KERESÉS search-close

szerencse

99 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szerencse"

Kirepült a kocsiból, így élte túl a balesetet

Kirepült a kocsiból, de ez volt a szerencséje annak a sofőrnek, aki autójával figyelmetlenül hajtott ki egy másik kocsi elé a 6-os főúton Pécsvárad közelében kedden délután. A 20 éves férfi kéztöréssel megúszta a balesetet, pedig súlyosabb sérülést is szenvedhetett volna. Nem volt bekötve, de a szakértő szerint esete a szabályt erősítő kivétel: minden más balesetnél az jár jobban, aki bekapcsolja az övet.

Két nap után, élve kerültek elő az eltévedt gyerekek

Csodás megmenekülés az Egyesült Államokban. Két nap után élve került elő egy nyolc és egy ötéves kislány az erdőből. Sétálni indultak, noha ezt a szüleik megtiltották nekik, majd eltévedtek. Végül a náluk lévő müzliszeletek eldobált csomagolása segített a nyomukra akadni. A lányoknak azon túl, hogy átfáztak és egy kicsit kiszáradtak, nem lett komoly baja.

Éppen nem volt otthon, mikor összedőlt a háza

Éppen nem volt otthon, így úszta meg a tragédiát az az asszony, akinek összedőlt a háza a Baranya megyei Adorjáson. Ez még karácsonykor történt, valószínűleg azért mert a viharos szélben beszakadt a tető. Csak két kutyája volt a házban, azokat a tűzoltók mentették ki a romok alól. A ház annyira megrongálódott, hogy le kell bontani.

Szofi és Tamás kockával döntötték el, mikor vállaljanak gyereket

Szofi és Tamás pontot tettek a gyermekvállalási vita végére…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Érme döntött Mariann és Peti főeleméről

Miután Évi elsőként választhatott a karácsonyi pultról, Mariann és Peti a szerencsére és Zé kezére bízták magukat.
 

Reni Ádámnak: „Először elveszed tőlem a fiam, aztán zsarolsz vele?!”

Ádám megdöbbentő ajánlatott tett Reninek. Karesznek segítséget ajánlottak. Roland rémálomszerű napja hatalmas fordulatot vett.

Alig pár másodpercen múlt az élete

Alig pár másodpercen múlt az élete – ezt mondta Híradónknak az a férfi, aki flexelés közben tüzet okozott a Pest megyei Tápiószentmártonban. Édesanyja garázsában, a család autóját próbálta rendbe hozni, amikor egy szikrától kigyulladt a melléképület. Közben egy gázpalack is felrobbant. Édesanyja sokkot kapott, két rendőr mentette meg a lángok elől.
A férfi hosszabban is elmeséli, hogyan menekült meg.

BEROBBANT GÁZPALACK: A garázs és az autó is megsemmisült

Alig pár másodpercen múlt az élete – ezt mondta Híradónknak az a férfi, aki flexelés közben tüzet okozott édesanyja garázsában, Tápiószentmártonban. A család autóját próbálta rendbe hozni, amikor egy szikrától kigyulladt a melléképület. Közben egy gázpalack is felrobbant.

Robi: „Ha Nóri megtett mindent, akkor ő egy ügyetlen nő...”

Egyedül Robi volt csalódott a védettségi játék után, mert szerinte Nóri miatt bukták el a játékot, és erről próbálta meggyőzni a srácokat is.

100 millió forint a tét az RTL Klub legújabb műsorában?

Feszült pillanatok és rettentő nagy pénznyeremény a világ egyik legizgalmasabb játékában: jelentettük be egy évvel ezelőtt. A Fókuszban kiderült, hogy akár 100 millió forintot is elvihettek azok, aki az RTL vadonatúj kvízműsorába jelentkeztek. Sőt még azt is megtudtuk, hogy az új game show-nak a házigazdája Sebestyén Balázs volt. A Fal című műsort nagy izgalommal várta mindenki.

12 évesen kapott agyvérzést

12 évesen kapott agyvérzést egy játszótér padján egy albertirsai kislány, egy rendőr mentette meg az életét, aki mentőt hívott hozzá. Édesanyja sírva idézte fel a történteket, az elején ugyanis még az sem volt biztos, hogy gyermeke életben marad.

