KERESÉS search-close

szülők

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szülők"

KÉTHETESEK: Már úgy futnak, mint a nagyok

Szinte egy időben két dámszarvas is született Miskolcon, két anyától, de egy apától. Egyikük azonban egy kicsit más, mint a többiek. A két kis szarvassal együtt így már összesen hét ilyen állat él az állatkertben.

Barátok közt: Vissza a régmúltba!

Tegnap este ismét kedvenc hőseink gyerekkorába repülhettünk vissza. Az alapkarakterek fiatalabb változatait ezúttal is a szereplők gyereki alakították.

„Szeressétek egymást!”


szerző:
2018.06.26. 18:00
„Szeressétek egymást!”

Dani a mai napig sem tudta feldolgozni a szülei válását, és mivel lát még esélyt a kapcsolatuk tisztázására, egy romantikus vacsorára invitálta meg őket.

Csak szülővel mehetnek utcára?

12 éven aluli gyerek nem tartózkodhat közterületen, ha nincs vele szülő – ez áll az Óbudai Közterület-felügyelet Facebook-posztjában. Ezzel előznék meg a fiatalokat érő bűncselekményeket. Azt is írják: a nyári szünetben este 10 óráig járőrőznek majd, és a játszótereken is ellenőriznek.

 

Tud-e az anya apa is lenni?


szerző:
2018.06.08. 09:15
Tud-e az anya apa is lenni?

Megfigyelések szerint az apák eltérő stílusban foglalkoznak a gyermekeikkel, s mást tanulnak meg a gyermekek az apákkal való játékban, mint az anyákkal való együttlétben. Az apa-gyermek és az anya-gyermek kapcsolatokban nem a versenyt érdemes kihangsúlyozni, hanem azt, hogy a kétféle szülői viselkedés kiegészíti egymást. Vajon mit gondol erről Náray Erika és Dolhai Attila?

Mátét kitették otthonról: elég volt a részegségből?

Máté napok óta az utcán húzza meg magát, miután a szülei kidobták otthonról. A fiú állandó részegsége, eltűnései és a lakásból ellopott pénzek miatt a szülei elküldték. Máté változtatni akar, hiszen haza szeretne menni. Vajon sikerül közös nevezőre jutnia a szüleivel?

A szüleim eldobtak maguktól


szerző:
2018.05.16. 18:00
A szüleim eldobtak maguktól

Jenny 13 évesen került állami gondozásba, de sosem kapott választ arra, hogy miért kellett intézetben felnőnie. Most édesapjával találkozott, és reméli, ezúttal megtudja az igazságot.

Gyerekekkel is lehet bulizni!


szerző:
2018.05.16. 07:43
Gyerekekkel is lehet bulizni!

Felelősségteljes szülőkként is lehet minőségi bulikat szervezni. Létezik egy szórakozási mód, ahol mi, felnőttek is kitáncolhatjuk magunkat – a babákkal és gyerekekkel együtt – minőségi zenére, gyerekbarát helyszíneken! Venczel Sára és Polgár Gábor meséltek egy kicsit az eseményekről.

Penész a gyermekkórházban

Penészes, málló plafonról, leszakadt mennyezetről és koszos zuhanyzóról készített fotókat egy szülő a Budai Gyermekkórházban. A képeket feltette a Facebookra, amit több mint 7 ezren megosztottak, és több szülő is elmesélte hasonló élményét.

Milyen kapcsolat lehetséges tanár és szülő között?

Bizonyított tény, hogy a diákok iskolai teljesítménye, tanulásvágya, sőt a magatartása is szoros összhangban van azzal, hogy a szülő milyen kapcsolatot ápol a gyermeke tanárával. A tanár című sorozat mostani epizódjában egy igencsak extrém példán keresztül mutatják be ezt Nagy Ervinék.

Gyanús, ha a fiúgyermek sminkeli magát?

A 18 éves Balu régóta sminkeli magát, de ezt szülei mindig is csak egy múló tini hóbortnak tekintették. A fiú azonban most elhatározta magát, hogy bevallja másságát.

Konyhafőnök apuka!


szerző:
2018.04.03. 16:41
Konyhafőnök apuka!

