KERESÉS search-close

szörnyethalt

65 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szörnyethalt"

Ötven métert repült a balesetet szenvedett motoros

Szörnyethalt egy motoros, miután szalagkorlátnak hajtott éjszaka a Heves megyei Nagytálya közelében. Információink szerint olyan gyorsan ment, hogy az ütközés után 50 métert repült, és az Eger-patak betontöltésének csapódott. A motorosbalesettől nem messze pedig fának hajtott autójával egy fiatal sofőr. Beszorult a kocsiba, a tűzoltók szabadították ki. Súlyos sérüléseket szenvedett.

Oldalára borult a kamion az ütközés erejétől

Szörnyethalt az a harmincas éveiben járó férfi, aki autójával frontálisan egy kamionnak ütközött a Borsod megyei Tarcalnál. Az ütközés ereje akkora volt, hogy a kamion az oldalára borult. A kocsi a felismerhetetlenségig összetört, a sofőr holttestét a tűzoltók vágták ki a roncsból. A baleset okait még vizsgálják a rendőrök.

Fának csapódott, szörnyethalt

Kopott nyári gumik voltak azon a BMW-n, amely éjjel fának csapódott a Bács-Kiskun megyei Kisizsák határában, szinte felcsavarodott rá. A sofőr nem volt bekötve, a 40 év körüli férfi a helyszínen meghalt.

Szakadékba zuhant a motoros

A Kőrőshegyi völgyhídtól nem messze szalagkorlátnak ütközött, majd szakadékba zuhant egy motoros. Akkora erővel csapódott a mélybe, hogy szörnyethalt.

Durva baleset: kamionnak ütközött, szörnyethalt

A 28 éves nő áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött a teherautóval. A baleset a Vác felé vezető M2-es úton történt.

Busznak csapódott, szörnyethalt

Előzés közben csapódott a busznak – szörnyethalt délelőtt egy 62 éves autós a Veszprém megyei Nyírád közelében. Úgy tudni, dolgozni indult, amikor egy nyílegyenes úton elkezdte előzni az előtte haladó autóst. Valószínűleg rosszul mérte fel a távolságot. Kedd délután pedig egy defektes autó miatt történt tömegbaleset az M5-ös autópályán: egy kamionos lökött árokba egy a baleset miatt fékező kisteherautót.

Kirepült a kocsiból és szörnyethalt a taxis

Nem volt bekötve, kirepült a kocsiból és szörnyethalt a taxis. Egy 30 éves férfi vesztette életét reggel Csorna közelében, a 86-os főúton. Információink szerint egy fuvar után tartott hazafelé, amikor a kocsija lesodródott az útról, többször megpördült, majd egy fának csapódott. A taxis az úttestre zuhant, már nem lehetett megmenteni az életét.

 

Börtönbe kerülhet a gyorshajtó

5 évet is kaphat az a sofőr, aki halálos balesetet okozott egy éve Szentkirály közelében. A 24 éves férfi a balesetben elvesztette édesanyját, és egy szabályosan közlekedő autós is szörnyethalt.

Kihajtott a kamion elé, szörnyethalt

Szörnyethalt annak a furgonnak a vezetője, amelyik lassítás nélkül hajtott ki egy kamion elé csütörtökön Lakitelek közelében.

 

Tűzoltóautó nyomta agyon


szerző:
2018.05.04. 18:00
Tűzoltóautó nyomta agyon

Megbénult fél Budapest a csütörtöki tűzoltóautó baleset miatt. A XI. kerületben egy kisbuszra zuhant a tűzoltóság egyik emelőkosaras járműve. A tűzoltók nem sérültek meg, de a kisbusz sofőrje szörnyethalt a balesetben.

 

HALÁLOS BALESET: ezért dugult be a város

Megbénult fél Budapest a csütörtöki tűzoltóautó baleset miatt. A XI. kerületben egy kisteherautóra zuhant a tűzoltóság egyik emelőkosaras járműve. A tűzoltók nem sérültek meg, de a kisteherautó sofőrje szörnyethalt a balesetben.

 

Tragédia lett az ünneplésből

Ikerpár egyik tagja halt meg egy balesetben. Meccsgyőzelmet és névnapot ünnepelhettek a 23 éves fiatalok, majd autóba ültek, és egy út szélén parkoló teherautónak csapódtak. Az utas nem volt bekötve, kirepült a kocsiból és szörnyethalt. Az autót ikertestvére vezette…

Kettészakadt az autó, a vétkes sofőr szörnyethalt

Egy 19 éves sofőr halt meg vasárnap reggel. Két autó ütközött frontálisan, ez olyan erejű volt, hogy az egyik kocsi kettészakadt. Ennek a vezetője halt meg. A másik autóban egy négytagú család utazott, a hátsó ülésen két gyerek ült. Ők könnyebb sérülésekkel megúszták a balesetet.