A kislány elmesélte a felépülésésnek teljes történetét.

Szerencsés vagy szerencsétlen nap péntek 13?

Szerencsés vagy szerencsétlen nap a mai? Péntek 13-a van. Vannak, akik rettegnek, mások fittyet hánynak a babonára. Önmagában már a péntek és a 13-as szám is elég vészjósló a hiedelmek szerint. Utóbbiról már betegséget is elneveztek.

 

Szerencsének köszönheti az életét Kóbor János

Elaludt vitorlásában Kóbor János, aki csak a szerencsének köszönheti, hogy nem történt baj a nyílt vízen.

Bátraké a szerencse! Közel 15 milliót nyertek A Falban!

Kifejezetten szereti a kalandokat, a kihívásokat az a fiatal pár, akik az RTL Klub, A Fal című műsorában közel 15 milliót nyertek.

Autós mentette meg a kisfiút

Csak a hihetetlen szerencsének, és egy jószívű autósnak köszönhető, hogy életben maradt egy kisgyerek Kínában. Egy autóból zuhant ki, és az anyja még csak észre sem vette. Viszont az az autós, aki megmentette, szabályt szegett.

 

Éld át újra: ezek voltak A Fal eddigi legnagyobb nyereményei!

A világ egyik legismertebb game show-jában bármi megtörténhet, és bizony láthattuk, hogy meg is történik, vagyis izgalomban eddig nem volt hiány. Elhoztuk hát az első évad legnagyobb nyereményeit, a legbravúrosabb fordulatait!

KIDOBOTT TV: 1,5 méteren múlt az élete

Tegnap délután az utcára dobta a tévéjét a harmadik emeleti lakásából Budapesten egy férfi. Szerencse, hogy a délutáni forgalomban senkit nem talált el. Az egyik szemtanú azt mondja: a készülék tőle körülbelül másfél méterre csapódott a járdára.

Leadkép: Greff András

Kamionokkal karamboloztak - csoda, hogy túlélték

Két, kamionokkal karambolozó autós is csak a szerencsének köszönheti az életét. A 21-es főúton szerda este előzés közben megcsúszott, és kis híján egy kamion kerekei alá került egy kocsi. A kamionra szerelt terelőlap akadályozta meg, hogy tragédia történjen. Vas megyében pedig egy ukrán kamionos gyors reakciójának köszönhető, hogy nem történt súlyosabb baleset. A kamionsofőr elrántotta a kormányt egy elé kanyarodó kocsi elől, és bár ütköztek, az autó vezetője megúszta könnyebb sérülésekkel.

Videó: Nyári Dia hatalmasat esett az egyik forgatáson!

A Barátok közt színésznője a bakiról készült felvételt saját maga osztotta meg.

Dobó Ági tündéri kabalát kapott a gyerekeitől

Ági nem akart kilógni a sorból, ezért félredobta a szerencsét hozó magassarkúit. Azonban így sem maradt kabala nélkül, hiszen kisfiaival mindennap egy-egy új rajzot alkotnak az edzőcipőjére.

Jöjjenek az ötfős csapatok, csak egy kicsit másképp

A mai napon a versenyzők egyéniben küzdenek, azonban az a szerencsén és a tésztahúzáson múlt, hogy melyik öt ember főz majd az első, és melyik öt a második feladatban. Volt nagy kuncogás is a tésztahúzás végén, nézzétek csak:

A csapatok nem úszták meg a desszertes orosz rulettet

A második feladatban igazán klasszikus, mindenki által jól ismert édességeket kellett készítenie a csapatoknak. Azonban a szerencsén és a zöldek döntésein is múlt, hogy melyik 2-2 nyalánkságot kell újragondolniuk.

Ismerd meg te is Anger Zsolt kabaláját!

Begi után most Zsolt mesélt titkos talizmánjáról. A színész a szerelmétől, Emesétől kapta a rák figurát, ami minden alkalommal elkíséri őt a konyhába. Tán a sors akarta úgy, hogy Zsolt rákkal dolgozzon a legelső napján?

