KERESÉS search-close

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szerelem"

Hürrem farkasszemet nézett a halállal!

Mikor a szultána szembesül azzal a jóslattal, hogy az egyik fia meghal, és a haláláért a testvére lesz a felelős, teljesen magába roskad, és az sem számít neki, hogy az utcán dühöngő tömeg a halálát kívánja. Mikor félelem nélkül kilép a kapun, a tömeg egyszerűen lefagy, és utat adnak Hürremnek. Azonban az egyik pillanatban kifejezetten jó időben érkezett Szulejmán, a megmentő szerepében.

Tamás Tamarának: „Teó megcsalt téged…”

Tamara örült, hogy végre megint együtt lehet Teóval az egy hét hajós meló után. De Tamara kételkedni kezdett a boldogságában, mikor Tamás elmondta neki, hogy azt hiszi Teó tegnap félrelépett és megcsalta őt. Teó határozottan tagadta a feltételezést, majd Tamást is keményen kiosztotta, aki kénytelen volt bevallani, hogy valóban nem látott semmit, pusztán feltételezés volt a részéről a megcsalás.

Roland nem az az ember, akinek Anna hitte

Anna újra átvirrasztotta az éjszakát Sanya ágya mellett, miközben mardosta őt a bűntudat. Megnyílt Lilinek és bevallotta neki, hogy nem tudja elhinni, hogy az a Roland, akit ő ismer, képes lenne ilyen brutálisan megverni valakit. Roland látni akarta Annát a börtönben, de a lány elhatározta, hogy addig nem megy be hozzá, amíg nem lát tisztán vele kapcsolatban. Bori felnyitotta Anna szemét, felvilágosította, hogy Roland már volt büntetve súlyos testi sértés miatt, és sok más dolog is van még a rovásán. Anna erőt vett magán, hogy szembe tudjon nézni a valósággal, azzal, hogy soha nem ismerte az igazi Rolandot.

Krisztián: „Nem tudlak elfelejteni!”

Krisztián szeretné visszakapni exét, Adrit, azonban úgy érzi, hogy a lány nem tudja elhatározni magát. A fiú viszont belátta minden múltbéli hibáját, ráadásul a vallomáson túl egy saját verssel is készült Adrinak. Újra fellángolhat a szerelem?

Nem számít a kor, szülj nekem gyereket!

Zoli szereti, de nem szerelmes a párjába, aki 20 évvel idősebb nála. Mégis éppen Andi az, aki bizonytalankodik a kapcsolatukban. Zoli azonban nagy lépésre szánta el magát, hogy rávegye Andit: közösen tervezzék a jövőjüket.

Robi visszahódíthatja férjétől szerelmét?

Robi két évig volt együtt Kittivel, aki akkoriban szakított a férjével, Gergővel, azonban nem váltak el tőle. Azóta Robiék kapcsolata is véget ért, viszont a férfi nem tudja elfelejteni exét. Most a mindhárman az Anikó Showban tisztázták problémáikat.

Óriási dolog történt Kiss Ramónával!

Az X-Faktor műsorvezetője pont egy évvel ezelőtt egy hétfői napon posztolt ki egy fotót közösségi oldalára, amin a pár szerelmesen egymásra néz, és mindeközben ott van Rami ujján az eljegyzési gyűrű. Kiss Ramónát pont egy évvel ezelőtt jegyezték el!

Mi a titka a labdarúgók csáberejének?

A szebbnél szebb lányok közül ki veheti át Victoria Beckham vagy Shakira helyét a legszexibb focista feleségek toplistáján és miért olyan vonzók a focista-fiúk?

KABÁT PETI: a focistafeleségekről

A boldog párkapcsolatban élő Kabát Petit kérdeztük arról, milyen csajok hajtanak a focistákra és mi az ő szerelmük titka Róka Adrival?

Cecília, a zugívó

Roland nemrég szakított Cecíliával, aki amellett, hogy titokban iszik, egyszer még a fiú unokahúgát is lefejelte. Mivel Roland még mindig szerelmes, elhatározta: ha a lány megváltozik, visszafogadja.

Három év után újra együtt?

István hosszú évek után sem tudja elfelejteni az exét, Krisztit, akivel szívesen megpróbálná az újrakezdést. Ehhez persze a lány jelenlegi barátjának is lesz egy-két szava…

Kiss Ramóna fülig szerelmes

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy 30. születésnapja alkalmából egy bulival lepte meg vőlegényét, a kézilabdázó Lékai Mátét.

