KERESÉS search-close

szereplő

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szereplő"

A nagy visszatérés: Liptai Claudia 18 év után A Tanár című sorozatban tér vissza az RTL képernyőjére!

Liptai Claudia műsorvezetői karrierje 2001 májusában, a Találkozások című napi sztármagazinnal indult itt az RTL Klub-on. 18 évvel ezelőtt átszerződött a TV2-höz egy önálló talkshow miatt, a további karrierje során sikerrel vezette a legkülönfélébb műsorokat. Most több mint fél éves távollét után tért vissza a kamerák elé, 18 év után pedig újra az RTL-re! Liptai Claudiát A Tanár című sorozat harmadik évadában láthatjuk újra, a véletlen pedig úgy hozta, hogy épp a születésnapján kellett először elmennie a forgatásra.

Szőke Zoltán csak a Fókusz kamerája előtt mondta el, mi történik valójában Berényi Miklóssal!

Az utóbbi hetekben rejtélyes fejfájás kínozza, Berényi Miklóst. A bulvársajtóban azonnal elindultak a találgatások: mi szerint a korábban felröppent pletyka a főszereplő távozásáról, igaz lehet és egy titokzatos kór okozza majd Miki vesztét. Szőke Zoltán először a Fókusz kamerája előtt szólalt meg az általa alakított főhős állapotáról. 

Így ünnepelte a szülinapját a Barátok közt fiatal színésznője!

Koller Virágnak bizony felejthetetlen 18. születésnapja volt…

Itt egy újabb lehetőség: jelentkezz a Barátok köztbe!

Ha szeretnél te is szerepelni az RTL Klub legendás sorozatában, és megfelelsz a paramétereknek, ne habozz! Jelentkezz!

Íme az Az 2 szereplőgárdája!


szerző:
2018.05.17. 16:27
Íme az Az 2 szereplőgárdája!

Abban már eddig is teljesen biztosak voltunk, hogy Jessica Chastain fogja alakítani a felnőtt Beverly-t, most azonban a többi felnőtt szereplő neve is kiderült!

Kis Teodor


szerző:
2018.05.03. 16:56
Kis Teodor

Teó egy kalandos múlttal rendelkező férfi, Marci és Bence édesapja, budapesti bártulajdonos. Általánosságban nehézséget okoz neki a feltétel nélküli szeretet, és a felelősségvállalás, így egyre inkább kivonta magát a családi élet alól. Nem találja magában a gondoskodó apa személyét, de egyértelműen kötődik a fiaihoz. A szerelmi élete is hasonlóan alakult, szinte senkit nem enged be a kemény páncélja mögé. Irritálja húga, Szofi szerelme és egyáltalán nem nézi jó szemmel a kapcsolatukat. Sokszor hideg és számító.

Margócs Tamara


szerző:
2018.05.03. 16:55
Margócs Tamara

Tamara egy végtelenül kedves, kissé naiv lány. Budapesti származású, Szofival és Tivadarral együtt dolgozik a fodrászatban. Keresi a szerelmet, Joe hamar meghódította a szívét, és viharos se veled, se nélküled kapcsolatuk végül szakítással végződött. Kapcsolataiban sokáig a háttérbe húzódott, majd megismerkedett Teóval, aki mellett végre előhívta magából a vadócot. Az önmegvalósítás felé haladva azonban a lezáratlan fejezetek mindig felszínre buknak, így Tamara és Joe kapcsolata is, ami okoz még jó néhány nehéz órát a lánynak.

Kis Szofi


szerző:
2018.05.03. 16:53
Kis Szofi

Szofi talpraesett, magabiztos, kissé önző lány, aki Szegedről költözött a fővárosba, hogy kipróbálja a nagyvárosi életet. Vállalkozásba kezd, és két barátjával egy fodrászüzlet üzemeltetésében találja meg a szakmai kihívásokat. Budapest azonban nem csak a munkában hoz sikereket Szofi életébe, de a szerelem is hamar rátalál a kedves, csöndes Tamás személyében. Viharosan kezdődő szerelmüket nemrég egy csodálatos esküvő keretében tették hivatalossá. Szofi boldogságára úgy tűnik, semmi nem vethet árnyékot, de bátyja Teó még mindig tartogat meglepetéseket...

