KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szerelem"

Vajon Hanna még mindig vonzódik Petihez?

Úgy tűnik, a fiatalok között még mindig több van, mint barátság.

Illendő a Facebook-on szakítani?

Dia és Sándor szerelme sosem ismert határokat. A lányt éppen ezért sújtotta villámcsapásként az a fél oldalas szöveg a Facebook-on, amiben párja szakított vele. Dia sehogy sem tudja megérteni, hogy miért nem lehetett személyesen megbeszélni a dolgokat, és azt sem, hogy mi volt a szakítás valódi oka.

Tamara hiába áltatta magát Joe-val kapcsolatban

Tamara megismerkedett a fodrászatban Orsival. Elsőre nagyon meglepődött azon, hogy Joe egy lányt nevel, de mikor később beugrott az albérletbe, annyira meghatotta Joe gondoskodása, hogy ott maradt vacsorát főzni Joey-nak. A férfi azonban kifarolt a helyzetből, amivel kiakasztotta Tamarát.

Szerelmes együttlétnek indult...

... ám sajnos sírás lett a vége. Szegény Enikő még nem is sejtette, hogy mi lesz a túlfűtött hangulat következménye.

A teljes adásért kattints IDE!

Plátói ez a szerelem?

Évi egy ideje már többet érez iskolatársa, Sándor iránt, aki bár kinézetre nem a zsánere, a fiú intelligenciája teljesen levette a lábáról. Egyszer-kétszer egy „buli hajnalán” elcsattant néhány csók, de érzéseikről sosem beszéltek egymásnak, így Évi szerint benne van a pakliban, hogy csak egyoldalú a szerelem…

Van még esély a barátságra?

Vili a kamaszkori legjobb barátját, Gabit szeretné visszakapni, akivel a fiú párkapcsolata miatt megromlott a viszonya. Vili belátja: túl sok időt töltött szerelmével, és elhanyagolta Gabit, de mivel már véget ért a szerelem, a fiú ismét reméli, hogy mindek a régi kerékvágásban folytatódik közöttük.

Kati: „Számomra halott ember vagy”

Gábor az élete szerelmét, Katit szeretné visszahódítani, akivel 4 évet volt együtt. A szakítás után több nő is közeledett hozzá, de ő nem tudja elfeledni szerelmét. Csakis rá tud gondolni, még a telefonja háttérképén is Kati mosolyog rá vissza…

Segítség, beleszerettem a kolleganőmbe!

Ricsi azért érkezett, hogy meghódítsa álmai nőjét, Martinát. A fiatalokat a közös munka sodorta egymáshoz, és bizony a fiú szíve gyorsan szerelembe esett. Az Olaszországban élő lány fehér mosolya és gyönyörű szemei megbabonázták Ricsit, aki bármit hajlandó megtenni szíve választottjáért. Még olasz nyelvtudását is bevetette!

Szandi és Feri szerelme szétszakítja a családjukat?

Szandi és Feri egy buszon ismerkedtek össze, és találkozásuk után alig egy hónappal el is jegyezték egymást. Azonban az örömhírt nem merték megosztani Szandi családjával. Sőt kiderült, hogy Szandi a munkáját is otthagyta Feri miatt. Kitört otthon a botrány, amikor ezek kiderültek. Vajon a lány édesapja megenyhül?

Szerelem van a Mátyás király téren?

Hét évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon történt, hogy Novák Laci és a pszichológus Orsi egy kedves borozós estén kicsit közelebb kerültek egymáshoz. Emlékeztek a jelentre? Elhoztuk nektek újra!

Stella: „Akkor most el fogtok válni Lacival?”

Úgy tűnik, Gizi nem bírta tovább, és egy súlyos titkot árult el a nevelt lányának.

Dóri: „A megszokás, az nem szeretet”

Dóri szerint a barátnője, Niki már csak a megszokás miatt van együtt a barátjával, aki teljes mértékben tisztában van jóképűségével, és ezt kihasználva hűtlen is volt Nikihez. Dóri most meg szeretné szöktetni barátnőjét egy hétvégére, hogy egy kicsit elzárja őt csalfa barátjától.

Egy baleset hozta össze Anikót és Aureliót!

Anikó és Aurelio ismerték egymást, és tudtak a másikról, de igazából akkor figyeltek fel a másikra, amikor együtt kezdtek el dolgozni az Anikó Show-ban. Sőt, egy baleset kellett ahhoz, hogy átszakadjon az a bizonyos gát.