Peller Anna az édesapját kereste Lukács Mikiben?

Sokan mondják, hogy a nők olyan férfit választanak, aki hasonlít az apukájukra. Ez tényleg így lenne? Peller Annáék kapcsolatán keresztül elemeztük ki ezt a kérdést.

Bence Teónak: „Beleszerettem Orsiba…”

Amikor Bence reggel rossz érzésekkel szakított Zitával, Marci erről véletlenül tudomást szerzett, és rögtön gyanakodni kezdett. Bence pár napja megcsókolta Orsit és erre azonnal szakít a barátnőjével? Bence gorombán megpróbálta lerázni a testvérét és a munkára hivatkozott, hogy kerülni tudja Marcit. Teó, aki észrevette, hogy van valami az idősebb fiával, végül kihúzta Bencéből a vallomást, hogy a fiú beleszeretett Orsiba. Bence nagyon szenvedett a tiltott érzéseitől, ám végül megfogadta Teó tanácsát és a testvére kedvéért hazudott Orsinak, amikor a lány a szakítása valós okát firtatta.

Bence: „Az első találkozásunk óta szerelmes vagyok Orsiba…”

Anna és Roland szembenéztek a valósággal. Teó gyanakodni kezdett Bence furcsa viselkedése miatt. Tivadar miatt káoszba fulladt Tamás és Szofi esküvői tortakóstolása.

Bori rájött Roland és Anna csókjára

Annának elege volt a bezártságból, ezért elindult egyedül az erdőbe. Útközben azonban kibicsaklott a bokája, és félt tőle, hogy eltévedt. Anna átkozta Rolandot és az idióta húzását, hogy ide hozta. Eközben a fiú nekiállt keresni Annát, akit meg is talált, hogy aztán hősiesen visszacipelje őt a menedékházba. Ott miközben ápolta, Roland ismét szerelmet vallott Annának, a lány pedig nem tudta tovább tartani magát, engedett Rolandnak és lefeküdt vele.

Anna és Roland lefeküdtek egymással

Anna megsérült az erdőben. Dani mélypontra ért. Bence megzavarta Marci és Orsi közös napját.

A biztonsági őr és a takarítónő szerelme

József a munkatársát, Csillát szeretné meghódítani, akinek a „tüzes szeme” és a mosolya teljesen levette a lábáról. Sőt, a férfi még egy olaszországi nyaralásra is meghívná kiszemeltjét.

Egy punk haj nélkül?

Tinának végleg elege lett a barátja punk stílusából, ezért egy hajvágógéppel érkezett a stúdióba. A lány elhatározta: lenyírja a „kakastaréjt”.

Anna Rolandnak: „Felfogod, hogy amit tettél az emberrablás?

Roland annyira összezavarodott Anna távollétében, hogy még Borit is durván ellökte magától, mikor a lány közeledni próbált hozzá. A fiú ezért megpróbált újra beszélni Annával, a lány azonban ridegen elzavarta, Roland pedig hirtelen elhatározással elrabolta a lányt, és egy félreeső, erdei menedékházba vitte. Ott mindenáron rá akarta venni a lányt, hogy tisztázzák, tulajdonképpen mi is van köztük.

Dalma önmagából kikelve osztotta ki Gábort

Laura reggel véletlenül rájött, hogy nem is Gábortól kapta a fotózásra szóló utalványt, hanem Dalmától, de némi feszültség után így is nagyon hálás volt érte, mivel rájött: Dalma a létező legjobb barátnő, akit csak elképzelhet magának az ember! Laura kedves szavai, és egy Gáborral való vita után aztán Dalma rájött, hogy ideje színt vallania Laurának az érzéseiről. Ám mielőtt erre még sor kerülhetett volna, Laurának egy családi ügy miatt sürgősen el kellett utaznia.

Roland akarata ellenére rabolta el Annát

Roland elrabolta Annát. Lili vallomást tett Karesznak. Dalma rájött, hogy ideje bevallania Laurának az érzéseit.

Hűha! András három éve udvarol…

András régimódi fiúnak tartja magát, aki még szeret a lányoknak udvarolni és kedveskedni. Ráadásul olyannyira kitartó, hogy Vivinek már több éve csapja a szelet, és még az iskolát is otthagyta miatta.

Vigyázz, kire pillantasz!