Édesapa lett Lovász Domi. A Konyhafőnök második szériájának győztese ősszel házasodott össze szerelmével, most pedig mindketten büszke szülei a kisfiuknak

Két gyerekükkel menekültek a kigyulladt házból

Két gyerekükkel menekültek a szülők egy kigyulladt házból Szankon. Az egész család aludt, amikor éjfél körül felcsaptak a lángok. A füstre azonban felébredtek. Az anya menekülés közben elesett és eltörte a karját, de végül mindannyian kijutottak. A ház lakhatatlanná vált.

 

Gigi: „Kislányunk lesz!”

A pár egyre jobban beleéli magát a szülői szerepbe, főleg, mikor megtudják, milyen nemű babájuk lesz.

Amíg nincs eljegyzés, nincs szex!

Kedves fiúk! El tudnátok képzelni, ha életetek szerelmét a közeletekbe sem engednék a szülők, egészen addig, míg meg nem kéritek a kezét? Sőt, még szex sincs addig! Azt gondolnánk, hogy ez manapság már régimódi szokás, Márió viszont pontosan ebben a helyzetben sínylődik.

Keresem a családom: itt egy újabb egymásra találás!

Apa nélkül felnőtt gyerekek: a „Keresem a családom!” elmúlt epizódjaiban több ilyen élettörténetet ismerhettek meg. Egy csonka családban felnőni mindig nyomot hagy a gyermekben. Pont egy évvel ezelőtt, ezen a napon azonban egy olyan fiatal lány történetét ismerhették meg a nézők, aki az édesanyja nélkül nőtt fel.

Jön a baba 2018-02-03


szerző:
2018.02.03. 15:00

Jön a baba 2018-01-27


szerző:
2018.01.27. 15:00
Így ünnepelte Tóth Andi a 18. születésnapját!

Pont egy évvel ezelőtt lett tizennyolc éves az X-Faktor legfiatalabb győztese. Az őstehetség Tóth Andi szép nagy partit is szervezett, hogy az oly régen várt felnőttkort megünnepelje. De, nem tudott akkorát, amivel felülmúlhatta volna a Válótársak című sorozat évadzáró epizódjában látható szülinapi buliját, amivel sorozatbeli szüleit, jól ki is akasztotta.

Gyerekek, akik beperelték szüleiket, mert képet posztoltak róluk

Nem egy gyerek ment már bíróságra, mert a szülei akaratán kívül osztottak meg róla képet. Milliós bírságok is kiszabhatók ilyenkor, de ki és miért perelhet valójában?

Jön a baba 2018-01-20


szerző:
2018.01.20. 15:00
Tamara és Joe kapcsolata váratlan fordulatot vett

Lali kiszúrt Joe-val és Tamival. Dani nem volt hajlandó beszélni Evelinnel. Roland megismerte Bori szüleit.

Eladott babák: nincs nyomozás

Egyelőre senki nem tett feljelentést a rendőrségen amiatt, hogy valaki pénzért adta volna örökbe saját újszülött gyerekét. A Fókusz szerdán mutatta be azt a rejtett kamerás felvételt, amin egy pár 5 millió forintot kér hamarosan születendő gyerekük örökbeadásáért.

Megtörtént a csoda: Enrique Iglesias egy hónap után mutatta meg ikreit!

Tavaly decemberben derült ki a nagy hír, hogy Enrique Iglesias és kedvese, Anna Kournikova szülők lettek, ráadásul egy ikerpár adatott meg nekik. Most pedig elérkezett a pillanat, hogy te is megcsodáld a piciket!

Jön a baba 2018-01-13


szerző:
2018.01.13. 15:00
Nem oltatták be a babát, meghalt

Megkezdődött az oltáskritikusok szövetsége egykori vezetője és feleségének pere a Budapest Környéki Törvényszéken. A házaspárt szándékos emberöléssel vádolják, mert hathetes kisfiuk meghalt. A vád szerint agyvérzést kapott amiatt, hogy nem kapta meg a kötelező K-vitamint, és nem vitték időben orvoshoz, amikor sugárban kezdett hányni. A szülők nem érzik bűnösnek magukat.

Jön a baba 2018-01-06


szerző:
2018.01.06. 15:00
Tamás hazudott apja kilétéről?

Tamás megkapta a teszt eredményét. Milánt átverték. Lali megérkezett Budapestre.

Fény derült Tamás vérszerinti apjának kilétére!

