a kellékekért rohangált, más pedig futóversennyel készült az esti bulira. Aki este szabadtéren ünnepel, az öltözzön fel jól, mert nagyon hideg lesz éjszaka!

Vigyáznak az utcán bulizókra

Életveszélyes alkoholmérgezés is lehet a szilveszteri buli vége. A mentők tavaly sok kamaszt vittek kritikus állapotban kórházba. Habár idén is több mentőautó lesz szolgálatban, azt kérik: mindenki figyeljen arra, hogy mennyit iszik. Szilveszter éjjel a rendőrségnél is nagyüzem lesz: az utcán bulizókra több járőr vigyáz majd.

Mata Ricsit boldoggá teszi a tűzijáték látványa

A 2016-os X-Faktor legjobb férfi hangja, Mata Ricsi még nem tudja, hol tölti az idei szilvesztert, arra azonban tisztán emlékszik, hogy kiskorában mit jelentett számára ez az ünnep.

Optiz Barbi:

A 2016-os X-Faktor győztese, Opitz Barbi mint minden évben, idén is a családjával tölti a szilvesztert. Bevált szokás náluk, hogy jókívánságokat írnak egy lapra és elégetik, és persze a szerencsehozó ételek sem maradhatnak el.

Nyári Dia külföldön tölti a szilvesztert?

A Barátok közt sztárja, Nyári Dia általában a barátaival tölti a szilvesztert. Dia szerint a szilveszter kötelező jellegű buli, és egyelőre nincs konkrét terve az év utolsó napjára.

A Ham ko Ham tagjai a rokonokkal töltik a szilvesztert

A zenekar tagjai még nem tudják, hogy hol töltik a szilvesztert, de csak úgy mint mások, ők is a családjukkal szeretnének lenni az év utolsó napján.

Így látták 2016-ot a magyar celebek

Hatalmas fordulatok, eredmények, szakítások, szerelmek, filmsikerek, drámák és örömök voltak idén. Viszont elég snassz lett volna ezeket felsorolni, ezért megértünk néhány igazán nagyszájú és szókimondó celebet, hogy minősítsék 2016 különleges és emlékezetes híreit.

Fogy a virsli és a pezsgő

Nem változik a szilveszteri trend. Idén is a lencse, a virsli és a pezsgő az elengedhetetlen bulikellék az év utolsó estéjéhez- legalábbis ezt tapasztalta stábunk az üzletekben. Változott viszont, hogy többet költünk az ünnepekre. Szombaton  is roham várható a boltokban, amelyek a megszokottnál előbb zárnak majd.

Szilveszteri terrorkészültség

Példátlan biztonsági intézkedéseket vezettek be Nyugat-Európa nagyvárosaiban szilveszterre készülve. London, Párizs és Berlin utcáin géppisztolyos rendőrök járőröznek, a szabadtéri rendezvényeket betontömbökkel veszik körbe, hogy ne ismétlődhessen meg a nizzai és a berlini kamionos merénylet. A tömegeket rendőrök, biztonsági őrök és kamerák százai fogják figyelni.

 Itt tiltják, ott legális

Nálunk tilos, néhány kilométerrel arrébb azonban bárki megvásárolhatja. Szlovák petárdáktól lehetnek hangosak a magyar szilveszteri bulik. Az RTL Híradó stábja több magyar vásárlóval is találkozott egy szlovákiai pirotechnikai üzletben. Az általunk megkérdezettek tudják, hogy Magyarországon tilos petárdázni, mégis beszereztek egy-egy dobozzal. Ha itthon használják fel, ugyanúgy büntetés jár érte.

Legyen chip és nyakörv adatokkal

Regisztrált chip a kutyában, bilétás nyakörv a tulajdonos nevével és telefonszámával az állat nyakában. Állatvédők szerint ezekkel elkerülhető, hogy a szilveszteri tűzijátékok zajos forgataga miatt örökre eltűnjön egy megriadt házi kedvenc. A szokatlan hang és fényhatásoktól sok kutya, de macskák is sokkos állapotba kerülhetnek, ilyenkor pedig kiszámíthatatlanná válnak.

