KERESÉS search-close

szilveszter

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szilveszter"

Bocsánatot kért a féltékenységből gyilkoló férfi

Bocsánatot kért áldozata szüleitől és azt mondta, nagyon sajnálja, hogy Blanka szülei miatta nem láthatják többé a lányukat. Utolsó szó jogán ezt mondta a Szegedi Ítélőtáblán az a fiatalember, aki tavaly a szilveszteri buli után féltékenységből megfojtotta barátnőjét, majd magával is végezni akart. Jogerősen 10 év börtönbüntetésre ítélték.

SEBES: nevéhez méltan hámmal száguldozik balesete után

Családot keres Sebes, akire az állatvédők még január elsején találtak rá. A kutyának eltört a gerince, többször megműtötték. Az Argos Állatvédelmi Egyesület vezetője szerint a kutyában hatalmas az élni akarás, ezért kapott kerekes hámot egy támogatójuktól.

Gyilkossággal végződött a szilveszteri buli Petőfiszálláson

Gyerekkori barátjával és szomszédjával búcsúztatta az óévet egy 67 éves férfi, ám a barátok valamin összevesztek. A házigazda ezután egy fém bottal verte áldozatát, majd az eszméletlen férfit szomszédja segítségével az utcára vonszolta és magára hagyta. Holttestére hajnalban talált rá egy buliból hazatérő fiatal. A támadás gyanúsítottját a napokban fogták el, le is tartóztatták. Húga szerint, ha iszik, agresszív és volt már börtönben is.

Sziklafalról mentették a megrémült vizslát

30 méter magas sziklafalról mentettek egy vizslát Badacsonytomajnál. Tűzoltók és két alpinista is segítette a csütörtöki mentőakciót. A két éves Tekla névre hallgató kutya szilveszterkor a tűzijátékozás miatt ijedtében menekült a hegyes részre, majd három nappal később tudták megmenteni.

Eszméletlenre vertek egy fiatalt szilveszter éjjel

Eszméletlenre vertek egy fiatalembert szilveszter éjjel Cegléden. Barátait kísérte egy szórakozóhelyre, közben pedig egy félreértés miatt egy másik társaság követni kezdte őket, majd a fiatalemberre támadtak. Több percen át ütötték, rúgták, még az arccsontja is eltört. A verésnek a rendőrök vetettek véget. Két feltételezett támadót már kihallgattak, szabadlábon védekezhetnek.

VIZSLAMENTÉS: 30 méteres szikláról hozták le Teklát

Kalandos módon került vissza gazdáihoz Tekla, a két éves magyar vizsla. Az állat a szilveszteri tűzijátékozástól úgy megijedt, hogy elszökött a badacsonytomaji családi házból. A kutyust gazdái napokon át keresték, végül egy 30 méteres szilka tetején látták meg az ebet. Teklát végül a kővágóörsi tűzöltők hozták le kötél segítségével. A teljes videót nézze meg: ITT. Videó forrása: Facebook, Kovács Katalin

Elhagyta gyerekeit szórakozás közben egy anya szilveszterkor

Elhagyta gyerekeit szórakozás közben egy anya a budapesti Vörösmarty téren szilveszterkor. Erről most számolt be a rendőrség. A nő ismerősével ivott, és későn vették észre, hogy a négyéves kisfiú és a hatéves kislány elkeveredett mellőlük a tömegben. Később mindkét gyereket megtalálták a rendőrök, akiket a nagymamájukhoz vittek. Az anya és az ismerőse ellen eljárást indítottak.

 

Így szilvesztereztek az RTL Klub sztárjai!

Van, aki külföldön, és akadt, aki otthon, pizsamában búcsúztatta az óévet. A hírességek idén is megörökítették a Fókusznak, hogy hol buliztak az év utolsó napján.

Rendőrautóval vitette haza magát a megijedt kutya

Megijedt a petárdától, kiszökött a kerítésen, vonatra szállt és több mint hatvan kilométert utazott egy vértesszőlősi fekete labrador keverék kutya. Egészen Győrig ment, de ott is tűzijátékozni kezdtek, ekkor fogta magát és beült egy rendőrautóba, ezután került vissza a gazdáihoz. Nem mindenki volt ilyen szerencsés. Több száz kutya ment világgá vagy pusztult el szilveszter éjjel.

Minden eddiginél keményebb szilvesztere volt a kutyáknak

Korom Gábor úgy érzi, rengeteg kihívással szembesültek a legutóbbi évbúcsúztatáskor a gazdák is. Elmondta, hogyan élik meg a házi kedvencek a robbanó hangokat.