Enikőnek elege van a párja féltékenykedéséből, aki amellett, hogy a telefonját rendszeresen ellenőzi, az utcán egyszer rá is kiabált a lányra, amiért rápillantott egy másik fiúra…

Bébibumm: megszületett az első valóságshow baba!

Ha láttak már életerős, elégedett, szép gyereket, akkor most nézzék meg a Farm szerelmespárjának első közös kisfiát, aki egy évvel ezelőtt mutattunk be a Fókuszban. Az RTL Klub sok valóságshow-jában sok szerelem szövődött már az elmúlt években, évtizedekben, de úgy látszik, Brigi és Gergő kapcsolata volt annyira erős, strapabíró és időt álló, hogy annak jövője és gyümölcse is legyen.

Roland Annának: „Mi összetartozunk…”

Lilit kórházba került. Rolandban realizálódott, hogy Anna kiléphet az életéből. Orsi és Bence szorult helyzetben kerültek közelebb egymáshoz.

Roland érzelmes vallomást tett Annának

Reggel Roland felfedezte, hogy legnagyobb döbbenetére Anna már aznap be akart költözni Sanyával az új, közös lakásukba. Amikor ezek után Anna még a bárban is felmondott, Roland végképp kikészült. Eleinte igyekezett leplezni, mennyire zavarja, hogy Anna épp eltűnni készül az életéből, és elhatározta, hogy ezért mostantól kizárólag Borira koncentrál. De lelke mélyén egyre erősebben érzezte, hogy képtelen Anna nélkül élni. Felkereste a lányt, és érzelmektől fűtött vallomásban elmondta neki, hogy nem akarja elveszíteni, majd szenvedélyesen megcsókolta őt.

A párom még az exét szereti?

Robi azt gyanítja, hogy párja, Éva hűtlen hozzá, hiszen rendszeresen találkozik az exével. Vajon csak a közös gyermekeik miatt, vagy van valami komolyabb a háttérben?

„Nem tudok nélküle élni”

Klaudia az élete szerelmét, Mareszt szeretné visszakapni, akit a mai napig sem tudott elfelejteni. Azonban volt barátnője ezúttal egy fiú karjai között találta meg a boldogságot.

Eljegyezték Ariana Grandét!

Már önmagában az is nagy szó, hogy a fiatal énekesnő hamarosan elkel, de az még sokkolóbb, hogy mennyi idő után mondott igent kedvesének.

Istenes Bence újra magához ölelhette szerelmeit!

Hiába a rengeteg izgalmas kaland, a műsorvezető már nagyon várta, hogy végre hazatérhessen a Survivor forgatásáról. Kíváncsi vagy, mivel teltek az első napjai itthon?

Szabad-e belenézni a párunk telefonjába?

Az örök kérdés: mennyire lehet magánéletünk egy párkapcsolatban? Milyen tartalmakat és kiket lájkolhatunk úgy, hogy ne bántsuk meg szerelmünket? Vendégeink mondják el véleményüket!

Bori Rolandnak: „Őszintén válaszolj, van valami közted és Anna között?”

Miután Karola hazatért, Bori vele akarta tölteni a napot. Azonban Bori úgy érezte, barátnője mellőzi őt, ráadásul Roland sem fordított rá elég figyelmet, aminek következtében megvádolta barátját azzal, hogy viszonya van Annával. Roland higgadtan tagadta a dolgot, azonban belül mardosta őt a lelkiismeretfurdalás.

Polyák Lilla titokzatosan fogalmazott vőlegényével kapcsolatban!

Polyák Lilla a Reggeliben mesélt vőlegényéről, akivel már tervezik, hogy komolyabb szintre emelik a kapcsolatukat. Továbbá arra is fény derült, hogy milyen a kapcsolata Máténak a két fiúval.

Roland Annának: „Azt akarom, hogy felmondj…”

Miután Roland bevallotta Annának, hogy mit érez iránta, de egyúttal azt is elmondta, hogy Bori mellett döntött, Anna és Roland viszonya rettenetesen görcsössé vált. Amikor Sanya és Roland megint összezördültek, Anna emlékeztette Rolandot arra, hogy a fiú nem őt választotta. Roland végül levonta a lány beszólásából a konzekvenciákat és Anna ijedelmére megkérte őt, hogy mondjon fel. Ezt követően azonban újra közel kerültek egymáshoz, aminek következtében a rémült Roland megmondta Annának, hogy tűnjön el az életéből.

Az aszexuálisok nem vágynak soha párkapcsolatra?