Tamás feszülten várta az apasági teszt eredményét, Remélte, hogy pozitív lesz a teszt és Ádám az apja. De mikor végre megjött az eredmény, Tamás megijedt. Széttépte a levelet, és kijelentette, hogy Ádám az apja. A szüleinek azt hazudta, hogy a teszt pozitív volt, ettől ők rettentően boldogok voltak, és megkönnyebbülten elutaztak. Mire eljött az este, Tamás bizonyosságot akart, ezért kivette a széttépett levelet a szemetesből, és ujjongva látta, hogy az eredmény tényleg pozitív.

Mégis van remény Tamás és a szülei számára?

Reggel Tamást furdalta a lelkiismeret, amiért olyan durva volt a szüleivel. Szofi segítségével rájött, hogy ismét közelednie kell a szüleihez, mielőtt még megérkezik az apasági teszt eredménye. Tamás mindent megbeszélt a szüleivel és hosszú idő óta először az volt az érzése, hogy a szülei megértik őt. Ám már aznap este ismét összevesztek, amikor kritizálták Tamást a klubban.

Tamást bedrogozták a saját szülei!

Tamás elhatározta, hogy jogi úton fogja kényszeríteni apját az apasági tesztre. Szofi lebeszélte Tamást a tervéről, és megszervezett még egy előkarácsonyi találkozót a szülőkkel. Ez azonban katasztrofálisan sült el, Tomit ugyanis bedrogozták a saját szülei.

Csak évek múlva kaphatták vissza gyermekeiket

A Hégető Honorka pályázat díjnyertes alkotásait és alkotóit mutatjuk be. Megismerhetnek egy családot, akik csak évek múlva és csak segítséggel kaphatták vissza állami gondozásba vett gyermekeiket.

Szofi végre megismerte Tamás szüleit

Mindenki meglepetésére Tamást felhívták szülei, mivel találkozni akartak gyerekükkel. Ettől a férfi teljesen kikelt magából, amikor pedig tényleg beállítottak hozzá a szülei, ő inkább elmenekült.

A semmiből tűntek elő Tamás szülei

Tamást meglátogatták szülei. Lali tervet eszelt ki, hogy segítsen Nikinek. Milán kellemetlen helyzetbe keveredett.

Al-Gharati Magyedet előszeretettel szivatják a szülei

Részlet a 20. évad 8. részéből:

Tegye fel a kezét, akinek a szülei ismerősei a Facebook-on! Magyed is közéjük tartozik, és nem egyszer megitta már ennek a levét. De nemcsak szülei miatt kerül kínos szituációkba... nem segít ezen, hogy időnként pucéran nyit ajtót embereknek.

Nézd meg itt a teljes adást!

Jön a baba 2017-12-16


szerző:
2017.12.16. 15:00
Hetek óta tanárok és diákok kénytelenek takarítani

Az egyik ferencvárosi iskolában a takarítók mind egy szálig felmondtak – írta az Index. A Klebersberg Központ azt közölte, hogy senkit sem utasítottak takarításra, és már kiküldtek egy takarítócéget az iskolába. Egy másik, budaörsi iskola igazgatója azt mondta az RTL Híradónak, azért fordulhat elő ilyen helyzet, mert az alacsony a fizetések miatt gyakoriak a felmondások.

Jön a baba 2017-12-09


szerző:
2017.12.09. 15:00
Joe: „Inkább küzdök egy kamasszal, mint a lelkiismeretemmel”

Zsuzsa börtönbe került, de Joe továbbra sem akarta befogadni Orsit. Mikor aztán Joey szülei megjelentek az albérletben egy szociális gondozóval, hogy elvigyék a lányt, a férfi bebeszélte magának, hogy így lesz a legjobb mindenki számára. Az utolsó pillanatban azonban meggondolta magát, és mégis befogadta unokahúgát.

Joe szembenézett az apjával Orsi gyámságáért!

Joe a saját lelkiismeretével és szüleivel is szembenézett. Roland és Dávid között elszabadultak az indulatok. Szofinak szerencsétlen napja volt.

Fókusz 2017-12-05


szerző:
2017.12.05. 17:20
Barbi: „Tudok magamra vigyázni”

Barbi egyre jobban úgy érzi, hogy anyukája, Zsuzsa túl rövid pórázon tartja őt. A fiatal lánynak minden vágya, hogy egyszer modell lehessen, de szülei hallani sem akarnak róla. Szerintük ugyanis a tanulás az első.

