KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szerelem"

Ed Sheeran titokban megházasodott?

Ha a puszta tény – hogy eljegyezte barátnőjét – nem lett volna már éppen fájdalmas az énekes rajongóinak, a napokban felmerült a gyanú, hogy már oltárhoz is álltak.

Bécy óriási bejelentést tett!

Szofira túl nagy nyomás helyeződött. Bécy nagy bejelentést tett. Gábor megpróbált kibékülni Joe-val.

Luca és Milán újra együtt?

A Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2018. február 22-ei epizódjaiból!

Luca és Milán újra együtt?

Már biztos, hogy Bandival pillangókat lehetett volna fogatni, amíg Milán fel nem bukkant a semmiből...

Hoppá! Vanessza mindent megenged az ágyban

Ádám egy lányt, Vanesszát szeretné meghódítani. Habár a fiatalok anno közelebb kerültek egymáshoz, és a fiú szerint a lány szinte mindent megenged az ágyban, mégis hátralépett, mert 8 éves kapcsolata után a lazább dolgokat keresi. Vajon Vanessza mit szól a nyitott kapcsolathoz?

Viki: „Úgy érzem, hogy egy szörny vagyok”

Viki az exével, Bencével szeretné rendezni kapcsolatát. A fiatalok egy este majdnem lefeküdtek egymással, de a fiú hirtelen lelépett. A lány nem érti a helyzetet, hiszen eddig minden srác élt-halt érte, de most valami gubanc van a dologban. Tán Bence szűz vagy meleg? Anikó utánajárt a kérdésnek.

Te elfogadnád, ha a szerelmed a testéből élne?

Zsuzsanna a viharos párkapcsolatát szeretné rendezni. Az elején minden szépen indult, de mivel János nem tudta elfogadni párja munkáját, a kapcsolatuk hamarosan megromlott. A nő viszont nem adja fel…

Gábor: „Engem valami nagyon megfogott”

Gábor és Reni három hétig kavartak egymással, majd a fiúban fellobbant valami, és úgy érzi, hogy Reni számára a nagybetűs szerelem. Bár a lány kosarat adott, Gábor szíve nyughatatlan. Beteljesülhet a románc?

Tivadarnak hála Szofi élete újra egyenesbe jöhet?

Tivadarnak új ötlete támadt. Dani megelégelte Lili viselkedését. Ivett lebukott Marci előtt.

Megkérték Miss Bee kezét

Miss Bee életébe beköszöntött a boldogság: megkérték a kezét! Vőlegényével együtt meséltek nekünk kapcsolatukról és a lánykérésről, sőt! Megmutatták azt a helyet, aminek köszönhetik kapcsolatukat!

Gábor egy ismeretlen lányt költöztetett be az albérletbe

Daniban felébredt a bűntudat. Evelin megmentett egy ismeretlen lányt. Teó túlhajtotta Marcit.

Johhny: „Minden percben elvarázsolsz teljesen”

Johnny érdeklődését hosszú idő óta senki sem keltette fel úgy, mint Klaudia. A fiatalok szerelme gyorsan virágzásnak indult, viszont hamarosan kiderült, hogy van más is a lány életében. Johnny azonban így sem adja fel, és még énekhangját is beveti, hogy meghódítsa Klaudiát.

Aurelio szakított a párjával!

Három évvel ezelőtt a BeleValó műsorvezetője azt mesélte, hogy nincs túl jó passzban. Kiderült, Zsófival épp akkor szakítottak, és mint mondta, akármennyire is hiányzott neki a lány, nem akarta elkapkodni a dolgot. Szeretett volna néhány napig egyedül lenni, hogy megemészthesse a dolgokat.

Szerelem és dráma a ValóVilágban!

Három évvel ezelőtt, ezen a napon egy váratlan fordulat borzolta a kedélyeket a Villában. A szerelmét, Edinát a múlt héten kiejtő Laci ismét kendőt kapott. Ő viszont az egyik legkarakteresebb társát hívta ki. Edina akkor már egyáltalán nem volt biztos benne, hogy jól tette, pedig korábban még ő javasolta ezt a fiúnak, csakhogy rájött, kintről nézve ez a játék egészen más.