Kukkants be a celebek szilveszteri dorbézolásába!

Egy éve mutatta meg a Fókusz: Volt, aki pizsamában, mások egy luxushotelben búcsúztatták 2017-et. A sztárok idén is megörökítették a Fókusznak, hogyan buliztak szilveszter éjszaka.

Vitával zárult a 2018-as év a Villában?

A buli végén Reni és Adri valamiben nagyon nem értettek egyet...

Roli ezt már nem tudja kimagyarázni

Hunor és Lacika jól látta, hogy Roli nagyon vonzódik Adrihoz, akit kérdőre is vontak gyorsan az este folyamán.

Szilveszter éjjel kívánhattak a villalakók!

Az év utolsó napján különleges módon kívánhattak a játékosok...

Igen dögösen indult a ValóVilág9 szilvesztere!

Míg Vivi tánca egyáltalán nem jött be a fiúknak, addig Reni és Zsuzsu teljesen levette őket a lábukról...

Szilveszteri drogfogás: marihuánával tömték ki az autót

Marihuánával tömték ki az autót, majd annyira idegesek voltak, hogy azonnal lebuktak a határon. 80 millió forint értékű drogot próbált szilveszter éjszaka Magyarországra hozni két bolgár férfi Röszkén. A kocsi átvizsgálásakor ahová csak nyúltak a vámosok, mindenhonnan drog került elő.

Utcabálok Győrtől Debrecenig

Tűzijáték, pezsgő és önfeledt bulizás. Vidéken is több ezren köszöntötték az új évet utcabálokon. Koncertekkel és hajnalig tartó tánccal ünnepeltek Győrben, Szegeden, Nagykanizsán, Pécsen és Debrecenben is.

Tömeg és tűzijáték Budapesten

Megtelt bulizókkal Budapest belvárosa szilveszter éjjel. Volt olyan utca, ahol mozdulni is alig lehetett. A Szent István Bazilika falán fényfestéssel számoltak vissza éjfélig, a Vörösmarty téren pedig szokás szerint tűzijátékokkal köszöntötték az újévet.

Súlyos balesetek szilveszterkor

11 éves lány sérült meg súlyosan szilveszter éjszaka, mert mellette robbant fel egy tűzijáték rakéta Győrben. A rendőrség szerint valaki egyszerűen rosszul használta a pirotechnikai eszközt. Szintén Győrben egy férfi keze sérült meg a rosszul használt petárdától. Kiskunhalason egy lakásba repült be egy tűzijáték, úgy, hogy a redőnyt átlyukasztotta, az ablakot pedig betörte. A mentőknek sok munkát adtak a részegek is: 139-en kerültek alkoholmérgezés miatt kórházba, közülük 37 kiskorú.

SZILVESZTER: Így ünnepelt a világ

Dubajban a világ legmagasabb épületének, a Burdzs Kalifának minden szintjéről lőttek rakétákat. A színpompás tűzijátékot a 828 méter magas épület oldalán kivetített fényjáték egészítette ki. Párizsban, a Champ's Elyséet szegélyező fák vörös fénybe borultak, miközben a diadalívre látványos lézershow-t vetítettek. Londonban pedig az első robbanások idején nem zene, hanem a híres londoni toronyóra, a Big Ben harangjainak hangja hallatszott.

Így buliztunk tavaly ilyenkor


szerző:
2019.01.01. 05:00
Így buliztunk tavaly ilyenkor

Egy éve mutatta be a Híradó: Bulizott az egész ország szilveszter éjjel – koncertekkel és utcabálokkal várták az ünneplőket nagyon sok településen. Nemcsak a főterek, de a szórakozóhelyek is teltházzal üzemeltek. A legtöbb party- kellék, így például a paróka, a vicces szemüveg és kalap idén is nagy sláger volt.

Baukó Éva és Gáspár Győző táncolva üzennek a nézőknek!

A grandiózus revüben a Samba Fever - Brazil Show táncosai vendégeskedtek, ráadásul a BeleValóVilág házigazdái is megcsillogtatták tánctudásukat. Nem is akárhogy!

Baukó Éva élő adásban kukkantott be a szilveszterező villalakókhoz

Már csak pár perc maradt az idei évből, ám a BeleValóVilág házigazdája bejelentkezett a játékosokhoz...

Így mászik fát Gáspár Győző!

