KERESÉS search-close

szabadulás

61 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szabadulás"

Joe Evelinnek: „Nem utállak, csak megbocsátani nem tudok…”

Joe-t kiengedték a börtönből. Kareszhez és Tedihez újabb váratlan látogató érkezett. Bagoly bíztatni kezdte Bencét.

Szabadulhat a késelő kamasz

Napokon belül szabadulhat az a fiatal fiú, aki még 13 évesen hasba szúrta egyik ismerősét. Kiderült, az akkor 17 éves kamasz rendszeresen terrorizálta és verte a nála kisebb fiút, aki így akart véget vetni a megalázásoknak. Több mint egy éve van javítóintézetben, ahol a bíróság szerint sokat fejlődött. Magántanuló, szeretné befejezni az iskolát és hegesztő akar lenni. A bíró szerdán lehetőséget adott neki arra, hogy mindezt valóra váltsa és azzal engedte el, hogy reméli, tanult a hibáiból.

Aznap szabadult a börtönből, kis híján újra ölt

Aznap szabadult a börtönből, nem sokkal később kis híján megölt egy fiatalembert egy 29 éves férfi Ózdon, a hétvégén. Úgy tudjuk, azon dühödött fel, hogy szerinte a fiatalember és a társai hangoskodva mentek el a házuk előtt. Már akkor vitatkozni kezdtek. Amikor a társaság elment a helyszínről, a férfi három barátjával utánuk ment, és egy bozótvágó késsel többször lecsapott a fiatalra.

Börtönben készült videót posztolt egy szökött rab

A rab a szabadulása előtt, a budapesti Venyige utcai börtön zárkájában készült a felvétel, amit azután töltött fel a közösségi oldalra, hogy hazament. Oda viszont csak nyomkövetővel engedték, mivel egy másik ügye miatt lakhelyelhagyásra ítélte a bíróság. Néhány nap múlva levágta a lábáról a szerkezetet, a rendőrség azóta körözi.

Jövőre szabadulhat a rablógyilkosságért életfogytiglant kapott Bene László?

Embertelen bánásmód miatt perel Bene László. Több millióra számít, miközben szociális munkásnak tanul a börtönben, majdnem kitűnő a bizonyítványa. Rablógyilkosságért életfogytiglant kapott, a leghírhedtebb magyar bűnöző akár jövőre szabadulhat is.

TRÜKK: Láncaiból szabadul a szemünk láttára

Andrew Basso fő mutatványa, melynek során három percen keresztül tartja vissza a lélegzetét, az Illuzionisták show egyik csúcsa. Andrew egy másik szabadulást is bemutatott kameránk előtt. Íme!

Előző rész (2017. augusztus 10.)

Judit akaratán kívül bekavar Ágnesnek a villa eladásával kapcsolatban. Bözsi merész elhatározásra szánja el magát az erdőből való szabadulásuk érdekében. Sári Kristóf távolléte ellenére is megpróbálja lerántani a leplet Alizék érdekházasságáról. Bandi balhéba keveredik a börtönben.

Következő rész (2017. augusztus 10.)

Judit akaratán kívül bekavar Ágnesnek a villa eladásával kapcsolatban. Bözsi merész elhatározásra szánja el magát az erdőből való szabadulásuk érdekében. Sári Kristóf távolléte ellenére is megpróbálja lerántani a leplet Alizék érdekházasságáról. Bandi balhéba keveredik a börtönben.

Előző rész (2017. április 24.)

Sikerül-e Bandi és Renáta közös terve? Kiderül-e, hol maradt Piros? Félix állást ajánl Rudinak. Sikerül-e végre kiiktatni az ámokfutó Szörényit?

Előző rész (2017. április 20.)

Vajon hogy fogadja Stella, hogy Piros aznap szabadul? Ágnes úgy dönt, hogy új életet kezd. Emíliát sokkolja Félix vallomása. Tóbiás elkezd gyanakodni Gigire.

Következő rész (2017. április 20.)

Vajon hogy fogadja Stella, hogy Piros aznap szabadul? Ágnes úgy dönt, hogy új életet kezd. Emíliát sokkolja Félix vallomása. Tóbiás elkezd gyanakodni Gigire.

Ezek voltak a hét nagy szabadulásai!

Az elmúlt napokban több felszabadító pillanatot élhettünk át. A Barátok közt egyik szereplője újra felbukkant a Mátyás király téren, a Farmot - rendhagyó módon - ezúttal két játékosnak is el kellett hagynia. Kulka János pedig végre megmenekült a kórház 'fogságából'!

