KERESÉS search-close

szökött rab

23 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szökött rab"

Üres tárral ejtett túszokat a múlt héten megszökött rab

Mégsem lőhetett a rendőrökre a múlt pénteken pisztollyal menekülő és túszokat ejtő rab. A Blikk írta meg, hogy az utcán már nem volt lőszer abban a pisztolyban, amit az őrétől szerzett meg a bíróságon a 35 éves férfi.  A tár ugyanis valahogy és valahol kiesett a pisztolyból. Az, hogy pontosan hol - még kérdés. Károlyt végül a rendőrök lőtték le. Öt golyót kapott, de túlélte. Ha most elítélik, akár élete végig börtönben maradhat.

Kérlelte a szökött rabot a túsz, hogy ne lőjön

„Ha lelősz, nincs, aki tovább vigyen” - ezt mondta a szökött rabnak annak a terepjárónak a sofőrje, akit a szökevény a Fővárosi Törvényszékről távozva túszul ejtett, majd arra kényszerített, hogy elhajtson vele. A 63 éves sofőr fél órán át kocsikázott a rabbal, miközben túszejtője fegyverrel hadonászott mellette. A terepjárós a Ripostnak részletesen beszélt a történtekről.

A rabló, akinek már második akcióját vették kamerák

Egészen elképesztő jelenetek játszódtak le múlt hét pénteken Budapesten, amikor egy rab túszul ejtett egy fegyőrt a bíróságon, megszökött, majd elrabolt egy autót a vezetőjével együtt, aztán verekedésbe keveredett egy másik autóssal, végül pedig a rendőrök golyóitól esett össze az utcán. A menekülő nem kezdő, és nem most először készültek felvételek róla akció közben.

Mit tegyünk, ha valaki fegyverrel próbál megtámadni?

Mit kell tennünk, ha véletlenül egy fegyveres támadó útjába kerülünk? Vagy épp az autónkba ugrik, fegyvert tart a fejünkhöz egy szökésben lévő rab és azt mondja, indíts. Ahogy tette ezt az elkövető pénteken kétszer is.

 SZÖKÖTT RAB: „Azonnal felém irányította a fegyverét!”

bíróságról megszökött rab pénteken legalább nyolc bűncselekményt követett el, alig negyven perc alatt. A férfit összesen öt lövés érte, végül Czégeni István adta le azt a találatot, ami leterítette a szökevényt. A rendőr a történtekről részletesen beszámolt kameránk előtt!

Miért nem volt az elszökött rab kezén bilincs?

Nem hibázott az őr, aki levette a kézbilincset a tárgyalóteremben a tegnap elszökött rabról. Ezt állítja a Büntésvégrehajtás Országos Parancsnoksága. Szerintük miután a bíró utasította felügyelőt, hogy tegye szabaddá a férfi kezeit, neki engedelmeskednie kellett. A bíróság szóvivője szerint azért engedték meg, hogy levegyék a bilincset, mert senki nem szólt, hogy gond lehet. Az őr, akitől a rab elvette a fegyvert, könnyebben megsérült a dulakodásban.

Túszejtés, autós üldözés és utcai lövöldözés Budapesten

Egy rab a bíróságon megszerezte az egyik őr fegyverét, amivel túszt ejtett. Őt az épület előtt elengedte, majd egy autósra szegezte a pisztolyt, így vele menekült tovább. Újpalotáig tartott a hajsza utánuk. Közben a rendőrök rálőttek a kocsira, ezután a rab megpróbált másik autót szerezni. Annak sofőrje azonban dulakodni kezdett vele. A rabot végül meglőtték a rendőrök. A fegyveres szökevénnyel dulakodó sofőr Híradónknak elmesélte, mi történt.

„Meggondolatlanság volt elszökni”

Meggondolatlanság volt, hogy elszökött. Ezt mondta a bíróságon a rab, aki tavaly szeptemberben az őt kísérő fegyőr mellett kibújt a bilincsből és elmenekült. A 34 éves férfit emiatt nem jogerősen 2 év 8 hónapra ítélték. A vádlott éppen 12 éves fegyházbüntetését töltötte –fegyveres rablás és lopás miatt, amikor elszökött.

Két hétig bujkált a szökött rab

Elfogták a Pest megyei nyomozók azt a férfit, aki csaknem két hete szökött meg a házi őrizetből Dunakeszin. A férfi levágta magáról a nyomkövetőt és azóta bujkált, végül Budapesten, egy XIII. kerületi lakásban találtak rá. Társaival szabadulása előtt egy videót is készített a börtönben, amit feltettek a közösségi oldalára-erről korábban beszámoltunk.

Elfogták a szekszárdi szökött rabot

Már csak 61 napot kellett volna kibírni a szekszárdi börtönből megszökött 19 éves férfinak, és szabadult volna. Így, hogy megszökött, akár 3 évet is kaphat. Elfogásáról videót tett közzé a rendőrség!

Két órán belül elfogták a szökött rabot

Már csak 61 napot kellett volna kibírni a szekszárdi börtönből megszökött 19 éves férfinak, és szabadult volna. Így, hogy megszökött, akár 3 évet is kaphat. Elfogásáról videót tett közzé a rendőrség!