A BeleValóVilág házigazdája külföldről üzent a nézőknek, és mivel nem volt a közelben almafa, kénytelen volt egy pálmafa mellett dönteni...

Újra hódítanak a retró játékok

A karácsonyi játékkínálatból idén a retrojátékoknak volt a legnagyobb sikere. A Gazdálkodj okosan! társasjáték is úgy néz ki, mint évtizedekkel ezelőtt. Egyedül a szerencsekerék kártyái alkalmazkodtak a kor szelleméhez. Izgalmas fordulat lehet, ha a kártyán az áll, hogy „Migránsok eldobtak egy szendvicset, elpusztultak a disznóid – két körből kimaradsz!”

Vesszen a spanyolnátha, éljen a nemzeti influenza!

Egy kereszténydemokrata képviselő nemzeti módosító indítványt nyújtott be a Parlamentnek. A képviselő felháborítónak tartja, hogy újra felütötte fejét hazánkban a spanyolnátha, ezért javasolja, hogy eztán ezt a rettegett betegséget nemzeti influenzának hívják. Majd hozzátette: nemzeti defibrillátorokra is szükség van a magyarság megtartása érdekében.

Keresztnevét és testét nem vállalva nyilatkozott nekünk a kismama bolti rablásról

December 15-én kiraboltak egy kisboltot Hejőkomárban. Az RTL Klub Híradójának nyilatkozott a kisbolt eladója. Egy kismama, Tallenbakterfischteinné is a közelben volt, aki látta az esetet, és nyilatkozott híradónknak. Kérésére testét nem mutathatjuk, és keresztnevét sem írhatjuk ki.

Szórványos hőmérsékeltek és gomolyok

Pataki Zita, aki néha Véber István, elárulta nekünk, milyen idő várható 2019 első napján.

Elképesztő összefüggéseket tárt fel a számmisztikus

Így az év utolsó napján a Híradó felkereste Löbl Alexandrát, aki a számmisztika nagy ismerője. A Vágó István-díjjal kitüntetett Alexandrát a Reggeliben faggattuk.

Ezt a szót használtuk legtöbbet 2018-ban

A CEU befejezte utolsó magyarországi kutatását arról, hogy melyik szavunkat használtuk a legtöbbször 2018-ban a közéletben. Hogy mire jutottak, megmutatjuk.

Soros bepoloskázta az országot


szerző:
2018.12.31. 18:45
Soros bepoloskázta az országot

A magyar hatóságok megerősítették, hogy az ország nyári bepoloskázásáért nem az orosz elnök, Vlagyimir Putyin a felelős, hanem Soros György, aki rovarok millióit telepítette be Európába.

Soros György megfúrta a 3-as metrót

További fontos hírek Soros Györgyről.

Szilveszteri csobbanás és futás

Csobbanás a jégideg Balatonban, maskarás futóverseny a városokban. Sokan extrém módon búcsúztatták az idei évet. A Balatonnál nem csak fürödtek a mindössze 2 fokos vízben, de egy gombóc fagylatot is elnyaltak. Nyíregyházán pedig malac alakú útvonalon futottak a versenyzők, így szeretnék bevonzani jövőre a szerencsét.

BAKIK: Összegyűjtöttük a legviccesebb jeleneteket

Nincs szilveszter bakiparádé nélkül! Nincs ez másként idén se. Avagy, következzen a riporter és a műsorvezető is ember című rovatunk. Jó szórakozást!

Üdülési rekordok dőlhetnek meg, érdemes már most megtervezni a jövő évi pihenést

Akkorát nőhet a turistaforgalom az újévben, hogy érdemes már most megtervezni a jövő évi üdüléseket - a Szállodaszövetség elnöke szerint. Az egyik legnagyobb cafetéria-tanácsadó cég úgy számol, a munkáltatók 50%-kal több pénzt utalnak majd a SZÉP-kártyákra, miután több népszerű béren kívüli juttatás adókedvezménye megszűnik holnaptól. A szállodák már idén Szilveszterre is hónapokkal előre megteltek. 

150 ezer forintra is büntethetik, aki petárdázik

Akár 150 ezer forintra is büntethetik a petárdázókat. A napokban már két súlyos baleset is történt miatta. Tűzijátékokat szabad használni, de csak reggel hat óráig. Az állatvédők azt kérik, hogy a kutyákat zárják be a gazdáik éjjelre, mert a robbanások hangjától megrémült állatok akár kilométerekre is elkóborolhatnak.

