KERESÉS search-close

szemüveg

49 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szemüveg"

Szemüvegesek, figyelem! A Flywear viselése sisakban sem jelent problémát!

Turi Szabolcs és Dózsa Gábor 250 millió forintot kértek a befektetőktől 25% tulajdonrészért cserébe. Ha kíváncsi vagy, hogyan fogadták a Cápák az ajánlatot, kattints ide!

„Nekem ebben benne van mindenem!” - A Cápákon áll vagy bukik, hogyan alakul a vállalkozó élete!

A Flywear szemüvegek megálmodója mindenét feláldozta a vállalkozás érdekében! Részletek hétfőn 21:40-től a Cápák között következő részében!

TRAGÉDIA: „Ha 100-ból csak egy ember jobban odafigyel, a fiam nem hiába halt meg”

Zenét hallgatott, és a telefonját nyomkodta az a 16 éves fiú, akit hétfőn halálra gázolt egy vonat Monorierdőn. Megvárta, amíg elmegy előtte egy vonat, de a szomszédos vágányon érkező szerelvényt már nem vette észre, a vonat halálra gázolta. Édesapja azért állt a nyilvánosság elé, mert azt reméli, így megmentheti más kamaszok életét.

Hiába tett jobb ajánlatot Apró Anna, mégis Moldován Andrást választotta a vállalkozó!

Tipton Zakariás, a K&H Cápák között különdíjának jelöltje úgy döntött, hogy lemond Apró Anna kecsegtetőbb ajánlatáról, és Moldován Andrást választja befektetőnek. Vajon mit szólt mindehhez Anna? Kattints ide a teljes adásért!

Világhírű zenészek viselik a magyar származású Tipton Zakariás szemüvegjeit

Elton John, Robbie Williams és az AC/DC is Tipton Zakariás szemüvegjeit hordja. Vajon sikerül ezzel lenyűgöznie az öt befektetőt? Hétfőn 21:35-kor kiderül a Cápák között legújabb részéből!

Lilu döntött: megváltoztatta a külsejét!

A Keresem a családom műsorvezetője mindig odafigyel rá, hogy jól nézzen ki. Ezt rengetegszer láthattuk már. Most viszont drasztikus változásra szánta el magát.

Aki nem csak követi, diktálja is a divatot!

Annak, hogy követhetjük Elton John instagramját, talán az a legjobb része, hogy így mindig képben lehetünk aktuális kedvenc napszemüvegeivel. Mert a divatot nemcsak követi több mint 50 éves karrierje során, hanem diktálja is.

Máté visszavágott Tominak egy szemüveggel

A séffőzés előtt fontos döntést kellett meghoznia Máténak: kinek adja a hátráltatást? Nagy volt a tét, hiszen az illető szinte semmit sem láthatott a főzésből... Máté végül bosszút állt.

Szemüveg vagy szemműtét?


szerző:
2018.03.07. 08:12
Szemüveg vagy szemműtét?

Manapság egyre felkapottabb szemüveget hordani. Megvannak a maga előnyei egy dizájnos szemüvegkeretnek – például szexi lehetsz tőle és okosabbnak látszol –, de van egy sor kellemetlen velejárója is. A kontaktlencse nem látszik és sokkal nagyobb szabadságot biztosít, de hosszú távon drágább a használata. Egy lézeres kezelés sok mindenre megoldást nyújthat. A felmerülő kérdésekre dr. Árvay Anita, a Sasszemklinika főorvosa válaszolt.

Kincsvadászat: Cicciolina és Lukács Miki még egy sátrat sem tud felállítani...

Cicciolina és Mikike Kincsvadászatra indultak. A két dzsungellakónak egy sátrat kellett felállítania, azonban egészen furcsa szemüvegek akadályozták meg őket az egyszerű feladat végrehajtásában.

Számold meg velünk Anger Zsolt kabaláit!

