KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

60 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szilveszter"

Fanni a gyermeke apjának testvérével lépett félre...

Fanni szilveszter este bújt ágyba szerelme testvérével, majd az együtt töltött éjszaka után végleg dobta egykori kedvesét, aki egyben gyermeke édesapja is volt. Miért döntött így a lány, és hogyan élte meg mindezt Krisztián, akit nem csupán barátnője, de testvére is elárult?

Tűzforró és jéghideg: így búcsúztak a sztárok 2016-tól!

Mindenki a maga módján tölti el az év utolsó napját. Debreczeni Zita és Kiss Péter Balázs olyanok, mint a pólus két vége. Míg Zita trópusi éghajlaton töltötte a szilvesztert, addig a Barátok közt színésze extrém módját választotta az ünneplésnek.

2017 első rablása

Hétezer rendőr vigyázott az újévet ünneplő tömegre New Yorkban, eközben néhány sarokkal arrébb három férfi kirabolt egy ékszerkereskedést. Senki sem vette észre a bűncselekményt, az üzlet biztonsági kamerája viszont felvette a történteket, az egyik rabló bele is nézett a felvevőbe. Becslések szerint hatmillió dollár értékben vittek el ékszereket.

A Földközi-tenger közepén szilveszterezett az Africa Race csapata

Valószínűleg a Fókusz stábja közül Hubai Antal, riporternek volt a legkülönlegesebb a szilveszteri bulija, aki éppen az Africa Race csapatát kíséri Dakarig, a szilveszter pedig a Földközi-tenger közepén érte a stábot. Igaz Anti sokat nem tudott bulizni, mert elcsúszott és kifordult a bokája, de talán a marokkói uralkodó luxusreggelije kárpótolta valamelyest.

 

Tragikus: Miért kellett meghalnia a magyar férfinak a Fülöp-szigeteken?

Tragikus hírrel kezdődött az újév: egy magyar férfit meggyilkoltak a Fülöp-szigeteken. De miért és hogyan történhetett meg ez a szörnyűség? A magyar férfi szomszédja a gyilkosság óta már megtette a beismerő vallomást, a negyvenkét éves halász a helyszínen beismerte, hogy négy lövéssel végzett áldozatával, akivel a szilveszteri petárdázás miatt vesztek össze.

Nem lóg ki a sorból!

Lindsey Lohan az Egyesült Arab Emirátusokban bulizott hatalmasat szilveszter éjjelén a programokból neki a balettelőadás tetszett a legjobban. A produkció végén külön gratulált a balerináknak, és még egy közös fotó is készült. Mivel a színésznőn is fehér ruha volt, úgy tűnik első pillantásra, mintha ő is egy lenne közülük.

 

Megható üzenetet tett közzé Gáspár Laci!

Az énekes szilveszter éjjel, éjfél körül épp egy fellépésére tartott, mikor közösségi oldalán megosztotta a gyönyörű gondolatokat.

Sztárok és az újévi fogadalmak

Beköszöntött az újesztendő, így eljött a fogadalmak ideje. Kedvenceink is megtették ígéreteiket, ám sokan bajban vannak, ha a betartásukról van szó! Na de lássuk, ki mit tervez az elkövetkező időszakra.

Véget nem érő BUÉK kiabálás és trombitaszó

Csonka Andrásnak nem hagyta a magasba emelkedő drón, hogy befejezze újévi köszöntőjét. Megmutatjuk, hogy mi lett vége, előbb azonban nézzék meg, hogy a hazai hírességek, hogyan ünnepelték az év utolsó napját.

Jelmezes fürdőzés Skóciában

Több mint 1200-an mártóztak meg a skóciai Edinburghban a Forth folyó jéghideg vizében. Az esemény különlegessége, hogy a résztvevők jelmezben úsznak újévkor: volt aki Mikulásnak, pingvinnek vagy pillangónak öltözött. A különleges mártózást 1986-ban rendezték meg először: a két ötletgazda arra gondolt, hogy a hideg víz segít a szilveszteri másnaposságon. Akkor még 12-en vettek részt az eseményen.

Szilveszteri üzenetek sztárjainktól!

Hírességeink az év utolsó napján rajongóikról sem feledkeztek meg, sőt azt is megmutatták, hogyan töltötték az ünnepi órákat. Összegyűjtöttünk néhányat a legkülönlegesebb videókból!