Markolóval rángatta a bombát

Csaknem ezer embert kellett átmenetileg kiköltöztetni egy világháborús bomba miatt hétfő este Budapesten. A szerkezetet egy munkás találta az első kerületben, ásás közben. Híradónknak azt mondta: először azt hitte, hogy egy gyökérbe akadt bele, ezért rángatni kezdte azt a markolóval. Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem robbant fel a bomba, ami 50 méteren belül mindent elpusztított volna, repeszei pedig több száz méteren szóródtak volna szét.

Büdi, csípős vagy ráncos alapanyagok? A szerencse döntött!

A középdöntősöket három búra fogadta, alattuk érdekes alapanyagokkal. A sorsukról azonban nem ők, hanem a borítékok és a szerencse döntött. Te melyik tányérnak örültél volna?

Fruzsi és Feri a tipi-tapi után érzéki csókban forrtak össze

Fruzsina bevallotta, hogy nincs szerencséje a pasikkal. A lány azért jött a műsorba, hogy Anikó és Fortuna megtalálják számára a megfelelő férfit. Miután Fruzsi kisorsolta Ferit, a srác mesélt magáról egy kicsit, aztán lehetőséget kaptak, hogy felfedezzék egymás testét. Mindketten elégedettek voltak a másikkal, és amikor levették a szemkötőt úgy döntöttek, azt is kipróbálják, hogy csókol a másik.

Másfél centis fémet talált a húsban

Másfél centis, éles vasdarabot talált egy miskolci nő a boltban vett húsban. Akkor harapott rá, amikor nekikezdett ebédjének. Szerencséje volt, hogy nem nyelte le, mert akár a beleit is kivághatta volna a fémszilánk. A Nemzeti-élelmiszerlánc Biztonsági Hivatal szerint a vasdarab az üzletben kerülhetett a húsba, de mivel a vásárló nem tett bejelentést, vizsgálat sem indult.

Ijesztő, de szerencsés kimenetelű baleset

Ijesztő, ám szerencsés kimenetelű baleset történt egy autópályán Kína keleti részén. Egy autó a pálya két oldalát elválasztó szalagkorlátnak ütközött. Ketten kirepültek a járműből a túloldalára. A döbbenetes jelenetet biztonsági kamera rögzítette.

 

Puskás Petit hatalmas szerencse érte!

Három évvel ezelőtt történt, hogy a 2016-os X-Faktor mentorát egy olyan ember karolta fel, aki rengeteg tapasztalattal és életszeretettel rendelkezik. Az R-Go frontembere, Szikora Róbert több mint negyven éve van a pályán, zenéjéért több generáció is rajongott, és rajong a mai napig, így ha valaki, ő mindent tud a szakmáról. Puskás Petinek tehát kivételes szerencsében volt része, hogy az akkor 61 éves zenész láthatta el jótanácsokkal.

Következő rész (2017. április 05.)

Vajon mennyire volt szerencsés Miklós örökösválasztása? Bözsi váratlan lehetőséggel találja szemben magát. Zsófi és Tóbiás meglepő ajánlatot tesznek Ottóéknak. Vajon mit szólnak Péterék Bandi akciójához?

Fekete Bözsi: „Vilmos, mit írtam én alá?”

Ekkora szerencsébe még soha nem volt része a két kisöregnek, egy gyönyörű szép párizsi utat nyertek. Azonban a boldogságuk nem tartott sokáig, mert kiderült, az egész egy hatalmas félreértés…

A Brexit után oda a londoni magyarok szerencséje?

Londonban megtalálták a szerencséjüket. A Brexit után, most mégis lehet, hogy az ott élő fiatal magyaroknak csomagolniuk kell?
 

 

Helycsere mentette meg az életét

Helycserének köszönheti életét a kolumbiai repülőgépszerencsétlenség egyik túlélője. A brazil focista a november végén lezuhant gépen eredetileg hátul ült és közvetlenül a szerencsétlenség előtt cserélt helyet egy másik utassal. A sportoló többször is elsírta magát a sajtótájékoztatón, amelyen a katasztrófáról beszélt.

Nappaliba csapódott az autó

Csak a véletlenen múlt egy idős zalabaksai házaspár élete. Egy osztrák autós elaludt a volánnál, és áttörve a házfalat nagy sebességgel a nappalijukba hajtott. Néhány perccel azelőtt még a szobában voltak. A helyiek azt mondják, szinte minden hónapban történik náluk súlyos baleset. Napi ötezer jármű halad át a falun, ezért évek óta szeretnék elérni, hogy elkerülő út épüljön, hiába.