 

TRAGIKUS: a helyszínen vesztette életét a 19 éves sofőr

Két autó ütközött frontálisan a 76-os főúton, a balesetet okozó 19 éves sofőr a helyszínen életét vesztette. A másik kocsiban egy négytagú család utazott, a hátsó ülésen két gyerek ült. A helyszínre négy mentőautó is érkezett, ám végül kiderült, hogy a család tagjai megúszták könnyebb sérülésekkel

Először egy kamionba csapódtak, majd egy másik autónak ütköztek

Hiába érkezett a gyors segítség, ketten meghaltak a 47-es főúton, amikor kocsijukkal megcsúsztak, először egy kamionba csapódtak, majd egy másik autónak ütköztek. A fővárosban is tragédia történt hajnalban, itt a Liszt Ferenc repülőtér közelében halt meg egy autós.

 

Zebrán gázolta halálra a busz

Szörnyethalt az a 23 éves nő, akit kedden este a zebrán ütött el egy helyi busz. Úgy tudjuk a sofőr nem vette észre a gyalogost, ezért történt a baleset. A helyiek szerint veszélyes a három sávos átkelő, és sok a figyelmetlen autós. Az esti tragédiát a térfigyelő kamerák is rögzítették, a rendőrök most szemtanúkat keresnek.

8 évet is kaphat a Szentendrei úti ámokfutó

Nyolc évet is kaphat a Szentendrei úti ámokfutó, aki ellen a napokban emeltek vádat. A 29 éves férfi még márciusban csapódott bele autójával egy piros lámpánál várakozó másik kocsiba. Az abban ülő két fiatalember szörnyethalt, egyikük Janza Richárd, ifjúsági világbajnok kajakos volt.

Kőszállító teherautóval ütközött

Egy kőszállító teherautóval ütközött egy személykocsi a Bükkszentlászlóra vezető úton kedden este. A kamion egy lovaskocsit került ki. Éppenhogy sikerült visszatérnie a saját sávjába, de a szemből érkező autó sofőrje valószínűleg megijedt, vészfékezett és átsodródott a szemben lévő sávba, ahol frontálisan ütközött a teherautóval. A személykocsi vezetője szörnyethalt.

Kamionnal ütközött, szörnyethalt

Szinte semmi sem maradt abból a kocsiból, ami egy kamionnak ütközött csütörtökön, a 37-es úton, Borsod megyében. A 40 éves szerencsi sofőr azonnal szörnyethalt. Egyelőre nem tudni, hogy miért tért át a szemközti sávba, ahol egyenesen a lengyel kamionnak ütközött. A kocsi ezután az út menti mély árokban egy fának csapódott. Akkora volt az ütközés, hogy a kamion is az oldalára borult, de annak a sofőrje nem sérült meg.

Több halálos baleset is történt az utakon

Hétfőn reggel Kiskunhalas közelében egy szerb autós egy enyhe jobbos kanyarban áttért a szemközti sávba és frontálisan ütközött egy Forddal. A szerb autó 69 éves sofőrje a kórházba szállítást követően meghalt. Martonvásár közelében pedig vasárnap este motorosok elé kanyarodott ki egy autós: az egyikük el tudta kerülni az ütközést, a másik viszont az autóba csapódott és szörnyethalt.

Szörnyethalt az extrém sportoló

Lezuhant és szörnyethalt egy szlovén, szárnyasruhás extrém sportoló a Siófok-Kiliti repülőtér közelében. A rendőrök egyelőre vizsgálják, pontosan hogyan történt a baleset. A Híradónak nyilatkozó oktató szerint valószínűleg hibázott az áldozat. A szlovén férfi egyébként gyakorlott ejtőernyős volt, de szárnyasruhás ugrásban még nem volt nagy tapasztalata.

 

Testvérpár halt szörnyet

Testvérek haltak szörnyet egy oszlopnak csapódó autóban Hévizgyörkön, vasárnap hajnalban. Valószínűleg száguldoztak. Úgy tudjuk: a sofőrnek már korábban elvették a jogosítványát. Nőnapkor egy huszonöt éves lányt gázolt halálra, pár száz méterre a mostani baleset helyszínétől. A meghalt lány apja azt mondja: a gázolót nem érdekelte, hogy nem vezethet.