Beszorult a rettegő kutya

Tűzoltók szabadítottak ki egy kutyát, ami két melléképület közé szorult szilveszter éjszakáján, Ongán. Az állat a petárdák zajától rémülhetett meg. A szűk résbe valahogyan bepréselte magát, de onnan nem tudott kijönni. A háziak a nyüszítésére figyeltek fel. Hiába próbálták kiszedni, nem sikerült. Hívták a tűzoltókat, akik falat bontottak, hogy a kutyát épségben kimenekítsék.

Csütörtökig lehet visszaváltani

Csütörtökig kell visszavinni a szilveszterkor fel nem használt tűzijátékokat. Legalábbis a nagyobb hatóanyagúakat, amelyek a 3. kategóriába tartoznak. Azt azonban ne várja senki, hogy az árusító konténereket ugyanúgy egész nap nyitva találja, mint néhány napja. A forgalmazók csak egy-egy órát állnak ott. A tűzijátékokon azonban fent van a telefonszámuk.

Tűzijáték miatt égett a nádtető

Valószínűleg egy eltévedt tűzijáték miatt gyulladt ki és égett le a tiszavárkonyi alkotóház. Az épületet egy húszfős társaság bérelte ki Szilveszter éjjelre. Az eddigi feltételezések szerint tűzijáték szikrája gyújthatta meg a nádtetőt és a lángok másodpercek alatt szétterjedtek. Senki sem sérült meg, de az épület teljesen kiégett, a kár több millió forint.

Sztárszilveszter: Óriásit buliztak az X-Faktor énekesei!

Hiába, ha az ember olyan szakmát választ, ahol nincsen ünnepnap, avagy szabadnap, akkor bizony meg kell szokni, hogy éppenséggel szilveszterkor sincs megállás. Három évvel ezelőtt a Fókusz stábja utánajárt annak, hogy vajon az akkori X-Faktor énekesei, hogyan búcsúztatták az óévet. Nem árulunk el nagy titkot, ha elmondjuk, leginkább munkával telt a szilveszterük.

Lássuk, hogy zárták az évet hazánk celebjei!

December 31-én, szilveszter éjszakáján véget ért egy év, és kezdetét vette 2017. Az év utolsó napja mindenkinek másról szól. Van aki szerint ez az önfeledt szórakozás napja, van, aki úgy gondolja, hogy ezen a napon jobb egy kicsit megállni, és átértékelni az előző évben történteket. Nézzük hogyan zárták sztárjaink az óévet, és mit kívántak a jövő évre!

Rémült kutyák keresik gazdájukat

Egész éjjel égtek a vonalak a Noé Állatotthonban. Rengeteg kutya szökött meg ugyanis a petárdák és a tűzijáték miatt. A legtöbb állat azóta szerencsére visszakerült a gazdájához, köszönhetően a sok önkéntesnek, akik a szilveszter éjjelüket úgy töltötték, hogy az állatvédők munkáját segítették. A gazdák viszont még ma is arra panaszkodtak, hogy az állatok ilyenkor még napokig félnek.

Fél perccel éjfél után született

Budapesten, a Semmelweis Egyetemen született meg az év első kisbabája, Benjámin Noel. A kisfiút egy héttel későbbre várták, így igazi meglepetés volt a családnak is, hogy éjfél után fél perccel megérkezett. A kisfiú nagyon nyugodt baba, nem zavarták a kattogó fényképezőgépek és a kamerák, nyugodtan aludt, míg stábunk nála járt. 

Alkoholmérgezés, kihűlés

Kevesebben kerültek idén detoxikálóba a szilveszteri buli után, mint tavaly. A mentőket az egész országban 330 magatehetetlen részeghez hívták ki, az alkoholmérgezettek több mint fele kiskorú volt. A nagy hideg miatt is többen kerültek kórházba, nemcsak hajléktalanok, hanem olyan fiatalok is, akik az utcai bulizásban egyszerűen nem vették észre, hogy kihűltek.

Gyerek kezében robbant a petárda

Balesetek szilveszterkor: szétroncsolta egy 6 éves váci kisfiú kezét a petárda, a gyereket súlyos sérüléssel vitték kórházba. A mentőket 17-szer riasztották tűzijátékokkal vagy petárdázással kapcsolatos esetekhez, rendszerint arc- és kézsérülések miatt.

