KERESÉS search-close

szavazat

54 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szavazat"

„A Fidesz fel van függesztve”

Nem szavazhatnak és nem is vehetnek részt a Néppárt tanácskozásain - ezt jelenti a szerda esti Fidesszel kapcsolatos Néppárti döntés. Az Európai Parlamentben legnagyobb frakcióval rendelkező párt elsöprő többséggel szavazta meg azt a dokumentumot, amely szerint támogatják a Fidesz tagságának felfüggesztését egy vigzsgálat idejére. Orbán Viktor azt mondta: a Fidesz maga kérte a tagság felfüggesztését. A Néppárt listavezetője csütörtökön azt mondta az RTL Híradónak: a lényeg, hogy a Fidesznek nincs szavazati joga, míg nem rendezik a helyzetet.

Már a határon túlról is szavazhatnak az EP választásokon

Jövő májusban már azok a határon túli magyarok is szavazhatnak az Európai Parlamenti választáson, akik nem uniós tagországban élnek. Az Országgyűlés kormánypárti többségének döntése azt jelenti, hogy a Kárpátalján, vagy a Vajdaságban élők is voksolhatnak.

Alexandra: „Robi személye megingatja a Fanniba vetett bizalmamat!”

Fanni beavatta Alexandrát is a tervbe, azonban Szandinak egyáltalán nem tetszett, hogy Robi rá akart szavazni, és ez megingatta a hármas szövetséget.

Hazudozás a Törzsi Tanács után: vajon ki szavazott Tomira?

A Törzsi Tanács után akárhogy matekozott Tomi, nem jött ki az az eredmény, amit a többiek mondtak neki, így azt a következtetést vonta le, hogy valaki hazudik neki a szavazatával kapcsolatban.

Meglepő eredménnyel zárult a Törzsi Tanács!

A Gagamba Törzsi Tanácsot tartott, ahol meglepően alakultak a szavazatok: a 2018-as Survivor történetében először szavazategyenlőség alakult ki, így párbaj döntött Viki és Alexandra sorsáról.

Vera Törzsi Tanács előtti taktikázását látva garantáltan eláll a szavad!

Vera elhatározta, hogy ad egy új esélyt Alexandrának, ezért a Törzsi Tanács előtt meggyőzte Emesét és Alexandrát arról, hogy kire szavazzanak.

Viki titkos megbeszélést tart Alexandrával, amíg a többiek alszanak

Amikor a többiek lepihentek, Viki azonnal felkereste Alexandrát, hogy elmondja neki, kire fog szavazni az esti Törzsi Tanácson. A folytatás kiderül este 19 órakor a Survivor - A túlélők viadala következő részéből!

A ValóVilág negyedik kiesője: VV Lorenzo

Miután Szabolcs Majkát jelölte ki a Kiválasztáson, a fiú Lorenzot hívta ki a Párbajra, ahol több mint 600.000 szavazattal győzedelmeskedett!

SÁNTA LACI&JULISKA: így érezték magukat a kiesés után

Sánta Laci és Juliska egyedül Tokár Tomitól és párjától kapott szavazatot. Hogy, hogyan érezték magukat a kiesésük utáni pillanatokban? Kiderül a videóból!

Alinda és Pali nulla szavazattal hagyta el a Nyerő Páros villát

A legutóbbi kiszavazás során Solti Ádám és Kis Berni, valamint Veiszer Alinda és László Pál kerültek a veszélyzónába, közülük dőlt el, hogy a többség kit szeretne játékban tartani. A végeredmény meglepően alakult!

„Nem mi vagyunk a nyerő páros!”

A többség úgy döntött, hogy Vivit és Fecsót tartják bent a játékban, így Mariannak és Kefirnek kellett elhagynia a villát. Mariann azonban csúnyán beszólt Berninek búcsúbeszédükben...

Szabolcs lett az első kiválasztott!

Elérkezett a ValóVilág legelső kiválasztásának a napja, ahol Szabolcs kapta a legtöbb szavazatot, így hamarosan döntenie kell, hogy kit fog kihívni a párbajra.

Nem lesz teljeskörű újraszámolás

Hiába kérik a pártok, biztosan nem lesz teljeskörű újraszámolás, csak azokban a szavazókörökben összesítik újra a szavazatokat, amelyekben bebizonyosodik, hogy valamilyen szabálytalanság történt.

