KERESÉS search-close

szövetség

65 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szövetség"

Az MSZP és Párbeszéd szövetség füstgyertyákkal kampányolt

Szavazz! feliratú, földig érő molinót feszítettek ki az MSZP és Párbeszéd szövetség aktivistái Budapesten az Alagút egyik oldalára, és több helyen is piros, fehér és zöld színű füstgyertyákat gyújtottak meg. A pártszövetség az utolsó napokban is intenzíven kampányol. Az MSZP elnöke a két párt képviselőjelöltjeivel közösen tartott sajtótájékoztatóján azt mondta, a hétvégén még 150 helyszínen kampányolnak, hogy az utolsó pillanatokban is arra kérjék a választókat, támogassák a pártszövetséget.

Greg megsértődött a lányokra?

A fiú kissé zokon vette, amiért Reni és Zsuzsu nem hívták magukkal a közös vlogukba, ám nem rejtette véka alá érzéseit, és szemtől szemben megbeszélte a dolgot a lányokkal...

VV Rolinak elege van a bolondságból!

Roli őszintén vallott villabeli életéről, ami állítása szerint napról napra nehezebb. Ráadásul egyre kevésbé tudja elviselni a "gyerekes játékokat". Nem is véletlen, hogy a kedve is egyre inkább ingadozik...

 

Roli:

A nagy takarítás után a villalakók visszakapták a ruháikat, hiszen lezárult a Civilizáció Hete. Hatalmas változás volt ez a játékosok életében, ám a taktikázást ugyanúgy folytatták.

Roli hátba támadja barátját?

Miután Roli megelégelte Era örökös vívódását, egy hajmeresztő tervet eszelt ki ellene...

VV Roli:

A fiú szerint a Villában nagyon gyorsan születnek a szövetségek, és nem igazán lehet előre tervezni. Most mindenkiről őszintén elmondta a véleményét...

 

Szandi visszatért régi szövetségeséhez?

Gábor nem is örülhetett volna jobban annak, ahogy Robi és Fanni eltaktikázták magukat, ugyanis ezzel visszaszerezte Szandit maga mellé.

Gábor újra behálózza Szandit?


szerző:
2018.11.01. 20:07
Gábor újra behálózza Szandit?

Szandi Gábort vitte magával piknikezni a zsákmányszerzést követően. Vajon van mitől tartania a többieknek?

Alexandra: „Már nem tarthatom Gáborért a hátamat!”

Gábor kiakadt, amiért Alexandra és Fanni megették Robi maradékát, ez azonban már csak hab volt a tortán. Alexandra szeretne a jövőben Fanni felé nyitni, mert nem gondolja célravezetőnek, ha továbbra is Gáborral mozog együtt.

Alexandra: „Jóban kell lenni a legnagyobb sz*rkavaróval!”

Alexandra és Fanni szövetséget kötöttek, és megállapodtak, hogy Gábort minél tovább benntartják a játékban, mert a döntőben úgysem szavaz majd rá senki.

Tomi és Alexandra titkos megállapodást kötöttek

Mielőtt Tomi félrevonult, hogy elolvassa a zsákmányszerzésen nyert levelét, amivel közelebb kerülhet a védettségi amulett megtalálásához, Szandrával szövetségre lépett.

Női szövetség van alakulóban Fanni és Alexandra jóvoltából

Fanni szerint az lenne a legjobb, ha csak csajok lennének a döntőben, Alexandra szerint azonban még előnyükre is válhat, ha Gáborral kerülnek a döntőbe.

Emese: „Senkiben soha nem lehet megbízni!”

Emese nem számított rá, hogy ennyi szavazatot fog kapni, azonban megtisztelőnek tartja, hogy ennyiren rátették a voksukat, mert akkor valószínűleg erős játékosnak tartják őt.

Fanni és Robi között szent a béke?

Úgy tűnik, hogy Fanni és Robi kezdenek közelebb kerülni egymáshoz, és egy újabb szövetség van kibontakozóban! Részletek a Survivor - A túlélők viadala ma esti részében 19 órától az RTL Klubon!