A szerelem, a romantika, egymás megérintése és a szexuális együttlét az élet természetes velejárói. Az emberek vágynak rá. De nem mindenki. Egyre többen vannak ugyanis, akik nem vágynak sem párkapcsolatra, sem az ezzel járó testi örömökre. Ők az aszexuálisok.

Roland Annának:

Az előző éjszaka titokban váltott csók után Anna reggel teljesen össze volt zavarodva és újra kerülte Rolandot. Ám később világossá vált a számára, hogy nem tud elfutni az érzései elől és meg kell beszélnie a dolgot Rolanddal. Amikor a bárban kérdőre vonta Rolandot, a fiú nyíltan bevallotta, hogy érez valamit iránta, ám Borit is szereti és nem képes elhagyni őt. Roland kijelentése után Anna megtiltja magának, hogy bármit is érezzen Roland iránt, és elhatározza, hogy megteszi a következő lépést Sanyával, és kijózanodva beleegyezik, hogy közös lakásba költözzenek.

Roland képtelen Anna és Bori között választani

Roland és Anna kapcsolata tovább komplikálódott. Tamarát zaklatta egy vendége. Lili és Karesz összevesztek a babán.

Jordán Tamásra újra rátalált a boldogság!

Jordán Tamás tavalyi szakítása után már nincs egyedül - tudta meg a Bors. Eddig nem szívesen beszélt új kapcsolatáról a 75 éves rendező, most viszont már nem tagadja, hogy együtt lennének. Azt mondja, boldogok a nála jóval fiatalabb hölggyel, de nem szaladnak előre közös jövőjük tervezésével.

Így szakított a múlttal Zámbó Krisztián

Zámbó Junior is lehetne, de Jimmy fia úgy döntött Jimmbó néven kezd új életet. A zenész a Fókusz stábját felhevült állapotba fogadta költözése napján. Krisztián hét éves viharos kapcsolatát zárja le azzal, hogy mindent maga mögött hagy.

 

JIMMBÓ: ezért nem talált rá még a szerelem

Zámbó Krisztián, azaz művésznevén Jimmbó viharos kapcsolata hét év után véget ért. Krisztián arról mesélt a Fókusz stábjának, hogy szerinte miért nem találja meg még mindig a Nagy Ő-t.

Kitört a szerelemcsata!

Ferinek és Vivinek elege lett régi barátaikból, akik folyton szabotálni akarták a kapcsolatukat. Jani hazugságokkal traktálta a párt, miközben kiderült, hogy éppen a saját barátnője, Niki az, aki folyton megcsalja őt.

Patrik: „Hiányzik minden, ami veled volt”

Patrik és párja már egy éve szakítottak, de a fiúnak nem sikerült továbblépnie. Az érzéseit exe, Vivien előtt is felfedte, sőt egy kis meglepetéssel is készült a lánynak. Vajon újra előtörnek a régi érzések?

Roland visszanyerheti szerelme szívét?

Roland négy és fél évig volt együtt Evelinnel, mindent szeretett benne és most csak egy dolgot akar: visszakapni szerelmét. Egy gond van csupán, Evelin azóta már továbblépett és új párja van.

Nádai Anikó rátalált az igazira?

Az Anikó Show műsorvezetője úgy tűnik, hogy révbe ért. Most először mesélt új kapcsolatáról és a meglepő részletről, amire még ő sem számított a párválasztásnál.

Németh Kristóf összeköltözött a szerelmével!

Németh Kristóf nyáron lesz egy éve együtt kedvesével, akivel pár hete költözött össze. Az együttélésről a színházigazgató mesélt a Reggeliben!

Nádai Anikó megtalálta a nagy Ő-t

Nádai Anikó újra szerelmes, boldogságáról pedig a Fókusz nézőinek mesél először. Magánéletét most amennyire csak tudja, védi, néhány részletet azonban mégis megtudhatunk a bizonyos nagy Ő-ről.

Nádai Anikó:

Anikó azt meséli, úgy érzi, végre révbe ért az élete. Rátalált a szerelem, kisfia egészségesen cseperedik, akinek édesapjával is kiegyensúlyozottabb a kapcsolata, mint valaha. Nem utolsó sorban pedig saját, önálló show-ja is sikert sikerre halmoz. Minden oka megvan a boldogságra.