Juli búcsúzik a börtönléttől

Attila családja szétesett, mióta Juli börtönben van. Szerencsére csodás dolog történt velük, meglett Robi gyilkosa, így a megtört anya végre szabadulhat a hónap óta tartó fogságból.

Mi történik, ha négy nőt összezárnak egy moziteremben?

Gyönyörű nők próbáltak kiszabadulni egy moziból. Ahhoz, hogy ez megtörténhessen, horrorfilmekből kellett részleteket eljátszaniuk. Az eredmény felettébben érzékenyen érintheti a nevetőizmokat!

Bartha Zsolt: „Egy bégető barika vagyok”

A börtönviselt rosszfiú újra a Mátyás király téren kuszálja össze a szálakat. A hirtelen jött látogatás nem mindenkinek tetszik, kivéve Bözsit, aki a nagy örömködésben borzasztó rossz döntést hoz.

Egy gyilkos visszailleszkedhet a társadalomba?

Az áldozatok szülei néhány hete álltak kameránk elé megtörten és hitetlenkedve. Nem értik hogyan szabadulhat gyermekiek gyilkosa huszonkét év után. Szerintük élete végéig rácsok mögött kellene tartani, a kilencvenes évek hírhedt sorozatgyilkosát. Utánajártunk milyen szempontok mérlegelése után szabadulhat, aki embert ölt, és hogyan lehet képes beilleszkedni a kinti világba ennyi év büntetés után.

Fókusz 2016-02-17


szerző:
2016.02.17. 18:55
Lajcsi nem négy hónapot, harminc évet veszített el

125 nap előzetesben töltött nap, és két otthon átvirrasztott éjszaka után kedd éjjel már tudott aludni. Most a Fókusznak ad interjút, mert a rácsok mögötti élet felejtésének legjobb terápiája, ha kibeszéli magából sérelmeit.
 

Lagzi Lajcsi karriergyilkosság áldozata lett

125 előzetes letartóztatásban töltött nap után kiengedték Galambos Lajost. Először feleségét majd gyermekeit ölelte át, de szabadsága első 20 percét a rá váró újságírókra szánta.

Lagzi Lajcsi otthon ünnepelte 55. születésnapját

125 előzetes letartóztatásban töltött nap után kiengedték Galambos Lajost. Először feleségét majd gyermekeit ölelte át, de szabadsága első 20 percét a rá váró újságírókra szánta.

Előző rész (2015. november 13.)

Meg tud-e szabadulni Tóbiás a szteroidfüggőségtől?Vajon hogyan alakul Hanna újabb interjúja az özveggyel? Mit kér Miklós Attilától a segítségéért cserébe?

Ez történt a 46. héten


szerző:
2015.11.13. 21:15
Ez történt a 46. héten

Ludwig beismeri, hogy bosszúból miként próbálta nehéz helyzetbe hozni Róbertet, de az eredmény még őt magát is meglepi.  László nem tud megszabadulni, az őt behálózni készülő hölgytől, ami egyre komolyabb gondokat okoz neki. Timi rájön, hogy Tóbiás hogyan próbálja gyógyítani magát. Egy rosszul sikerült interjú miatt Hanna és Ádám is elveszíti a munkáját. Mihez kezdenek most? A kft. bajban van, és Attila Miklós segítségét kéri, aki természetesen semmit sem akar tenni pusztán a cég érdekei miatt. Milyen ára lesz a segítségének?
 

Következő rész (2015. november 13.)

Meg tud-e szabadulni Tóbiás a szteroidfüggőségtől? Vajon hogyan alakul Hanna újabb interjúja az özveggyel? Mit kér Miklós Attilától a segítségéért cserébe?

Nézze meg közösen Villanyleóval két rabságban élő oroszlán első szabad perceit!

Villanyleó odafigyel mindenre, ami a nagyvilágban történik. Most például arról vall őszintén, mennyire örül annak, hogy két testvérének jobbra fordult a sorsa.

Négy év után szabad Patrícia és kisfia

Négy év után szabadulhat Bora Boráról Nyíri Patrícia és kisfia. A magyar nő lényegében rabságban élt gyermekével, miután a férje elvette az útlevelüket. A válóper miatt sokáig azt sem lehetett tudni kinél marad a gyerek, most azonban a francia kormánynak köszönhetően pont kerülhet az ügy végére. Patríciát kapcsoltuk telefonon.