Jön a baba 2017-12-02


szerző:
2017.12.02. 15:00

Jön a baba 2017-11-25


szerző:
2017.11.25. 15:00

Jön a baba 2017-11-18


szerző:
2017.11.18. 15:00

Fókusz 2017-11-15


szerző:
2017.11.15. 17:20
A picik minden ráncot és ősz hajszálat megérnek

Megszűnnek a nappalok, nincsenek színek, az alváshiány teljesen kikészíti a kismamákat, kispapákat. Sebestyén Balázs sok ezer kisgyerekes nevében fogalmazza meg mitől öregszik ilyenkor az ember egy év alatt hármat. De, ha ez nincs is így, akkor miért érzi ezt?   

Fiuk ölhette meg az idős házaspárt

Családi dráma Sopronban. Holtan találtak a rendőrök egy idős párt a lakásukban, kiderült, hogy gyilkosság áldozatai lettek. A rendőrök azért mentek a társasházhoz, mert odabent egy férfi kalapáccsal fenyegetőzött. Szemtanúk szerint a lakásból kiabálás és csörömpölés hallatszott. Az őrjöngő férfit, aki a pár fia, előállították, őt gyanúsítják a gyilkosságokkal.

Kik lehetnek egy zöld manó szülei? Pimaszúr megismerhette őket

Honnan is jött ez a sokoldalú zenész, aki grafikusként is dolgozott? Édesanyja, édesapja és nagymamája meséltek egy kicsit a gyerekkoráról, és persze a női kezek jól meg is tisztogatták a fiatalembert a zöld festéktől.

Szülők igazolhatják a betegséget

Sorra gyártja az iskolai felmentéseket, miközben enyhe, magától gyógyuló betegségeknél felesleges lenne. Erről egy pomázi háziorvos írt. Az ottani iskolában be is vezették, hogy 3 helyett 15 napot igazolhassanak a szülők. Ezt javasolja a Házi Gyermekorvosok Egyesülete is.

Megszólaltak a gyászoló szülők

Együtt szeretné végső nyugalomra helyezni a család a 23 éves lányt, 20 éves barátját és annak édesanyját, akik kedden éjjel vesztették életüket egy tragikus balesetben Debrecen közelében. A lány szülei csak az RTL Híradónak nyilatkoztak. A család szegény körülmények között él, nem tudják, miből fizessék a temetést.

Kulisszatitok: ilyen egy riasztás, ha tényleg „Jön a baba Hadas Krisztával!

Már forog az RTLII legújabb doku-reality sorozata, ahol bizony lesznek izgalmas percek. Ezt már most elárulhatjuk!

Szülők, akik ajándékozással verik át gyerekeiket

Az elmúlt években nagy sláger lett az interneten a gyerekek átverése. Az anyukák és apukák még le is videózzák, mikor a hőn áhított ajándék helyett wc kefét, hagymát vagy épp körömcsipeszt kap. 

A teljes adást ITT nézheti meg!

Nem lehet parkolni az óvodánál

Nem lehet parkolni az ország egyik legnagyobb óvodája előtt. Budapesten a ferencvárosi Kerekerdő óvodába több mint 300 gyerek jár, többen érkeznek a város más kerületeiből. Aki kocsival hordja a gyerekét, az eddig az épület előtt parkolhatott. Ám most egy építkezés miatt a parkolósávba terelték a forgalmat, ezért reggelente hatalmas a dugó, a gyerekekkel gyakran 15 percet kell gyalogolni az óvodáig a környező utcákból. A szülők arra panaszkodnak, hogy se az óvodának, se nekik nem szólt senki a forgalmi változásról.

A hétvégén már halott lehetett a hajdúszoboszlói család

Nem hétfőn, hanem hétvégén vethetett véget életének a 45 éves hajdúszoboszlói apa. Feltehetően ő végezhetett 6 éves kisfiával is. Holttestükre egy erdőben találtak rá. Az anya még élt, amikor hétfőn otthonában rátaláltak a rendőrök, de már nem lehetett megmenteni az életét. Ő is öngyilkos lett. Azt egyelőre nem tudni, az asszony is ott volt-e, amikor gyermeke meghalt, vagy később tudta meg mi történt. A kisfiú szeptemberben kezdte volna az első osztályt. Édesapjával együtt mentek el a pénteki tanévnyitó ünnepségre. Azt egyelőre nem tudni pontosan mi történt ezután. A rendőrség emberölés miatt nyomoz.

Családi tragédia: egy hajdúszoboszlói nőt, férjét és gyermeküket találták holtan

A rendőrök 2017. szeptember 4-én 19 óra körül Hajdúszoboszlón, egy társasházi lakásban egy nő holttestét találták meg.

