KERESÉS search-close

szilvási léna

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szilvási léna"

Portré 2015-10-25


szerző:
2015.10.25. 23:45
Súlyos társadalmi problémát feszegetünk a gyermekek védelmezőjével

Közgazdászból szociális munkás lett volna, de ilyen opció akkor még nem volt Magyarországon. A gyermekek védelmezője, Szilvási Léna beszélgetett Barabás Évivel a vasárnap esti Portréban. Léna ma már az SOS Gyermekfalvak gyermekvédelmi igazgatója, egy nagyon fontos társadalmi problémáról beszél.

Nincs elég nevelőszülő

Magyarországon több mint húszezer gyermek van, akik nem élhetnek a vérszerinti szüleikkel. Számukra a nevelőszülők lehetnek azok, akik megteremtik a szerető és biztonságos otthont. De milyen feltételeknek kell megfelelni, hogy valakiből nevelőszülő váljon?

Gyermekvédelem: rendszerhibák

Tavaly 681 ezer ügyet kezeltek, állandó, közvetlen figyelmet fordítottak majdnem 30.000 elhanyagolt és majdnem 7500 bántalmazott gyerekre. És több mint 4 ezret el kellett venni családjától.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való