Fókusz 15-05-11


szerző:
2015.05.11. 17:55
Fókusz 15-05-11

Fókusz: Az első interjú - Tóásó Előd elsőként a Fókuszban mesél börtönéveiről és arról, hogyan élte túl az elmúlt 6 évet. Gyerekrablás könnyedén - Kipróbáltuk, valóban el lehet-e csábítani kiskutyával egy gyermeket édesanyja mellől. Megdöbbentő az eredmény. Ittas betegszállítók - Vajon mi igaz a halottnak hitt beteg és a többször is leejtett holttest történetéből? Horrorisztikus részletek.

Tóásó Előd nem akar hátranézni, csak előre

Hat év után találkozott riporterünk először Tóásó Előddel, a Kelenföldi pályaudvaron. 2009. április 16-án tele voltak a híradások azzal, hogy magyarokat gyilkoltak meg Bolíviában, akiket Evo Morales elnök elleni merénylettel vádoltak. A 28 éves zenészt, Magyarosi Árpádot és a 49 éves író-költő-publicistát, Eduardo Rózsa-Florest kivégezték a szállodában miközben aludtak, az ír Michael Dwyert később, térden állva, bekötött szemmel lőtték agyon. Tóásó Elődöt pedig a horvát Mario Tadiccal együtt elfogták. Fürge Anett riportja.

Exkluzív interjú Tóásó Előddel

Tóásó Előd keserű szájízzel, de kiszabadult. A kormány emberei még így is ott voltak mindenütt, útlevelét mégsem kapta vissza. Amikor úgy döntöttek, Elődöt ki kell menekíteni Bolíviából, feleségét nem hozhatta magával. Bizakodva tekint a jövőbe: nem lesz könnyű, de az elmúlt hat év a bizonyíték, hogy ezt a magas lécet is meg tudja majd ugrani.

TÓÁSÓ ELŐD: „Tudom, hogy nem vagyok terrorista”

A megbélyegzés komoly lelki sérülést okozott neki, főleg a kezdetekben. Kis híján megölték, kínozták, embertelen körülmények között tartották fogva, majd hat év után, de végre magyar földre léphetett. A vele készített exkluzív interjúban elejétől végéig elmesélte kameránknak, mi is történt valójában Bolíviában.

Damu Roland: visszavágok!


szerző:
2015.04.09. 18:55
Damu Roland: visszavágok!

Nemi erőszakért és egyéb bűncselekményekért ült, Damu Roland 3 év után szabad. A Fókusznak adott első interjújában arról is beszél, hogy perújrafelvételt akar. Azt mondja, nem hagyhatja annyiban, hogy ártatlanul ült három évet. Hogy hogyan bírta ki a börtönt, szerelmével hogyan tartották egymásban a lelket és hogyan készül a visszatérésre színészként? Ezt is elmesélte.
 

Damu Roland első interjúja a szabadulás után

Damu beszélt a legpokolibb börtönnapokról, arról, hogyan tartották egymásban a lelket szerelmével, és hogy szerinte ki áll a szigorú büntetés hátterében. A beszélgetés végén Fürge Anett riporterünket is meglepte azzal, hogy újra megkérte felesége kezét.

LÁNYKÉRÉS: Damu Roland kameránk előtt tette fel a nagy kérdést

Damu és felesége mindennap levelet váltottak, soha egyetlen nap sem maradt ki. Heti 75 perc volt a megengedett telefonbeszélgetés, ebből, azt mondják, mindegyik felejthetetlen volt. Edina így tudta feldolgozni a külvilág három éven át tartó támadásait. Másfél évvel ezelőtti fogadalmukat most a rácsokon kívül is megerősítenék.

Letöltötte a büntetését, szabadon engedték Damu Rolandot

A 41 éves sorozatszínészt azért ítélték 4 és fél év börtönre, mert korábban megverte és megerőszakolta akkori barátnőjét, Palácsik Tímeát. A férfi mindvégig azt állította, hogy ártatlan. Hajnali szabadulásakor felesége várta a Tököli börtön kapujában.

Előzetes: Hajnalban szabadult a börtönből Damu Roland

A sorozatszínészt 2011-ben elsőfokon 6 évre ítélték, mert megverte és megerőszakolta akkori barátnőjét, Palácsik Tímeát. Damu fellebbezett és az egész eljárásban azt állította, ártatlan. Végül 4 és fél évet kapott. Jó magaviselete miatt szabadulhatott korábban.