Túlélte a balesetet a csodababa

Karcolások nélkül élt túl egy autóbalesetet egy nyolchónapos kislány. A család autója egy kamionnal ütközött Arkansasban, a kislány kirepült az ablakon egyenesen bele az árokba. Az anyja percekig kereste, de a kislány még csak nem is sírt.

Nekisétált a villamosnak

Csak a szerencsének köszönheti, hogy nem sérült meg komolyabban az a 15 éves fiú, akit villamos sodort el Miskolcon még szerdán. A síneken akart átmenni, de nem nézett körül, szó szerint nekigyalogolt a villamos oldalának. A járdára zuhant és nem a kerekek alá, ez volt a szerencséje – így néhány zúzódással megúszta a balesetet.

A szerencse döntött róla, mivel dolgoznak a versenyzők

A versenyzők a második feladatban szerencse keréken pörgették ki, milyen fő alapanyaggal kell majd dolgozniuk. Miután a kék csapat veszített az első feladat során, csupán ők hatan küzdöttek ebben a kihívásban.

Márknak 10 perc hátránnyal és egy polippal kellett megküzdenie

Márk még sosem dolgozott polippal, így nem örült, amikor ezt pörgette ki a szerencse kerékkel. Ráadásul az első 10 percben nem is dolgozhatott - ezt az időt megpróbálta a tervezésre felhasználni.

Ottilia egy igazán különleges étellel akart villantani

Ottilia duplán a szerencsére bízta magát, hiszen amikor a pörgetés után kiderült, hogy cserélhet, ő a séf titokzatos alapanyagát választotta. Mindenképpen villantani akart a zsűri előtt.

SZERENCSE: Néhány centire a fejétől állt meg az eke!

Traktornak hajtott egy autó, a fiatal sofőr könnyebb sérülésekkel megúszta. A férfi Felgyő felől ment Csongrád irányába, amikor a sötétben az előtte közlekedő traktornak ütközött. A 20 éves fiatalnak néhány centin múlt csak az élete, ugyanis a traktor ekéje az autóba fúródott és közvetlenül a feje mellett állt meg. Az ütközéskor az autó teljesen összetört, a fiatalember végül könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet. A mentők a szentesi kórházba szállították, a traktoros nem sérült meg.

Késsel a kezében ment a trafikba

Kést szorított a trafikosnő barátjának a torkához, majd dulakodás közben a kezeit is megvágta az a rabló, akit most fogtak el Szegeden. A támadás egy hónapja történt. A trafik tulajdonosa szerint az eladónőnek szerencséje volt, hogy barátja várt rá az éjféli zárás előtt, és így közbe tudott lépni. Az elfogott férfi beismerte a támadást, de azt állította, nem rabolni ment.

Centiken múlt a sofőr élete

Hihetetlen szerencséje volt egy sofőrnek Kínában. Egy rossz mozdulat miatt irányíthatatlanná vált az autója, nekiment egy motorosnak, majd áttörte egy híd korlátját. A járókelőknek is köszönheti, hogy túlélte a balesetet, amelyről biztonsági kamerás felvétel is készült.

Liza elveszi Karesz szerencséjét

Karesz egy furcsa, szerencsehozó érmét talál, amit Liza egyik barátnője hagyott el. A barátnőhöz menet néhány szerencsés véletlen részese lesz, amiből arra következtet, hogy az érme valóban varázserővel rendelkezik.

Fiatal, szemtelenül jóképű és ő Mehmet magyar hangja a Szulejmánban – Tudjátok, ki ő?

Szeretnénk elárulni egy kis bennfentes titkot. Egyáltalán nem számítottunk arra, hogy miközben Széles Tamással és Bognár Annával forgatunk, be fog esni egy olyan fiatalember, aki azonnal elvarázsol minket az életteli személyiségével. A szinkronstúdióban épp Hürrem egyik megható jelenetén munkálkodtak, mikor – számunkra váratlanul – befutott Mehmet magyar hangja, Molnár Áron. A fiatal színész azonnal vállalta az interjút. Jó ízű humorával, alázatosságával, avagy a nagyijáról mesélt cuki sztorival azonnal levett minket a lábunkról. Nézzétek!