„A Survivor nem a barátságról szól” - Megtartotta utolsó Törzsi Tanácsát a Gagamba!

A Törzsi Tanács elején Istenes Bence arról kérdezte a szigetlakókat, hogy mit gondolnak, születhetnek-e igaz barátságok a Survivorben. Meglepő válaszok érkeztek!

Fanni titokban lepaktált a srácokkal?

Fanni titokban szövetségre lépett Jérémyvel és Robival, de vajon a srácok is így gondolják ezt?

Nóri: „Nem akarom elhinni, hogy valaki ennyire naiv legyen! Hogy lehet ekkora hibát véteni?”

Eszti bevallotta a lányoknak, hogy kikotyogta a tervüket Jérémynek. Nóri és Fanni teljesen kikészültek, hogy a naiv lány kiterítette a lapjaikat a fiúk előtt.

Kegyetlen döntést hoztak a lányok: csúnyán átverik az egyik fiút!

A lila csapat lányai megegyeztek, hogy behülyítik Bencét, hogy Jérémyre fognak szavazni, majd jól hátbatámadják a srácot, és kiszavazzák őt a Törzsi Tanácson.

Alexandra: „Gábor mindenkit ki akar játszani”

Vera és Alexandra kibeszélték Dávidot és Gábort, és arra a következtetésre jutottak, hogy ha négyen csajok összefognak, nagyobb esélyük lehet a továbbjutásra.

Alexandra szerint Gábor egy energiavámpír

Gábor igyekezett kiszedni Alexandrából, hogy miért távolodott el tőle ennyire, azonban a lány nem nyílt meg neki őszintén, mert rájött, hogy nem tud azonosulni Gábor személyiségével, és az utóbbi időben a bizalma is megingott.

Viki szerint Kitty gázul viselkedik

Kitty bokasérülésének másnapra nyoma sem volt, és hirtelen nagyon jó kapcsolatba került Sanyival, Dáviddal és Gáborral.

Romantika vagy taktika? Mit akar Gábor Alexandrától?

Gábor és Alexandra a vízben tartottak taktikai megbeszélést, a többiek pedig a partról figyelték a romantikus hajózás pillanatait.

Dávid és Gábor kőkemény taktikázásba kezdett

Gábor és Dávid kigondolták, hogy kitől szeretnének megszabadulni a Törzsi Tanácson, azonban ahhoz, hogy tervüket véghez tudják vinni, további szövetségesekre van szükségük. Vajon Alexandra és Viki is kapható lesz az ötletükre?

Gábor és Dávid két lánnyal egészítenék ki a szövetségüket

Bár Dávid szerint egyelőre csapatjáték folyik, már most el kell kezdeni gondolkozni az egyéni érdekeken, és Gáborral úgy tűnik, hogy megtalálták a közös hangot. Gábor ráadásul kezd kialakítani egy bizalmi kapcsolatot Alexandrával is.

Szövetségre léptek a lányok, kezdhetnek aggódni a lila csapat fiú tagjai

Eszti, Fanni, Nóri és Eszter szövetségre léptek: megbeszélték, hogy ha Törzsi Tanácsra kerül a sor, összefognak, hogy megszabaduljanak a fiúktól.

Megalakult az Angéla-Péter szövetség!

Gyémánt Szilvia elkezdhet félni? Angélát és Pétert is alábecsülte, amikor azt gondolta, hogy csak úgy félredobhatja őket, amikor már nincs rájuk szüksége. Most jöhet a bosszú...

A teljes adásért kattints IDE!

Feri izgult, hogy mi lesz Szandi sorsa a Törzsi Tanácson

Bár Feri is Szandi nevét írta fel a papírra a Törzsi Tanácson, titkon remélte, hogy igazat mondott neki a lány, és használni fogja a védettségi amulettjét. Nézd meg, hogy milyen volt a hangulat Klaudia kiszavazását követően!