Szilveszteri bulik országszerte

Rengeteg tűzijátékkal, vicces kiegészítőkkel és végtelen mennyiségű alkohollal ünnepelték országszerte a szilvesztert. Stábunk ott volt Pécsen, Debrecenben, Győrben, Szegeden és a fővárosban is. Budapesten kevesebben voltak az utcákon, mint az elmúlt években, az utcai ünneplés központi helye a Vörösmarty tér volt, ahol a magyarokon kívül nagyon sok külföldi szórakozott. 

Molnár Tibi elárulta, mi lesz az újévi fogadalma

Tibinél a szilveszter egy erősen cenzúrázott buli szokott lenni, ami keveredik a farsanggal, ugyanis ő és a barátai az év utolsó napján maszkokba bújva búcsúztatják az évet.

Dmitrij szaunázással búcsúztatja az óévet

Az X-Faktor harmadik helyezettje, Gorbunov Dmitrij elárulta, hogy minden évben szilveszter előtt szaunázni megy, hogy így mossa el az előző évben történteket.A fiú egyébként a barátaival tölti a szilvesztert, és minden évben tesz újévi fogadalmat.

SZILVESZTERI KÜLÖNKIADÁS: Nehéz szakma a híradózás

Az RTL Híradó szilveszteri adását nem(csak) a megszokott műsorvezetők készítették, hanem erre az egy estére kipróbálhatta magát a Válótársak két sztárja Kovács Patrícia és Scherer Péter is.

Szilveszteri babonák – mit együnk és mit ne!

Még mindig a babonák alakítják a szilveszteri menüt: disznóhús bármilyen formában kerülhet az asztalra, ahogy a lencse is, szárnyas étel viszont nem ajánlott, mert az nem hoz szerencsét - mondja egy néprajzkutató. És bár az RTL Híradó által megkérdezettek többsége kívülről fújja a hagyományt, akadtak olyanok, akik máris megszegték.

Óévbúcsúztató programok

Évbúcsúztató korcsolyázás, lóverseny, szabadtéri koncert: több helyen már napközben megkezdődtek a szilveszteri partik. Volt, aki délelőtt még a kellékekért rohangált, más pedig futóversennyel készült az esti bulira. Aki este szabadtéren ünnepel, az öltözzön fel jól, mert nagyon hideg lesz éjszaka!

Vigyáznak az utcán bulizókra

Életveszélyes alkoholmérgezés is lehet a szilveszteri buli vége. A mentők tavaly sok kamaszt vittek kritikus állapotban kórházba. Habár idén is több mentőautó lesz szolgálatban, azt kérik: mindenki figyeljen arra, hogy mennyit iszik. Szilveszter éjjel a rendőrségnél is nagyüzem lesz: az utcán bulizókra több járőr vigyáz majd.

Mata Ricsit boldoggá teszi a tűzijáték látványa

A 2016-os X-Faktor legjobb férfi hangja, Mata Ricsi még nem tudja, hol tölti az idei szilvesztert, arra azonban tisztán emlékszik, hogy kiskorában mit jelentett számára ez az ünnep.

Optiz Barbi:

A 2016-os X-Faktor győztese, Opitz Barbi mint minden évben, idén is a családjával tölti a szilvesztert. Bevált szokás náluk, hogy jókívánságokat írnak egy lapra és elégetik, és persze a szerencsehozó ételek sem maradhatnak el.

Nyári Dia külföldön tölti a szilvesztert?

A Barátok közt sztárja, Nyári Dia általában a barátaival tölti a szilvesztert. Dia szerint a szilveszter kötelező jellegű buli, és egyelőre nincs konkrét terve az év utolsó napjára.

A Ham ko Ham tagjai a rokonokkal töltik a szilvesztert

A zenekar tagjai még nem tudják, hogy hol töltik a szilvesztert, de csak úgy mint mások, ők is a családjukkal szeretnének lenni az év utolsó napján.

Így látták 2016-ot a magyar celebek

Hatalmas fordulatok, eredmények, szakítások, szerelmek, filmsikerek, drámák és örömök voltak idén. Viszont elég snassz lett volna ezeket felsorolni, ezért megértünk néhány igazán nagyszájú és szókimondó celebet, hogy minősítsék 2016 különleges és emlékezetes híreit.

Fogy a virsli és a pezsgő

Nem változik a szilveszteri trend. Idén is a lencse, a virsli és a pezsgő az elengedhetetlen bulikellék az év utolsó estéjéhez- legalábbis ezt tapasztalta stábunk az üzletekben. Változott viszont, hogy többet költünk az ünnepekre. Szombaton  is roham várható a boltokban, amelyek a megszokottnál előbb zárnak majd.