„Nyakkendővel a szememen fogok sétálni…”

Bár Enikő és Tibi csak egy hónapja vannak együtt, a lány féltékenykedése már most kicsapta a biztosítékot a fiúnál. Arról nem is beszélve, hogy az utcán más lányra rá sem pillanthat…

Hogyan kezeli exeit Esztergályos Cecília és Bodrogi Gyula?

Esztergályos Cecília és Bodrogi Gyula színészlegendáink meséltek nekünk, milyen kapcsolatban maradtak exeikkel!

Orsi: „Bencével sokkal emlékezetesebb volt a szex…”

Orsi nyomorultul érezte magát, amiért tegnap visszakozott, és nem feküdt le Marcival. A fiú is frusztrált volt, és Bencének öntötte ki a szívét. Bence erre kérdőre vonta Orsit, és azt vetette a szemére, hogy csak játszadozik az öccsével. Orsi elszörnyedt, de meg is bántódott. Elhatározta, hogy végre véget vet a sok érzelmi bizonytalankodásnak, bocsánatot kér Marcitól, és lefekszik vele.

Szofi: „Nem akarom, hogy Bécy ott legyen az esküvőnkön…”

Dalma megsértette Laurát. Orsi összezavarodott Bence szavaitól. Szofi kijelentette, nem akarja, hogy Bécy részt vegyen az esküvőjükön.

Hannát szörnyű baleset érte

A fiatalok egy romantikus útra indultak a hegyekbe, mikor egy váratlan tragédia mindent felborított.

Singh Viki nem csak maga miatt fogyott le

Singh Viki pár hónap alatt 10 kilót fogyott - nem csak maga, hanem párja miatt is! Hogy miért? Viki elárulta! A teljes beszélgetést itt találjátok.

Orsi elhatározta, hogy lefekszik Marcival

Amikor reggel megint felmerült a szex kérdése Orsi és Marci között, a lány számára újra világossá vált, hogy az a tény, hogy nem fekszik le a fiúval, kettejük között áll. Ezért Orsi elhatározta, hogy ma, Marci szülinapján, végre lefekszik a fiúval. Marci odavolt a boldogságtól. Orsi úgy gondolta, ha ezt megteszi, végre élvezni tudja a kapcsolatukat. Azonban a lány egy születésnapi bulin rövid intim pillanatot élt meg Bencével, később pedig újra hazudnia kellett Marcinak.

„Gusztustalanul érzem magamat, amiért ezt csinálom Marcival…”

Laura és Dalma közelebb kerültek egymáshoz. Karesz elkísérte Lilit egy szüléskészítő tanfolyamra. Orsi úgy döntött, odaadja magát Marcinak.

Ex vagy sem?

Roland nemrég költözött össze a barátnőjével, Krisztivel és a lány 7 éves kisfiával, ám az állandó veszekedések beárnyékolják a fiatal pár életét. Roland ugyanis úgy tudja, hogy barátnője visszajár az exéhez…

Kiss Ramóna: ˝Szerelmes voltam az Ervinbe˝

Nagy Ervin volt ma a Reggeli vendége. A műsorvezetők - Peller Anna és Kiss Ramóna - ha szerették volna, akkor sem tudták volna leplezni izgatottságukat. Rami ráadásul egy intim titkot is elárult a sármos színésznek.

Új társkereső show az RTL Klubon?

Három évvel ezelőtt egy izgalmas hírről számolt be a Fókusz csapata: kiderült, a Vigyél el! című műsor iránti óriási érdeklődés nem véletlen, Magyarországot több kutatásban is a „szinglik országaként” is emlegetik. Istenes Bence akkor elmondta, továbbra is várja a műsorához azokat, akik magányosan élnek, és már régóta szeretnék megtalálni igazi társukat!

Titokzatos lány a múltból

Brigi úgy érzi, hogy párja, Dani egyáltalán nem őszinte hozzá. Sőt, mostanában egyre többet beszélget volt osztálytársával, Flórával. Vajon ezek csak puszta nosztalgikus csevegések vagy van valami komolyabb is a háttérben?

Mit rejt a szerelmed Facebook oldala?

Briginek elege van abból, hogy a párja az interneten ismerkedik. Mivel a lánynak szabad bejárása van barátja Facebook oldalára, újra és újra meghökken az ott látott dolgokon…

Roland Annának: „Sanya mond pár szót és hirtelen megint naiv kislány vagy?”