Késő estik kitartottak a szavazók

Volt, aki több mint három órát állt sorba azért, hogy szavazhasson. Azt már pénteken lehetett tudni, hogy a sok átjelentkező miatt egyes budapesti kerületekben tömegek lesznek, csak a 11. kerületbe több mint 11 ezer szavazót vártak.

Választás 2018: egy szavazat is számíthat!

Az RTL Klub évek óta készít rövid buzdító videókat, hogy minél többen érezzék a súlyát annak, hogy a szavazatuk igenis számít. És, amikor erre lehetőségünk adódik, fel kell állni, és le kell adni azt az egy voksot arra, akire a legjobbnak gondoljuk.

 

A nézők szavazatai alapján Andi távozott a dzsungelből

Tóth Andi kapta a legkevesebb szavazatot az RTL24 applikáción keresztül, így ő térhez haza a szeretteihez.

Tojás, a politikus nevével

Bajkai István fideszes politikus nevével felmatricázott dobozban adták át a tojást a rászorulóknak a hatodik kerületi önkormányzati ételosztáson. Mindezt önkormányzati helyiségben, önkormányzati alkalmazottakkal. Bajkai István Híradónknak azt mondta: nem tudja, hogyan került az általa vett tojás az önkormányzati ételosztásra. A DK szerint ez nem több egyszerű szavazatvásárlásnál.

 

Freddie a rajongóihoz szólt videóüzenetében

Szavazz kedvencedre a cometlive.hu oldalon vagy az RTL24 applikáción keresztül!

Comet 2017: Melyik Gulyás Roland kedvenc dala?

December 8-án 12 óráig lehet szavazni a Comet idei jelöltjeire! Nézd meg, hogy ki mellett tette le a voksát a 2017-es X-Faktor harmadik helyezettje!

Lakatos Márk is leadta Comet-szavazatát az RTL24 applikációval

A stylist már nagyban sürgött-forgott a Reggeli konyhájában, miközben ő is voksolt a legjobb színész kategóriában. Számára nem is volt kérdés, hogy ki a kedvence!

Szoros lesz a verseny az idei Comet-gálán a humoristák között!

A Félszeg, a Laza, az Őrült, a Mackós és a Vidéki értelmiségi. Közülük kerül ki majd az idei Comet humoristája. Hogy melyik meghatározás, melyik stand uposra illik, azt mindjárt megtudhatják. Azt viszont már sokkal nehezebb megfejteni, hogy ki lesz a befutó, mivel Bödőcs Tibor jelölésével nagyon szorossá válhat az élmezőny.

Vajon kire szavazott Vince Aliz Liza?


szerző:
2017.11.23. 10:00
Vajon kire szavazott Vince Aliz Liza?

Decemberben jön a Comet 2017, és miután az énekesnő bemutatta legújabb klipjét a Reggeliben, gyorsan leadta a szavazatát az RTL24 applikáción keresztül a kedvenceire. Szerinted kire szavazott még egykori mentorán kívül?

Anger Zsolt is szavazott az RTL24 applikáción keresztül!

A legjobb színész kategóriában jelölt Anger Zsolt is szavazott a Comet jelöltjeire a Reggeliben. Szerinted kit választott a legjobb színésznő kategóriában?

Interjú a Comet legjobb női előadó kategóriájának jelöltjeivel

Mire a legbüszkébb Rúzsa Magdi? Mi Tóth Gabi legnagyobb álma? Hogyan éli meg Kollányi Zsuzsi, hogy sokan csak a Majkával éneklő lányként azonosítják? A Fókusz kérdéseire válaszoltak a Comet legjobb női előadó kategóriájának jelöltjei!

Mi a jó humorista ismérve?  A Comet jelöltjei válaszolnak!

Idén is szavazhatsz kedvenc humoristádra a Cometen! A 2017-es jelöltek között szerepel Mogács Dániel, Bödőcs Tibor, Hadházi László, Kőhalmi Zoltán és a tavalyi győztes, Kiss Ádám neve is. Nézd meg videónkat, amiből kiderül, hogy ki hogyan fogadta a jelölést!

Interjú Anger Zsolttal, aki egy időre a dzsungelbe költözik

Zsolt színházi emberként úgy érezte, kötelező részt vennie a Celeb vagyok, ments ki innen! következő szériájában. Nagyon jó kis megfigyelési időszak lesz ez neki, amúgy is erről szól az élete. Hogy kiket ismer a csapatból? Mélyebben még senkit, de abban már most biztos, hogy közösségként kell majd dolgozniuk. Ne feledd, hogy Anger Zsolt is jelölt idén a Comet legjobb színész kategóriájában!

