KERESÉS search-close

szevaszteso

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szevaszteso"

#szevasztesó: A csaló autókereskedő nyomában

Folytatódik az új-zélandi krimi: Kata és Gyuri igencsak veszélyes feladatra vállalkozott, amikor üldözőbe vették a csalót.

#szevaszteso: Gyuri és Kata elkészítette saját lakóautóját!

Új-Zélandról ismét Gyuri és Kata jelentkezett be hozzánk élőben, hogy megmutassák, milyen szuper kis lakó járgányt építettek maguknak!

Lábát törte, mégis bejárja a világot

Gyuri és Kata, a #szevaszteso vloggerei élőben jelentkeztek Új-Zélandról. Hogyan jutott ki kedvenc utazó párosunk törött lábon Malájziából, és milyen hajmeresztő élményekben volt részük a világ túloldalán? Mi megkérdeztük, ők pedig válaszoltak.

Bali titkos csodái


szerző:
2017.07.11. 09:30
Bali titkos csodái

A #szevaszteso vloggerei, Kata és Gyuri újabb fantasztikus tájra repítették le a Reggeli nézőit!

#szevaszteso: Szingapúrban jártak utazó vloggereink

Gyuri és Kata, a #szevaszteso készítői visszatérő utazó vloggereink! Kitalálták, hogy nekiindulnak Új-Zélandnak, de nem ám egyből oda mentek, előbb Bangkokba utaztak, majd Tonsai Beachre, ezt követte Szingapúr, és végül Új-Zélandról is bejelentkeztek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való