Bíró Lali


szerző:
2018.05.03. 16:50
Bíró Lali

Lali egy kedves és kicsit naiv fiatalként érkezett Budapestre Nyírparasznyáról, hogy átélje a nagyvárosi őrületet. A fővárosban eltöltött évek alatt volt mulatós popsztár, nyitott éttermet, gazdálkodóvá vált, de egyikben sem találta meg azt, ami hosszútávon sikeresen működött volna. Minden új dolgot kipróbál, terveinek semmi sem szabhat határt. Még barátai sem, akiket budapesti családjának tart, ezért mindent megtesz, hogy az albérletben és az életben is mindenki jóban legyen egymással. Persze azért szíve mélyén tudja, hogy ez sokkal könnyebb lenne, ha ő befutott mulatós sztár lehetne...

Juhász Evelin


szerző:
2018.05.03. 16:46
Juhász Evelin

Evelin Bécy tiszavirág életű kapcsolatából született lánya. Nehéz gyerekkora, a nélkülözés és a rossz társaság igazán megkeményítette a lányt, és mikor Budapestre költözött elhatározta, hogy végre ő is élvezi apja gazdagságát. Sajnos apa és lánya kapcsolata egyáltalán nem felhőtlen, Bécy önzése és Evelin makacssága nem kedvez a szeretet elmélyítésének. Bár nem mutatja, belül egy igazán érzékeny fiatal nő, de nem áll távol tőle a furfang és a törtetés sem.

Varga Sándor Joe


szerző:
2018.05.03. 16:44
Varga Sándor Joe

Joe nem teljesen makulátlan múltját hátra hagyva egy belvárosi albérletben kezdett új életet, aminek szobáit sorra kiadta, ahol azóta úgy élnek együtt barátaival, akár egy család. Joe az a férfi típus, aki emberismeretével és igazságérzetével szinte minden problémát egy csapásra megold. Az albérletben lakókat mindig is a családjának tekintette, és igyekezett segíteni azoknak, akiknek szüksége volt rá. Először lányát, Hannát, majd unokahúgát Orsit vette magához. A szerelmi élete tele van bonyodalmakkal, tönkrement házassággal, bukásokkal, de boldogsággal is. Barátai feltétel nélkül számíthatnak a zord tekintetű, de szelíd motorosra.

Murányi Bori


szerző:
2018.05.03. 16:42
Murányi Bori

Bori egy szép és fiatal lány, aki a tanulást abbahagyva Bécy mellett kereste a szerencséjét, nem mindig a legegyenesebb utat választva. Mindig a szerelmet kereste de csupán felületes és gyors kalandok jutottak neki. Egészen addig, amíg Rolanddal végre egymásra találtak. Bori fokozatosan lépkedett előre saját tervei megvalósításában, mára sikeres táncosi karriert tudhat magáénak és mindenben támogatja párját, kapcsolatuk a kölcsönös bizalomra és szeretetre épül. Sosem gondolna rosszat szerelme gyerekkori barátnőjéről, Annáról sem, de a szív útjai kifürkészhetetlenek.

Kovalik Bécy


szerző:
2018.05.03. 16:35
Kovalik Bécy

Bécy egy igazi érdek és vérbeli üzletember. Hirtelen lett milliárdos, a fővárosban több szórakozóhelyet is üzemeltet, így a budapesti éjszaka egyik koronázatlan királya. Imádja és élvezi a státuszát, azt gondolja, pénzzel mindent megoldhat. A legőszintébb érzelmi kapocs Rocky kutyájához fűzi, elvághatatlan köztük a kötelék, még lányánál, Evelinnél is erősebben kötődik hozzá. Bár mély barátságokat nem ápol, sokszor megmutatja, hogy a felszín ellenére a helyén van a szíve.