Előzetes: Kiszabadult Tóásó Előd

Majdnem hat év raboskodás után kiszabadult Tóásó Előd a bolíviai börtönből. A magyar fiatalembert még 2009-ben fogták el egy kommandós akció után, amelyben két másik magyart lelőttek a bolíviai rendőrök. A férfit éveken át terrorizmussal vádolták, mert az ottani hatóságok szerint egy bandával azt tervezték, hogy megölik Morales elnököt. Tóásó végig tagadott, de februárban vádalkut kötött, ezért szabadulhatott most. Nővére 6-kor az RTL Híradóban mondja el, hogyan hagyta el a börtönt.

6 év után kiszabadulhat Tóásó Előd

Véget érhet a hat éve tartó raboskodás, kiszabadulhat bolíviai börtönéből Tóásó Előd. Ő az, akit társaival együtt Bolíviában az elnök elleni merénylettel vádoltak meg. 2009-es elfogásukkor Tóásó két barátját meg is ölték a rendőrök. A férfi végig tagadta, hogy bármilyen merényletre készültek volna.

Előzetes: Kiszabadulhat bolíviai börtönéből Tóásó Előd

A magyar férfit azzal vádolják, hogy merényletet akart elkövetni a bolíviai elnök ellen. Szabadulása alku eredménye - hogy miben egyezett meg a bolíviai hatóságokkal, elmondjuk este hatkor az RTL Híradóban.

Szabadulása napján megerőszakolt egy lányt

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a 28 éves férfit, aki miután a börtönből kiszabadult, még aznap megerőszakolt egy 17 éves lányt Ménfőcsanakon. A férfit a lány apja teperte le, és bár a támadó menekülni próbált, visszatartotta a rendőrök kiérkezéséig.

30 évig voltak halálsoron ártatlanul

A féltestvérek közül az egyiket halálra, a másikat életfogytiglanra ítélték annak idején egy kislány megerőszakolás és meggyilkolása miatt. A valódi tettest nemrég kapták el egy DNS-vizsgálat révén.

Másfél éve nem állt kamera elé Ambrus Attila

A viszkis harminc bankrablásért tizenhárom évet töltött börtönben, és szabadulása után utolsó interjúját is a Fókusznak adta, aztán eltűnt a nyilvánosság elől. Vajon bejöttek a számításai? Létezik második esély? Egy csodás gyógyulás története.

Fókusz 13-08-13


szerző:
2013.08.13. 20:50
Fókusz 13-08-13

Fókusz: Szabadulni akar! - Először szólal meg a Fókuszban Rippel Feri exe azóta, hogy felröppentek a válásukról szóló hírek. A nagy találkozás - Budapesti sétára indultunk Leslie Mándokival, a zenész elérzékenyült, amikor bejutott régi otthonába. Tájkép csata után - Vannak, akik csak otthagyják, más viszont megsemmisítik sátraikat a Szigeten. Kincskereső túrára indultunk...

Másfél éve senkinek nem adott interjút!

Stohl András élettársa először beszél a megrázkódtatásokról, és az újrakezdésről. Ancsika nem titkolja: a mélypont akkor érkezett el, miután a színész kiszabadult. Életük legnehezebb időszakáról otthonukban meséltek a Fókusznak.

Házon kívül 12-04-11


szerző:
2012.04.11. 23:10
Házon kívül 12-04-11

Házon kívül: Négy év egy kőkemény perui börtönben, új élet Budapesten. Hogyan találja meg a helyét szabadulása után Károly, az egykori drogfutár, aki 6 kiló kokainnal bukott le? - Aki szegény, annak a gyereke is szegény lesz. Miért kell a gyógyszereiről is lemondania a nagymamának, hogy fizetni tudják az unoka taníttatását? - Részeg bűnöző törte ketté a család életét. Kórház, műtétek és pszichológus, mióta megtörtént a baleset. Ráadásképp a biztosító, amely évek óta húzza a kártérítés kifizetését.

Szabadulás a jogtalan fogságból


szerző:
2012.03.28. 20:57
Szabadulás a jogtalan fogságból

Önvédelemből lőtte le egyik támadóját, mégis börtönbe zárták. Majdnem 7 év után mondták ki ártatlanságát, most egymilliárd forint kártérítést követel.

Stohl: Tovább hömpölyögnek a börtönemlékek

Folytatódik az exkluzív interjú: Stohl András minden nézői kérdésre, válogatás nélkül válaszolt. Vajon milyen volt a börtönélet, haragszik-e magára, hiányzik-e neki a színházi élet? Minden kiderül.

Mi vár Stohl Bucira?


szerző:
2012.03.06. 07:30
Mi vár Stohl Bucira?

2012. március 5, hétfő. Ez az a dátum, amit a színész-műsorvezető talán sohasem fog elfelejteni. Öt hónap börtön után végre szabad emberként léphetett ki az utcára.