Anna rettenetesen meglepődött: a volt pasija, Sanya jelent meg nála, aki mindent feladott Muronyban, hogy harcoljon érte. Anna nem hitt abban, hogy a srác hirtelen megértő pasivá alakult, de mikor a fiú érzelmes vallomást tett neki, Anna szemmel láthatóan meghatódott. Ennek ellenére visszautasította őt. Roland később találkozott a fiúval, és összetűzésbe kerültek, mire Anna az exe pártjára állt. Együtt töltöttek egy kellemes délutánt, Anna pedig újra jól érezte magát vele. Amikor újra összefutottak Rolanddal, Anna beolvasott neki, és kiállt Sanya mellett.

Milán megoldást talált Ayse családjának kibékítésére

Milánnak megszakadt a szíve, mert Ayse reggel megint nagyon szomorú volt a családja miatt. Megesküdött magának, hogy megcsinálja a lehetetlent, és kibékíti a családot. Murat bácsikája, Hassan felajánlotta a segítségét, és azt mondta, hogy Cüneyt, egy idős török férfi, akit Nihat nagyon tisztel, szólhatna egy pár jó szót az érdekében, ez ugyanis így megy a törököknél. Milán nagy nehezen meggyőzte Cüneyt-t a segítségről, Ayse szemében pedig újra felcsillant a remény.

Sanya tényleg megváltozott Annáért?

Anna meglepetésére Sanya újra megjelent Budapesten. Tamara Joe-hoz fordult segítségért. Milán tervet szőtt Ayse családjának a kibékítésére.

Ernyeiék kiosztották a kétkedőket

A napokban ünnepelte 10. évfordulóját Ernyei Béla és szerelme - a meghitt pillanatban azonban megemlékeztek rosszakaróikról is, akik korábban nem jósoltak nagy jövőt kapcsolatuknak.

„Mintha összedőlt volna minden”

Zoli úgy érezte, hogy Kata az a lány, akivel le tudná élni az életét. A lány szíve azonban az exéhez, Dávidhoz húzott, akivel ismét összejött. Zoliban egy világ dőlt össze, mikor Kata elhagyta őt…

A barátnőm köddé vált!

Mikor Jani barátnője, Niki a munkahelyén eltörte a karját, hazautazott a szüleihez, de ekkor végleg eltűnt a fiú életéből… Mi történhetett vele?

Orsi Marcinak: „Szeretném, hogyha megpróbálnánk újra…”

Amikor Orsi meglátta, hogy Bence Zitával csókolózik döntött: Marcival kell foglalkoznia. Egy mozgalmas menekülés után egy meghitt pillanat alakult ki közöttük, és végül megcsókolták egymást. Ők ketten ismét együtt voltak és Orsi este még arra is készen állt, hogy életében először lefeküdjön Marcival. Ám Marci visszautasította, mivel nem akarta, hogy Orsi elkapkodja a dolgot.

Lilit utolérték a hazugságai

Roland kiengesztelte Annát. Orsi és Marci újra együtt töltötték a napot. Lili hirtelen felbukkanó nagymamája szorult helyzetbe hozta a lányt.

Kiss Ramóna párja igazán figyelmes

Meglepő részleteket osztott meg Kiss Ramóna párkapcsolatáról. Lékai Mátéval már több mint egy éve vannak együtt, így alaposan megismerték egymást.

 

Marci Orsinak: “Azt az egyet mondd meg, hogy miért is szakítottunk…”

Orsi a szakításuk óta most először találkozott Marcival az iskolában, mindennek tetejébe Dani még közös házi feladatot is adott nekik. Orsi a Marcival szemben érzett lelkiismeret furdalása miatt vissza akarta utasítani a feladatot, de amikor az iskola előtt összefutottak Bencével, Orsi spontán beleegyezett a közös munkába, csak hogy ezzel is bántsa őt. A kezdeti nehézségek ellenére a két fiatal valóban nagyon szép és boldog napot töltöttek el együtt. Este Marci ismét szerelmet vallott Orsinak, aki a kezdeti zavar után kételkedni kezdett magában: lehet, hogy hiba volt szakítaniuk?

Roland gátlástalanul megalázta Annát

Anna megosztotta Rolanddal titkos vágyát. Orsinak muszáj volt együtt dolgoznia Marcival. Regi búcsút vett a barátaitól.

Joe és barátai visszatértek az albérletbe

Joe megpróbálta visszaszerezni az albérletet. Tamara és Teó szembesültek azzal, hogy nem kapnak kölcsön Joe-tól. Ayse kiállt testvéreivel szemben.