Kornél: ˝Én iszonyatosan beleszerettem valakibe...˝

Piros szoknyája váratlanul újra közel hozta egymáshoz a fiatalokat. Kornél azon volt, hogy kiszabadítsa a ruhadarabot a bicikli láncának szorításából, amikor előtörtek belőle az érzelmei.

Milyen férfit akar magának Sebestyén Ági?

Ági nemcsak egy, de rögtön két hódolójával is találkozhatott az Anikó Show-ban. Lóri mindenáron szeretné őt visszahódítani, de természetesen az interneten is folyamatosan megkeresik a lányt. De milyen lenne számára a tökéletes férfi?

Sebestyén Ági és VV Lóri újra együtt?

Szilveszter az igazi „nőideálját”, Sebestyén Ágit szeretné meghódítani. A fiú anno az Instagramon is felvette a kapcsolatot Ágival, aki akkor kosarat adott neki, hiszen párkapcsolatban élt. Most viszont szabad a pálya, hiszen Ági és VV Lóri már szakítottak, de a volt Való Világ versenyző még most sem adja fel. Vajon melyik fiú győzedelmeskedik?

Meglepő: ezek a főszereplők undorodtak egymástól

Dirty Dancing, Szerelmünk lapjai, Van, aki forrón szereti. A szerelem mellett még egy közös pont van ezekben a filmekben: a főszereplők szinte undorodtak egymástól.

 

SZERELEM A LEVEGŐBEN: Így választanak párt az állatok

Az állatok már most a párválasztásra készülnek. Valentin-nap után a Budakeszi Vadasparkban erről meséltek a látogatóknak. Ugyanis az állatvilágban is megannyi furcsa szokás van. A videóban pl. 01:06-nál egy igen érdekes információt találnak.

Ez volt az egyik legmeghatóbb vallomás a Barátok köztben!

Hat évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon az akkor még Illés Júlia és Balogh Nóra Novák Csaba temetése után összeültek egy pohár borra. A barátnők kiadták magukból a fájdalmaikat, kétségeiket, de leginkább Nóra volt az, aki egy igen súlyos titkot bízott Julira.

Ayse az apja miatt hagyta faképnél Milánt?

Amikor Ayse arra kérte Milánt, hogy öltsön magára egy furcsa ruhát, a fiú újra gyanakodni kezdett, hogy ez csak valami szivatás lehet. Kiderült azonban, hogy a lánynak nagy álma, hogy divattervező lehessen, és ezért kért szívességet Milántól. A ruhapróba alatt közelebb kerültek egymáshoz, de Ayse visszavonulót fújt, amikor apja rájött, hogy Milánnal találkozgat. Minden kapcsolatot megszakított a fiúval, aki teljesen kétségbe esett Ayse hirtelen felszívódásától.

Szintet lép Piros és Guszti kapcsolata?

Most, hogy a lány és Kornél eltávolodott egymástól, Guszti úgy érzi, eljött az ő ideje. Nem is habozott sokáig, inkább gyorsan a tettek mezejére lépett.

Szerelemben, háborúban és vízben mindent szabad - A víz érintése filmkritika

Az Oscar-szezon közeledtével mi is górcső alá vettük Guillermo del Toro 13 Oscar-díjra jelölt felnőtt tündérmeséjét. Spoilermentes kritika A víz érintése című filmről.

Lali azt hiszi, Gábornak meleg szeretője van?

Dani döntött a kapcsolatáról. Lali nyomozni kezdett Gábor után. Marci féltékennyé tette Orsit.

Survivor Anita szingli és élvezi!

Gönczi Dorka mediátor, a 28 évesen szűz Bálint Emese színésznő és dr. Panyik Anita, a Survivor versenyzője a kapcsolatokról, és a szingliségről beszélgettek.

Új szerelme van Pumped Gabónak?