Már délelőtt elkezdődött az ünneplés

Volt, ahol már délelőtt kezdték búcsúztatni az óévet - Győrben például korán megtelt a sétálóutca, és Miskolcon is szabadtéri bulira készülnek. Országszerte sokan vásároltak a zárás előtti utolsó órákban is a szilveszteri vacsorához. Az általunk kérdezettek közül többen inkább otthoni ünneplést terveznek.

Szilveszter éjszakájára készül az ország

A mentők a tűzoltók és a rendőrök is megerősített szolgálattal várják az estét. A legtöbb dolguk ilyenkor hagyományosan a mentőknek van országszerte. Általában részegekhez, vagy petárdabalesetek sérültjeihez riasztják őket. Most is arra készülnek, hogy körülbelül ezer esethez kell vonulniuk. Nem csak ők, a tűzoltók és a rendőrök is arra kérnek mindenkit, hogy biztonságosan búcsúztassák az óévet.

Van, ahol már 2019-et írnak!


szerző:
2018.12.31. 16:58
Van, ahol már 2019-et írnak!

Több országban már 2019 van!  Szamoán és Kiribatin köszöntötték elsőként az új évet: itt magyar idő szerint 11 órakor kezdődött, egy órával később már Új-Zélandon is 2019-et írtak. Délután egykor Ausztrália nagy részén, így Sydneyben is átléptek az új esztendőbe. Az ausztrál nagyvárosban másfél millió ember nézte a látványos tűzijátékot az öbölben.

Így várják a szilvesztert országszerte

Tavaly járt utána a Híradó: A mentők megerősített szolgálattal, az árusok fülrepesztő dudákkal, az éttermek pedig pazar kínálattal készültek az estére. És persze most is akadt, aki utolsó pillanatra hagyta a bevásárlást - de a humorérzékét így is megőrizte.

ÍGY KÉSZÜLT: Megmutatjuk, hogyan alakult át Gálvölgyi Erős Antóniává!

Már hagyomány, hogy az év utolsó napján különleges szilveszteri híradót láthatnak. A holnapi különkiadást Gálvölgyi János vezeti, aki egyszemélyben játssza majd el mindkét híradós műsorvezetőt. De hogyan lett belőle Erős Antónia, és mit szólt az átalakuláshoz Szellő István?

Szilveszteri híradó Gálvölgyi Jánossal

Idén is különleges lesz a szilveszteri RTL Híradó. Már hagyomány, hogy az év utolsó napján részben vendégek vezetik a hírműsort.  Idén Gálvölgyi János ül a műsorvezetői székbe. A Kossuth-, és Jászai Mari-díjas színészt nemcsak a stúdióban láthatják, de ő alakítja majd a riportok szereplőit is. Még több kulisszatitok és a legviccesebb forgatási jelenetek: ITT.

Szilveszter és újév: korábban záró boltok és tömeg a vonatokon

A vásárlók holnap korábban záró üzletekre, az utazók pedig kedden tömegre számíthatnak. Mindenesetre a MÁV azt ígéri, hogy minden kocsijuk közlekedik majd. Budapesten pedig plusz éjszakai járatok is lesznek szilveszter éjjelén.

Hiába drágább, tele vannak a szállodák szilveszterre

Hiába drágább ilyenkor, már most tömve vannak a szállodák szilveszterre.  A szállás.hu legfrissebb felmérése szerint az év végén dupla annyiba kerül a foglalás, ennek ellenére szinte alig akad szabad szoba. A legnépszerűbb úticél még mindig Budapest, de vidéken is egyre több a vendég.

Újabb baleset: A 46 éves férfi kezében robbant fel a petárda

Ismét petárda okozott súlyos sérülést Győr-Moson-Sopron megyében. Mosonmagyaróvár közelében egy bulizó társaság egyik tagja nem tudta időben eldobni a petárdát. A 46 éves férfinak a kezében robbant fel a petárda, éppúgy, mint annak a 17 éves lánynak, aki péntek este került kórházba szintén Győr-Moson-Sopron megyében. Neki két ujját amputálni kellett. A mostani esetben a megsérült férfi saját lábán ment be a kórházba.

Gálvölgyi János 50 évvel ezelőtt kezdett el híres embereket parodizálni

2018-ban Gálvölgyi János alakítja az RTL Híradó szilveszteri műsorában nemcsak a műsorvezetőket, hanem a humorral átszőtt riportok megszólalóit is! Természetesen a Fókusz Plusz stábja ott volt a kulisszák mögött!