Kiesett a buszból, szörnyethalt

Menet közben kizuhant a buszból és szörnyethalt egy férfi Budapesten. A menetrendszerinti BKV járat középső ajtaja nyílt ki. Az egyik közlekedési szakszervezet elnöke azt mondta Híradónknak: úgy tudják, hogy a 38 éves férfi feszegette az ajtót, mert valószínűleg le akart szállni, és ekkor történt a tragédia. A rendőrség annyit közölt, hogy vizsgálják a történteket. A BKV-nál ezután adnak bővebb információt.

Nem volt esélye a motorosnak

Halálos motorbaleset Bács-Kiskunban. Szörnyethalt egy motoros Kerekegyháza közelében, amikor összeütközött egy szemből szabálytalanul előző autóval. A baleset kora reggel történt, az autót vezető huszonnégy éves férfit súlyos sérülésekkel vitték a kecskeméti Megyei Kórházba. A motort vezető idős férfinak esélye sem volt, hogy elkerülje az ütközést.
 

Halálos hármas karambol

Hármas karambolban halt szörnyet egy 24 éves fiatalember a Pest megyei Biatorbágyon, reggel. Két autó és egy mikrobusz ütközött egy kereszteződésben. Az egyik kocsi utasán már nem tudtak segíteni a mentők. Az autó másik két utasa könnyebben sérült meg. A baleset okát még vizsgálják. Egyelőre csak annyi tűnik biztosnak, hogy az egyik jármű nem adta meg az elsőbbséget a másik kettőnek.

Már az ütközéskor szörnyethalt

Megcsúszott a felüljárón, mikrobusznak csapódott, és szörnyethalt egy autós péntek este Budapesten.  A huszonhét éves nő holttestét a tűzoltók vágták ki a teljesen összeroncsolódott Zsiguliból. A mikrobuszban egy család utazott. Az anyukát, nyolc év körüli kislányát és a nagymamát kórházba vitték. Az RTL Híradó úgy tudja: sokkot kaptak, de könnyebb sérülésekkel megúszták a balesetet.

Kamion csapódott egy autóba

Halálos karambol Győrnél. Személyautó és kamion ütközött frontálisan a 83-as főúton. Az autós Pápa felé tartott, amikor - egyelőre nem tudni miért - az ellenkező irányból jövő kamion nekicsapódott. A kocsi ettől megpördült, és a tetejére borulva állt meg az árokban, sofőrje szörnyethalt.

Mindkét sofőr szörnyethalt

Mindkét sofőr szörnyethalt, amikor összeütközött két, egymással szemben haladó autó a nyolcas főút Székesfehérvárt elkerülő szakaszán. Ott az út két oldalát magas szalagkorlát választja el, de az sem segített. Az egyik kocsi félig átrepült a korláton, így ütköztek össze. Azt az autót, amelyik valószínűleg a balesetet okozta egy idős férfi vezette. Csak a sofőrök voltak a kocsikban.

Záróvonalon előzött, meghalt


szerző:
2016.10.20. 18:05
Záróvonalon előzött, meghalt

Vezetés közben telefonált a sofőr, ez okozhatta a halálos balesetet. Szörnyethalt az a 20 éves lány, aki csütörtök délelőtt mobilozás közben, szabálytalanul előzött egy autót, majd egy kamionnal ütközött Szolnok határában. Úgy tudjuk, nemrég szerezte meg a jogosítványt. Kocsija az ütközés után kigyulladt. A lángokat egy szeghalmi szabadnapos tűzoltó oltotta el.

Felnyársalta a fa a kocsit


szerző:
2016.10.18. 18:03
Felnyársalta a fa a kocsit

Felcsavarodott a fára és szörnyethalt egy sofőr hétfőn a Győr-Moson-Sopron megyei Darnózseli közelében. Az 58 éves sofőr előzött és mikor vissza akart térni a sávjába elvesztette uralmát a kocsi felett. Oldalról vágódott az út menti fába, ami felnyársalta autóját.

Szörnyethalt az elgázolt kerékpáros

Szörnyethalt egy kerékpáros, miután elgázolták a Bács-Kiskun megyei Bácsborsód közelében. A baleset szerda reggel történt, az áldozat és a gázoló is munkába tartott. Az autót egy középkorú férfi vezette, egy kanyarnál kisodródott, valószínűleg meg is csúszott a nedves úton. Az elektromos kerékpárral közlekedő áldozatának esélye sem volt elkerülni az ütközést. A férfi bátyja sírva nyilatkozott az RTL Híradónak.