Nagy meglepetést fog okozni egy régi-új szereplő a Mátyás király téren!

Nemcsak a nézők fognak nagyot nézni a váratlan vendég láttán, hanem Balogh Nóra is.

Harry Potter szereplőből ketrecharcos

Az egykori kis kalács képű varázslótanoncból marcona arcú igazi keményfiú lett, méghozzá ketrecharcosként.

Újabb Odaát feleség szerepel a sorozatban!

Miközben Jared Padalecki párja már feltűnt a srácok mellett egy-egy jelenetben, Jensen Ackles felesége 13 évad után debütál az Odaátban. Vajon kit alakít majd?

Story Extra 2017-11-07


szerző:
2017.11.07. 15:45
Legyél te a Barátok közt következő szereplője!

Ha úgy érzed, van bátorságod és tehetséged, akkor nálunk a helyed! Gyere és próbáld ki magad!

Egy régi arc tűnik fel a Mátyás király téren?

Két évvel ezelőtt a Barátok közt nézői megtudták, visszakapják az egyik kedvenc színészüket, Bozsek Márkot. A fiatal színész és a készítők akkor elérkezettnek látták az időt, hogy Márk több mint egy év után újra feltűnjön a Mátyás Király téren. A Fókusz az interjújára pedig nem egyedül, hanem szerelmével és egy különleges hírrel érkezett.

Bréking! Itt van ÉNB Lali legújabb videoklipje!

Pontosan egy évvel ezelőtt, ezen a napon jelent meg Csóró Lali legújabb dala, a Bulicsászár. Hogy igazi buli császárnak érezd magad, a képre kattintva megnézheted a dalszöveget, illetve a klipet is.

Fókusz 2016-12-19


szerző:
2016.12.19. 19:00
Egy macsó vízipólós az Éjjel-Nappal Budapest új sztárja

A sorozat nem szűkölködik, ha meglepetésekről van szó. Tavaly, ezen a napon ismerhettük meg az Éjjel-Nappal Budapestben azt a macsót, aki egy percig sem titkolta, hogy imád csajozni, és mindent elkövetett, hogy meghódítsa a lányok szívét. Kiderült, hogy Roland kisgyermek kora óta vízilabdázik, annak idején az ifjúsági válogatott tagja is volt.

Mi történik Stohl András karakterével a Válótársak folytatásában?

Hamarosan visszatérnek a válófélben lévő párok, sőt egy-két új szereplő is felbukkan majd, hogy kicsit megbonyolítsák az - egyébként sem könnyű helyzetű - pasik életét. A sorozat Bálintja elárulta, hogy mennyi van még hátra, és hogy mire számíthatnak majd a nézők a Válótársak 2. évadában.

Ijesztő dolgot tett Varga Iza


szerző:
2016.08.08. 08:00
Ijesztő dolgot tett Varga Iza

Kivételes alkalom volt a Barátok közt stúdiójában, amikor is mindent végignézhettek a fóti Károlyi István Gyermekközpont lakói. A sorozat Balogh Nórája olyan titkot is elárult, amit csak kevesen tudhattak ez idáig.

Így szenvednek sérülést a Barátok közt sztárjai

Hihetetlen dologra vállalkozott Varga Iza. A Barátok közt ügyvédnője megmutatta, hogyan sérülnek meg a sorozat sztárjai a színfalak mögött.

Így motiválnak a Barátok közt sztárjai

Ha egy kis lelkesítésre vágysz, most megkaphatod. Méghozzá az RTL Klub nagysikerű sorozatának szereplőitől!

Ijesztő fenyegetés a Mátyás király téren

Jobb félni, mint megijedni! A felbukkant telefonos zaklatót lehet, hogy komolyabban kellett volna venni?

Vajon mi lesz Natasa óvatlanságának eredménye?