Szandi próbálkozása hiábavalónak bizonyult

Szandi mindent elkövetett, hogy meggyőzze Ferit: megbízhat benne. Feri azonban úgy tűnik, hogy hajthatatlan, hiszen már kétszer is csalódnia kellett a lányban.

Így telt Anita első éjszakája Gergő nélkül

Anita videónaplóban foglalta össze, hogy mit jelentett számára Gergő, hogyan élte meg a legutóbbi párbajt és mi minden történt vele az első Gergő nélkül töltött éjszakán...

Barbi:

Szandi óriási dilemmába került, ugyanis a szövetségesei Iliászt szerették volna kitenni a törzsből. A lány azonban nagyon jó kapcsolatot ápol a sráccal, és félő volt, ha kiáll mellette, legközelebb ő kerül a célkeresztbe.

Az első össznépi Törzsi Tanácsot eszeveszett taktikázás előzte meg

A Törzsi Tanácson egyedül Adri érezhette magát biztonságban, ugyanis az első egyéni védettségi játékon ő szerezte meg a védettséget jelentő nyakláncot. A többiek azonban egészen az esti kiszavazásig tervezgették, hogy ki kire szavazzon...

Klaudia és Benedek eltávolodtak egymástól...

Klaudia úgy érzi, hogy amióta megszűnt a négyes szövetségük Anitával és Gergővel, azóta Benedekkel is eltávolodtak egymástól. A lányt nagyon megviseli, hogy szinte alig kommunikálnak egymással Benivel...

Nóri és Zoli egykori szövetsége új tagokkal egészült ki!

Miután Nóri visszatért, és az Ibon ismét elvesztett egy védettségi játékot, újabb szövetségek alakultak. Mivel Barbara ki nem állhatja Biankát, ezért szervezkedni kezdett, és meggyőzte Zolit és Nórit is, hogy rá szavazzanak a Törzsi Tanácson.

Anita, Szandra és Adri szövetségre léptek?

Miután Anita átkerült a Buwaya törzsbe, rögtön megpróbálta felmérni az erőviszonyokat és a kapcsolatokat. Először Szandrával kezdte az ismerkedést, majd Adri következett! Vajon megbízhat Anita a korábban is piros csapatot erősítő lányokban?

Bundát gyanítanak a kézi NB1-ben

Házkutatást tartottak a Magyar Kézilabda Szövetség egyik irodájában, hat embert pedig gyanúsítottként hallgattak ki. A gyanú szerint ugyanis több NB1-es mérkőzést megbundáztak. Kocsis Máté, a Kézilabda Szövetség elnöke kezdeményezte a vizsgálatot, ugyanis szerinte évek óta lehet olyan pletykát hallani, hogy a kieső helyen lévő csapatok lefizették a bírókat, hogy nekik kedvezően fújják a meccseket.

 

Óriási titokra derült fény! – Fatma szultána Musztafával szövetkezett?

Úgy tűnik, egy újabb ellenséggel kell szembenéznie Hürremnek. Fatma erősebb, mint azt bárki gondolná, ugyanis a háttérből Musztafa irányítja a szálakat. A hercegnek komoly oka volt arra, hogy odaküldje a szultánát és Hatice lányát. Musztafa azt szeretné, hogy az egyik legerősebb láncszem, vagyis Rüsztem pasa többé már ne árthasson nekik.

Ági szövetségre lépett Gabo anyukájával!

Gabo anyukája boldogan gondolt vissza a régi szép időkre, amikor együtt ünnpepelték a karácsonyt Gabóval és Ágival, és megígérte a lánynak, hogy mindent megtesz azért, hogy fia komolyan vegye barátnőjét.

Lóri:

Dina távozása nagyon mélyen érintette Lórit, aki "bosszút esküdött" szerelméért. Merész kijelentését egy igen különös közeledés követte, amin lehet, hogy még ő is meglepődött.

Valami elkezdődött Vivien és Lóri között?

Vivien felajánlotta szolgálatait Lórinak, aki teljesen összetört Dina távozása után. Lehet, hogy egy új szövetség veszi kezdetét?