Utolsó roham a tanszerekért

A nyaralások miatt sokan hagyták a szünet végére vásárlást. Ilyenkor a nagyobb áruházakban már akciósak az iskolai felszerelések. Az RTL Híradó által megkérdezett szülők átlagosan 10-15 ezer forintot költenek egy gyerek tanszereire.

Balázs:

Balázst két hónapos korában édesanyja egy búcsúban hagyta, és bekerült egy csecsemőotthonba. Később a bajai gyermekotthonba került, majd 16 évesen édesanyja kivette onnan, és két év alatt elszedte a pénzét. A férfinek azóta van családja, mégis egyedül érzi magát a világban, ugyanis sem apja, sem anyja nem kíváncsi rá.
 

 

Kiss Norbi vasárnap hazai pályán versenyez!

Kiss Norbi kamionversenyző vasárnap a Hungaroringen versenyez! Norbi elmesélte, hogy telik a verseny előtti pár hét, és azt is elárulta, mit csinál a futam előtti percekben.

BÜSZKESÉG: fiúkról meséltek Baji Balázs szülei

A testnevelő szülők: Baji Lajos és Bajiné Somogyi Lilla nagyon büszkék világbajnoki bronzérmes atléta fiúkra. Arról meséltek, hogyan indult büszkeségük pályafutása, és megmutatták a gátfutó éremgyűjteményét is.

Nézze meg a Fókusz teljes riportját itt!

Christopher retteg az apósától!

Christopher és Kata túlléptek a kezdeti nehézségeken, és kapcsolatuk kezd virágozni, azonban egyelőre nem tudnak magasabb szintre lépni és összeköltözni, mert közéjük állnak a lány szülei... A srác ultimátum elé állítja szerelmét!

Családok, ahol hármas ikrek születtek!

Két évvel ezelőtt bizony nem káprázott a nézők szeme, jól látták, valóban hármasikreket láttak a tévénézők. Már akkor kiderült, szülő legyen a talpán, akik rögtön megkülönbözteti gyerkőceit, hiszen első ránézésre teljesen egyformák voltak.

Klaudia a szülei ágyában szeretné csinálni...

A 19 éves Klaudia intim titkairól mesélt édesanyjának, akit lesokkolt, hogy lánya már a konyhapulton, a hűtőn és a szabadban is csinálta már, arra azonban ő sem számított, hogy milyen vágyai vannak még Klaunak...

MEGHATÓ: Anikó szavai megríkatták Krisztiánt

Krisztián nemcsak az édesanyjával, de az édesapjával sincs jóban. A fiúnak az minden vágya, hogy számíthasson a szüleire, hiszen szinte egész életében egyedül volt. Krisztián elpityeredett Anikó szavait hallva, Edina és József pedig megígérték, hogy többet fogják keresni a fiukat.

Krisztiánnak az minden vágya, hogy számíthasson a szüleire!

Krisztián azért jött a műsorba, hogy rendezze viszonyát a szüleivel. A fiú szülei egyáltalán nem foglalakoznak Krisztiánnal, jóformán azt sem tudják, hol él és mit csinál. Krisztián nem érti, miért nem törődnek vele a szülei, és az minden vágya, hogy újra legyen egy édesanyja, és egy édesapja, akikre mindig számíthat.

Mennyire óvod gyermekedet?


szerző:
2017.07.21. 17:55
Mennyire óvod gyermekedet?

Sokan a széltől is óvják gyereküket, mások nem bánják, ha hamar megedződnek. Persze a két végpont között széles a skála: mi most sztárszülőket kérdeztünk: Mennyire óvod gyermekedet?

Story Extra 2017-07-20


szerző:
2017.07.20. 17:25
Kulissza: Évike szülei imádják Farm Gábort!

Gábor állítja, hogy mióta Évikét ismeri nem csajozik, de a lány egyelőre nagyon bizalmatlan. A fiatalok elárulták, hogy bár mindketten szerepeltek RTL-es műsorokban, sosem látták egymást a tévében, és az is kiderült, hogy Gábor egyelőre nem mutatta be Évikét a szüleinek...

Volt, hogy leragasztották a gyerekek száját

Két édesapa is azzal kereste meg az RTL Híradót, hogy fizikailag és lelkileg is bántalmazhatták gyereküket egy XVI. kerületi óvodában. 