A pszichológusok élete nem könnyű, ugyanis a munkájuk nagy felelősséggel jár. Emellett pedig úgy tűnik, a páciensek elégedetlen hozzátartozóitól nem csak önmagukat kell félteniük…

Mi lesz a Barátok közt Petijével?

A fiatal srác életét mindig is a hullámvölgyek jellemezték, és sajnos most ismét egy mély gödörbe ért. Vajon megtalálja a kiutat?

Igazi kihívás Illés Péter karaktere

Kiss Péter Balázs, Juli nagyobbik fiának megformálója elárulta nekünk, hogyan képes hitelesen alakítani a rá bízott szerepet.

Komoly dologra vállalkozik Laci és Gizi

Tihanyi Tóth Csaba és Gyebnár Csekka a sorozat 8000. epizódjának ünneplése közben árulta el, mi vár Lacira és Gizire a következő részekben.

Milyen meglepetéseket tartogat még Berényi Miki?

Ki ismerné jobban a Mátyás király tér rosszfiúját, mint Szőke Zoltán? A színész sejtelmesen vallott karakterének jövőjéről.

Szőke Zoltánnak vannak olyan barátai, mint Berényi Miki…

Az állandó konfliktusokat generáló, de ugyanakkor szerethető figura nem is áll olyan távol megformálójától. A színész azt is elárulta, milyen eredményre jutott a gyengébbik nem képviselőit illetően egy közvélemény kutatás alkalmával.

Solti Ádám elárulta, mi lesz karakterének sorsa

A Barátok közt rajongók mellett mi is kíváncsiak vagyunk, mi lesz Solti Ádám karakterének sorsa. Ezért megkérdeztük, ő pedig elárulta, hogy hogyan alakul Bokros Ádám jövője a Mátyás király téren.

Bokros Ádám ismét a hölgyek szolgálatába áll?

A Mátyás király tér sármos lakójáról mindenki tudja, hogy hogyan kereste meg korábban a napi betevőjét. Azóta volt egy törés az életében, ami szinte gyökeresen megváltoztatta pénzkeresési szokásait. Ám hamarosan lehet, hogy mégis kénytelen lesz visszanyúlni múltbéli módszereihez?

Alapszereplő tér vissza az Éjjel-Nappal Budapestbe

Új külsővel tér vissza két év szünet után Rita, az Éjjel-Nappal Budapest egyik alapszereplője. A szőke lány a kezdetektől, vagyis 2013. február 11-től közel másfél évig, 2014 augusztusáig volt látható szinte minden nap az RTL Klub képernyőjén.

Egy alkotó, akinek mondandója van a világ számára

A Portré vasárnapi kiadása egy különleges helyszínről jelentkezik, egy különleges vendéggel. Röhrig Gézával, D. Tóth András beszélgetett.

Szomorúan távozik a színész a Barátok köztből

Pontosan két évvel ezelőtt jelentette be Aradi Balázs, hogy már nem szeretne többet Berényi Balázs bőrébe bújni. Az ok igen egyszerű és nagyszerű. A fiú akkor azt nyilatkozta, hogy csak a tanulásra szeretne koncentrálni.

Gábor


szerző:
2016.03.31. 20:00
Gábor

A játékot feladó Márk helyére érkezik a többi Farmer közé, hogy megküzdjön a fődíjért. Nagy gondot fordít a testépítésre, ráadásul a szülőfalujában ő a helyi gyúrós klub elnöke.
 

Tina


szerző:
2016.03.17. 09:00
Tina

Még be sem lépett a második X-be, de máris házasságra adta a fejét. Hitvesével már lehet azt is tudják, mire költenék a Farmmal járó 20 millió forintos fődíjat. Ám addig el is kell jutni! Később műsorvezetőként, vagy színészként tudná elképzelni magát. 
 