Pont egy évvel ezelőtt egy igen botrányos videót töltött fel a Facebookra Pumped Gabo. A felvételen nem Ágit csókolgatja, hanem a ValóVilág powered by Big Brotherből megismert Zsófit. A felvételt állítólag Zsófi juttatta el az egyik online bulvár oldalnak, mert elege lett abból, hogy a fiú kihasználja, és csak szórakozik vele. A nyilatkozatából az derül ki, hogy nem ez volt az első eset, amikor Gabo vele csalta meg  párját.

Evelin Daninak: „Olyan mintha impotens lennél…”

Miután Dani többször is visszautasította Evelint, a lány úgy döntött hazugsággal csábítja el barátját. A végén azonban csak összevesztek, Evi ráadásul csúnyán megsértette Danit, aki úgy tűnt, hogy engesztelhetetlenül megbántódott.

Leonardo da Bandi meghódítja Mona Lucát?

A Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2018. február 14-ei epizódjaiból!
 

Leonardo da Bandi meghódítja Mona Lucát?

Habár a fiatalok „randija” kudarcba fulladt, Bandi így is megdobogtatta kiszemeltje szívét.

Leonardo da Bandi meghódítja Mona Lucát?

Habár a fiatalok „randija” kudarcba fulladt, Bandi így is megdobogtatta kiszemeltje szívét.

Magányosok is ünnepelhettek Valentin-napon

Vörös rózsacsokor szívecskés bögrével vagy éppen szakítós buli - itthon is tombol a Valentin- nap. Pirosba borultak a virágüzletek de a magányos szíveknek is szerveztek bulit Budapesten. Az általunk kérdezett néprajzkutató szerint téved, aki tengerentúli divatnak tekinti az ünnepet, hiszen már az ókorban is a szerelemért fohászkodtak ezen a napon.

Hogyan kerüljük el az első kínos randit?

Kicsit kínos, kicsit esetlen, kicsit „para” – első randi mindig volt, van és lesz is. De hogyan kerülhetjük el a katasztrófát? Mit tegyünk, hogy randi partnerünk ne akarjon az első perc után hazamenekülni, és hogyan előzzük meg, hogy beálljon a kínos csend?

Tüntettek a Valentin-nap ellen

Kicsit valósággá vált a Valentin nap című amerikai film Japánban. Egy kisebb csoport, akik magukat a Magányos Lelkek Forradalmi Egyletének hívják, tüntetést szerveztek a szerelmesek napja ellen.

Ha egyszer kihűl a szerelem nincs visszaút?

Lépten - nyomon belefutunk abba a mondásba, hogy felmelegítve csak a töltött káposzta jó. Sokan azt mondják, ami egyszer megromlott, azt már végérvényesen nem lehet megjavítani. Vajon, tényleg így van?

Ezek voltak a legromantikusabb pillantások a Story-gálán

Valentin nap van, egyre többen ünneplik Magyarországon is a szerelmet. Romantikus pillantásokból a szombati Story Érték- és Díjátadó gálán sem volt hiány.

 

Szerelemre vágyik!

Pont egy évvel ezelőtt bomlott fel a jegyessége Kylie Minogue-nak: az ausztrál énekesnő most már úgy érzi, ideje továbblépni. Talán nem véletlen, hogy legújabb klipjének felvételein a háttérben jókora, kivilágított szívformát látni.

 

Top 5 film Valentin-napra, amit a pasik is imádnak

Valljuk be, a romantikus filmeket többnyire nem a férfiközönségnek készítik. Akadnak azonban kivételek, szóval, ha párotokkal együtt filmeznétek egy jót a szerelem napján, ezeket a filmeket tuti, hogy mindketten imádjátok majd!

Mi a helyzet Gizi és Laci szexuális életével?

A Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2018. február 13-ai epizódjaiból!
 

Készüljünk a Valentin napra!

Biztos, hogy már a többség felkészült, de ha esetleg van olyan, aki még nem, akkor sincs ok a pánikra, mert a Reggeli most segít nekik is! A témával kapcsolatban Jánosi Valéria, párkapcsolati coach és mediátor volt Anna és Miki vendége.