Fejes Szandi: „Rengeteg élményt hozott ez az év!”

Fejes Szandi az elmúlt években sokszor dolgozott szilveszter napján, de egyelőre úgy tűnik, idén a bulié lesz a főszerep! A lány családjánál már hagyomány, hogy szilveszter másnapján lencsét esznek, így ez idén sem maradhat el.

SZILVESZTERI HÍRADÓSOK: így érezték magukat az újdonsült műsorvezetők

Kovács Patríciát és Scherer Pétert élményeiről, tapasztalatairól kérdezte riporterünk, épp, amikor a hírstúdióból kiléptek.

Jáger Kinga: „Nincsenek bennem furcsa érzések az év végével kapcsolatban”

Jáger Kingáéknál a szilveszter spontán ünnep, így még nem tudja, hogy idén mi lesz a program. Lencsét ők is esznek minden évben, újévi fogadalmat azonban nem szokott tenni, de reméli, hogy 2017 sok lehetőséget rejt. 

Nádai Anikó: „Szerettem ezt az évet nagyon!”

Anikó is egy pörgős évet tudhat maga mögött, aminek kifejezetten örül, hiszen szereti, ha menni kell és fontosnak érezheti magát. Persze, a munka mellett ott van kisfia, Patrik is, akivel rengeteget foglalkozik.

Vince Aliz Liza hatalmas célt tűzött ki 2017-re!

Vince Aliz Lizának nagyon jól sikerült a 2016-os év, ugyanis szinte csak pozitív dolog történt vele. Mivel keveset volt otthon az X-Faktor miatt, idén valószínűleg otthon fog szilveszterezni a családjával. 

Különkiadással jelentkezik a szilveszteri Híradó!

Ezúttal Kovács Patrícia és Scherer Péter ülnek a műsorvezetői székbe. A Hírcsárda híreiből készült riportokban pedig feltűnnek a politikai és gazdasági élet legismertebb szereplői, igaz kicsit másképp, mint ahogy megszokhatták. Tartsanak velünk december 31-én is, este 6-kor!

Teltház a szállodákban


szerző:
2016.12.29. 18:30
Teltház a szállodákban

Szilveszterkor átlagosan 20 százalékkal drágábbak a szállodai szobák, mint az év többi napján, de így is teltházas szinte minden wellness szálloda. A foglalások egyötödét SZÉP-kártyával fizetik, egyebek mellett ez derült ki a szállás.hu felméréséből. A szabad szobák általában már december elejére elfogynak. A legnépszerűbb helyeken, mint például Gyulán és Hévízen, volt, aki már augusztusban foglalt.

Dánielfy Gergő tiszta lappal indítja az újévet

Dánielfy Gergő szerint nagyon jó érzés megünnepelni azt, hogy véget ért egy év. A 2016-os év rengeteg tapasztalatot adott neki, és reméli, hogy a következő év is sok jót tartogat.

Kovács Dóri: „Nagyon sikeres évet zártam, rengeteg munkával”

Dórival rengeteg minden történt ebben az évben, és mindenre nagyon szívesen emlékszik vissza. Legyen szó a műsorvezetésről vagy éppen a zenélésről. Szusszanás? Majd decemberben.

Balogh Eszter:

Balogh Eszti minden évben máshol szilveszterezik, idén valószínűleg a családjával fog ünnepelni. Számára 2016 egy összetett év volt, ugyanis az X-Faktoron kívül sok nehéz időszakot rejtett ez az év.

Már árulják a tűzijátékokat

Kinyitottak a tűzijáték árusok. A tapasztalatok szerint sokan több 10 ezer forintot is elköltenek a szilveszteri látványosságra. Azonban a felhasználáskor nem árt óvatosnak lenni. A durranások miatt már előre készülnek az állatmenhelyeken is. Azt tanácsolják, érdemes elzárni a kutyákat, és stresszoldót adni nekik.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!