KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

16 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szőrtelenítés"

A Survivor kulisszatitkairól Biankával és Krisztiánnal

Hogyan szőrtelenítettek a lányok a lakatlan szigeten? Mivel fésülködtek? Kivel tartják a kapcsolatot a műsor óta a játékosok? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphatsz, ha megnézed a Reggeli riportot Biankával és Krisztiánnal!

Szőrösen, vegánként, boldogan!

Rimóczi Zsófia és Marosi László úgy döntöttek, a vegán életmódot választják. Számukra ez jelenti a szabadságot és a boldogságot. Utána jártunk ez mivel jár, sőt, a nyers vegánság nehézségeiről is szó esett.

Napi poszt: Morgan, aki többé nem szőrtelnít

Volt egy lány, akit az iskolában sokat bántottak, ezért komoly elhatározásra szánta rá magát. Íme az eredmény...

Az ingyenes bérborotválás az új dili a Farmon

Itt az élő bizonyíték, hogy a Farmerek megtanultak a jég hátán is megélni, ráadásul közben még az üde és makulátlan megjelenésre is gondjuk van. Itt nem csak a baromfiudvar gondozása, de a szőrtelen bőr is kőkemény csapatmunka eredménye!

Dia még Sanya ölébe is beleült a sima arcbőr érdekében

A harmadik hét derekán már valószínűleg senkit nem lep meg, hogy a Farmerek nem csak a birkákat, de egymást is villanyborotva nélkül szőrtelenítik. Dia lett a tandemborotválkozás fekete öves mestere a házban. Nézzük a mestert munka közben!

Ha nem jön a baba

Sajnos nagyon sok párnak kell szembesülnie azzal, hogy akármennyire szeretnének közös gyermeket, mégsem jön össze akkor, amikor szeretnék. Dr. Tóth elmondja, mit jelent a meddőség, illetve milyen okai és milyen kezelési lehetőségei vannak.
 

Borotválkozzanak a nők?

Egy új kutatás szerint a rendszeres, azaz heti háromszori borotválkozással akár 10 évet is nyerhetünk az öregedéssel szemben, hiszen a művelet állítólag a kollagén termelést stimulálja, kisimítja a ráncokat, bőrradírozó hatása van, a levágott szőr pedig nem lesz erősebb. Őrültség, vagy tényleg érdemes kipróbálni? Gál Petra riportja.

Borotvával a ráncok ellen?

Egy új kutatás szerint a rendszeres, azaz heti háromszori borotválkozással akár 10 évet is nyerhetünk az öregedéssel szemben, hiszen a művelet állítólag a kollagén termelést stimulálja, kisimítja a ráncokat, bőrradírozó hatása van, a levágott szőr pedig nem lesz erősebb. Őrültség, vagy tényleg érdemes kipróbálni? Gál Petra utána jár.

Divat a retró, vajon a szőr is?

Előkerültek képek olyan nőkről, akik nem gördítettek akadályt a zabolátlan természetnek, és szőrös karral, hónaljjal vagy lábbal léptek nyilvánosság elé. Hogy divatról, vagy csak feltűnési viszketegségről van-e szó, még nem tudni, de talán nem kell félnünk a nők tömeges elszőrösödésétől.

Divat a retró, vajon a szőr is?

Előkerültek képek olyan nőkről, akik nem gördítettek akadályt a zabolátlan természetnek, és szőrös karral, hónaljjal vagy lábbal léptek nyilvánosság elé. Hogy divatról, vagy csak feltűnési viszketegségről van-e szó, még nem tudni, de talán nem kell félnünk a nők tömeges elszőrösödésétől.

A szőrös női láb az új ideál?

A napokban indult egy mozgalom az interneten a szőrös női lábakért. Vajon ez a következő trend vagy csak lázadás? Műsorvezetőink Rozs Erika pszichológussal keresték a kérdésre a választ.

Reggeli - Csak csajok 12-03-01

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Elborotváltják a tengernyi vizet

Évente 50 milliárd liter vizet pazarolnak el brit nők azzal, hogy lábszőrük borotválása közben végigfolyatják a zuhanyt

Csak csajok 10-09-21

Csak csajok: Egy nő esetében ma már magától értetődő a szőrtelenítés, de mi a helyzet a férfiakkal? Velük kapcsolatban is elvárják a hölgyek a szőrtelenítést? Vagy egy csupasz férfi már nem is férfi? Erről faggattuk Lovász Lászlót és Ernyey Bélát.

Csak csajok 10-05-19

A szerdai Csak csajokban a „Szerencse hírnöke”, Bay Éva tüsténkedett a konyhában.

Férfiak szőrrel vagy anélkül

Mi lesz a szőrmók sztárokkal? Sean Connery borzos mellkasával ma már labdába se rúghatna? Hol gyantázzák vagy borotválják magukat a férfiak, zavarja-e a nőket, ha kilóg a szőr az orrból, fülből, ingnyakból?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!