Kifőzde: Nádai Anikó és az ő szerelmes sütije

GasztroGranny alapanyagai és útmutatása alapján a műsorvezető egy Valentin napi finomságot készített a Reggeli konyhájában. Íme a végeredmény!

Miért működik egy kapcsolat, ahol nagy a korkülönbség?

A Pintér Tenyához hasonló negyvenes férfiak miért a náluk húsz évvel fiatalabbakat keresik? Egyre több kapcsolat van ahol a nő sokkal idősebb? Mitől, miért működik egy kapcsolat, ahol nagy a korkülönbség?

˝Ez sokkal jobb, mint álmaimban!˝

Éveket pazaroltak el eddig a szerelmesek, míg végül egymásra találtak. Kapcsolatuk azonban nem lehet felhőtlen, ugyanis Márk újra és újra beárnyékolja boldogságukat.

Az Oltári csajok színésze azt hitte, tényleg szerelmes belé partnere

Február 5-én nagy mérföldkőhöz érkezett a telenovella. A nézők már az első résztől kezdve tisztában vannak azzal, hogy János mit érez Hajnal iránt, ám mire a lány is megtudta, addigra már késő volt. Most viszont végre jókor voltak jó helyen, így beteljesülhetett a szerelmük.

Németh Kristóf őszintén mesélt a Hűtlenség következményeiről

A színész legújabb darabjáról mesélt, ennek kapcsán pedig megosztotta személyes történeteit is szerelemről és hűségről.

Beteljesült Jani és Hajnal szerelme!

Annyi várakozás és tervezgetés után végre kettesben maradtak a fiatalok. 

A teljes adásért kattints IDE!

Imádjuk őket és nem szégyelljük: ezek a kedvenc romkomjaink!

Sokszor foglalkoztunk már a szerelemmel, és szerencsére a filmesek is. A 90-es és 2000-es évek pedig dúskáltak a néha bugyuta, mégis kihagyhatatlan romcsi történetekben. Jöjjönek a kedvenceink!

Az örök Barátok közt kérdés: Miki és Nóra újra együtt?

Az ügyvédnő és a minden hájjal megkent üzletember viszonya mindig is kulcsfontosságú kérdés volt a rajongók körében. Vajon újra egymásié lesznek?

Borit késes támadók fenyegették meg

Rolandot és Borit támadás érte. Evelin hazudott Daninak. Milán és Guszti újabb kihívást kapnak.

A Büró irodájában estek egymásnak a szerelmesek

Ketten összezárva? Mi más is történhetett volna az étterem rejtett kis zugában?! A fiatalok megragadták az alkalmat, hogy egy kicsit egymással is foglalkozhatnak.

Hűtlenség: minden a mikro-megcsalással kezdődik

A legnagyobb világsztárok mind dalba öntötték már a hűtlenséget – vagy a megcsalt, vagy a megcsaló oldalról. Könnyű azonosulni a dalszövegekkel, hiszen a félrelépés az emberek 80%-át érinti. Számos formája létezik, lehet testi, lelki, legújabban pedig mikro. De vajon mi ez?

Végre megtörtént: az Oltári csajok szerelmesei összejöttek!

Az egész stáb izgatottan nézte, amikor felvették a nagy jelenetet Hajni és Jani között. Ráadásul meglepetésként érte a szereplőket is a fordulat, hiszen Petra és Zsolt csupán két héttel a forgatás előtt tudták meg, hogy végre beteljesedik a szerelmük.

Teó kikészült Marci döntésétől

Amikor Ayse újra feltűnt a hajón, Milán és Guszti elkezdtek versengeni a lány mobilszámáért. Ayse kihasználta, hogy balhéznak egymással a fiúk és elhúzott, ekkor azonban Milán és Guszti titokban követni kezdték a lányt, aki végül egy török teázóban kötött ki. Ayse újra felültette a fiúkat, de este mégiscsak megjelent a hajón és feladatot adott a srácoknak, amivel megszerezhették a telefonszámát.