Tatán tilos lesz a tűzijáték szilveszterkor is

December 28-án kezdik árusítani a szilveszteri tűzijátékokat. A legtöbb városban december 31-én este 6 órától másnap reggel 6-ig bárki kedvére tűzijátékozhat, kivéve Tatán ahol csendes lesz az óévbúcsúztató. A város vezetése úgy döntött, hogy az ott telelő vadludak nyugalma érdekében idén egészen november végétől február elejéig semmilyen pirotechnikai eszközt nem lehet használni, ez alól pedig a szilveszter sem lesz kivétel.

Hogyan óvjuk meg a petárdáktól a kutyánkat szilveszterkor?

Kinevelni ebből a zajérzékenységből a kutyákat szinte lehetetlen, de hogy miképpen tudjuk megelőzni a bajt, arról Korom Gábor beszélt a Reggeliben.

Szilveszter és kakiló figurák Katalóniában

Gyémánt Balázs, hivatásos világutazó számos különlegességgel találkozott már útjain, sokról be is számolt már a Reggeliben. A Szilvesztert és az új év első napjait ezúttal Katalóniában töltötte, ahol azt is kiderítette, miért van tele Katalónia kakiló figurákkal.

Vonattal menekültek a zaj miatt

Három kutya is vonattal menekült a petárdák zaja elől szilveszterkor. Egyikük 70 kilométert utazott, mire az állatmentők leszedték a vonatról és visszaadták a gazdájának. A menhelyeket folyamatosan hívják elkóborolt vagy elveszett állatok miatt.

Már jobban van Éva, a sebesült németjuhász

Már eszik is Éva, a Szolnokról mentett németjuhász. A Budaörsi Állatmenhely vette pártfogásába, ők vitték kórházba a sérült jószágot. A kutyáról először azt hitték, petárda roncsolta szét a lábát.

Mihalik Enikő Vietnámban szilveszterezett

Egy olyan szupermodellnek, mint Mihalik Enikő nehéz olyan úti célt találnia, ahol még nem járt soha. Szerelmével a szilveszter és az újév első napjait mégis sikerült egy különleges helyen töltenie.

 

Story Extra 2018-01-03


szerző:
2018.01.03. 16:20
Így szilvesztereztek a hírességek

Volt, aki pizsamában, mások egy luxushotelben búcsúztatták 2017-et. A sztárok idén is megörökítették a Fókusznak, hogyan buliztak szilveszter éjszaka.

 

Fókusz 2018-01-02


szerző:
2018.01.02. 18:50
Évának nevezték el a petárdázásban megsérült kutyát

Egy budaörsi állatkórházba vitték Szolnokról azt a németjuhászt, amelynek a lábát valószínűleg egy petárda roncsolta szét. Az esetről a tegnapi híradóban számoltunk be. A kutya gyógyíttatását a budaörsi állatmenhely vállalta magára.

A sztárok ünnepi felvételei elárasztották a világhálót

A sztárok karácsony és szilveszter között sem pihentek meg egy pillanatra sem, ha közösségi médiás felületeik kezeléséről volt szó: a jobbnál-jobb Instagram képek és videók csak úgy özönlöttek.

Így búcsúztatták a 2017-es évet a celebek!

Összegyűjtöttük neked, hogy a magyar hírességek hogyan köszöntötték a 2018-as évet. Volt aki pizsamában, volt aki a családjával és olyan is, aki a barátaival töltötte a szilvesztert. Következzen válogatásunk!

Meztelenül búcsúztatta az óévet a gyönyörű modell!

Mihalik Enikő igencsak egzotikus helyen töltötte a szilveszter, ahol fantasztikus kép készült róla.

Újabb roham a boltokban!


szerző:
2018.01.02. 05:00
Újabb roham a boltokban!

Újraindult a roham a boltokban, két évvel ezelőtt is. Bár sok üzletben már a két ünnep között is akcióztak, a nagy leárazások ezen a napon kezdődtek. Ez az üzleteknek azért volt jó, mert így el tudták adni a karácsony előtt felhalmozott készleteket, másrészt így próbálták kompenzálni az év eleji kisebb forgalmat.

RTLII Híradó 2018-01-01


szerző:
2018.01.01. 21:30
Újévi hiedelmek és szokások

Tilos mosni, főzni, a szennyest sem szabad az újévre hagyni. Ételből szerencsét a bab és a lencse hoz, a halat, csirkét pedig el kell kerülni – ezek a leggyakoribb újévi hiedelmek. De van még más is, megmutatjuk!