Mennyire tartják szerencsésnek magukat a magyar hírességek?

Általában elmondható, és a közösségi oldalak bejegyzései is sokszor erről szólnak: ha valaki éppen sikeres, azt saját érdemének tartja, ha meg nem megy jól, akkor a szerencse elpártolt tőle. Vajon a magyar hírességek hogyan vannak ezzel: szerencsésnek tartják magukat?

VV Attila hobbija majdnem az életébe került

A ValóVilág ötödik szériájának győztesére rálőttek. Majdnem tragédiába fulladt egy szokásos esti program.

Story Extra 2016-06-20


szerző:
2016.06.20. 17:25
Világsztár-invázió Budapesten!

Pontosan négy évvel ezelőtt a szerencsésebbek olyan hírességekkel futhattak össze a város nevezetesebb pontjain, mint Bruce Willis, vagy Tom Felton. A többi csak hab volt a tortán.

Stohl András nagyon messzire ment

A színész öt évvel ezelőtt vágott bele élete egyik legnehezebb feladatába. Egyenesen Erdélyig utazott, ahol egy egész gimnázium előtt mesélt őszintén alkohol- és drogproblémájáról. A diákok nem kímélték, ő pedig nem ismert tabukat.

Kevésen múlt a motoros élete

Elképesztő szerencséje volt egy kínai motorosnak. Az utolsó pillanatban ugrott le a járgányáról, mielőtt elsodorta volna két teherautó. Senki nem sérült meg a balesetben, amit két térfigyelő kamera is felvett.

Isteni gondviselés vagy elképesztő mázli?

Valaki vigyázna ránk? Életveszélyes helyzetekből miféle isteni sugallatra tudunk kimaradni, ki fogja a kezünket akkor, amikor megússzuk a megúszhatatlannak tűnő helyzetet?
 

Fókusz 2016-04-14


szerző:
2016.04.14. 17:25
Vonatnak csapódott az autójával

Hatalmas szerencséje volt annak a férfinak, aki vasárnap reggel autójával vonatnak csapódott a Baranya megyei Vásárosdombónál. Bár az autó szinte teljesen összetört, a férfi saját lábán szállt ki a kocsiból, de kórházba került. A helyiek szerint buliból ment haza reggel, és későn vette észre, hogy piros a lámpa a vasúti átjáróban, ekkor már hiába fékezett, nekicsapódott az érkező személyvonatnak.
 

A kínai újévet egy óriási rizs-teknőssel ünneplik

Ha egy kis szerencsére lelne a kínai újévben, keresse fel hsziameni rizsteknős szobrot.

Nem ismerik el, hogy munkabaleset történt

Nem halt meg, nem is bénult le örökre, "csak" a gerincét kellett műteni és öt évvel a munkahelyén történt baleset után is nehezen, fájdalommal jár. Jánosra egy több mázsás autóbusz alkatrész esett a BKV pedig még azt sem akart elismerni, hogy munkahelyi baleset történt.

Mentős apa segített az otthon szülésnél

Mentős az apja, ez a szerencséje annak az újszülöttnek, aki vasárnap hajnalban született a Baranya megyei Hosszúhetényben. Amikor megindult a szülés, már nem volt idő kórházba menni. Mire a mentők kiértek, a csecsemő megszületett. Közben komplikáció adódott, a köldökzsinór a nyakára tekeredett. Az apa mentős, így pontosan tudta, mit kell tennie.

Lezuhantak a helikopterrel, túlélték

Hihetetlen szerencsével élte túl egy helikopter pilótája és utasa, amikor lezuhantak egy amerikai kisváros központjában. A pilótának még ahhoz is elég lélekjelenléte volt, hogy ne a járókelőkre essenek, így senki nem sérült meg a balesetben.

Másfél milliárdot ér valakinek a telitalálat

Elvitték a másfél milliárdot. Egyetlen szerencsés nyerte meg az ötös lottó eheti főnyereményét. Három hónapja van jelentkezni a pénzéért. A Szerencsejáték Zrt. adatai szerint a nagy nyertesek szinte mindig az utolsó pillanatban veszik fel a pénzt.

