KERESÉS search-close

szemfényvesztés

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szemfényvesztés"

Daniel Radcliffe folyton varázsol!

Daniel Radcliffet mindenki a Harry Potter filmek varázslójaként ismeri, pedig több filmben is kapcsolatba került a trükkökkel és a szemfényvesztéssel.

Budapesten lépett fel a világ egyik legismertebb bűvésze

A cél a káprázatos látvány és hogy véletlenül se lehessen megfejteni a trükköt. A kézügyesség mellett, sokkal inkább a személyiség számít. És aki eddig azt gondolta, hogy csodák már pedig nincsenek, az akkor még nem találkozott a szemfényvesztés nagymestereivel, köztük a kétszeres világbajnok Topas-szal.

Felvettük, majd kielemeztük a bűvész trükkjét

Ritka lehetőség, ha egy bűvész megengedi, hogy kamerákkal rögzítsük a trükkjét, ráadásul nem is eggyel. Németh Gábor a híres és egyben nagyon veszélyes golyóelkapós produkciót mutatta be. Igaz, ő nem valódi fegyver, hanem egy fetékpuska lövedékét kapta el szájjal. De tényleg elkapta?

Selena Gomez és Justin Bieber újra együtt?

Hiszen együtt énekelnek, egy autóban, mintha Justin Bieber vezetné a Carpool karaoket, és Selena Gomez lenne a vendége. Az egész viszont csak szemfényvesztés, ugyanis a videót egy nagyon tehetséges rajongójuk vágta össze róluk, mivel külön-külön valóban szerepeltek James Corden éneklős műsorában. Úgyhogy az újra-fellángolásra még várni kell!

Átverés vagy valóság a teleportáció?

Nagyon különös videofelvételeket mutatunk. Ezek elvileg azt bizonyítanák, hogy tárgyak, személyek egyszer csak eltűnhetnek egy adott helyszínről és egy másikon bukkanhatnak fel újra. Vagyis teleportálódhatnak. Mi azért megkérdőjelezzük ezeknek a felvételeknek a valódiságát, ügyes trükkel ugyanis mindegyiket létre tudnánk hozni. Azonban a teleportáció lehetőségét nem vitatjuk, ahogy a tudósok sem. 

Magyar bűvészek a világ legjobbjai között

A szemfényvesztés nagymesterei (Holtz Gábor, Soma, Badár Tamás, Galambos Fecó) nemrég egy teljes hétvégén órákon keresztül próbálták elvarázsolni a közönséget elég jelentős sikerrel. Mutatványaikat látván, talán mégis léteznek csodák. Ezért nem meglepő, hogy a magyar bűvészek a világ legjobbjai között vannak.

Fókusz Plusz 2016-04-09


szerző:
2016.04.09. 18:50

Fókusz 13-05-07


szerző:
2013.05.07. 19:50
Fókusz 13-05-07

Fókusz: A szerelem erejével - Beszélni sem tudott, most autót vezet. Sándor felépülését hónapokon át filmezte felesége. Szemfényvesztés? – UFO-invázió vagy manipuláció? UFO-kutatóval és számítógépes szakértővel elemezzük a rejtélyes égi jelenségeket. Gida történelem - A duciktól a szexbombákig. Mi lett Szikora Robi gidáival, és ki a legújabb felfedezett?

Szabadulóművész a tökéletes trükk nyomában

A 17 éves Nagy Jonatán arra készül, hogy egyszer megvalósítja legnagyobb bűvésztrükkjét, amire minden esélye megvan. Ha az illúziókhoz már ilyen fiatalon ennyire ért, kérdés, mire felnő, elhihetünk-e neki bármit is.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való