Reflektor 12-03-05


szerző:
2012.03.06. 00:35
Reflektor 12-03-05

Reflektor: Mi vár Stohl Bucira? Összemérték erejüket az X-Faktorosok.

Fókusz 12-03-05


szerző:
2012.03.05. 20:45
Fókusz 12-03-05

Fókusz: Az első interjú - Nem kell neki pszichológus, és igazi sikerre vágyik - Stohl András csak a Fókusznak nyilatkozott. Az igazi macsó - Antonio Banderas jött, látott és majd szétszedték a rajongók. Elmeséli miért van Budapesten. A kezdetek - Az egykori szereplőkkel idéztük fel, hogyan indult 13 és fél évvel ezelőtt a Barátok közt.

Csoda: Szabadulás a perui reménytelenségből

3 év raboskodás és kínszenvedés után hazatért az első magyar drogcsempész. Károlyt a Fókuszban látta meg családja, sokáig azt sem tudták, mi történt vele. A férfi végül elnöki kegyelmet kapott.

Fókusz 12-02-28


szerző:
2012.02.28. 20:45
Fókusz 12-02-28

Fókusz: Az első nap - Hajnaltól késő estig VV Attila nyomában voltunk, útközben pedig alaposan kikérdeztük őt. Kiszabadult - Peru legkegyetlenebb börtönében ült drogcsempészetért. Károly négy év után találkozott családjával. Mr. Amerika - Bruce Springsteen testközelből! Magyarországról csak a Fókusz kapott meghívást az exkluzív találkozóra.

Peru: szabadulás a szenvedésből


szerző:
2012.02.16. 20:56
Peru: szabadulás a szenvedésből

Egy magyar férfi drogcsempészés miatt került Peru legkegyetlenebb börtönébe. Azonban a Fókusz egyik riportjának köszönhetően kegyelmet kapott, így már a család is készülődhet a fogadására.

Újra szabad ember a Viszkis


szerző:
2012.01.31. 19:29
Újra szabad ember a Viszkis

Amikor Ambrus Attilát másodszor is elkapták, majd elítélték, mennyire más volt még a világ. Ezek voltak azok az évek, amikor a mobiltelefont még bunkofonnak becéztük, a keresőoldalak pedig olyan lassan működtek, hogy előbb kaptuk le a lexikont a könyvespolcról.

Csörgő telefonok a szabadulásért

Tóásó Előd nővére már maga sem számolja, hányszor telefonált testvére ügyében. Mindent megtesz, hogy kiszabaduljon az önkényesen és jogtalanul fogvatartott családtag.

Fókusz 12-01-12


szerző:
2012.01.12. 20:20
Fókusz 12-01-12

Fókusz: Kínos ügy - Kitálalt Kóbor János állítólagos szeretője. A zenész és felesége exkluzív interjúban reagál a történtekre. Számolja a napokat - Mivel tölti idejét Stohl András a börtönben? Egyik látogatója a benti életről mesélt nekünk. Megszólal! - Dzsudzsák Balázs elmondja, hogyan és milyen körülmények között él Moszkvában.

Stohl hamarosan búcsúzik a börtöntől

Nemrég derült ki, hogy Stohl András akár már március 5-én elhagyhatja a Kozma utcai büntetés-végrehajtási intézetet. Szalai Vivien írónő mesél, hogy mit szólt a jó hírhez a színész, és hogyan készül a visszatérésére.

Stohl otthon karácsonyozna


szerző:
2011.09.08. 18:09
Stohl otthon karácsonyozna

Körülbelül 30 nap - ennyi idő múlva vonulhat börtönbe Stohl András. Azt mondja, szeretné az ünnepeket a családjával tölteni.

„Mentsen meg minket, nyomorult gyerekeket!”

Saját „légierővel” szabadíttatta ki magát egy csoport diák Kínában egy nyári számtantáborból: papírrepülőkre írva kért segítséget.

Már csak két bányász van kórházban

A harminchárom chilei bányász közül összesen harmincegyen elhagyták péntekre a kórházat.

Ganxsta Zolee esete a véres tőrrel

A Fókusznak sikerült utolérnie Ganxsta Zolee-t, akit letartóztattak az orosz- ukrán határon. A zenész most először meséli el őrizetbe vételének, vallatásának, és szabadulásának furcsa körülményeit.

Szabadulás 12 év után


szerző:
2010.03.31. 11:45
Szabadulás 12 év után

Az őrmestert egy marxista gerillacsoport, a Forradalmi Fegyveres Erők tagjai rabolták el.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való