Megsúgjuk: érdemes jobban végigmérni a színészt, hiszen minden egyes főzésnél ott pihen rajta egy szemüveg... Azonban nem egyetlen darabról van szó, hiszen szinte a szivárvány összes színében felvásárolta már ezeket. Mindegyiket előre bekészítette a Konyhafőnök VIP főzéseire!

Gimnazisták fejlesztése vakoknak

Több tízezer ember életét könnyítheti meg csak Magyarországon az az ultrahangos szemüveg, amit vakoknak fejlesztettek ki pécsi középiskolások. A szerkezet szinte fillérekbe kerül. Két hete teszteli egy vak fiatalember, azt mondja, jók a tapasztalatai. Néhány méterről azt is észreveszi, amit a vakvezető kutyával vagy a fehér bottal nem.

Afrikába viszik a már nem használt szemüvegeket

Szemüveggyűjtésbe kezdett egy kecskeméti háziorvos. A legszegényebb afrikai országokban élő embereknek akar segíteni azzal, hogy a családoknál már nem használt szemüvegeket összegyűjti és elviszi magával a következő misszióba. Az adományokból segítenek állami gondozásban élő, rosszul látó magyar gyerekeknek is. A gyűjtés három hete indult, már csaknem kétezer szemüveg gyűlt össze.

ITTASAN: Tántorogva, bóját kerülgetni?

Kammerer Zoltán háromszoros olimpiai és háromszoros világbajnok kajakozó egy különleges szemüvegben próbált teljesíteni egy egyszerűnek tűnő feladatot. A közlekedésbiztonsági oktatásokon így tapasztalható meg, mit lát egy ittas sofőr. Több mint ötezer 12 és 18 év közötti fiatalt kérdeztek a közlekedésről. A felmérésből az is kiderült, hogy minden tízedik kamasz utazott már olyan kocsiban, amit ittas ember vezetett.

A Nap sugarai télen is károsak lehetnek a szemünkre

Nézzünk szembe a veszéllyel! Az UV-hatásnak hosszú ideig kitett szemeken sérül a szaruhártya, a kötőhártya, a kúszóhártya, valamint különböző hólyagok alakulhatnak ki rajtuk. 

Télen is óvjuk szemünk világát!

Szemünk egészségének, épségének védelme télen is nagyon fontos. Egyrészt azért, mert a városban is süt a nap, másrészt pedig ha eljutunk a magas hegységekbe síelni, akkor ott kifejezetten intenzív és szemet bántó lehet a napsütés.

Ez ám a szemüveg!


szerző:
2016.10.26. 17:25
Ez ám a szemüveg!

Madonna egy kisméretű járgány vezetőülésébe pattant és bár a sebesség nem indokolta, igazi autóversenyző-szemüveget húzott fejére. A bőrből készült kiegészítő tökéletesen a fejéhez simult, így az énekesnő igazán átszellemülhetett vezetés közben.

Katy Perry napszemüvegek megszállottja lett

A fesztiválok mindig alkalmasak arra, hogy kicsit másképp öltözzünk a megszokotthoz képest - és ez egyáltalán nem esett nehezére az amerikai énekesnőnek. Minden nap más, különleges napszemüveget vett fel, hogy védje a szemét a napsugaraktól. Úgy látszik, volt miből válogatnia.

Újabb uralkodói álompár a láthatáron!

Shakira és férje, Gerard Piqué egyébként is nagyon összeillő pár, de a frissen vásárolt korona-díszítésű napszemüvegeikkel még inkább ezt hangsúlyozzák. Szakmájukban mind a ketten uralkodók: Piqué idén bajnokságot is nyerhet a Barcelonával, a forróvérű kolumbiai énekesnő pedig legújabb albumán dolgozik éppen.

Ingyen kapnak szemüveget a rászorulók

Rászorulóknak segít ingyen szemüveghez jutni a Polgár Alapítvány. A Borsod megyei Ároktőn kezdték a programot. Volt olyan kisfiú, akiről a vizsgálaton derült ki, hogy 10 centinél messzebbre szinte nem is lát, de eddig a családjának nem volt pénze, hogy kiváltsa a szemüvegét.

