KERESÉS search-close

szakértő

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szakértő"

JÓTANÁCS: így kerülheti el a vadbalesetet

Az óraátállítás miatt megnőtt az utakon a vadakkal való találkozás veszélye. Az RTL Híradó Hrabovszki Jánost, az Országos Magyar Vadászkamara Békés megyei elnökét kérdezte arról, hogyan előzzük meg a bajt? Mit ér a vadriasztósíp? Illetve, ha már elkerülhetetlen a baleset, hogyan ússzuk meg a legkevesebb kár nélkül?

Kép forrása: unspalsh.com

Több ezer darázs egy négyéves kislány szobája felett

Több ezer darázs telepedett megy egy négyéves kislány szobája felett a Heves megyei Boconádon. A szülők szerdán este vették észre, hogy egy lyuk van a plafonon, amiből egyesével repültek ki az állatok. A család még időben kimenekült a házból és azonnal szakértőt hívtak, így senkinek sem esett baja.

Albérletet csak szerződéssel!

Az átlagos havi bérleti díj Budapesten és az egyetemi városokban 120-130 ezer forint. Az RTL Híradónak nyilatkozó szakértő szerint jobb a helyzet, mint néhány éve, de továbbra is nehéz megfelelő albérletet találni.

JÓTANÁCSOK: albérletkeresőknek


szerző:
2018.07.28. 16:44
JÓTANÁCSOK: albérletkeresőknek

A szakértő szerint javult a helyzet, több a kiadó lakás, az árak pedig nem nagyon emelkedtek. De hogy mire kell feltétlen odafigyelni, mutatjuk!

Agresszív utasok és megvert buszsofőrök

Egy buszsofőrt megkéseltek, egy másikat pedig úgy megvertek az utasok, hogy eltört a keze. Az elmúlt napok megdöbbentő esetei után agresszió specialistával próbáljuk megérteni, mi történt velünk?

Gyerekrajz: apa miért olyan nagy a képen?

Miért fekete-fehér gyermekünk alkotása? Baj-e, hogy nem mosolyog rajta a család? A szakértő azt tanácsolja, a szülők ne próbálják megfejteni gyermekük rajzait és főleg ne csupán egy remekműből vonjanak le következtetést.

Mónika: „Undorodok magamtól”

Julika nagyon aggódik unokája, Mónika miatt, akinek túlsúlya komoly félelmeket ébresztett a nagymamában.  Tudja jól, hogy Móni nem igazán fogadja el önmagát, ráadásul az esetleges egészségügyi problémáktól is félti unokáját. Most a bypass műtétek specialistája adott tanácsot Julikáéknak.    

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!