2018. első babája


szerző:
2018.01.01. 18:11
2018. első babája

Fiú született elsőként az újévben Budapesten és vidéken is. Az ország első újszülöttje éjfél után 1 perccel Szombathelyen jött világra. A kis Imre és édesanyja is egészséges. Flóris, az első budapesti baba, a Szent István kórházban, éjfél után 23 perccel érkezett.

Szilveszter a nagyvárosokban

Bulizott az egész ország szilveszter éjjel – koncertekkel és utcabálokkal várták az ünneplőket nagyon sok településen. Nemcsak a főterek, de a szórakozóhelyek is teltházzal üzemeltek. A legtöbb party- kellék, így például a paróka, a vicces szemüveg és kalap idén is nagy sláger volt.

Tömegek buliztak Budapesten


szerző:
2018.01.01. 18:06
Tömegek buliztak Budapesten

Tűzijáték és buli éjfélkor, szeméthalom hajnalra. Sokan töltötték az éjfélt Budapest utcáin, volt, aki pezsgővel a kezében várta, hogy induljon az újév.  Nagy volt a forgalom a toxikológián is szilveszter éjjel, főként alkoholmérgezés miatt kellett ellátni a bulizókat, minden második még nem múlt el 18 éves.

Tüzek, balesetek Szilveszterkor


szerző:
2018.01.01. 18:05
Tüzek, balesetek Szilveszterkor

Súlyos sérüléseket is okozott a petárdázás szilveszter éjjel. A mentők tájékoztatása szerint volt, akinek az ujjait roncsolta szét a kezében felrobbanó petárda, másnak pedig egy rakéta robbant fel az arca előtt, súlyos látássérülést okozva. Egy németjuhásznak a mancsát szakította le egy petárda. A mentőknek nehéz szilveszterük volt, 3200 esethez riasztották őket, és a tűzoltóknak is volt dolguk.

Világszerte ünnepeltek


szerző:
2018.01.01. 18:04
Világszerte ünnepeltek

Tűzijátékok világították be az éjszakai eget és a nevezetes épületeket világszerte. Sydneytől Moszkváig, New Yorktól Indonéziáig bulikkal köszöntötték az újévet. Az amerikai énekesnő, Mariah Carey ismét fellépett a New York-i Times Square-en. Sydneyben pedig több ezer ember menekült, miután több száz tűzijáték robbant fel.

BULI, BULI, BULI: Szilveszter 2017


szerző:
2018.01.01. 17:29
BULI, BULI, BULI: Szilveszter 2017

Rengeteg felvételt készítettünk az idei szilveszteri bulikban. Mutatjuk a riportokból kimaradt pezsgőpukkanásokat, éjféli csókokat és sok-sok-sok tűzijátékot!

 

Időjárás-jelentés Pistától

Akár hiszik, akár nem; Európa különböző városaiban más az időjárás. És ami még nagyon fontos: vasárnap éjszaka vagy esik vagy nem! Így érdemes tehát készülni!

2017: A Despacito éve


szerző:
2017.12.31. 18:44
2017: A Despacito éve

2017 legnagyobb slágere egyértelműen a Despacito volt, sőt YouTube-on már ez a valaha volt legnézettebb videó, a több, mint 4,5 milliárdos megtekintésével. Rengeteg feldolgozás és paródia készült róla. Mindenki, aki él és mozog, megpróbálta meglovagolni a sikerét, köztük természetesen a Pamkutya is!

Pamkutya a riporterkedést is kipróbálta

A műsorvezetés mellett a riporterkedésbe is belekóstolhatott a testvérpár. Kaptak kamerát, mikrofont, és meglátogatták pár vlogger ismerősüket, hogy megkérdezzék őket az idei évükről, és hogy mit várnak 2018-tól. Mivel fogalmuk sem volt ennek a kamerának a kezeléséről, az esetleges képi- és hanghibákért előre elnézést kérünk.

A magyar film nagy éve


2017.12.31. 18:38
A magyar film nagy éve

Idén Oscar-díjat kapott Deák Kristóf Mindenki című rövidfilmje, Berlinben pedig Arany Medvét nyert Enyedi Ildikó Testről és Lélekről című alkotása. Emellett hatalmas közönségsiker lett a Kincsem és a Viszkis is. Hollywoodi tudósítónk, Szirmai Gergely egy budapesti moziból jelentkezett.