Azért büntették meg, mert nem tudott fenyőfát rajzolni

Fizikailag és lelkileg is bántalmazhattak gyerekeket egy XVI. kerületi óvodában. Szülők beszéltek arról stábunknak, hogy egyikük gyerekének a kezét kötözték meg, és a száját is beragasztották, míg a másik kisfiút üvöltve küldték ki a mosdóba, mert nem tudott szépen rajzolni.

Nem feküdt le aludni az oviban, ezért megkötözték a kezét

Fizikailag és lelkileg is bántalmazhattak gyerekeket egy XVI. kerületi óvodában. Szülők beszéltek arról stábunknak, hogy egyikük gyerekének a kezét kötözték meg, és a száját is beragasztották, míg a másik kisfiút üvöltve küldték ki a mosdóba, mert nem tudott szépen rajzolni.

Szülők, akik egész életüket beteg gyerekük ápolásának szentelik

Ápolónő, diagnosztizáló orvos, gyógytornász, fejlesztő pedagógus, dietetikus és mindemellett még édesanya is. Egy sérült gyereket nevelő szülőnek legalább ennyi szerepkörben kell nap, mint nap helytállnia. Emellett nincs idő munkára, de pihenésre se, ugyanis egy percre sem hagyhatják magukra gyermeküket.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

Fókusz 2017-06-20


szerző:
2017.06.20. 18:55
Buszos kirándulás: lejárt a sofőr jogosítványa

Újabb buszra hívtak rendőröket a szülők Budapesten, mert nem bíztak a jármű műszaki állapotában. Azzal nem volt baj, de kiderült, hogy a sofőrnek nem volt érvényes jogosítványa, tudta meg a hvg.hu. Az utóbbi időben egyre többször fordul elő, hogy szülők nem engedik a gyerekeiket felszállni buszokra. Az RTL-Híradónak azt mondta az egyik buszos szervezet elnöke, hogy kisokost készítenek, hogy a szülők tudják, mire kell figyelni a buszkirándulásnál. 

Megszűnik a felmentés az osztályzás alól

Felháborodtak a szülők - szerintük rontja a tanulási nehézségekkel küzdő gyerekek esélyeit, ha ugyanúgy kell osztályozni őket az órákon, mint a többi diákot. Nemrég fogadott el a parlament egy törvénymódosítást, ami alapján éveken belül megszűnik a felmentés az osztályzás alól. A miniszterelnökséget vezető miniszter szerint az ösztönzés a cél, és nem az hogy, bárkit is megbuktassanak.

 

Orvosellenes szülők! Veszélyben lévő gyermekek!

Nézd vissza a Házon kívül tavalyi riportját, melyben megdöbbentő téma volt: egy jómódban élő agárdi család kisbabája egyre csak fogyott és fogyott, és amikor már tényleg nagy volt a baj, nem orvost hívtak, hanem bioenergetikust. A másfél éves kisfiú gyakorlatilag éhen halt. Egy apa, aki nem akarta engedni, hogy kórházban kezeljék a csecsemőjét: az ő gyermeke sem maradt életben. Ebben a két családban egy közös biztos van: elutasítják az orvosokat és az orvostudományt.

Igazolhasson 15 nap iskolai és óvodai hiányzást a szülő?

Igazolhasson 15 nap iskolai és óvodai hiányzást a szülő a gyereknek. Ezt szeretné a Házi Gyermekorvosok Egyesülete. Szerintük erre azért van szükség, mert a szülők az esetek harmadában csak az igazolás miatt mennek a gyerekorvoshoz. Gyakran egy-egy utazást, vagy családi eseményt is az orvossal igazoltatnának. Rétvári Bence parlamenti államtitkár azt mondta az RTL Híradónak, hogy jó a régi rendszer.

 

Balesetveszélyes főúton sietnek át a táborozók

Gyerekeiket féltik a szülők Balatonszepezden. Azt mondják: zebra híján szinte lehetetlen átkelni a főúton, amikor lemennének a strandra a közeli táborból. Szerintük ez balesetveszélyes. Percekig kell várniuk arra, hogy átjussanak. A polgármester segítene, de szerinte a Magyar Közút az illetékes.