Gergő


szerző:
2016.03.17. 09:00
Gergő

Dolgozott már vadászrepülőgép-szerelőként és hivatásos katonaként is. Az egyenruhát ugyan lecserélte, de maradt az adrenalinnál, és kaszkadőrként folytatta karrierjét. Vonzza a vidéki magány, legkedvesebb társa a kutyája, Kongó.

Dani


szerző:
2016.03.17. 09:00
Dani

Fiatalság, bolondság? 18 évesen nem bánt még jól a pénzzel, ám mióta a saját lábára állt, azóta sikeres vállalkozó lett belőle, és van egy kislánya is, aki mindennél fontosabb számára. A hajnali kakaskergetés és takarítás állítása szerint nem az ő terepe, de szeretné kivenni a részét a munkából a Farmon.

Heni


szerző:
2016.03.17. 09:00
Heni

Vérbeli nagyvárosi lány, aki keresi a szerelmet, de szerinte néha túl sok a pasiknak a határozottsága: ő bizony nem olyan csaj, akit ha leraknak a sarokba, úgy marad mozdulatlanul. Szeretné megmutatni magát, ezért szívesen lenne műsorvezető és szerepelne filmben vagy sorozatban is.
 

Sanya


szerző:
2016.03.17. 09:00
Sanya

Imádja építeni saját testét, nem véletlenül, hiszen régen chippendale fiúként kereste a kenyerét. Úgy gondolja, a dobogó legfelső fokán a helye, de a fokhagymaszagú emberek még rajta is képesek kifogni.
 

Laura


szerző:
2016.03.17. 09:00
Laura

Érettségi után többek között Németországban és Isztambulban is modellkedett. Utóbbi helyen sok lánnyal kellett együtt laknia, amit elmondása szerint elég nehezen viselt. Jól tűri a kritikát és ha veszekedésre kerül sor, akkor is úgy viselkedik, mint egy hercegnő: nem kapja fel a vizet és higgadt marad.
 

Dóri


szerző:
2016.03.17. 09:00
Dóri

A három gyermekes anyuka teljesen átlagos embernek tartja magát, akit azonban elemi erejű küzdőszellemmel áldott meg a sors. Úgy gondolja, a Farm az ő El Caminója. A gyerekeinek is szeretné megmutatni, hogy az anyukájuk belevaló, menő csaj, aki bármire képes, ha szeretné.
 

Attila


szerző:
2016.03.17. 09:00
Attila

Aludt már a susnyásban, istállóban, miközben egy vedret használt vécé helyett és a patakban fürdött. Megoldáscentrikus embernek tartja magát, aki biztosan állja majd a sarat akármilyen rossz körülmények között. Elárulta kidolgozott testének titkát is: konditermi gyúrás helyett zsalukövezéssel tartja karban izmait.
 

Norbi


szerző:
2016.03.17. 09:00
Norbi

A hódmezővásárhelyi fiú akár a lapátot is képes percekig kitartani a nyelénél fogva, mint Toldi Miklós, úgyhogy nem fél a fizikai munkától. Korrekt srácnak tartja magát, aki konfliktushelyzetben ha lehet, mindig békés megoldásra törekszik. A Farm után kamionos vállalkozást szeretne alapítani.
 

Dia


szerző:
2016.03.17. 09:00
Dia

Nagyon határozott lánynak tartja magát. Óvodában aki tetszett neki, azt egyszerűen arcon nyalta. Otthonosan fog mozogni a tanyasi környezetben, hiszen a vérében van a vidéki élet szeretete. Legnagyobb álma, hogy független lehessen és elköltözhessen otthonról. Többek között azért is jelentkezett a Farmra, hogy édesapjának bizonyíthasson.

Brigi


szerző:
2016.03.17. 09:00
Brigi

Lakott már Kaliforniában is, mert imádja a változatosságot az életében, többek között a Farmra is ezért jelentkezett. Otthon a forró fürdőben már elképzelte magát a zordabb, tanyasi körülmények között, de úgy gondolja, állni fogja a sarat, hiszen három gyermekét is egyedül neveli.
 