Buszba csapódott, szörnyethalt a motoros

Szörnyethalt egy motoros a 26-os főúton hétfőn éjszaka. Egy menetrendszerinti busznak ütközött. A buszon egy utas sérült meg, könnyebben. Sok volt a baleset az elmúlt 24 órában az országban. Miskolcon hárman sérültek meg, amikor két autó ütközött frontálisan. Motorossal ütközött egy személykocsi Szombathely környékén, az M5-ös autópályán pedig egy sajtszállító autó borult az árokba.

Kátyukat kerülgető sofőr okozott balesetet

Több baleset is történt az utakon. Somlóvásárhely közelében az ütközéstől kirepült egy sofőr és szörnyethalt, egy másik balesetben, Vas megyében egy utas nem élte túl a karambolt. Bács-Kiskun megyében pedig egy nő autójával kátyúkat kerülgetett, eközben viszont két autónak nekihajtott, többen meg is sérültek.

Autótolvaj miatt halt meg a fiatal nő

Tragédia lett egy autórablás vége Gödöllőn. Egy fiatal nő éppen hazaért, kiszállt a kocsijából, hogy kinyissa a kaput, amikor a rabló bepattant a helyére. A nő belekapaszkodott a kocsiba, hogy visszatartsa, de a férfi gázt adott. Árokba borultak, a nő a kocsi alá szorult, és szörnyethalt. Támadója elmenekült, a rendőrök péntek délután fogták el Isaszegen, egy sörözőben. Az áldozat a budapesti Turay Ida színházban dolgozott, kollégái megrendülten búcsúztak tőle.

Teherautóval ütközött, szörnyethalt a sofőr

Egy leváló alumíniumszegély egyenesen a teherautóval ütköző kocsi sofőrülésébe vágódott Győrben, a kocsi vezetője szörnyethalt. Az eset áprilisban történt, a nyomozást most zárták le. A rendőrség szerint a teherautó sofőrje hibázott, mert áttért a szemközti sávba. Megrázó képek!

Megölte a feleségét, majd kiugrott az ablakon

Családi tragédia Szombathelyen. Agyonszúrta feleségét egy 47 éves férfi reggel. A támadás után kiugrott az ötödik emeletről és szörnyethalt. A helyiek szerint a házaspárnak három gyereke van, két tinédzser lány és egy fiú. Állítólag az apa és az anya egy ideje már nem éltek együtt, egy szomszédjuk az RTL Híradónak azt mondta, a gyerekek miatt veszhettek össze. Megrázó történet következik.

Többször hívta a férjét tragikus balesete előtt

Valószínűleg férjéhez sietett haza az az asszony, aki figyelmetlenségből autójával vonat elé hajtott csütörtök délelőtt Erdőteleken. A vonat annyira maga alá gyűrte az autót, hogy sofőrje szörnyethalt. A nő férje azt mondta, neki a szomszéd szólt, hogy siessen, mert baj történt. Ezután látta, hogy felesége többször is kereste telefonon. De mivel a kertben dolgozott, nem hallotta a csörgést.

Kisodródott egy kanyarban, meghalt a motoros

Szörnyethalt egy motoros, miután kisodródott a kanyarban és szalagkorlátnak ütközött a 83-as főúton. A baleset vasárnap este történt, a sofőr életét már nem lehetett megmenteni: akkora erővel csapódott a szalagkorlátnak, hogy kitört egy tartóoszlop is.

Gyerekével a karjában ugrott ki az ablakon

Megrázó történet! Másfél éves gyermekével a karjában a 16. emeletről ugrott ki egy nő Budapesten szombat délután. Mindketten szörnyethaltak. A tragédiának szemtanúi is voltak, egyikük azt mondta, sokkolta, amit látott.

Családi karambol - meghalt a vőlegény

Egy család szenvedett tragikus balesetet Berentén vasárnap délután. Autójuk lesodródott az útról, és többször megpördült, majd az árokban landolt, egy fiatalember szörnyethalt. A kocsit a családfő vezette, aki a rendőrök szerint ivott, mielőtt az autóba ült. Hátul három lánya utazott, köztük egy hat és egy tizenkét éves kislány. Mindannyian megsérültek. Úgy tudjuk, hogy az a fiatal, aki meghalt, a legidősebb lány vőlegénye volt.