Így akarják szétbombázni a szerelmeseket

Evelin, Vivien és Zseraldin a teraszon taktikázott. Egy igazi tervet szőttek Dina és Lóri ellen. Vajon ez működhet?

„Kivették a zsebemből az érmet”

Kivették a zsebemből az érmet, ezt mondta Lőrincz Viktor birkózó azután, hogy vitatható bírói döntés után az ellenfelét hozták ki győztesnek. Egy intéssel nyert a német birkózó, ami miatt a magyar szövetség tiltakozott. Óvni viszont nem tudnak, mondta el Híradónknak a Rióban tartózkodó alelnök.

RTLII: Egymilliárdból gazdálkodnak a természetjárók

Megduplázta éves bevételét a Garancsi István vezette Magyar Természetjáró Szövetség - tudta meg az Mfor.hu. Az internetes portál szerint tavaly egymilliárd forint folyt be a szövetség kasszájába, éppen kétszer annyi, mint 2014-ben. A bevétel egyharmadát egyedül az Emberi Erőforrások Minisztériuma adta, de több állami cég is támogatta a szövetséget. Az Együtt szerint az állami pénzekkel valójában nem a természetjárást, hanem Garancsi Istvánt támogatják.

Norbi nekimegy Daniéknak


szerző:
2016.03.26. 20:45
Norbi nekimegy Daniéknak

Eljött az idő, hogy megalakuljon az új szövetség a keménymag ellentáborába tartozó játékosokból. Norbi állt az összefogás élére, és már konkrét terve is van Dani csapatának száműzésére.

Előző rész (2015. július 27.)

Fasírt a Bartha-fiúk ellen szövetkezik. Ádám utazása veszélybe kerül anyagi gondjai miatt. Ágnes Ádámot használja fel Brigitta ellen.
 

Következő rész (2015. július 27.)

Fasírt a Bartha-fiúk ellen szövetkezik. Ádám utazása veszélybe kerül anyagi gondjai miatt. Ágnes Ádámot használja fel Brigitta ellen. 

MLSZ: Erkölcsi kár érte a magyar focit

A labdarúgó szövetség szerint erkölcsi kár érte a magyar focit azzal, hogy a német Hertha Berlin visszarendelte Dárdai Pált a magyar válogatott éléről. A szurkolók az MLSZ-t hibáztatják, a szövetség viszont azt állítja, mindent megtettek, hogy meg tudják tartani a magyar sikeredzőt. Bernd Storck, az ideiglenesen kinevezett új kapitány azt ígérte, hogy folytatni fogja Dárdai által megkezdett munkát.

A hintapolitika mulatságos fordulatai

Két fenevad szorongatta Magyarországot. Meggyilkolták a kétkulacsos politikust. Nem tudták eldönteni, melyik szövetség értékrendjét fogadják el. Miképpen bűnhődött Magyarország a hintapolitika miatt?
 

Szulejmán - 119. rész


szerző:
2015.04.15. 22:05
Szulejmán - 119. rész

Nigar továbbra is tagadja Hatidzse szultána előtt, hogy Ibrahimtól lenne várandós. Mahidevran szultána körül szorul a hurok, hatalmas adósságaira fény derül, amikor a hitelező a kincstárnokhoz fordul panaszával. Hürrem nem habozik kihasználni vetélytársnője kilátástalan helyzetét, és készen áll arra, hogy gondosan felépített tervének utolsó, meglehetősen veszélyes lépését is megtegye. Ezek után szinte elkerülhetetlen, hogy a Mahidevrannal kapcsolatos hírek el ne jussanak Szulejmán fülébe.

Kaley Cuoco húgával pózolt egy jótékonysági esten

Kaley Cuoco-t sosem lehet látni férjével a vörös szőnyegen, de testvéreivel annál többször. Legutóbb fiatalabb hugával, Briana-val jelent meg egy jótákonysági esten.

Megalakult a Női Szövetség Bt.