Nádai Anikó és Aurelio már hetek óta egy párt alkot!

Nádai Anikó és Aurelio szerelembe esett egymással, már hetek óta egy párt alkotnak. Bár már évek óta ismerik egymást, a közös munka és egy szerencsétlen baleset hozta őket. Az Anikó #show-ban dolgoztak mindketten, mikor Anikó telefont kapott: édesanyja autóbalesetet szenvedett.

ANIKÓ&AURELIO: Összejöttek!

Nádai Anikó és Aurelio egy pár lettek! A két egykori ValóVilág szereplő, bár ugyanabból a városból származik, a műsor előtt nem ismerték egymást. Az Anikó show-ban munkatársak is lettek, de a kollegális viszonyból egy baleset miatt lett végül szerelem.

Hürrem így még sosem volt kétségbeesve!

A szultána retteg, és attól fél, hogy Szulejmán talán már soha többé nem fog felépülni. Sümbül ekkor felhívja Hürrem figyelmét arra, hogy tilos elhagynia magát, mert az ellenségei lesben állnak, és csak erre az alkalomra válnak.

Roland Borinak: „Bármit mondasz, én akkor is harcolni fogok érted…”

Rolandot egyre jobban zavarta Dávid és Bori kapcsolata, és bár bevallotta Karolának, hogy magát sem érti, mégis úgy döntött küzdeni fog a lányért. Érzelmesen szerelmet vallott Borinak, ami bár nem győzte meg a lányt, összezavarta őt belül.

OLTÁRI SZERELEM: a való életben is egymásra találtak

Az Oltári csajok két főszereplője Jaskó Bálint és Horváth Sisa a való életben is egymásba szerettek. Kapcsolatuk alakulásáról a Fókusz riporterével beszélgettek!

Dominik, a 6 éves Don Juan

A nagycsoportos Dominik két kislány, Niki és Eszter szívét is megdobogtatja. A 6 éves kisfiú most két kis szerelmével érkezett Anikóhoz, és még a Télapóhoz is volt szerencséjük.   

Anna: „Lali a szerelmem”

A 4 éves Anna a szerelmének, Lalinak szeretne kedveskedni. A kislánynak „minden tetszik” Laliban, és nem is érti, hogy a fiú miért fut el előle minden alkalommal. Most reméli, hogy ezúttal ott marad mellette, hiszen a Télapó is sok-sok meglepetést tartogat számukra.

A táncoslábú Béla meghódítja szerelmét

Béla szívét a hosszú, magányos évek után ismét megdobogtatja egy lány, akit a fiatalember most a lenyűgöző tánctudásával vett le a lábáról…

A Celeb vagyok, ments ki innen! egykori győztesére rátalált a szerelem!

Két évvel ezelőtt, a dzsungeljáték győztesének, Molnár Andinak az év végén ért véget egy hosszú, többéves kapcsolata. Ám akkor úgy tűnt, a magány nem fog sokáig tartani, mert akkor ismét rátalált a szerelem.

Roland újabb csókja összezavarta Borit

Rolandot szíven szúrta, amikor Dávid és Bori újra ágyba bújtak egymással. Roli kiakadt barátjára, és felszólította, hogy hagyja békén Borit. Ezt a lány is meghallotta, és kiosztotta Rolandot, aki aztán egy újabb vita alkalmával szenvedélyesen megcsókolta Borit.

Koholák Alexa megmutatta a párját

Koholák Alexa még a dzsungelbe indulás előtt mutatta meg nekünk párját. Sőt, Bence a dél-afrikai kalandokra is segített felkészülni a csótányoktól rettegő lánynak.

Kaley Cuocot eljegyezték

Délutáni bevásárlásuk alkalmával, egy játék jegyűrűvel már megkérte szerelme kezét, azért a gyémántgyűrűnek jobban örült az Agymenők szőke színésznője. 

 

Döbbenetes fordulattal zárult A Fal második része!

Attila és Bori több mint 9 millió forintot gyűjtöttek össze a játék alatt. De az örömmámorra még várniuk kellett, ugyanis eljött a pillanat, mikor kiderült, Bori elfogadta-e a szerződésben szereplő összeget, vagy sem.

A teljes adás ide kattintva nézhető vissza!
 