Meghalt az összeroncsolódott fülkében

Halálos baleset az M0-áson. Szörnyethalt a sofőr, aki kamionjával hátulról csapódott egy másik kamionba, az Annahegyi pihenő közelében még kedden. A mentők már nem tudtak segíteni rajta. A baleset miatt hatalmas dugó volt.

Húszéves volt a pilóta

Egy húsz év körüli fiatal vezette a pénteken lezuhant kisrepülőt. Úgy tudjuk: tavaly szerezte meg az engedélyét. A Gödöllő mellett történt balesetben ketten szörnyethaltak. Egyelőre nem tudni mi okozhatta a szerencsétlenséget. A Magyar Repülő Szövetség elnöke a Híradónak azt mondta: hasonló baleset hirtelen manőver miatt történhet.

Repülőgép-baleset: a pilóta és utasa is meghalt

Ketten szörnyethaltak, amikor lezuhant egy kisrepülő Gödöllő közelében. Még nem tudni, miért történt a szerencsétlenség. A pilóta mellett az egyik ismerőse volt a gépen. Péntek délután szálltak fel a gödöllői repülőtérről. Amikor a gép eltűnt a radarról, azonnal keresni kezdték. Végül csak ma reggel, egy szántóföldbe csapódva találták meg. A két férfin már nem lehetett segíteni.
 

Felrobbant a kazán, meghalt a nagymama

Szörnyethalt a nagymama, amikor felrobbant a kazán. Az asszony unokáira vigyázott, a gyerekek épp tévét néztek. A nagymama valószínűleg be akart gyújtani a kazánba, amikor az felrobbant. A katasztrófavédelem vizsgálja, hogy pontosan mi történt.

Nem volt bekötve, meghalt a 87 éves sofőr

Szombathelynél egy 87 éves sofőr szörnyethalt, amikor lesodródott az útról egy kanyarban, és kirepült az autóból. A férfi nem volt bekötve.

Világítás nélkül hajtott a sínekre

Ketten szörnyethaltak kedden este Csorna mellett, amikor autójuk összeütközött egy gyorsvonattal. A rendszám nélküli kocsi vezetője világítás nélkül ment, így hajtott rá a sínekre. A Csorna felé közlekedő Intercity nekiütközött az autónak, amit több száz méteren keresztül tolt maga előtt.

Egy család kocsijára esett a megpördült furgon

Várandós anyát, az apát és hároméves lányukat érte súlyos baleset reggel Budapesten. Autójukat összenyomta egy szemből érkező furgon, amely valószínűleg padkának csapódott, a levegőben megpördült, majd a család kocsijára esett. A furgon egyik utasa, egy férfi kirepült, és a helyszínen szörnyethalt. A terhes nőt és gyerekét a járókelők ápolták, amíg meg nem érkeztek a mentők. Az apa a roncsba szorult.

Meghalt Mike Mangold, az egyik legismertebb amerikai pilóta

Felszállás után csapódott a betonba kisgépével egy kaliforniai reptéren. Ő és mellette ülő tanítványa is szörnyethaltak. Mangold többször járt Magyarországon, háromszor nyerte meg a Red Bull Air Race-t.

Áthajtott az úton fekvő kerékpároson

Esélye sem volt, hogy kikerülje az áldozatot, áthajtott az úton fekvő kerékpároson egy furgon vezetője Tolna megyében. Az 54 éves férfi szörnyethalt. A baleset vasárnap kora este történt Kéty közelében. Azt egyelőre nem tudni, hogy a férfi miért volt az úton. A falubeliek szerint az áldozat mindenhova biciklivel járt, egyik kollégája féltette is emiatt.

Fának csapódott, szörnyethalt a sofőr

Szörnyethalt a sofőr, miután hétfőn éjjel kocsijával egy fának csapódott a 3-as főúton, Aszód közelében. Úgy tudjuk a 26 éves fiatalember körülbelül 160-170-nel száguldott, amikor megcsúszott, az árokba hajtott, ahol egy fa állította meg. Akkora volt az ütközés, hogy a sofőr kizuhant a kocsiból, testét egy fán találták meg.

Kettős záróvonalon fordult meg, meghalt

Dupla záróvonalon fordult meg az a nyugdíjas, aki szörnyethalt egy autóbalesetben, Veszprém megyében. A 73 éves nő kocsijába a manőver közben beleszaladt egy terepjárós. Az asszonyon már nem tudtak segíteni a mentők.
 