Szemvizsgálat 9 hónapos kortól? Igen!

Egy éves korig mindenképpen ajánlott elvégezni az első szemvizsgálatot. A szakértő azt is elárulta, milyen tüneteket kell figyelniük a szülőknek; amit ha észrevesznek, jobb ha azonnal orvoshoz fordulnak.

300 optikában ingyenes a szemvizsgálat

Másfél millióan egyáltalán nem járnak látásvizsgálatra, de hordanak szemüveget - a Magyar Látszerész Szövetség adatai szerint. A szervezet elnöke azt mondta Híradónknak: sokan közülük előre gyártott, bolti szemüveget használnak, ami károsítja a szemeket. A szakember szerint évente mindenkinek ajánlott elmenni szűrésre. Október a látás hónapja. Idén is országszerte csaknem 300 optikában lehet ingyenes vizsgálatot kérni.

Kiugrott szemüvegért a pápa


szerző:
2015.09.04. 18:45
Kiugrott szemüvegért a pápa

Elkocsikázott új szemüveget keresni a pápa, Rómában. Nem az optikus ment a Vatikánba, hanem az egyházfő az üzletbe, testőrök, rendőrök kíséretében persze. Olaszok és turisták, akik arra jártak, alig hittek a szemüknek. Ferenc pápa egyébként sosem csinált titkot abból, hogy zavarja a bezártság.

Hajléktalanok jutottak új szemüveghez

200 hajléktalan jutott új szemüveghez - ez a legnagyobb hiánycikk az életükben, a munkavállaláshoz és a mindennapi életükhöz is nagyon fontos lenne, de nem tudják kifizetni. A Baptista Szeretetszolgálat egy pályázaton nyert, így 1,8 millió forintot tudtak erre költeni – a szemüvegek mára készültek el.

Hogyan sminkeljünk a szemüveghez?

Egy jó smink csodákat művelhet a fáradt, karikás szemekkel, vagy a problémásabb bőrrel, hiszen kiemeli, ami előnyös és elrejti, amit el kell rejteni. Fontos összetevő a smink-képletben azonban a szemüveg, hiszen hangsúlyt kap általa a szemünk, éppen ezért a sminkünket is eszerint kell alakítanunk! Fábián Évi elmondta, mire figyeljenek a szemüvegesek, ha nem szeretnék a klasszikus bakikat elkövetni és igazán szép sminkkel szeretnének nagy hatást kelteni.

A Nap elfogyott az égről


szerző:
2015.03.20. 17:16
A Nap elfogyott az égről

Dalba foglalta a Pink Floyd, Bonnie Tyler és az Első emelet is a világ egyik legérdekesebb égi jelenségét. Tahiti lakói a Nap és a Hold romantikus nászaként értelmezik, az eszkimók szerint az isteni gondoskodás jele. Most újra napfogyatkozás volt. Hubai Antal riportja.
 

Felületkezelési technikák szemüveglencséken

Védelem és kényelem a szemnek.  Még ma is számtalan esetben találkozunk azzal a tévhittel, hogy szemüvegünkbe üveg lencsét tesznek a szakemberek. Maga a szóhasználat érthető, hiszen szemüvegről beszélünk, de fontos tudni, hogy a mai korban az elkészült szemüvegek 95% -a műanyag lencsével készül.

Szemtől szembe: Optikai keret trendek

Szemüvegesnek lenni egyáltalán nem rossz, hiszen régóta tudjuk, hogy a szemüveg öltöztet. Néhány évtizeddel ezelőtt a szemüveg a látáshoz szükséges eszköz volt, mára azonban a helyzet alapjaiban megváltozott és legalább annyiféle keretből választhatunk, mint amennyi ruhából egy szezonban.

Miért alszik Fanni szemüvegben?

Nem tudtuk nem észrevenni, hogy Fanni a napközben viselt kontaktlencséit lefekvés előtt rendre szemüvegre cseréli, sőt, abban is alszik. Megkérdeztük az okokról, íme az eredmény!