Sándor


szerző:
2016.03.17. 09:00
Sándor

A nyugalmazott tűzoltó úgy gondolja, profi módon kezeli az emberi kapcsolatokat, és bárkit képes rábeszélni bármire. A kapuzárási pánik szerinte létező jelenség, amit úgy lehet a legjobban leküzdeni, ha az ember belevág valami vadiúj kalandba. Többek között ezért is jelentkezett a Farmra.
 

Cintia


szerző:
2016.03.17. 09:00
Cintia

Úgy gondolja, hogy ha olyan "nyifogó" hangú emberekkel kéne együtt élnie, mint ő, biztosan a falra mászna. Szeret mindig győztesen kikerülni minden helyzetből: ennek érdekébe meg is tesz mindent.
 

Márk


szerző:
2016.03.17. 09:00
Márk

Szerinte George Clooney elbújhat mögötte, de mivel a szépség múlandó, még kb. tíz évet saccol magának a modellszakmában. Imádja magát és azt, ha tükör is van a közelben. A csajok egyszerűen képtelenek ellenállni neki, úgy gondolja, ez annak köszönhető, hogy magasabb náluk. Ha kell, bármikor gond nélkül villant profi modellpózt is.
 

Drexler Roland


szerző:
2016.02.03. 16:56
Drexler Roland

Roland egy igazi aranyifjúként élte az életét külföldi szárnypróbálgatásai során. Hódításai voltak a legfőbb győzelmek az életében. Budapest azonban megérlelte Rolandot, és jóképű pultosból sármos bártulajdonossá lépett elő a kemény munkának köszönhetően. De nem csak ezeket a változásokat hozta magával a nagyváros: életében először szerelmes lett, és felhagyva a korábbi folyamatos csajozásokkal, boldog párként él korábbi kolléganőjével, Borival. Az ember azonban nem tud sokáig kibújni a saját bőréből.

Bakó Milán


szerző:
2016.02.03. 16:53
Bakó Milán

Milán sokáig nem beszélt a szüleivel, mert elítélte őket, amiért pénzen akarják megvenni a szeretetét. Kimutatva, hogy mennyire ellenzi az érdekkapcsolatokat, legyenek azok bármilyen közeliek, visszautasítva szülei támogatását legjobb barátjával, Karesszel egy lakóhajóra költözött. Egy török gyorsétteremben talált munkát, és itt talált rá a szerelem is, török főnöke lányának személyében. A lány szülei egyáltalán nem nézik jó szemmel a kibontakozó románcot, a kulturális különbségek miatt, de Milán megtesz, hogy lebontsa a lány családja és közötte emelt falakat.

Kis Karesz


szerző:
2016.02.03. 16:52
Kis Karesz

Karesz már nagyon korán megtanulta, hogy csak magára számíthat. 16 évesen a saját lábára állt, miután lelépett otthonról a mostohaapjával tartó folyamatos csatázások elől. Egyedülálló élete egyáltalán nem volt egyszerű, piszkos és lepukkant albérletek, pénzhiány és szerelmi csalódások közepette, mégis végig megtartotta pozitív életszemléletét. Pár éve legjobb barátjával egy lakóhajón él, amit igazi legénylakásként tartanak fent. Bár szeleburdi és kissé szétszórt személyiség, a kellő pillanatokban mindig felelősségteljesen viselkedik.

Farkas Gábor


szerző:
2016.02.03. 16:35
Farkas Gábor

Gábor évekkel ezelőtt költözött fel a fővárosba, Joe albérletének első lakói között volt. Legjobb barátai Joe és Lali, az elmúlt évek csak még jobban összekovácsolták őket. Korábban autószerelőként dolgozott, de nagy vagyont örökölt, most a milliomosok gondtalan életét éli és élvezi is. Kekec és törtető személyisége sok bonyodalmat okozott már neki, de a barátaihoz a messzemenőkig hűséges.