Így romantikázik Gorbunov Dmitrij és barátnője!

Ha kíváncsi vagy, hogy mit szokott csinálni Gorbunov Dmitrij és szerelme, nézd meg a videót! Figyelem, szuper romantikus jelenetek következnek!

Szende a saját kapcsolata foglya

Szende és Sanci 3 éve vannak együtt, de a férfi örökös féltékenysége már odáig fajult, hogy bulizni sem engedi el 20 éves barátnőjét. Szerinte ugyanis az éjszakai élet kizárólag a szingliknek való…

Ricsi két tűz között áll

Ricsi sehogy sem tud megbékélni a fájó ténnyel, hogy édesanyja nem tudja elfogadni jelenlegi párját, Mónikát. Anyukáka többször is kihangoztatta, hogy régebbi barátnőjét sokkal jobban szerette, és emiatt Mónikánál is többször eltörött már a mécses.

Harry herceg elvált nőt vesz el

Bár eljegyzésüket csak néhány napja jelentették be, az esküvőre pedig majd csak május 26-án kerül sor, az ausztrál kormány máris hívta a szerelmeseket nászúra.

 

Lola mégsem lesz menyasszony?

Lola kapcsolata az elmúlt években sem volt zökkenőmentes, és bár Bencével többször is mindent megpróbáltak, hogy megmentsék a szerelmüket, most végleg a szakítás mellett döntöttek.

„Férfiúval ne hálj úgy, amint asszonnyal hálnak”

Lénárd és Gergő már másfél éve alkotnak egy párt, de egy közeli barátjuk, Erzsike sehogy sem tudja elfogadni a fiúk kapcsolatát. Szerinte ugyanis a bibliai tanításokat kéne figyelembe venniük, mert ha nem, barátai a pokolban éghetnek el…

Hogyan ismerkedett meg Dombi Rudolf és barátnője?

Az olimpiai bajnok kajakozó és kedvese a Reggeliben meséltek megismerkedésük történetéről. Ha kíváncsi vagy a romantikus sztorira, nézd meg a videót!

Fél év után szerelem

Edmond egy társkeresőn ismerte meg Beát, akivel személyesen is találkozott, de egy kósza csókon kívül semmi komoly nem történt közöttük. A fiú viszont fél év után döbbent rá arra, hogy mégis érez valamit a lány iránt…

 Oltári csajok: tovább bonyolódnak a szerelmi szálak

Az Oltári csajok kedd esti epizódjában, Hajnal megtudta, hogy Márk kivel is csalta meg valójában. Szerda este az is kiderül, hogy a szenvedélyes lány miként reagál arra a döbbenetes tényre, hogy a vőlegénye, a saját testvérével feküdt le az eljegyzésük után.

Rómeó meghódítja Júliát?

Csabi egy volt osztálytársnőjét, Adrit szeretné elcsábítani, akivel anno még az iskolában is incselkedett. A fiú olyannyira romantikus lélek, hogy egy Rómeó és Júlia dallal is készült a lánynak, ráadásul a jövőbeli gyermeküket szimbolizáló báránnyal érkezett a stúdióba…

 

Ilyen volt Harry herceg lánykérése

Hétfőn hivatalosan is bejelentették, hogy Harry herceg eljegyezte amerikai kedvesét a harminchat éves színésznőt, Meghan Markle-t. Harry saját tervezésű gyűrűt adott menyasszonyának, amelyből a gyémánt még Diana hercegnőé volt.

 

Határtalan szerelem!

Talán önmagában nem egyedülálló történet, hogy Lilla, egy kerekesszékes lány, egy ép férfi, István mellett találta meg az igaz szerelmet. Viszont sajnos rengeteg előítélettel találkozhatunk egy ilyen történetet hallva. Például, hogy „az ilyen kapcsolat biztosan nem tart sokáig”, vagy az, hogy „egy egészséges férfi úgyis talál magához illő nőt”. Hát ők alaposan rácáfolnak ezekre!

Megszoksz vagy megszöksz?