A profiknak sem mindig könnyű

Nap mint nap rengeteg ember dolgozik a háttérben azon, hogy minden este legyen adás. A műsorvezetés is hihetetlenül nehéz feladat, bár ez szerencsére Pamkutyáéknak a vérében van, és kisujjból kirázták hibátlanul. Vagy mégse?

Pamkutya az RTL Híradóban

A YouTube két sztárja most lehetőséget kapott, hogy kipróbálja magát, és közben a nézőknek is megmutatták, mik zajlanak a színfalak mögött! Természetesen ebbe is bele kellett tanulni, ám ők megkapták a lehető legjobb mentort, aki felkészítette Pamkutyáékat erre a feladatra!

Pamkutya a híradós műsorvezetői székben

Az év utolsó estéjén olyasmi történik nálunk, ami még soha. Az RTL Híradóban átveszik a terepet Magyarország legnépszerűbb videósai. Azok, akikért fiatalok százezrei rajonganak. A műsorvezetői székbe pillanatokon belül Pista és Béla ül, vagyis a 750 ezer feliratkozóval rendelkező Pamkutya videós csatorna házigazdái.

Down-szindrómásokért futottak

Down-szindrómás gyerekekért futottak több, mint kétszázan Érden vasárnap délelőtt. A szilveszteri futást 5 éve rendezik meg a városban, az ötletgazda egy édesapa, akinek 5 éves lánya is érintett. A nevezési díjból befolyt összeget, több mint 500 ezer forintot, egy fejlesztő központ kapja.

Körülnéztünk, ki, hogy készül az év utolsó estéjére

A mentők megerősített szolgálattal, az árusok fülrepesztő dudákkal, az éttermek pedig pazar kínálattal készültek az estére. És persze most is akadt, aki utolsó pillanatra hagyta a bevásárlást - de a humorérzékét így is megőrizte.

Serena Rigacci számára egy a fontos szilveszterkor: együtt lenni a barátaival!

A 2017-es X-Faktor döntőse elárulta nekünk, hogyan szokta ünnepelni a szilvesztert, és milyen fogadalmakat szokott tenni ilyenkor. Nézd meg extra videónkat!

RTL Híradó – Szilveszteri különkiadás 2017-12-31

Az RTL Klub Híradójánál immár hagyomány, hogy a szilveszteri adásban vendégszereplők vezethetik a műsort. Nem volt ez másként 2017-ben sem: idén Pamkutya, a YouTube legnépszerűbb magyar videós testvérpárja állt híradósnak az év utolsó napján.

Kiss Ramóna szereti a négy fal között tölteni az év utolsó napját

A Celeb vagyok, ments ki innen! műsorvezetője tinikorában még bulival köszöntötte az újévet, azonban most már inkább otthon szereti ünnepelni a szilvesztert. Nézd meg, hogy mit gondol Kiss Ramóna az év utolsó napját övező felhajtásról és az újévi fogadalmakról!

Hartai Petra:

Az Oltári csajokban Hajnalt alakító színésznő nem szereti, ha kötelezően buliznia kell, ezért sokszor inkább a családjával ünnepli a szilvesztert. Petra ráadásul az újévi fogadalmakért sem rajong. Hogy miért? Azt ő maga árulta el nekünk!

PAMKUTYA AZ RTL-BEN: Az időjóslást is kipróbálták

December 31-én este két vendéggel bővül a Híradó csapata. A YouTube sztárok nemcsak a műsorvezetőktől veszik át a stafétabotot, hanem Véber Istvántól is. Ilyen egy időjárás-jelentés Pamkutya módra.

Nem mind virsli, ami annak tűnik

Keressék a magyar terméket és az ismert márkát – ezt javasolja a Hússzövetség azoknak, akik a szilveszterkor jó virslit szeretnének enni. Évente 30 nagyjából ezer tonna virsli fogy, ennek ötödét ilyenkor adják el a boltok, a vevők egyre tudatosabbak keresik a minőségi árut. Az igazán jó virsli ára idén eléri az 1200-1500 forintot.

Útravaló szilveszterre: a töményet inkább kerüljék!

Mértékkel kell inni, töményet nem, vagy alig, a pezsgővel pedig különösen vigyázni kell, mert nagyon gyorsan felszívódik. Ezt tanácsolja szilveszterre a toxikológus. Zacher Gábor szerint az alkohol-energiaital kombináció különösen veszélyes. Szilveszter éjszaka tízszer annyi az eset a sürgősségiken és a toxikológiákon mint az év más napjain. A dietetikus szerint az is fontos, hogy az alkoholfogyasztás előtt vacsorázzunk.