Pető Kata


szerző:
2015.12.21. 22:30

Czukor Balázs


szerző:
2015.12.21. 22:30

Kálid Artúr


szerző:
2015.12.21. 22:30

Egres Katinka


szerző:
2015.12.21. 22:30

Jakab Csaba


szerző:
2015.12.21. 22:30

Seress Zoltán


szerző:
2015.12.21. 22:30

Ruszina Szabolcs


szerző:
2015.12.21. 22:30

Sztárek Andrea


szerző:
2015.12.09. 14:20

Mikola Gergely


szerző:
2015.12.09. 14:06

Vasvári Csaba


szerző:
2015.12.09. 14:01
A Válótársak kedvence: Körte a malac

Csülök, azaz Körte egy rendkívül kedves, okos jószág. A Válótársak malac szerepét pont ráírták.

Regina ezentúl a kamera másik oldalán áll

Múlt héten láthattuk, hogy Regina elhagyta az albérletet, és vele együtt a sorozatot is, ám nem úgy, ahogy elsőre hisszük, hiszen azért nem sodorta messzire az élet a sorozattól, csak ezután egy másik szerepben bizonyíthat majd, ugyanis átállt a kamera másik oldalára és rendezőként fogja instruálni egykori szereplőtársait. A nagy váltásról és az ezzel járó rengeteg kihívásról és az új feladatokról mesélt ma nálunk Regi!

Ki a legcsinosabb az Éjjel-Nappal Budapest lányai közül?

Azt már a sorozat 2013-as indulásakor is láthattuk, hogy az Éjjel-Nappal Budapest hemzseg a jó nőktől. Így már a legjobb tíz csaj toplistáját is rendkívül nehéz volt összeállítani – a legszebb szereplő kiválasztására pedig mi nem is vállalkozunk – ezt inkább döntsék el Önök, a weboldalunkon mindenki kedvére szemezgethet a csinos hölgyek közül.

Hunyadkürti Éva


szerző:
2015.09.28. 21:30

Nagy Adrienn


szerző:
2015.09.28. 21:30

Hirleman Bonifác


szerző:
2015.09.21. 20:00

Scheszták Krisztina


szerző:
2015.09.21. 20:00

Heatlie Dávid


szerző:
2015.09.21. 20:00

Tom White


szerző:
2015.09.14. 20:00

Tulok Mátyás


szerző:
2015.09.14. 20:00

Jessie Cam


szerző:
2015.09.14. 20:00

Horváth Nikoletta 'Colette'


szerző:
2015.09.14. 20:00

Majoros Mirtill


szerző:
2015.09.14. 20:00

Fókusz 15-07-20


szerző:
2015.07.20. 19:25
Fókusz 15-07-20

Fókusz: Kutyával tilos? - Miért nem fürödhetünk együtt a kutyánkkal? Strandok, ahonnét kitiltják, és ahová beengedik kedvencünket. Halálszakasz - Zoltán lebénult, Zsoltnak a koponyája tört be. Hány életet tesz még tönkre a bicikliút, ami egyenesen az árokba vezet? Szuperolcsó légkondi - Ventillátor és fagyasztott hal kell hozzá, és saját kezűleg hűtőházat csinálhatunk a nappalinkból!

Véget érhet a Gyilkos elmék?

A rajongók nem értik, hogy kedvenc sorozatuk tizenegyedik évadában a szokásos 24 helyett, miért kell „csak” 22 résszel beérniük.

Több szereplőcsere a Gyilkos elmékben

Jennifer Love Hewitt és A. J. Cook is állapotos, így előbbi el is hagyja a sorozatot legalább egy évadra, utóbbi viszont marad. Aisha Tyler pedig csatlakozik a szereplőgárdához.
 

Ellen Pompeo elhagyja a Grace klinikát?

Patrick Dempsey után lehet, hogy egy újabb központi figura távozik A Grace klinika című sorozatból.