Megszökött, hogy bosszút álljon

Azért akart megszökni, hogy bosszút álljon fia bántalmazóján - ezt mondta a bíróságon az a férfi, aki januárban szökött meg a sopronkőhidai börtönből. Korábban gyilkosságért ítélték el. Most azzal védekezett, hogy úgy tudta, fiát egy baltával verte meg egy rokona, és azért akart hazamenni, hogy megvédje a gyerekét.

Kimenőn ölhette meg a barátnőjét

Szökött rab gyilkolhatott a Szabolcs megyei Nagyecseden. Úgy tudjuk, cipőfűzőjével fojtotta meg 19 éves élettársát. A férfi korábban csalás miatt került rács mögé. Két napja azonban kimenőt kapott a börtönből, hogy meglátogassa haldokló édesapját. Elment szerelméhez is, akivel valószínűleg összeveszett, ezután végezhetett a lánnyal.

 

Elfogták a szökött rabot


szerző:
2017.09.20. 18:00
Elfogták a szökött rabot

Elfogták a szökött rabot délelőtt Győrszentivánon. Rendőrök lepték el az egyik utcát, miután valaki bejelentette, hogy látta a férfit. A 33 éves bűnöző a győri bíróság udvaráról szökött meg egy hete.  Nemrég 12 évre ítélték, azért vitték most a bíróságra, hogy egy másik ügyben tanúként hallgassák meg. Valahogy kiszabadította a kezét a bilincsből és elrohant.

Szökött rab: hibázhattak az őrök

Ügyvédje szerint már korábban kitervelte a szökést az a 33 éves rab, aki kedd reggel szökött meg a bíróság udvaráról Győrben. Azt mondja, Zvezdovics Krisztiánnak valószínűleg segített valaki a szökésben. Az ügyészség közben a büntetés végrehajtás feljelentése alapján a rabot szállító őrök felelősségét is vizsgálja. A szökevényt még mindig körözi a rendőrség. Ügyvédje biztos abban, hogy Magyarországon bujkál, külföldi tartózkodásra ugyanis szerinte nincs pénze.

Nem találják a szökött rabot

Továbbra sem találják a szökött rabot. Zvezdovics Krisztián Győrből, a bíróság udvaráról lépett meg kedd reggel, amikor tanúként hallgatták meg egy ügyben. A férfit 2015. júliusában ítélték 12 évre fegyveres rablás és más bűncselekmények miatt. Közösségi oldalán azonban ezután is posztolt, holott az elítéltek szigorú szabályok szerint, és csak speciális telefont használhatnak. A Büntetés-végrehajtásnál azt mondják, miután észrevették, megtették a szükséges intézkedéseket.

Megszökött egy rab, keresik

Megszökött egy fogoly a Győri Bíróság udvaráról. A 33 éves Zvezdovics Krisztián nemrég 12 év börtönbüntetést kapott, azért vitték most a bíróságra, hogy egy másik ügyben tanúkét hallgassák meg. Valahogy kiszabadította a kezét a bilincsből és elrohant. Egész nap keresték a rendőrök. A büntetés-végrehajtásnál két embert azonnali hatállyal felmentettek.

Gyorsan elfogták a szökött rabot

Megszökött egy rab, aki a szombathelyi börtönben tartottak fogva. Szerda délelőtt a szökevény a börtön közelében működő szemétválogatóban dolgozott, amikor kijátszotta az őrök figyelmét. A férfit három órával később a város határában fogták el a rendőrök. A szökés miatt újabb büntetésre számíthat.

 

Tagadja a barátnő, hogy segített volna

Tagadja, hogy segített volna barátjának bújkálni az a fiatal nő, akinek élettársa még vasárnap szökött meg a tököli börtönből. Kétnapos hajtóvadászat után találták meg a párost egy dömsödi hétvégi házban, ahol meghúzták magukat. A párnak egy másfél éves gyereke is van. A nő ellen több büntetőeljárás is folyamatban van. Ma harminc napra elrendelték előzetes letartóztatását.

Fókusz 2015-10-20


szerző:
2015.10.20. 17:25
Fókusz 2015-10-20

Eredményhirdetés - Az Éjjel - Nappal Budapest legdögösebb női szereplőjét kerestük. A felhívásunkra sok ezer szavazat érkezett, bemutatjuk a sorozat királynőjét. Bejutottunk - a jelenleg is szökésben lévő elítélt dömsödi otthonába. Testvére hősnek tartja Györgyöt, akit ha megtalálnak, akár három évet is kaphat. Galaktikus támadás - Lefagyott az internet! Az egész világ látni akarja a Csillagok Háborúja hetedik részét, megjöttek a legújabb részletek.

Börtönőréhez kopogtatott be egy szökött rab

Véletlenül éppen egyik börtönőrének otthonába kopogtatott be egy szökött rab, hogy telefonálhasson.

Hajsza és tűzharc után fogták el a rabot

Amikor az ellenőrzés közben kiderült, hogy a sofőr szökött rab, gázt adott, és elmenekült.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való