„Ennél nincs rosszabb”

Mónika imádja fia, Gergő volt barátnőjét, hiszen szerinte „egy tünemény”, ráadásul menyeként is szívesen elfogadná. Viszont a fiatalok egy ideje szüneteltetik kapcsolatukat, Mónika szíve pedig megszakad fia boldogtalansága miatt…

Balázs végleg megbántotta Hannát?

A fiú valóban mindent megtesz azért, hogy végre túl tudjon lépni volt kedvesén…

Orsi: „Végeztem Marcival, végeztem Budapesttel…”

Orsi teljesen kikészült, hogy titokzatos új szerelme otthagyta őt. Marci eközben Orsi hiányától szenvedett. Aztán amikor Orsi úgy döntött, elmondja Marcinak a történteket, kiderül, hogy Bence igazából Marci bátyja! Orsi mélységesen csalódott, amikor Bence az együtt töltött éjszakáról azt állította, hogy számára teljesen érdektelen volt, és barátságtalanul elzavarta a lányt. Orsi fájdalmában elhatározta, hogy elköltözik Joe-hoz a faluba.

Bence: „Marci soha nem tudhatja meg, hogy mit tettem…”

Joe Emmával töltötte a napot. Orsi megtudta az igazat Bencéről. Lali mindenkivel összeveszett.

Itt egy emlékezetes pillanat: Szulejmán és Hürrem

Az uralkodó sosem titkolta, mennyire belehabarodott az egyik ágyasába, azaz Hürrembe. Nagy volt az öröm, mikor kiderült, harmadik közös gyermekük is fiú lesz. A szultán felhőtlenül boldog perceket élt át azokban az időkben, és úgy tűnt, szerelmük mindennél erősebb.

 

Már nagyon vártuk: szerelem érkezik az RTL Klub képernyőjére!

Három évvel ezelőtt, ősszel indult el az egyik legnépszerűbb párkeresőshow, a Vigyél el! Az Ausztráliából indult formátum óriási sikerrel dübörgött, és Angliában akkor már hét évadot is megélt. A kapcsolatra vágyók szép számmal jelentkeztek a műsorba, melynek házigazdája Istenes Bence volt.

Orsi Marci testvérével vesztette el a szüzességét

Joe randira ment Emmával. Orsi szembesítette Evelint a róla terjedő pletykával. Teó a bár megnyitását ünnepelte.

Kiss Péter Balázs megmutatta szerelmét!

Egy hete megy a találgatás: vajon ki rabolta el a Barátok közt színésze szívét? Most kiderült!

A boldog házasság titkát keressük!

A mai világ azt diktálja, ha valami már nem úgy működik, ahogy szeretnénk, azt dobjuk el, és cseréljük le. Pont ugyanez a helyzet a házasságokkal is. Sokan mondanak le róla könnyen, noha csak küzdeniük kellene kicsit, és jobban elfogadni a másikat. Egy évvel ezelőtt a Fókuszban ismert emberek mondják el, náluk mi vált be.

Marci ellopta Evelin bugyiját, hogy bátyjának bizonyítson

Marci még mindig szomorkodott Orsi miatt. Ekkor meglepetésszerűen felbukkant a bátyja, Bence. Marci nem akart bánatosnak mutatkozni, így adta a lazát a testvére előtt. Bence Marci barátaitól tudta meg, hogy Orsi hagyta el Marcit anélkül, hogy egyszer is lefeküdtek volna egymással. Marci bizonyítani akart a bátyjának, ezért miután Orsi újra kikosarazta, ellopta Evelin egyik bugyiját, és azt állította, hogy vele feküdt le.

Lali: „Minek örüljek? Hogy Joe felbontja a régi családomat?”

Joe fenyegető üzenetet kapott. Marcit meglepetésként érte bátyja érkezése. Bori szexi meglepetéssel készült Roland szülinapjára.

Mormoták verekedtek: harc a szerelemért

Két fiú mormota fitogtatta erejét, hogy elnyerjék választottuk kegyeit. A harcnak nem találhattak volna jobb helyet, mint Kína, Gansu tartományának egyik hegyi útját. Az a videóból nem derül ki, hogy a nőstény mormota elégedett-e az ereménnyel.

Ariana Grande újra szingli!

Az énekesnő és rapper kedvese szakítottak, de barátságban váltak el egymástól!