Bérczesi Robi


szerző:
2015.05.25. 08:00

Horváth Gréta


szerző:
2015.05.25. 08:00

Karsai Kata és Erdész Tamás


szerző:
2015.05.25. 08:00

Puzsér Róbert


szerző:
2015.05.25. 08:00

Völgyesi Gabi


szerző:
2015.05.25. 08:00
Indiai reklámfilmben szerepel a magyar birkózónő

Sastin Marianna egy ausztrál sportolót alakít a klipben, aki a 2010-es nemzetközösségi játékokon vereséget szenved az indiaiak egyik legjobb birkózójától. A kisfilmet néhány nap alatt több mint 200 ezren nézték meg.

Fókusz 14-01-09


szerző:
2014.01.09. 19:50
Fókusz 14-01-09

Fókusz: Drámai fordulat - Tizenhat év után elhagyja a Barátok köztöt az egyik főszereplő! Már csak négyen maradnak az eredeti csapatból! Fenekem a címlapon - Szexi démonok, akik a ValóVilág által lettek híresek. Kik voltak a legbevállalósabbak, kiderül. Megdöbbentő állítások - Kipakol a bundabotrány egyik gyanúsítottja! Elismeri a bűneit, de a futballvezetőket is vádolja!

Fókusz 13-10-24


szerző:
2013.10.24. 19:45
Fókusz 13-10-24

Fókusz: Tomboló szerelem - Először vállalták nyíltan kapcsolatukat. Pikali Gerda a kínos kérdések elől sem bújt el. Drámai éjszaka - Veronika után most egy másik lányt vert meg Cristofel. A fiú és barátnője elmesélik mi történt. Maradjatok együtt! - 15 éve a Barátok köztben. Öt szereplő, akik már a kezdetektől a sorozatban vannak.

Fókusz 13-07-16


szerző:
2013.07.16. 20:50
Fókusz 13-07-16

Fókusz: Újra itt a nyár! - Teszteltük a strandokat az Éjjel-Nappal Budapest szereplőivel, megdöbbentőek a tapasztalatok. Extrém túrák - Akik nem vevők a megszokott látványosságokra. Fedezzük fel Budapest különleges arcait. Édes hármas - Amikor mindenből három kell. Rendhagyó ikertalálkozó, egymásra mutogató kisdedekkel és szüleikkel.

Lee Henrik kalandos élete


szerző:
2013.06.12. 19:00
Lee Henrik kalandos élete

Bár a Barátok közt legegzotikusabb szereplője még csak 24 éves, múltja és magánélete is kalandfilmbe illő. Szerelme korábbi magyartanárával, külföldi kalandozásai, utcazene és festészet, van miről mesélnie.

Ismerős arc az Éjjel-nappal Budapestben

A sorozat hősei ma még szinte teljesen ismeretlenek, hamarosan azonban az egész ország róluk beszél majd. A február 11-én induló szupersorozat egyik kulcsszereplőjét, Reginát alakító Polyák Ritát a Csillag Születikben láthattuk már.

Kardos Eszternek két szerelme van

A Barátok közt színésznőjének élete gyökeresen megváltozott, amióta elhagyta a sorozatot. Ausztriába költözött és kedvenc hobbijának, a síelésnek hódol. Olyannyira rákapott az osztrák életérzésre, hogy most már oktatja is a téli sportot.

Mi lesz Berényi András sorsa?


szerző:
2013.01.02. 19:00
Mi lesz Berényi András sorsa?

A tavalyi év utolsó Barátok közt epizódja megdöbbentő véget ért. A folytatáson az elmúlt két hétben izgulhattak a nézők. Az izgalmas jelenetek forgatásán a Fókusz is jelen lehetett.

Nagy Sándor a Barátok közt új rosszfiúja

A női magazinok egyik legnagyobb kedvence, a Madách Színház vezető színésze péntek este tűnik fel a sorozatban először, és egy olyan negatív szerepet alakít majd, amelyhez foghatót korábban sosem.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való