Teó Marci felvételével járatná le Joe-t?

Szofi bevallotta az igazat Tivadarnak is. Marci leakarta járatni Joe-t. Guszti és Milán Ayse telefonszámáért versenyeztek.

Dani kiütötte Evelin zaklatóját

Reggel Evelint idegesítették a többiek a házban, akik nem látták túl nagy szeretettel, ezért Dani támogatására szeretett volna támaszkodni. A fiú azonban fáradt és ideges volt, ezért összevesztek barátnőjével. Később kibékültek, és Evi elakarta csábítani Danit az extrémsport boltban, de a fiú visszautasította, ezért Evelin kételkedni kezdett kapcsolatukban. Este aztán a klubban, Evelint zaklatni kezdte egy férfi, Dani pedig hősiesen közbelépett, ezzel újra elnyerve barátnője szívét.

Joe Gábornak: „Ha választhatnék, hogy a szabadságom vagy Tamara, egy percig sem gondolkoznék…”

Joe és Gábor végre rendbe rakták az új műhelyt, ezért Gabi ünnepelni szeretett volna. Rendezett egy meglepetés bulit, ahova a csinos Izát is meghívta, annak reményében, hogy segít Joe-nak elfelejteni Tamarát. De Joe túlságosan is Tamarával volt elfoglalva, és kedvesen bár, de lerázta Izát. Aztán keményen beolvasott Gábornak, hogy nem szeretne senkivel összejönni, azt viszont nem is sejtette, hogy Marci, aki rövid időre beugrott a buliba, felvett egy videót, amin úgy néz ki, mintha Joe nyomulna Izára.

Tamás Szofinak: „Több, mint nyolc millió forint tartozásod van…”

Gábor bulit rendezett. Szofi bevallotta Tamásnak az igazat. Evelin kételkedni kezdett kapcsolatában.

Elcsattant az első csók!

Végre eljött a pillanat! János összeszedte a bátorságát, és becsöngetett Hajnalhoz. A lány alig hitt a fülének, amikor meghallotta a srác szavait.

A teljes adásért kattints IDE!

Ilyen létezik? Gyuri kárt tett a saját autójában!

Gyuri annyira betépett a tortára szórt fűtől, hogy még arra is képes volt, hogy kárt tegyen imádott járgányában, majd a melegítőfelsőjét és autóját hátrahagyva nyugovóra tért. Több sem kellett Bakiéknak, akik elkötötték Bodri kocsiját!

Bori féltékenységből nekiesett a klub egyik vendégének

Bori reggel megkaparintotta Roland fekete noteszének egyik lapját, amelyen egy bizonyos Laura nevű nő csillagos ötös minősítést kapott. Kíváncsian és egy leheletnyi féltékenységgel a szívében elment Karolával a masszázsszalonba, ahol Laura dolgozik, majd ott véletlenül elkotyogta a nőnek, hogy Rolanddal jár. Laura később kihívó ruhában megjelent a klubban, amivel teljesen kiakasztotta Borit. Roland azzal leckéztette meg a barátnőjét a féltékenykedése miatt, hogy meghívta Laurát egy italra.

˝Ezek a szerelmi ügyek elég bonyolultak tudnak lenni...˝

János sajnálja, amiért hitt Vikinek. A lány azonban most eltűnt, ami talán azt jelenti, hogy már semmi nem állhat Hajni érzelmeinek útjába...

A teljes adásért kattints IDE!

Rátalált a szerelem Survivor Szandira!

Újabb túlélő volt a Reggeli vendége. Rami és Tibi kíváncsi volt, hogyan lehet az, hogy annyi eredmény és győzelem után, amit Szandi átélt eddigi élete során, mégsem ő nyerte meg a Survivort. A beszélgetés közben arra is fény derült, hogy már rendeződött kapcsolata Iliásszal és Ferivel, illetve hogy az elmúlt hónapokban gyökeresen megváltozott szerelmi élete is.