Kincső a túl szigorú édesanyját, Mariannt szeretné változásra bírni, aki úton-útfélen a lánya nyomában jár. Annyira félti Kincsőt, hogy nemcsak a bulikba, de még a randikra is elkíséri őt. A lány szerint Mariann miatt nincs párkapcsolata, és meg is fogadta: ha édesanyja nem változtat bosszantó viselkedésén, el fog költözni tőle…

Imre: „Hobbiféle ez nálam”

Imre a hűtlensége miatt szeretne bocsánatot kérni Zsuzsától. A férfi egy alkalommal lépett félre, amit talán még el is tudott volna tussolni, ha nem a saját otthonukban kerül sor a csalfa pásztorórára. Mivel lebukott Zsuzsa előtt, óriási veszekedés lett a vége, és bár azóta szent a béke közöttük, Imre sehogy sem tud leállni az ismeretlen nőkkel való cseteléssel…

Ő Németh Kristóf új párja

Augusztusban randiztak először, ma pedig már egy párt alkot Németh Kristóf és szerelme. A színész-rendező egy 14 évvel fiatalabb hölgyben találta meg társát: azt mondta, nagyon boldogok együtt. Sőt: kisfiával és többi családtagjával is nagyon jól kijön Zita, akivel egyelőre még nem költözött össze Németh.

 

Nem fogod elhinni, ki törte össze Pink szívét?

A csodálatos énekesnő rengeteg titkot árult el magáról a híres Carpool autóban, így azt is, hogyan élte túl élete első szerelmi csalódását.

Lássuk a kedvenc Leia-Han pillanatainkat!

A Star Wars több szempontból is fontos része a filmtörténelemnek, de az is biztos, hogy soha jobb castingja nem lehetett volna az eredeti trilógiának. Az egyik kedvenc párosunk megtestesítette a legizgalmasabb férfi-nő dinamikát. Nézzük a kedvenc jeleneteinket!

Emlékeztek még Robinra, a ValóVilág 7 győztesére!

Három évvel ezelőtt a valóságshow egykori győztese egyszer már visszalépett attól, hogy beköltözzön a Villába. Eltelt egy pár hónap, és végül úgy döntött, mégis megpróbálja a játékot. A dolgok hátterében egy igen nagy csalódás és egy összetört szív állt.

Dmitrijt teljesen kikészítette szerelme hiánya

A késésnek köszönhetően Dimi párja kénytelen volt néhány órát egyedül tölteni a párizsi reptéren, az ebből adódó feszültség pedig durván összeugrasztotta Rolandot és Dmitrijt.

Hegedűs Péter egy szerelmes dalt írt Lorennek

Bár Hegedűs Péter volt az idei X-Faktor első kiesője, a rapper már a legelső saját dalán dolgozik. Elmondása szerint a műsor óta rengeteg női rajongója van, de a szívét csak egyetlen lány, Loren dobogtatja meg. Mivel a lány vidéken lakik, nagyon ritkán tudnak találkozni, de Peti megtesz minden tőle telhetőt, hogy ne hagyja veszni a szerelmet. Még egy saját dallal is készült Lorennek…

Bereznay Danira rátalált a szerelem?

Fanni imádja a „szőke, kék szemű, magas pasikat”, így nem véletlen, hogy Bereznay Dani is pont a zsánere. Bár a lány a válláig sem ér az X-Faktor énekesének, ez mégsem tántorítja el attól, hogy egy családi ebédre hívja el őt. Sőt, egy macit is hozott Daninak - amit nem mellesleg be is fújt a saját parfümével– és hőn reméli, hogy a fiú egy dallal hálálja meg az ajándékba kapott plüssállatot.

A Jön a baba következő része lebontja a sztereotípiákat!

A holnapi adásban bemutatunk egy igaz történetet arról, hogy a korkülönbség egyáltalán nem számít egy boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatban, ahol épp úton van a baba.

Csongornak nem elég egy lány az ágyban

Bár Csongor és Bori között 16 év a korkülönbség, már több mint 1 éve élnek együtt boldogan. A fiú boldogsága pedig akkora, hogy meg is szeretné kérni barátnője kezét, ráadásul eljegyzési ajándékként van egy remek ajánlata is: mi lenne, ha Bori barátnőjével, Anitával együtt kipróbálnák a hármast?

Patrícia: „Ő többet jelent nekem, mint egy ujjlenyomat”

Krisztián torkig van barátnője, Patrícia féltékenykedésével, ami már olyan szintre emelkedett, hogy a lány egy alkalommal a fiú telefonjában is kutakodott, ráadásul még az ujjlenyomatzárat is megbütykölte. A fiú ultimátummal érkezett: Patrícia vagy befejezi bosszantó viselkedését, vagy végleg szakít vele.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!