Beszakadt a jég, telefonon hívott segítséget

Beszakadt a Balaton jege egy férfi alatt szombat este Siófokon. Korcsolyázni indult, de túl messzire merészkedett. A parttól 150 méterre volt, amikor megtörtént a baj. Az volt a szerencséje, hogy a telefonja nem merült el, így segítséget tudott hívni. A közeli apartmanház portáját tárcsázta, ahol épp egy nyugdíjas tűzoltó volt az éjszakás. Gondolkodás nélkül a segítségére sietett egy létrával és hívta a tűzoltókat is, akik perceken belül kiértek.

Milliomos lett a menekültből


szerző:
2015.12.24. 18:27
Milliomos lett a menekültből

400 ezer eurót, azaz mintegy 126 millió forintot nyert a spanyol lottón egy tengerből kimentett afrikai menekült. A szenegáli férfit a Kanári-szigetek partjainál mentette ki a hullámok közül a spanyol partiőrség nyolc évvel ezelőtt. Azóta alkalmi munkákból élt, de az utolsó fél évben már nem volt állása, a lottószelvényt utolsó pénzén vásárolta.

Péntek 13: miért rettegünk tőle?

Évszázadok óta rettegnek az emberek a 13-as számtól, a péntek 13 pedig sokak számára egyet jelent a balszerencsével. Frabatotól mindjárt megtudhattuk, hogy miért is olyan szerencsétlen ez a nap, honnan ered a mítosz és mit tehetünk azért, hogy a legjobbat hozzuk ki a mai napból.
 

6 napon keresztül hangyákon élt a sivatagban elveszett férfi

A 62 éves Reg Foggerdynek óriási szerencséje volt: múlt szerdán veszett nyoma egy vadásztúra közben, és csak hétfőn találtak rá a keresőcsapatok. Egy nap híján egy teljes hétig vegetált víz és élelem nélkül a forró ausztrál sivatagban. Foggerdy azonban nem hagyta, hogy legyűrjék az elemek: feketehangyákat evett, hogy életben maradjon.

Aurelio a hétvégén újra Fortunával randizott

A ValóVilág 6 nyertese édesapjával együtt megütötte a Totón a főnyereményt. Egyedül ők találták el az összes meccset, így senkivel sem kell osztozniuk a 2,2 millió forinton.

Aurelio nyert a totón!


szerző:
2015.09.09. 17:49
Aurelio nyert a totón!

Aurelio most már szinte biztosan az ország egyik legszerencsésebb embere. A VV6 győztese tavaly lakást, autót és készpénzt nyert, most pedig egy 13+1 telitalálatos totó szelvénye lett, amivel több, mint 2 millió forint üti a markát. Aurelio, szokásához híven, az utcán kiabálva ünnepelte nyereményét, de hogy mit kezd majd a pénzzel, azt csütörtökön megmutatjuk. 

Ráomlott a pince fala


szerző:
2015.08.21. 18:05
Ráomlott a pince fala

Leomlott egy válaszfal és maga alá temetett egy embert csütörtökön egy XIII. kerületi társasház pincéjében. A 30 év körüli férfi egy szekrényben keresett valamit, így amikor meghallotta, hogy dől a fal, beugrott abba, így úszta meg sérülések nélkül a balesetet. A tűzoltók lepakolták róla a törmeléket, a mentők pedig megfigyelésre kórházba vitték. Úgy tudjuk, hogy a pince az elmúlt napok esőzései miatt beázott, valószínűleg emiatt gyengült meg a fal.

A kamionsofőr lélekjelenléte életet mentett

Csak a kamionsofőr lélekjelenlétének köszönheti az életét egy lengyel család. Az autót vezető apa elaludhatott a volánnál Vámoscsalád közelében, így áttért a szembejövő sávba. Az ott érkező kamionsofőr hiába dudált, a kocsi nem tért ki, ezért hogy elkerülje az ütközést, az út menti árokba kormányozta kamionját. Bár a család autója teljesen összetört, a benne ülők karcolásokkal megúszták a balesetet.