Gulyás Roland eddig mindig átaludta a szilvesztert...

Gulyás Roland nem szeret bulizni szilveszterkor, ezért általában a családja körében tölti az év utolsó napját. Idén azonban egy igen komoly fogadalmat akar tenni a fiú!

HÍRADÓS VIRSLITESZT: Kinek, melyik ízlett?

Az RTL Híradó szerkesztői és időjósa vett részt a kóstolásban. Rögtönzött tesztünk után az derült ki, hogy teljesen mindegy, milyen virslit választunk, ha elég éhesek a vendégek, úgyis megeszik az összeset.

KULISSZÁK MÖGÖTT: Szellő István vezeti körbe az új műsorvezetőket

Idén is különkiadással jelentkezik az RTL Híradó szilveszter este! Ezúttal Pamkutya, a YouTube legnépszerűbb magyar videós testvérpárja áll híradósnak. Ehhez azonban előtte alaposan fel kellett készülniük, és ebben nem más segített nekik, mint a Híradó műsorvezetője, Szellő István.

Lukács Miki:

Ebben a videóban Peller Anna férje számos jó tanáccsal látja el azokat, akik nem tudják, hogyan töltsék az év utolsó napját! Következzenek Lukács Miki szilveszteri tippjei!

Újév, új élet? Az Oltári csajok Karoláját alakító színésznő válaszol!

Fehér Adrienn régen úgy gondolta, hogy az újév a változások ideje, az idő múlásával azonban rájött, hogy az ember bármikor képes változtatni az életén, mindez csak elhatározás kérdése. Nézd meg, hogy mivel tölti idén a szilvesztert a színésznő!

Idén is különkiadással jelentkezik az RTL Híradója szilveszter este

Az RTL Híradójánál immár hagyomány, hogy a szilveszteri adásban vendégszereplők vezethetik a műsort. Nincs ez másként 2017-ben sem: idén Pamkutya, a YouTube legnépszerűbb magyar videós testvérpárja áll híradósnak az év utolsó napján.

Így vélekedik Ricco&Claudia az újévi fogadalmakról!

A 2017-es X-Faktor győztesei úgy gondolják, hogy fogadalmat bármikor tehet az ember, nem kell ehhez az újév. Ricco&Claudia üzent Neked a kameránkon keresztül! Nézd meg a videót, ha kíváncsi vagy, hogy mit!

Fehér Tibi nem szeret muszájból bulizni

A Reggeli műsorvezetője általában a színházban szokta tölteni a szilvesztert, és ha teheti, utána egyből hazamegy, mert nem kedveli a kötelező ünnepeket. És mi a helyzet az újévi fogadalmakkal? A videóban ezt is elárulja Tibi!

Peller Anna idén végre a családjával tölti a szilvesztert!

A Reggeli műsorvezetője eddig mindig a színházban töltötte december 31-ét, idén azonban Mikikével és Annabellával fogja köszönteni az újévet! Ha kíváncsi vagy, hogy mi Peller Anna újévi fogadalma, nézd meg extra videónkat!

Jövőre csak jó dolgok fognak történni a Barátok közt Lucájával?

A fiatal lány számára az idei év rengeteg pozitív dolgot tartogatott, amiért kiváltképp hálás. Közben azt is megtudhattuk, hogy az általa alakított Fekete Luca milyen dolgokkal szembesül majd 2018-ban.

Petárdázni idén is tilos


szerző:
2017.12.27. 18:20
Petárdázni idén is tilos

Irányt változtató rakéta és kézben felrobbanó petárda. Ezek a leggyakoribb baleseti okok szilveszterkor. A pirotechnikai eszközöket csütörtöktől lehet legálisan megvásárolni a kijelölt árusítóhelyeken, felhasználni viszont csak szilveszter este hat órától szabad. Petárdázni idén is tilos, ha valakit rajtakapnak 150 ezer forintra is büntethetik.

 

A Barátok közt fiatal színészei különös szilveszterre készülnek!

Peti idén is folytatja majd a különleges hagyományt, így még 2017-ben megmerítkezik a jeges Balatonban. Ellenben Dia teljesen más szilveszterre készül a barátaival.

Vigyázzunk kutyusunkra szilveszterkor!

Korom Gábor nem először vendégeskedett a Reggeliben, aki most a szilveszteri bulik veszélyeiről mesélt. A petárda és a tűzijáték ugyanis nem kicsi félelmet okoz házi kedvenceinknek...
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való