A gyerekeiket gyászoló szülők semmit sem tudnak a nyomozásról

A veronai tragédia óta már majdnem négy hónap telt el, és a gyerekeiket gyászoló szülők is szeretnének továbblépni. Most először álltak egyszerre többen is kameránk elé. Nehéz beszélgetés volt, de megtudtuk, hogy addig képtelenek lezárni a fájdalom első szakaszát, amíg nem kapnak semmilyen hivatalos értesítést arról, hogy mi okozta a tragédiát és ki a felelős.

Ramóna és Fece elrabolják Mírát

Barbi reggel még mindig kétségbe van esve, mivel Ramóna vissza akarja kapni a gyerekét. Joe azonban meg van győződve róla, hogy meg tudja győzni Ramónát és a barátját ennek az ellenkezőjéről. A fiatalok meglátogatják őket, és egy durva vita után Fece és Ramóna elviszik magukkal a kis Mírát.

Lilian közelebb került Balázs szüleihez is

A feleség úgy érzi, fontos, hogy jóban legyen anyósával és apósával. Balázs örül, hogy Lilian jókat beszélgetett szüleivel, akik vasárnapi ebéddel készülnek majd a házasoknak.

58. rész - A házvezetőnő az állását kockáztatja munkaadója lányáért

Amikor egyik nap takarítás közben Magda egy doboz altatót talál Franciska szobájában, nagyon megdöbben, ráadásul később felfedezi, hogy a lány az interneten öngyilkosságról beszélget másokkal. Ám Magda hiába osztja meg aggodalmait Franciska szigorú szüleivel, azok nem veszik komolyan a nő félelmeit...

Mikor és hogyan merje egy szülő először egyedül közlekedni a gyerekét?

Mikor és hogyan merje elengedni egy szülő először egyedül a gyerekét. Ilyenkor már kell a mobil? Mire kell felkészíteni a rá leselkedő veszélyek miatt?

KÁLLOY-MOLNÁR PÉTER: Mikor menjen a gyerek egyedül suliba?

Kálloy-Molnár Péter 10 éves kisfia még nem szívesen menne egyedül iskolába és onnan haza. Édesapjában is felmerül a kérdés mint megannyi szülőben, hogy vajon mikor engedjék el gyermeküket a városban önállóan közlekedni?

49. rész - 16 éves és már terhes

Amikor Losonci Szilvi anyja rájön, hogy 16 éves lánya terhes, Szilvi már az 5. hónapban van. Főleg az apa vár magyarázatot arra, hogy a lánya hogyan képzeli el az életét egy gyerekkel. Mivel Szilvi nem bírja elviselni a szülei részéről érkező óriási nyomást, úgy dönt, inkább barátjához, Ervinhez és annak anyjához menekül...

Anna Faris és Chris Pratt bolondozásai

Anna Faris és férje Chris Pratt is a jó humorral megáldott hollywoodi sztárok közé tartozik - erről könnyen megbizonyosodhatunk instagramjukat böngészve. Ha a posztjaikból indulunk ki, 5 éves kisfiuk, Jack szerencsésnek mondhatja magát: ő imádja, ha a szüleivel együtt mókázhat.

 

Joe:

Mikor Ildikó felbukkan és tudálékosan beleüti az orrát abba, amit Joe csinál, a férfi besokall. Mikor Barbi kérdőre vonja férjét, Joe rádöbben, hogy mennyire fejvesztetten viselkedett, és bevallja Barbinak: még fel kell nőnie az apaszerephez.

Joe és Barbi alig hiszik el, hogy szülők lettek

Ramóna nem tud mit kezdeni a kislányával, és gyorsan menekülőre fogja. Barbi és Joe váratlanul megkapják a kicsit, és magukon kívül vannak a boldogságtól, hogy végre szülők lettek.

Ramóna valóra váltotta Barbi és Joe legnagyobb álmát

Barbi és Joe nagyon boldogok voltak, hogy Míra egészségesen jött a világra, és örömük csak fokozódott, mikor Ramóna aláírta az újszülött kislány örökbeadási szerződését...

Olyan sérüléseket okozott gyermekének, hogy meghalt

Nem érzi magát bűnösnek – ezt mondta a bíróságon az a recski férfi, akit azzal vádolnak, hogy olyan sérüléseket okozott a gyerekeinek, hogy az egyik meghalt, a másik maradandó károsodást szenvedett. Tavaly nyáron holtan vittek szülei orvoshoz egy két hónapos kisfiút. Azt mondták, kiesett a babakocsiból. Az apa ellen indult eljárás, és kiderült, a családtól korábban a nagyobbik gyereket már elvették bántalmazás miatt. 