Milánnak szörnyű hírrel kell szembesülnie!

A fiatal fiú épphogy kezdte jól érezni magát a Mátyás király téren, mikor egy váratlan dolog mindent felborít az életében.

Tanulj te is a csajozás nagymesterétől: íme ÉNB Lali randitippjei!

Szerelmes urak, figyelem! Kíváncsi vagytok, mik Budapest legromantikusabb helyei? Csóró Lali segít megtalálni a legtökéletesebb helyszíneket, ahol biztosan elcsábíthatjátok kiszemeltjeiteket!

Vajon ez lesz Musztafa utolsó útja?

Hiába kérleli Nissa és Mahidevrán szép szóval a herceget, hogy ne járuljon Szulejmán elé a táborba. Musztafa azonban nem enged, ugyanis eldöntötte, bízik édesapja ígéretében, és abban, hogy az uralkodó ártatlannak fogja őt találni az árulás vádjával szemben. Így meghatóan forró búcsút vesz szerelmétől Musztafa.

Roland Borinak:

Bori kénytelen volt megállapítani, hogy bár kapcsolatban vannak, Roland mégis gyakran megnéz más nőket. Ki is borult emiatt, de párjának esze ágában sem volt elfogadni, hogy ő hibázott volna. A dühös Bori erre megfordította a játékot és egy extra szexi táncos szerkót öltött magára, amiben minden férfi tekintetét magára vonzotta. Roland, bár átlátott a barátnője manőverén, tényleg féltékeny lett.

Tamara mident hátrahagyott

Tamara igent mondott egy nem mindennapi munkára. Bori féltékennyé tette Rolandot. Gábor tovább költötte a frissen szerzett vagyonát.

Teó Tamarának: „Azt hiszed, csak úgy büntetlenül lefekhetsz Joe-val?”

Mikor Gyöngyi megtudta, hogy Tamara és Teó együtt vannak, óva intette a férfit Joe-tól, mert meg volt győződve arról, hogy még nem mondott le a lányáról. Teó erre elment Joe-hoz, és beolvasott neki, mire Joe elmondta, hogy lefeküdtek Tamarával Nyírparasznyán.

Piros Rózsa karjaiba lökte Kornélt

A srác Piros miatt érzett bánatát és indulatát Rózsán vezette le, amit a lány - szemmel láthatóan - egyáltalán nem bánt...

A teljes adásért kattints IDE!

Egyre biztosabb: Lady Gagát eljegyezték!

Már tavaly elkezdtek szállingózni a pletykák, hogy az énekesnőre olyannyira rátalált a szerelem (ismét), hogy máris az esküvőt tervezgetik választottjával. Az idei Grammy-n ez még biztosabbá vált.

Damu Roland konyhán dolgozik

A jobb napokat is látott színész kisegítőként vesz részt egy konyha életében. Úgy érzi, igazságtalanul ültették kispadra a színházak és szinkronstúdiók. Máig nem tudta megemészteni, hogy nem tud megélni szeretett szakmájából. Könnyeivel küzdve beszélt helyzetéről.

Összegyűjtöttük a Dr. Csont legromantikusabb pillanatait!

Itthon eddig 11 évadon keresztül követhettük kedvenc párosunkat, akiknek kellett egy kis idő, mire tényleg ki merték mutatni az érzéseiket. Brennan és Booth igazi ikonikus szerelmesekké nőtték ki magukat. Nézzük a kedvenc pillanatainkat tőlük.

Iliász még idén megkéri a barátnője kezét!

A 2017-es Survivor győztese a Reggeliben mesélt a tervezett lánykérésről és a családalapításról. Ha kíváncsi vagy, hogy milyen romatikus módját választaná az eljegyzésnek a szexi túlélő, és milyen problémákba ütközik a gyermekvállalásuk, nézd meg a videót!

Válótársak: Zavarba ejtő pillanatok!