Előzetes: A kamionsofőr mentette meg az életüket

A kamionsofőr lélekjelenlétének köszönheti az életét egy lengyel család. Az autót vezető apa elaludt Vámoscsalád közelében. Áttért a szembejövők oldalára - az ott érkező kamion sofőrje hiába dudált, a kocsi nem tért ki. Ezért inkább a kamion hajtott az árokba, így sikerült elkerülni a frontális ütközést. Bár a család autója teljesen összetört, a benne ülők karcolásokkal megúszták a balesetet. A részletekről a kamionsofőr beszél este 6-kor az RTL Híradóban.

Július 1. az igazi szerencsenap!

Igazi szerencsenap a mai, legalábbis az asztrológiában. Hogy pontosan mit jelent ez, azt Székelyhidi Ági asztrológus mondta el.

Nem könnyű gyerekkel a válás

Vissza nem térítendő állami támogatás jár mosógép-cserére, utánajárunk a részleteknek. A válás gyerekkel nem könnyű, ezért kiderítjük, hogyan lehet elviselhetőbbé tenni a kicsik számára. Holnap szerencsenap lesz, így egy asztrológust is várunk reggel.

Vastag Csabának nem mindig volt szerencséje a szerelemben

Öt évvel ezelőtt, ezekben a hetekben jelent meg Vastag Csaba az első magyarországi X-Faktor válogatóján, néhány hónappal később pedig már az egész ország őt ünnepelte. Riporterünk a tehetségkutatót megelőző évek fontosabb állomásairól faggatta az énekest.

Varnus Xavér megmenekült a halál torkából

A közkedvelt orgonaművész, Varnus Xavér élete egy hajszálon múlott, de az őrangyala szerencsére vigyázott rá. A február végén balesetet szenvedett zenész életében azonban nem ez volt az első eset, hogy az égieknek köszönhetően megszabadult a halál torkából.

Zöld volt a lámpa, mégis jött a villamos

Csak a szerencsén múlt, hogy nem történt tömegbaleset Budapesten. Zöld volt a lámpa az autósoknak, jobbról mégis érkezett a villamos. Az esetet a 444.hu egyik olvasója vette videóra, aki Híradónknak nyilatkozott, és azt mondta, akár ő is a villamos elé kerülhetett volna.

Előzetes: Zöld volt a lámpa az autósoknak, jobbról mégis érkezett a villamos

Csak a szerencsén múlt, hogy nem történt tömegbaleset Budapesten. Az esetet a 444.hu egyik olvasója vette videóra. A felvételen egy kereszteződés látható, az egyik úton zöldre vált a lámpa, az autók elindulnak, de hirtelen keresztben átrobog előttük egy villamos. A felvétel készítője 6-kor az RTL Híradóban meséli el, mit élt át, és azt is megtudhatják mi a véleménye a szakértőnek.

A malac, az újévi szerencse legfőbb záloga

A legtöbb konyhai babona talán épp a szilveszterhez kötődik. Január 1-én szinte kötelező malacot enni, míg egy nappal korábban, december 31-én épp fordítva van, tehát tilos malacot enni. Megtudtuk, hogy tényleg kitúrja-e a malac a szerencsénket és egyébként mit érdemes tudni egy törpemalacról.

Súlyosan sérült a vétlen sofőr

Csak a szerencsén múlt, hogy túlélte a balesetet annak az autónak a vezetője, amelyikbe előzés közben rohant bele egy kocsi péntek este a 37-es úton, Borsodban. A két autó frontálisan ütközött, olyan erővel, hogy a darabjaik 30-40 méter hosszan szóródtak szét az út mellett.

Kabaláink megvédenek minket?

Marjai Judit számára a piros karkötője, VV Bécinek a kispárnája hoz szerencsét. Ezek a tárgyak tényleg segítettek nekik az életben?

Intelligensek a szerencsét hozó, terápiás törpemalacok

A minnesotai törpemalacok terápiás foglalkozások keretében kamatoztatják szerencsét hozó és gyógyító képességüket. Az őket befogadó alapítvány pedig megpróbálja minél több emberhez eljuttatni, ezt a különleges, nem csak év elején működő gyógymódot.

Osvárt Andreára rátalált a szerelem

A nemzetközileg elismert színésznő szinte mindent megkapott az élettől, amire vágyott, a szerelem terén azonban sokáig nem volt szerencséje egészen mostansáig. A színésznő, aki nemrég hazaköltözött Los Angelesből, többek között a nagy őről is mesélt riporterünknek.