Szemtől szembe: Hagyományos lencsék továbbfejlesztése

Kíváncsiak voltunk, hogy az elmúlt évtizedben a lencsegyártásban bekövetkezett fejlődésnek köszönhetően mennyit tökéletesedett a szemüvegviselés.
 

Árgus szemekkel az utakon

A következő öt hétben fokozott rendőri ellenőrzésre számíthatnak az autósok mellett a motorosok és a biciklisek is. Az ellenőrzés során a rendőrök különös figyelmet fordítanak a világításra és a vezetői engedélyben szereplő szemüveg, kontaktlencse viselésére a sofőröknél, illetve a tartalék szemüveg meglétét is ellenőrzik indokolt esetben.

Szemtől szembe: éles látás minden helyzetben

Új sorozatot indítunk, amelyben hétről hétre, szakértőkkel próbálunk meg segítséget nyújtani a gyenge látással küzdőknek. Ezúttal arról beszélgetünk, hogy hová forduljunk, ha szemvizsgálatra van szükségünk és mik a legfontosabb tudnivalók szemüvegvásárlás előtt.
 

Szemvizsgálatra küldték a sztárokat

Jáksó Lászlótól elvették, Delhusa Gjont csúfolták miatta, Csonka Bandi pedig hiúsági kérdést csinált belőle. Igen, a szemüvegről van szó, amellyel előbb utóbb mindenki találkozik az életében.

A sztárok sem látnak mindig tisztán

Jáksó László rövidlátóból távollátóvá lett, Marenec Fruzsina szemtengelyferdüléssel küzdött, Csonka Andrásnak eddig olvasószemüveg kellett, Ördög Nóri szeme viszont tökéletesen rendben van. Híres szemgolyók és retinák kerültek górcső alá a látás hónapja jegyében.

Bajor Hernádi Judit szemefénye lett

A művésznő a Heti hetes adása alatt hívta fel Bajor Imre figyelmét arra, hogy valószínűleg problémák lehetnek a szeme világával.

Reflektor 11-11-11


szerző:
2011.11.12. 00:20
Reflektor 11-11-11

Reflektor: Megmutatjuk Haumann Petra kisbabáját. Bajor Imre Hernádi Judit szeme fénye lett. Így nevelik a sztárok a gyerekeiket.

A kórházak tehetetlenek a lopásokkal szemben

Mobiltelefont, ékszert és szemüveget lopnak a betegektől a leggyakrabban a kórházakban.

Tetőtől-talpig „furcsába” öltöztettük sztárjainkat

Ami néhány éve cikinek, ódivatúnak, nagypapásnak számított, anélkül idén egy trendi tini még a szobájából sem mozdul ki. Legalábbis ezt állítják azok, akik vállalták, hogy megmutatják mi az igazán menő.

3D szabad szemmel?


szerző:
2011.06.09. 23:23
3D szabad szemmel?

Magyar találmánnyal szemüveg nélkül élvezhető az élő műholdas 3D adás.

Intelligens szemüveg segít a gyengénlátóknak

A bifokális szemüveget viselőknek készült lencse képes megváltoztatni a központot és erősíteni a Fókuszt gazdája jelzésére.

Szánjon pár percet szeme épségére!

Jövő keddtől május végéig az ország 200 pontján bárki ingyen ellenőriztetheti, mennyire szűri az UV-sugarakat a szemüvege.

Eljött az okostojások uralma!


szerző:
2010.05.18. 20:44
Eljött az okostojások uralma!

Ki gondolta volna, hogy egyszer a kockafejűség lesz a a legtrendibb divatirányzat?! A vastag keretes szemüveget hordó, visszahúzódó, de szuperokos fiúk ideje most jött el!

Részegséget szimulál a szemüveg

A hatvani rendőrök bemutatókat tartanak, hogy elriasszák a sofőröket az ittas vezetéstől.

Drágább szemüveg és járókeret

Az egészségügyi tárca csökkenti a gyógyászati segédeszközök támogatását.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való