Szilveszteri terrorkészültség

Példátlan biztonsági intézkedéseket vezettek be Nyugat-Európa nagyvárosaiban szilveszterre készülve. London, Párizs és Berlin utcáin géppisztolyos rendőrök járőröznek, a szabadtéri rendezvényeket betontömbökkel veszik körbe, hogy ne ismétlődhessen meg a nizzai és a berlini kamionos merénylet. A tömegeket rendőrök, biztonsági őrök és kamerák százai fogják figyelni.

 Itt tiltják, ott legális

Nálunk tilos, néhány kilométerrel arrébb azonban bárki megvásárolhatja. Szlovák petárdáktól lehetnek hangosak a magyar szilveszteri bulik. Az RTL Híradó stábja több magyar vásárlóval is találkozott egy szlovákiai pirotechnikai üzletben. Az általunk megkérdezettek tudják, hogy Magyarországon tilos petárdázni, mégis beszereztek egy-egy dobozzal. Ha itthon használják fel, ugyanúgy büntetés jár érte.

Legyen chip és nyakörv adatokkal

Regisztrált chip a kutyában, bilétás nyakörv a tulajdonos nevével és telefonszámával az állat nyakában. Állatvédők szerint ezekkel elkerülhető, hogy a szilveszteri tűzijátékok zajos forgataga miatt örökre eltűnjön egy megriadt házi kedvenc. A szokatlan hang és fényhatásoktól sok kutya, de macskák is sokkos állapotba kerülhetnek, ilyenkor pedig kiszámíthatatlanná válnak.

Fejes Szandi: „Rengeteg élményt hozott ez az év!”

Fejes Szandi az elmúlt években sokszor dolgozott szilveszter napján, de egyelőre úgy tűnik, idén a bulié lesz a főszerep! A lány családjánál már hagyomány, hogy szilveszter másnapján lencsét esznek, így ez idén sem maradhat el.

SZILVESZTERI HÍRADÓSOK: így érezték magukat az újdonsült műsorvezetők

Kovács Patríciát és Scherer Pétert élményeiről, tapasztalatairól kérdezte riporterünk, épp, amikor a hírstúdióból kiléptek.

Jáger Kinga: „Nincsenek bennem furcsa érzések az év végével kapcsolatban”

Jáger Kingáéknál a szilveszter spontán ünnep, így még nem tudja, hogy idén mi lesz a program. Lencsét ők is esznek minden évben, újévi fogadalmat azonban nem szokott tenni, de reméli, hogy 2017 sok lehetőséget rejt. 

Nádai Anikó: „Szerettem ezt az évet nagyon!”

Anikó is egy pörgős évet tudhat maga mögött, aminek kifejezetten örül, hiszen szereti, ha menni kell és fontosnak érezheti magát. Persze, a munka mellett ott van kisfia, Patrik is, akivel rengeteget foglalkozik.

Vince Aliz Liza hatalmas célt tűzött ki 2017-re!

Vince Aliz Lizának nagyon jól sikerült a 2016-os év, ugyanis szinte csak pozitív dolog történt vele. Mivel keveset volt otthon az X-Faktor miatt, idén valószínűleg otthon fog szilveszterezni a családjával. 

Különkiadással jelentkezik a szilveszteri Híradó!

Ezúttal Kovács Patrícia és Scherer Péter ülnek a műsorvezetői székbe. A Hírcsárda híreiből készült riportokban pedig feltűnnek a politikai és gazdasági élet legismertebb szereplői, igaz kicsit másképp, mint ahogy megszokhatták. Tartsanak velünk december 31-én is, este 6-kor!

Teltház a szállodákban

Szilveszterkor átlagosan 20 százalékkal drágábbak a szállodai szobák, mint az év többi napján, de így is teltházas szinte minden wellness szálloda. A foglalások egyötödét SZÉP-kártyával fizetik, egyebek mellett ez derült ki a szállás.hu felméréséből. A szabad szobák általában már december elejére elfogynak. A legnépszerűbb helyeken, mint például Gyulán és Hévízen, volt, aki már augusztusban foglalt.

Dánielfy Gergő tiszta lappal indítja az újévet

Dánielfy Gergő szerint nagyon jó érzés megünnepelni azt, hogy véget ért egy év. A 2016-os év rengeteg tapasztalatot adott neki, és reméli, hogy a következő év is sok jót tartogat.