Telitalálat a hatoslottón!


szerző:
2012.08.27. 20:34
Telitalálat a hatoslottón!

Egy enyingi férfi állítja, kitöltött szelvénye ellenére mégsem kaphatja meg nyereményét. Vajon a technika babrált ki vele? Az elmúlt években nem egy csalódott lottó nyertes bánkódott már a pénze után.

Újra dübörög az 1 perc és nyersz stúdiója!

Az 1 perc és nyersz! sikerét a nyertesek most a képernyő előtt idézik fel. Felejthetetlen élmény volt a játék, na és a jutalom, amit kitartásukért és ügyességükért kaptak cserébe.

Babakocsija mentette meg az életét

Óriási szerencse Sydney-ben. Az ausztrál nagyvárosban egy hajszálon múlott, hogy nem torkollott tragédiába egy baleset.

Óriási szerencséje volt a busz mögül kilépő fiúnak

Kisebb horzsolásokkal és agyrázkódásokkal megúszta az a kisfiú, akit pénteken ütöttek el Tejfaluszigeten.

Reflektor 11-09-23


szerző:
2011.09.24. 00:55
Reflektor 11-09-23

Reflektor: Polgár Kriszta és Daniel Negreanu egy pár. Lehet, hogy csak blöff az egész? Az a szép a pletykákban, hogy nem az a fontos, hogy igazak-e. Ami biztos, hogy Kriszta és a román fiú is pókereznek.

Átment a kislány fölött a vonat

Hihetetlen szerencse. Vonat hajtott át egy másfél éves kislány felett Sopron külterületén.

Felébredt a tíz emeletet zuhant gyerek

Felébredt a kómából az a kínai kislány, aki tízemeletes zuhanást élt túl a napokban.

Ötmilliót „kapart össze” a munkanélküli nő

Pár éve szintén itt nyerték meg ugyanennek a sorsjegynek a fődíját.

Félmilliós pénzköteget rejtett a szemétkupac

A kecskeméti guberáló az út szélére kidobott könyvkupacok és folyóiratok között bukkant a pénzkötegre, de eltenni már nem merte.

Hatoslottó 11-01-30


szerző:
2011.01.30. 16:05
Hatoslottó 11-01-30

A 4. héten megnyerhető főnyeremény 125 millió forint.

Hatoslottó 11-01-16


szerző:
2011.01.16. 16:10
Hatoslottó 11-01-16

Hatoslottó: Az 2. héten megnyerhető főnyeremény 555 millió forint.

Hatoslottó 11-01-09


szerző:
2011.01.09. 16:10
Hatoslottó 11-01-09

Hatoslottó: Az 1. héten megnyerhető főnyeremény 474 millió forint.

Csaknem az életébe került a bliccelés

Vonat alá került egy kislány Argentínában, de csodával határos módon megmenekült.

Bízhat a szerencsében, ha megcsókol egy lánglovagot

Egy Franciaországból induló hiedelem szerint szerencsét hoz az újévben, ha valaki szilveszter éjszakáján megcsókol egy tűzoltót.

Fa mentette meg a hetedikről kieső fiút

Hétemeletes zuhanást élt túl egy négyéves gyermek a horvát fővárosban.

A hatodikról esett ki egy négyéves, túlélte

A zágrábi társasházból kizuhant gyerek az utcán lévő bokrokra esett.

Rekordösszeget költöttünk szerencsejátékra

A foci vb és az ötös lottó nyeremény miatt 3 milliárd 750 millió forint folyt be a Szerencsejáték Rt-hez.

Elugrott a vonat elöl - videó!


szerző:
2010.02.11. 10:50
Elugrott a vonat elöl - videó!

Egy hajszálon múlt az élete annak egy argentin férfinek, aki egy bajbajutott autós segítségére sietett.

Péntek 13: áldás vagy átok?


szerző:
2009.11.13. 19:30
Péntek 13: áldás vagy átok?

Hatalmas szerencse vagy totális csőd - mindenki mást gondol péntek 13-áról.

Kaparjon sorsjegyet és nyerjen házat!

Akinek a számát kihúzzák, azé lesz a több mint 100 millió forintot érő ház.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való