KERESÉS search-close

szőrös

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szőrös"

A világháló négylábú hírességei

A világháló legnépszerűbb kisállatai, amivel gazdáik is egészen pontosan tisztában vannak. Nem véletlen, hogy menedzselésükre sok időt és persze kreativitást fordítanak.

Cirmosok, akik minden pénzt megérnek

Van közöttük, aki komolyan veszi az interjú szituációt és be nem áll a szája, mindenbe belenyávog, van, aki imádja a kamerát és persze olyan is, aki nagyon messzire elküldte volna stábunkat.

Választások az Egyesült Királyságban

Világszerte figyelnek a csütörtöki brit választásokra. Azért is, mert a világ hatodik legnagyobb gazdaságáról és egyik pénzügyi központjáról van szó, azért is, mert az eredmény példátlanul szoros is lehet – és ennek megfelelően intenzív a kampány is. Mi még azért is figyelünk, mert az Egyesült Királyságban több százezer magyar dolgozik. A két főszereplő David Cameron miniszterelnök és kihívója, Ed Milliband.

A szőrös női láb az új ideál?

A napokban indult egy mozgalom az interneten a szőrös női lábakért. Vajon ez a következő trend vagy csak lázadás? Műsorvezetőink Rozs Erika pszichológussal keresték a kérdésre a választ.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való