Kovács Dóri: „Nagyon sikeres évet zártam, rengeteg munkával”

Dórival rengeteg minden történt ebben az évben, és mindenre nagyon szívesen emlékszik vissza. Legyen szó a műsorvezetésről vagy éppen a zenélésről. Szusszanás? Majd decemberben.

Balogh Eszter:

Balogh Eszti minden évben máshol szilveszterezik, idén valószínűleg a családjával fog ünnepelni. Számára 2016 egy összetett év volt, ugyanis az X-Faktoron kívül sok nehéz időszakot rejtett ez az év.

Már árulják a tűzijátékokat

Kinyitottak a tűzijáték árusok. A tapasztalatok szerint sokan több 10 ezer forintot is elköltenek a szilveszteri látványosságra. Azonban a felhasználáskor nem árt óvatosnak lenni. A durranások miatt már előre készülnek az állatmenhelyeken is. Azt tanácsolják, érdemes elzárni a kutyákat, és stresszoldót adni nekik.

JÓ TANÁCSOK: Így készüljenek a kutyások Szilveszterre

A kutyák számára a Szilveszter-este könnyen rémálommá válhat, a jószágok számára ugyanis a petárda durranása annyira ijesztő, hogy sokuk világgá fut tőle. A szakember azt mondja, a kutyákat érdemes ilyenkor elzárni vagy stresszoldót adni nekik.

Veszélyes is lehet a tűzijáték

Irányt változtató rakéta, kézben felrobbanó petárda - ezek a leggyakoribb balesetek, amiket a szilveszterkor használt tűzijátékok okoznak. Petárdázni már 2005-óta tilos, mégis minden évben rengetegen megsértik ezt a szabályt. Ha valakit elkapnak, akár 150 ezer forintra is büntethetik. A tűzijátékokat szerdától lehet legálisan megvásárolni, felhasználni viszont csak szilveszter este hat órától másnap reggel hat óráig szabad.

Lilu: „Nekem ez egy nagyon jó év volt!”

A műsorvezető egy teljesen új életet kapott a Keresem a családommal, amit nagyon szeret. Klassz helyeken jártak, súlyos történeteket forgattak, és ami a legszebb: a nézők is szeretik.

Vajon mi volt Gál Petra legnagyobb kihívása 2016-ban?

Nehéz év volt, veszteségekkel, azonban a munka terén új területeken próbálhatta ki magát. A riporterkedés és a Fókusz mellett a műsorvezetés is a porondra került az életében, amiből rengeteget tanult.

Mi Barabás Évi legkedvesebb emléke 2016-ból?

Katartikus élményben volt része, amikor egy színdarabban játszhatott színészekkel, és a közönség tapssal jutalmazta az előadásukat.

VV Soma:

A ValóVilág powered by Big Brother győztese így ünnepel idén.

Borbáth Ottilia: „Elégedett, boldog ember vagyok”

A színésznő minden évben nagyon várja az ünnepeket, ugyanis ilyenkor végre együtt lehet a család. Szilveszterkor sem tétlenkedik, férjével mindig évben izgalmas programot szerveznek az óév utolsó napjára.

A Barátok közt színésznőjének egy álma vált valóra – VIDEÓ!

A művésznő minden évben nagyon várja az ünnepeket, ugyanis ilyenkor végre együtt lehet az egész család. Kiderült, szilveszterkor sem tétlenkednek, férjével mindig évben izgalmas programot szerveznek az óév utolsó napjára. Sőt Ottilia azt is elárulta a sorozat rajongóinak, hogy idén milyen fantasztikus ajándékban részesült. 

Így várja a karácsonyt Csórics Balázs és Józan László - VIDEÓ!

A Barátok közt színészei már javában készülnek az ünnepekre, habár most nekik inkább munkával fog telni, de ezt egyáltalán nem bánják. Laci már tudja, kinek mit vesz, Balázs pedig idén az otthonát is feldíszítette. A szilveszter pedig egy újabb nagy kérdés…

Elcsíptük a Barátok közt színészeit – Üzentek is a Celebklub olvasóinak!

Csórics Balázs és Józan László épp megpihentek két forgatás között, mikor odaosontunk hozzájuk és gyorsan megkérdeztük tőlük, mit terveznek az ünnepekre, megvették-e már a karácsonyi ajándékokat, illetve, azt is kiderítettük, szilveszter estéjén merre járnak majd.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!