Dani Lilinek: „Új értelmet kapott az életem miattad és a baba miatt…”

Lili minden eddiginél boldogabb volt, mivel Dani úgy döntött, vele akar lenni, ráadásul még TJ előtt is megvédte az álláspontját. Ám amikor Lili találkozott Karesszel, a gyermeke valódi apjával, újra felébredt benne a bűntudat. Most azonban Mesi volt az, aki úgy gondolta, hogy Lilinek ki kellene élveznie a boldogságát. Délután Dani meglepő szerelmi vallomást tett Lilinek.

Nihat Ayse-nak: „Ha kiteszed a lábad a házból, kitagadlak a családból…”

Hakan az egész család szeme láttára szembesítette Aysét azzal a kosárlabdás videóval, amin ő és Milán csókolóznak. A csalódott és dühös Nihat végérvényesen el akarta küldeni a lányát Törökországba, ezért Ayse elszökött. A lány azonban nem tudta elfogadni a családja széthullását, és belátásra akarta bírni az apját, de az érzelmes kérlelése süket fülekre talált Nihatnál.  Ezek után Ayse úgy döntött, hogy Milánt és a szabadságát választja családja helyett.

Dani: „A baba a legjobb dolog, ami az életemmel történhetett…”

Lili a fellegekben járt, miután Dani őt választotta. Ayse kiállt a kapcsolatáért családjával szemben. Lali egy férjes nővel kezdett ki a faluban.

Mit jelent, ha a barátod lekódozza a telefonját?

Alexandra azt gyanítja, hogy a párja, Zoli megcsalja őt. Mivel a lány folyton rajtakapta pasiját kisebb-nagyobb hazugságokon, egyre inkább megingott a bizalma, ráadásul Zoli az új telefonkódját sem akarja megadni Alexandrának…

Zoli elhatározta: ma becsajozik!

Zoli mindig próbált nagyon óvatosan közelíteni Kornélia felé, hiszen attól tartott, hogy a lány tolakodásnak veszi az érdeklődését. Most azonban már nem bírja tovább, és a hódítás útjára lépett!

„Nekem ő kell, nem kell más!”

Norbi és Ildi kapcsolatát tönkretették az állandó veszekedések, ráadásul mások azt állították, hogy a lány nem gondolja komolyan Norbival, és csak játszadozik vele. A fiú egy fényképpel érkezett a stúdióba, amin volt párja és kislánya látható. Szeretné, ha szerelme visszatérne az életébe.

Életre kel Gizi erotikus fantáziálása?

Úgy tűnik, Gizellának egyre jobban megy a naplóírás…

Barátok közt: Hanna és Peti összeházasodnak!

Pontosan három évvel ezelőtt történt, hogy Illés Peti bejelentette Julinak és Attilának, hogy megkérte Hanna kezét. A meglepődött szülők először fel sem fogták, mit mondott a fiatal fiú, de később sem nyugodhattak meg, ugyanis kiderült, hogy Hanna pedig igent mondott.

Milán romantikus gesztusa majdnem lebuktatta őt Ayse testvérei előtt

Milán megpróbált levélben üzenni szerelmének, de Ayse anyja elfelejtette odaadni az üzenetet lányának. Mivel a levéllel lebukhatnának, Milán Karesszel és Gusztival megpróbálta visszaszerezni azt. Hakan és Fatih után mentek a török fürdőbe, hogy kicsempésszék a levelet.

Párizsban más a szerelem?

Erik az interneten ismerte meg Fruzsit. A fiú állítása szerint „tizenötször találkoztak, amiből tízszer smároltak”, és akárhányszor felhívta magához a lányt, ő mindig talált valami kifogást. Lehet, hogy Fruzsi a romantikát hiányolja? Erik nem hagyta magát, és egy párizsi repülőjeggyel lepte meg kiszemeltjét.

A dühös vőlegény elpusztította a gyűrűt

Patrik annyira féltékeny volt menyasszonyára, Rékára, hogy a szakítást követően „összetörte” az eljegyzési gyűrűt. A fiú viszont nemrég döbbent rá arra, hogy még mindig szerelmes exébe, így most ismét meg szeretné kérni a kezét.

„Undorodok tőle”

Szimonettának elege van párjából, hiszen börtönben érzi magát Roland mellett, ráadásul „már az ágyban sem jó semmi”. Miután azonban összekavart egy másik fiúval, Dáviddal, rögtön szerelembe is esett. A két fiú most szemtől szemben találkozott egymással…

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!