Hatalmas titokra bukkant Tóbiás és Kristóf! – VIDEÓ!

Mostanában Tóbi az édesanyjával, Kristóf pedig az édesapjával áll hadilábon. A furcsa helyzetet aztán még jobban tetézi az, mikor a fiúk rajtakapják a szülőket azon, hogy épp randiznak.

Hoppá! Botond és Gábor testvérek?

Botond rajtakapja Lalit, hogy a hátizsákjában kutat, amitől rendkívül ideges lesz. Lali úgy érzi, jó úton halad. Végül sikerül hozzáférnie a fiú táskájához, és elakad a szava attól, amit a hátizsákban talál.

Joe:

Barbi teljesen padlóra kerül, mert megint semmivé lett az álma, hogy gyermeke legyen, de Ramóna váratlanul visszatér, és arra kéri Barbit, mégiscsak nevelje fel a kisbabát. Most már Joe-t is meg lehet győzni és Barbi szárnyal a boldogságtól. 

 

Könnyek között – Így fogadták otthon az X-Faktor versenyzőjét!

Már öt éve annak, hogy ezen a napon a Fókusz stábja elkísérte az X-Faktor énekesét. Otthonáig kísértük, ahol Baricz Gergőt a szülei könnyezve fogadták, emellett akkori szerelmét, Verát most vitte haza először a szülőkhöz. Hogy mit szólt a lány a nem mindennapi bemutatáshoz? Az a videóból kiderül!

Szulejmán: „Nem a fiam beteg Hürrem, hanem én!”

Szomorú időszakot él meg az uralkodó, hiszen elveszítette drága fiát, Mehmed herceget. Az idő valamelyest gyógyítja a sebeket, de a mély fájdalma sosem fog elmúlni. Szulejmán keményen magát gyötri, úgy érzi, ő a hibás, ő tehet arról, hogy Mehmed meghalt. Megható vallomást tesz a szultánának, aki tudja, itt nem az uralkodó a bűnös…

Megkérdeztük az anyukákat, mit szólnak lányaik szerepléséhez!

Edina és Fanni – a ValóVilág hetedik szériájának két meghatározó alakja volt, akiktől hónapok át hangos volt a Villa. Bár a korábbi szériákban általában a legnagyobb hangadók férfiak voltak, két évvel ezelőtt a heves vérmérsékletű erdélyi és martonvásári lányok köré csoportosul mindenki. Sorozatos balhék, veszekedések, káromkodás, szex – de vajon mit gondolt a két lány édesanyja a viselkedésükről.

Mit hallgasson a gyerek?


2017.02.07. 19:10
Mit hallgasson a gyerek?

Árthat egy óvodásnak, ha kemény rockot, vagy heavy metált hallgat? Ha, a szülei ízlése szerint elektronikus zene, vagy techno veszi körbe? Mire figyeljenek a felnőttek? Halász Judittól Hobóig, Vivalditól Papp Ritáig hogyan és milyen zenére nőjön fel a gyerek? A választ most nem teljesen ugyan, de zenében mondjuk el.

Botrányos szülinap – 18 éves lett az X-Faktor sztárja!

Tóth Andi nagykorú lett, és ehhez méltóan egy hatalmas szülinapi partit rendezett, de nem is akármilyet. Kiderült, több mint száz vendéget várt a nagy eseményre.

Sok szülő aggódik


szerző:
2017.01.25. 18:06
Sok szülő aggódik

Aggódó szülők, rengeteg kérdés a szervezéssel kapcsolatban. Erről számolt be Híradónknak a legtöbb igazgató azokban az iskolákban, ahol még hátra van a sítábor. Az utat az általunk megkérdezett intézményekben nem mondták vissza a szülők, de érezhető az aggodalom. Volt, aki a biztonság kedvéért még a busz kerekének állapotára is rákérdezett.

„Valahogy el kell fogadni”

Együtt sírtak ma a többiekkel az iskolában, ezt mondta az RTL Híradónak Benedek, egy 15 éves fiú, aki túlélte a veronai tragédiát. Azt mondta, beszorult az ülésbe, de végül kijutott az égő buszból. Sokan viszont már az ütközés pillanatában meghaltak. Beszélt a híradónak egy édesanya is, akinek mindkét gyermeke túlélte a tragédiát, de kisebbik lánya osztályából a hat táborozóból csak ketten jutottak haza.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!