KERESÉS search-close

szabályszegés

18 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szabályszegés"

Csőre töltött fegyverrel sétált a társát meglövő vadász

Csőre töltött, kibiztosított fegyverrel sétált. Az ügyészség szerint több szabályt is megszegett a vadász, aki még 2017 novemberében több mint 90 méterről meglőtte 47 éves társát, aki belehalt sérüléseibe. Az olasz férfi ellen most emeltek vádat, eszerint megbotlott és véletlenül húzta meg a ravaszt.

Ezért zárták ki Csokit a Villából

Sajnos Csoki nem gondolta végig, hogy mit tesz, és mérgében Zsuzsuhoz vágta a lány szemöldökcsipeszét: Csokit azonnali hatállyal kizárták a játékból.

Ajajj! Kollektív büntetés a Villában...

Mivel a villalakók a minap megszegték a szabályokat, mindannyian büntetésben részesültek. Nem is akármilyenben!

 

Megtörtént a ValóVilág 9 második szabályszegése!

A Párbaj előtti este szépen összeültek a Villalakók, hogy utoljára együtt vacsorázzanak - azonban egy valaki nem ült le az asztalhoz, és megvárakoztatta a többieket. Ezért büntetést is kapott...

A tárgyalás előtt lett rosszul a karambolozó

Orvoshoz engedték a rendőrök, de egy étterembe is beugrott a nyomkövetővel a fővárosi Dózsa György úti halálos baleset egyik gyanúsítottja. Tavaly Mercedesével összeütközött egy másik kocsival – ketten meghaltak. A szabályszegés miatt két napja újra őrizetbe vették a rendőrök és kezdeményezték letartóztatását. A tárgyalás előtt azonban rosszul lett és kórházba került.

Pumped Gabo súlyos büntetést kapott a szabályszegésért!

A macsó engedély nélkül hagyta el a tábor területét, hogy könnyítsen magán egyet, de ezzel megsértette a dzsungel szabályait. Gabo celebtársai pedig eldönthették, hogy mit érdemel a bűnös.

A látogatók elől lezárták, a kormányzó viszont használta

A látogatók elől lezárták, a kormányzó viszont a családjával és barátaival használta a szabadstrandot. Az amerikai New Jersey állam vezetője először letagadta, hogy ott lett volna másokkal, ám leleplező fotók készültek róla, egy helikopterről. Ezt látva újabb és újabb magyarázkodással állt elő, most pedig sokan a lemondását követelik.

 

Tivy szabályszegése után kitört a Villában a pánik

Annak ellenére, hogy nem mondhatta volna ki: kimondta, hogy Ginát vinné ki. A nézők védettséget adtak Ginának. Ezek után kitört a para a Villában, hogy így vajon kit visz ki magával Tivy.

Törvények, amiket nem tartunk be

Csendháborítás, alkoholfogyasztás közterületen, dohányzás aluljárókban és buszmegállókban vagy éppen a kutyák láncon tartása. Ezek mind-mind olyan törvények, amiket nem tartunk be. Szabályszegők vagyunk, vagy nem ellenőriznek? Ha pedig nem ellenőriznek, miért vannak ilyen törvények?

Kitiltották az RTL-t a Parlamentből

Kitiltották az RTL Híradót a Parlamentből. Kövér László házelnök azzal indokolta ezt, hogy stábunk többször is megsértette a házszabályt, amikor olyan helyszínen forgattunk az Országházban, ahol nem szabad. Tegnap a miniszterelnök és a NATO főtitkár sajtónyilatkozatára szerettünk volna bejutni, de az ajtónál utunkat állták. Az ellenzék szerint Kövér László döntésével megsérti a sajtószabadságot.

Szabályszegés vagy szabálysértés?

A DAS jogi percek rovatunkban a szabálysértések és szabályszegések közti különbségekről diskuráltunk.

A bevásárlókocsik réme


szerző:
2015.03.01. 11:40
A bevásárlókocsik réme

Ma egy francia kaktusszal kezdünk, ami nagyon trendi és nagyon bevásárlókocsi-ütésálló is. Ezután az autófóliázásról kérdezzük szakértőnket, majd a C szegmens japán újoncával, a Nissan Pulsar-ral sederintünk a hóban. Végül a DAS jogi percek rovatunkban a szabálysértések és szabályszegések közti különbségekről diskurálunk.

Edina jutalmat kap szabályszegésért

A tűzrőlőpattant lány megvárta, hogy a királynő elaludjon, és beosont az ő hiénája mellé. Zsu mit sem sejtve az egészet kávéval jutalmazta, hogy a strucc „hálózsákban aludt”.

Kollektív bünti a Villában


szerző:
2014.12.28. 21:46
Kollektív bünti a Villában

Megérkezett a szigor, és a fegyelem, amit a sorozatos szabályszegésekért kaptak a villalakók. A feszültség pedig még a jó barátokat is egymás ellen fordítja.

Makroportot kaptak a renitens lányok

Edina, Fanni és Zsuzsa rendszeresen elhagyja a mikroportját, ezért büntetésből egy láda méretű makroportot kell magukkal hurcolni.

Két emelet magasan, védőfelszerelés nélkül

Két emelet magasan, védőfelszerelés nélkül dolgoztak közmunkások egy miskolci lakótelepen. Ezt egy közelben lakó vette videóra, a felvételeket elküldte híradónknak. A közmunkások egy fára másztak fel, hogy lerázzák és összegyűjtsék az elszáradt leveleket. Azt, hogy maguktól másztak-e fel, vagy felküldték őket, egyelőre nem lehet tudni.


 

Fókusz 14-03-03


szerző:
2014.03.03. 18:30
Fókusz 14-03-03

Fókusz: Simon, a partizán - Charlotte barátja mindenkit meglepett beugrós akciójával. Lesz-e következménye a szabályszegésnek? Romantikus lánykérés - Hasonmás várta a rajongókat Vastag Csaba koncertjén, de végül az összes X-Faktor-győztes megérkezett. Újra boldog - Détár Enikő egy nála 10 évvel fiatalabb férfi oldalán találta meg a szerelmet, őszintén mesélt párjáról.

A tiltás ellenére előznek a kamionosok

Az előzési tilalom megszegői eddig 10 balesetet okoztak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való