KERESÉS search-close

szabó krisztián

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szabó krisztián"

Portré 2016-11-27


szerző:
2016.11.28. 01:30
Egy Portré az autóversenyzés bűvöletében

A Portré stúdiójában egy fiatal autóversenyző segít Barabás Évinek eligazodni, az autocross, és a rallycross autóversenyzés világában.

Sztárok házikedvencei

Danics Dóra, Nádas György és Pintér Tibor első házikedvenceikről mesélt nekünk, majd Szabó Krisztián érkezett hozzánk,  az amerikai ChampTruck World Series idei ötödik állomásán egy betonoszlopnak csapódott. Hogy pontosan mi történt, reggel elmesélte. Dr. Erdős Görgy ügyvédtől pedig megtudhattuk, hogy mit tehetünk, ha nem kapunk orvosi ellátást kellő időben. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Betonoszlopnak csapódott Szabó Krisztián autóversenyző

Betonoszlopnak csapódott az amerikai ChampTruck World Series idei ötödik állomáshelyén Szabó Krisztián, aki szerencsére épségben megúszta a balesetet. Hogyan indult el így mégis a versenyen és pontosan mi is történt, elmesélte reggel.

Csobot Adél és Beleznay Endre táboros élményei

Sztárjaink meséltek gyermekkori nyári élményeikről. Kocsis Dénes egy múlt heti színházi próbán eszméletét vesztette, Gubik Petrával számoltak be a történtekről. De Szabó Krisztián autóversenyző is vendégünk volt, aki különleges meglepetéssel lepte meg párját. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

A pályán lepte meg párját Szabó Krisztián autóversenyző

Különleges meglepetéssel kedveskedett Szabó Krisztián, háromszoros autocross Európa-bajnok szerelmének a születésnapján. De, hogy mi is volt pontosan ez, és vajon nem félti-e szerelmét Krisztián barátnője, azt ők maguk mondták el.

Történelmi siker ralikrosszban


szerző:
2015.04.29. 19:05
Történelmi siker ralikrosszban

Történelmi magyar siker született a ralikrossz Európa-bajnokságon. A 22 éves Szabó Krisztián futamot nyert a hétvégi portugáliai versenyen, ez volt a magyar autósport első győzelme ebben a szakágban. A fiatal versenyző azt mondja, csak tapasztalatot akart szerezni, nem gondolta volna, hogy ilyen jól sikerül a debütálás.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való