Az RTL nagysikerű sorozata, számos meglepetést és kérdést tartogatott két évvel ezelőtt az évad a végére: mi lesz Stohl András és Dobó Kata karakterének kapcsolatával, miként alakulnak a további szövevényes szerelmi szálak? A Fókusz ott volt az utolsó forgatási napon.

Újrakezdeni sosem késő! – Kriszta, László és családjuk igaz története!

A gyermek akkor boldog, ha az anyuka is az, mondják. De mi van akkor, ha az édesanya már nem érzi jól magát a gyermekei apjával, és közben váratlanul rátalál az igaz szerelem? Erről mesél Kriszta és László, akik harmadik közös babájukat várják épp most.

Tamara döntött: Teóval akar együtt lenni

Tamara beteget jelentett, mivel teljesen kikészült az őt érő stressztől. Miután Teóval összevesztek, a fodrászatba menekült. Hosszas gondolkodás után végül úgy döntött, ideje esélyt adnia Teónak, ezért amikor este összefutottak, végre kibeszélték magukat, és egy csókra is sor került. Megállapodtak, hogy mégis megpróbálják együtt, és Tamara szabhatja meg a kapcsolat sebességét.

Karolát újra cserbenhagyták a barátai?

Karolát megműtötték. Tamara döntött Teóval kapcsolatban. Niki és Evelin álommunkát kaptak.

Joe Tamarának: „Szeretlek, még jobban, mint eddig…”

Tamara tovább őrlődött. Niki megpróbált kibékülni Evelinnel. Orsi tánciskolába ment.

Tamara Joe-nak: „A félelmem erősebb, mint amit irántad érzek…”

Tamarát továbbra sem hagyták nyugodni Joe és Teó szerelmi vallomásai. Joe ráadásul megjelent a lánynál, hogy elvigye munkába, ő pedig kelletlenül ugyan, de elfogadta a fuvart. Joey persze meglepte Tamarát, egyszer csak ugyanis megállt és érzelmes vallomásával újra elgondolkoztatta Tamit a kapcsolatukról. Ezt követően Gyöngyi durván kioktatta Tamarát, és emlékeztette a lányt mindazokra, amiket Joe tett vele. Tamara végül nagy nehezen úgy döntött, neki nem Joe-ra van szüksége jelenleg.

 Serena & Roland: egy hónap után találkoztak a szerelmesek

Serena és Roland bár még nagyon fiatalok, úgy tűnik az egész életük megváltozott az X-Faktor óta. Fülig szerelmesek egymásba és az éneklésbe is. Úgy néz ki, hogy szerelmük egyelőre a távolságot is legyőzi, hogy hogyan? Kiderül a riportból!

NAGY A SZERELEM: ennyire hiányzott Rolandnak Serena

A 2017-es X-Faktor két döntőse Serena és Roland majdnem egy hónapig nem látták egymást. A szerelmespár romantikus találkozásán ott volt a Fókusz stábja is.

 

Vajon Joe-nak van még esélye Tamara visszahódítására?

Egy nyírparasznyán készített felvétel láttán, Joe elhatározta, hogy harcolni fog Tamaráért. Tami elismerte, hogy neki is vannak még érzései a férfi iránt, de kemény maradt és elutasította Joe-t. Joey-nak azonban esze ágában sem volt leállni. Eközben Teó is megpróbálta tisztázni a kapcsolatát Tamarával.

Bécy Daninak: „Hányszor akarod még tönkretenni Evelint?”

Miután Lili kiköltözött, Dani úgy döntött beköltözteti magához Evelint, amit a többi lakó nem nézett jó szemmel. Bécy eközben megkereste a lányát, hogy kibéküljenek. Bár elásták a csatabárdot, Bécy aggódott, mert attól félt, hogy Dani újra tönkreteheti Evelint, aggodalmainak pedig hangot is adott, amikor megfenyegette Danit.

Bécy durván megfenyegette Danit

Joe elhatározta, hogy visszaszerzi Tamarát. Bécy kibékült Evelinnel. Lili és Karesz bosszút álltak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!