Zsu és Dóri egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Ennek a Villa rafináltja kifejezetten örül, a többiek viszont nem nézik jó szemmel és féltik Dórit.

Hiába a nagy terv


szerző:
2014.12.19. 22:42
Hiába a nagy terv

Dennis ördögien kieszelte, hogyan bomlassza fel a másik csapatot, ám Zsu résen volt, és elég volt egy kis botlás, hogy átlásson a komiszon.

Véget ér Dani és Zsu villaszövetsége?

Zsu és villabeli szövetségese, Dani csúnyán hajba kapott egymással. Konfliktusuk akár a jelenleg fennálló helyzetre és az erőviszonyok alakulására is hatással lehet. Végleg haragban maradnak, vagy megbeszélik a történteket?

A zöld kendő újra gazdára talált!

Dani és Zsu összekapása megrendítette a Villa barátság-körképét, Maci újra nőszerző akcióba lendült és még a munkahét is a végéhez ért. Könnyek, ordítások és megható versek gerjesztették a játékosok érzéseit, ó és persze a második Kiválasztás!

Megszűnt az Együtt-PM szövetség

A Párbeszéd Magyarországért tagsága vasárnap döntött úgy, mostantól önállóan politizálnak. Szabó Tímea, a PM társelnöke azt mondta, már az együttműködés kezdetén közölték, csak a választások idejére csatlakoznak.
 

Janics Natasa története újabb fordulatot vett

Natasa úgy döntött visszatérne a magyar válogatotthoz. Ezt levélben közölte a szövetség vezetőjével. A 3 szoros olimpiai és 18 szoros világbajnok célja, ha sikerül visszailleszkednie a magyar válogatottba, hogy 2016-ban újra olimpiai bajnok legyen.

Randevúk a rejtélyes civilizációk képviselőivel

Megdöbbentő, megmagyarázhatatlan jelenségek, melyek messze meghaladják jelenlegi tudásunkat. Egyszerre félelmetes és gyönyörű találkozások. Amióta az ember kimerészkedett az űrbe, egyre inkább ráébred: nincsen egyedül. A magyar UFO kutatás a 20. születésnapját ünnepli.

Ákos és fia titkos szövetséget kötött

Ákos legnagyobb kritikusa a fia. Ákos szinte mindenben kikéri Márton véleményét, akitől persze kap hideget és meleget is.

Te vagy az életem 11-02-23

Te vagy az életem, 165. rész - Falucho bosszút áll Martinon és Monitán, ki akarja dobni a bérházból a lakókat, de ők összefognak és szembeszállnak Faluchóval. Martin is közéjük áll. Jose rájön, hogy Pablo Constanza besúgója, ezért eljátssza Tonyval, hogy a húgaival együtt Mar del Platába mennek a vér szerinti apjukhoz. Martin megtudja, hogy Coni Falucho szövetségese.

Önkormányzati 12 pont


szerző:
2010.05.01. 11:40
Önkormányzati 12 pont

Az önkormányzati szövetségek elnökei azt szeretnék, ha a helyhatósági választásokat két országgyűlési választás között tartanák.

Tiszavirág életű szövetség


szerző:
2010.04.17. 10:59
Tiszavirág életű szövetség

A Magyar Demokrata Fórum április 11-i hatállyal mindennemű kapcsolatot megszakítottnak tekint az SZDSZ-szel.

MDF-SZDSZ együttműködés a fővárosban

Azt továbbra sem tudni, hogy a két párt köt-e majd választási szövetséget.

Nyomozás focibunda ügyben


szerző:
2009.12.09. 19:15
Nyomozás focibunda ügyben

Vesztegetés miatt nyomozás indult az utánpótlás válogatott mérkőzései ügyében.

Pénzért vett kapitányság?


szerző:
2009.10.09. 18:56
Hazudott a szövetség Semenya ügyében

A berlini világbajnokság előtt elvégezték rajta a nemvizsgálatot hazájában.

Szívellenőrző készülék a hokisoknak

Ocskay életét is meg lehetett volna menteni, ha egy ilyen készülékkel figyelik.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való