Túl gyorsan mehetett, szörnyethalt a sofőr

Fáknak csapódott autójával, és szörnyethalt egy sofőr Csongrád megyében péntek este. Úgy tudjuk, hogy gyorsan ment, és nem tudott bevenni egy kanyart, így több fát letarolt. A sofőrt ki kellett vágni a roncsból.

Vonatba csapódott a furgonnal


szerző:
2015.07.17. 18:10
Vonatba csapódott a furgonnal

Halálos baleset a vasúti átjáróban. Későn vette észre a tilos jelzést és akkor már hiába nyomta a féket, nem tudott megállni egy kisteherautó vezetője Veszprém megyében.

Gyorsan hajtott, meghalt a motoros


szerző:
2015.04.10. 18:00
Gyorsan hajtott, meghalt a motoros

Az ütközés erejétől szörnyethalt egy 38 éves motoros Pécelen. A férfi egy kisteherautóba csapódott. Azt még nem lehet tudni, hogy pontosan hogyan történt a karambol, de a helyszínre érkező mentőorvos azt mondta, a motoros nagyon gyorsan hajtott.

Előzetes: Az ütközés erejétől azonnal szörnyethalt

Egy 38 éves motoros kisteherautóba csapódott Pécelen. A helyszínre érkező mentőorvos szerint nagyon gyorsan hajtott. Pénteken hat óra alatt három motoros baleset is történt. A jó időben egyre többen veszik elő a motorjukat és - a rendőrök tapasztalatai szerint - ilyenkor ugrásszerűen megnő a balesetek száma. Hogy mit tesz a rendőrség, elmondjuk este hatkor az RTL Híradóban.

Előzetes: Menekült, ez lett a veszte

Szörnyethalt egy autós, aki frontálisan ütközött egy kamionnal a Békés megyei Csárdaszállás közelében. A sofőrt nem sokkal a baleset előtt rendőrök állították meg, rutinellenőzésre. A férfi azonban gázt adott és Mezőberény felé száguldott. Hogy miért menekült az igazoltatás elől, megtudhatják 6-kor az RTL Híradóban.

Munkába indult, halálra gázolta egy busz

A zebrán gázoltak halálra egy 56 éves nőt hajnalban Nyíregyházán. Egy munkásokat szállító busz ütötte el, ami métereken át tolta maga előtt. Az asszony szörnyethalt.

Gyerek is sérült a balesetben


szerző:
2015.01.19. 18:05
Gyerek is sérült a balesetben

Két halott és hat sérült, köztük gyermek is. Három olyan baleset is történt vasárnap, melyekben - az első vizsgálat szerint - megcsúsztak az autók és ezután ütköztek frontálisan, vagy csapódtak árokba. Tihanyban egy betonoszlop és fa közé szorult be egy kocsi, melyben szörnyethalt a sofőr.

Árokba csapódott a kocsi, egy lány meghalt

Tragédia Zalában. Egy 26 éves nő meghalt, a 28 éves sofőr pedig életveszélyesen megsérült abban a balesetben, amelyik kedden, a 74-es főúton történt. A budapesti fiatalok autójukkal az árokba csapódtak, egyenesen egy betonhídfőnek. A lány szörnyethalt. A sofőr életveszélyesen megsérült.


 

Házra zuhant egy kisrepülőgép az Egyesült Államokban

Csak a pilóta volt a gépben, ő szörnyethalt. A házban éppen akkor senki sem volt. A szomszédok közül többen hallották, hogy felszáll a gép, majd egy robbanásszerű hang jött, ekkor zuhant a házra a kétmotoros repülő.


 

Ketten szörnyethaltak, egy sofőr megfulladt

Ketten szörnyethaltak szerdán, a 4-es úton Debrecen és Ebes között, amikor autójukkal frontálisan ütköztek. Mindkét kocsiban a sofőr egyedül utazott. A baleset azért történt, mert az egyik autó vezetője, egy 64 éves debreceni férfi áttért a szemközti sávba.
 

Szörnyethalt a motoros


szerző:
2014.11.10. 18:00
Szörnyethalt a motoros

Egy 39 éves, kétgyermekes családapa szörnyethalt vasárnap Újfehértón, amikor motorjával egy kereszteződésben biciklissel ütközött, aztán egy betonkerítésnek csapódott. A baleset azért történt, mert a 17 éves kerékpáros fiú nem ált meg a stoptáblánál és a motoros elé hajtott.
 

Szörnyethalt az oszlopnak ütköző autós

A férfi valószínűleg túl gyorsan hajtott, és egy körforgalomnál lesodródott az útról.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való