Vajon kire szavazott Szabó Zsófi a Comet jelöltek közül?

A Reggeli című műsor Kifőzdéjében Szabó Zsófi volt az ízfelelős, azonban mielőtt nekikezdett volna az ételnek, ő is szavazott a kedvenc énekesére. Szerintetek kire adta le a voksát?

Tóth Bettina és Gulyás Roland kapta a legkevesebb szavazatot a 6. élő show-ban

A nézők szavazatai alapján Tóth Bettina és Gulyás Roland kapta a legkevesebb szavazatot a hatodik élő show-ban, így nekik kellett párbajozniuk.

Király Peti is leadta Comet-szavazatát az RTL24 applikációval

A Reggeli Kifőzdéjében az Éjjel-Nappal Budapest sztárja mérettette meg magát, aki a nagy kuktáskodás közepette Comet-voksát is leadta. Számára nem is kérdés, hogy ki az abszolút kedvence...

Csobot Adélnak óriási bejelentenivalója van!

A 2017-es Comet egyik műsorvezetője egy igazán jó hírrel indítja a hetet! Csobot Adél ugyanis kihirdette, hogy már több mint félmillió szavazat érkezett a cometlive.hu-n és az RTL24-es applikáción keresztül az idei jelöltekre. Ha kíváncsi vagy, hogy mi az ötszázezredik szavazó nyereménye, nézd meg a videót!

Abaházi Nagy Lívia és Berta Dániel kapta a legkevesebb szavazatot a 4. élő show-ban

A negyedik élő show eredményhirdetésének végén kiderült, hogy Puskás Peti két mentoráltja, Abaházi Nagy Lívia és Berta Dániel az, akiknek párbajozni kell a továbbjutásért.

Pattanásig feszült a helyzet a Finálé párbaján

A Fináléban egy utolsó párbajon mérte össze tűzgyújtó tehetségét Feri és Iliász, hogy eldőljön, kettejük közül ki kap plusz egy szavazatot a Végső Törzsi Tanácson.

A 2017-es Survivor győztese: Iliász

Ha kíváncsi vagy, hogy ki kire szavazott a Végső Törzsi Tanácson, és mit szólt Iliász, amikor megtudta, hogy övé a "2017-es Survivor győztese" cím és a 20 millió forint, nézd meg a videót!

Szandi védettségi amulettel menekült meg a kieséstől

Szandi három szavazatot kapott a legutóbbi Törzsi Tanácson, ő azonban úgy döntött, hogy felhasználja védettségi amulettjét. Végül Szandi szavazata döntött arról, hogy kinek kell elbúcsúznia a játéktól!

Barbi:

Szandi óriási dilemmába került, ugyanis a szövetségesei Iliászt szerették volna kitenni a törzsből. A lány azonban nagyon jó kapcsolatot ápol a sráccal, és félő volt, ha kiáll mellette, legközelebb ő kerül a célkeresztbe.

Fejes Szandra és Gorbunov Dmitrij kapta a legkevesebb szavazatot!

Az ötödik élő show párbajára Fejes Szandra és Gorbunov Dmitrij között kerül sor. Míg Szandi rutinos párbajozóként készül a megmérettetésre, addig Dmitrij még nem került, ilyen feszült helyzetbe.

Kuncze Gábor parlamenti beszédének különös fogadtatása

A politikus elmesélte, a 2014-es választási beszédében kitért arra, hogy megelégszik az értelmes emberek szavazatával is. Amit hallgatóközönségének érdekes reakciója követett.

Így próbált meg szavazatokat szerezni Kabát és Adri

Miután kiderült, hogy kik kerültek a veszélyzónába, Kabáték számára egyértelművé vált, hogy csak akkor maradhatnak játékban, ha Zsófiék és Annáék is rájuk szavaznak, így megpróbálták meggyőzni őket, hogy tegyék le mellettük a voksukat.

Egymásra mutogatnak az MSZP-ben

Egymásra mutogat az MSZP országos és helyi vezetősége, mert gyengén szerepelt a képviselőjelöltjük a dunaújvárosi választáson. A baloldali pártok nem tudtak megegyezni a közös indulásban, a DK politikusa végül két és félszer több szavazatot kapott, mint a szocialistáké. Az MSZP helyi vezetőjét a pártelnök lemondásra szólította fel, ő viszont maradna, ezért bizalmi szavazást kért maga ellen. Az időközi önkormányzati választást a Fidesz jelöltje nyerte.

