KERESÉS search-close

szemöldökszedés

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szemöldökszedés"

Ivett egy meleg fiúba szeretett bele?

Habár Ivett és Karcsi gyerekkoruk óta egy utcában élnek, a lány nemrég jött rá: szerelmes a fiúba. Ivett még nem mondta el Karcsinak az érzéseit, ugyanis az a pletyka járja a faluban, hogy a fiú meleg. A lány arra kíváncsi, hogy igaz-e a híresztelés, és bízik benne, hogy Karcsi a lányokat szereti. Viszont akkor miért szedte ki a fiú a szemöldökét?

Márk rátalált a tökéletes szemöldökívre

Az ember a Farmon se engedheti el magát, Márk szerint legalábbis. Szemöldöke kuszaságát Heni segítségével terelték a megfelelő ívek irányába. Persze, volt, aki nem értette a túlzott pipere-mániát.

Dennis szomorú kutyaszemein akart segíteni Fanni

Fanni kiszedte Dennis szemöldökét, a végeredménnyel viszont az áldozat nem volt megelégedve, ezért nullás géppel esett neki az édibédi göndör fürtjeinek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való