Előző rész (2015. szeptember 10.)

Megtalálja-e Zsolt Áront? Vajon mit kér László Gizellától cserébe a szavazatáért? Hanna megtudja, hogy az anyja hazudott a férje haláláról.

Következő rész (2015. szeptember 10.)

Megtalálja-e Zsolt Áront? Vajon mit kér László Gizellától cserébe a szavazatáért? Hanna megtudja, hogy az anyja hazudott a férje haláláról.

Kérték, hogy szavazzanak a polgármesterre

Belső levelezésben kérte a pécsi önkormányzati dolgozókat a vezetőség, szavazzanak Páva Zsoltra, hogy ő nyerje meg az "Év polgármestere" díjat – értesült a Pécsi Stop. A levélben részletesen leírják, hogyan szavazzanak a pécsi polgármesterre, valamint, ha tehetik, többször voksoljanak. A fideszes Páva Zsolt megdöbbent a hír hallatán és felháborítónak nevezte a történteket, ezért visszalép a versenyből.

Egy hely még kiadó az X-Faktor élő showjába

Megvan az X-Faktor TOP12-es névsora, azonban még egy hely kiadó. A mentorok által kategóriánként kiválasztott egy-egy tiszta lapos versenyzőből a nézők dönthetik el szavazatikkal, ki állhat szombaton tizenharmadikként az RTL Klub stúdiójának színpadára.

Házon kívül 14-04-16


szerző:
2014.04.17. 00:00
Házon kívül 14-04-16

Házon kívül: Nagycsalád – Hogyan telnek a mindennapok tizenöt gyerekkel. Kispártok – 150 milliós állami támogatásból 1500 szavazat. Nyomtalanul – Eszter tizenegy hónapja keresi ötéves kisfiát.

Lerántjuk a leplet az X-Faktor féltve őrzött titkairól!

Meglepetésekből sosem volt hiány az X-Faktor háza táján. Mi most leleplezzük az eddig féltve őrzött titkokat, vajon hogyan nyerhettek az eddigi győztesek, és idén hányan álltak már az első helyen.

X-Faktor: lehull a lepel a szavazásról

Megszereztük az első élő adás szavazási statisztikáit, természetesen név nélkül. Megmutattuk ezt a mentoroknak, kíváncsiak voltunk, hogy mit szólnak hozzá.

Fókusz 12-12-19


szerző:
2012.12.19. 20:45
Fókusz 12-12-19

Fókusz: Leleplezés - Megmutatjuk a szavazatok alakulását az X-Faktor döntőiben. Kiderül, Gergő milyen rekordot állított fel. Szuper-buli - Hogyan készült Ákos a nagykoncertjére? Mi történt az öltözőben, és közvetlenül a színpadra lépés előtt? Megható látogatás - Egy kisfiú álma vált valóra. Levelében szegény sorsú családjának kért segítséget, mi teljesítettük.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-12-07

ValóVilág5: Örömkönnyekben úszott a Villa: a Villa Mikulás ugyanis nemcsak ajándékot, hanem levelet is hozott lakóknak a szeretteiktől. A meghitt pillanatok után azonban sorsfordító pillanathoz érkeztek a Villalakók. Balázs élő adásban közölte velük, hogy kik nem mérkőzhetnek a vasárnapi Bokszgálán.

Májustól egy popsztár vezetheti Haitit

Michel Martelly nyerte a haiti elnökválasztást, a szavazatok több mint kétharmadát kapta a második fordulóban.

Eldőlt: Szanyié a mandátum


szerző:
2010.04.30. 18:27
Eldőlt: Szanyié a mandátum

A külképviseleti szavazatok összeszámolása után eldőlt: Szanyi Tibor nyerte a választásokat a főváros XIII. kerületének 19-es körzetében.

A fideszesek vezetnek ott is, ahol az MSZP visszalépett

Várhatóan mind a 4 jelölt - Illés Zoltán, Fónagy János, Papcsák Ferenc és Németh Szilárd - mandátumot szerez.

Meghúzta az 5 százalékos határt az OVB

Az előírt küszöböt a Fidesz-KDNP, az MSZP, a Jobbik és az LMP érte el.

Merkel marad a német kancellár


szerző:
2009.09.27. 20:48
Merkel marad a német kancellár

A német szabaddemokraták kormányozhatnak együtt Angela Merkel kereszténydemokrata pártjával.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való