KERESÉS search-close

szívroham

47 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szívroham"

Szívrohamot kapott Iker Casillas


szerző:
2019.05.01. 18:48
Szívrohamot kapott Iker Casillas

A világhírű spanyol kapus edzés közben lett rosszul. Kórházba szállították, megműtötték és a hírek szerint jobban van.

Teó Gyöngyinek: „Sajnálom, hogy megúszta egy infarktussal…”

Amikor Teó meglátogatta Gyöngyit, hogy bocsánatot kérjen tőle, az események nem várt fordulatot vettek.

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Tényleg Teó hibája volt Gyöngyi szívrohama?

Tamara megtudta, hogy édesanyja Teó miatt kapott szívrohamot. Orsi megnyílt Evelinnek. Tamásék elindultak Montenegróba.

Gyöngyi szívrohamot kapott, miután Teó kiosztotta Őt

Miután Gyöngyi és Tamara összevesztek Teó viselkedése miatt, a férfi úgy döntött, beolvas párja édesanyjának. Ezért Teó elment Gyöngyihez és keményen kiosztotta, miután azonban elsétált a nőtől, Gyöngyi szívrohamot kapott.

Orsi Bencének: „Abban a csókban érzelem volt, ne tagadd…”

Teó beolvasott Tamara anyjának, aminek majdnem végzetes következményei lettek. Orsi rájött, miért kerüli őt Bence. Gábor csapdát állított Lalinak.

Kórházba került a Jay és Néma Bob rendezője

Kevin Smith-t, a Jay és Néma Bob, és a Shop-stop filmek készítőjét utolsó pillanatban szállították kórházba szívinfarktussal.

Veszekedés közben kapott infarktust

Egy mentésirányító mentette meg egy budapesti férfi életét, aki veszekedés közben kapott infarktust, de a felesége azt hitte, csak szimulál, ezért sokáig nem hívott mentőt. Az utolsó percekben értek oda érte, így még meg tudták menteni az életét. A mentők szóvivője szerint a szívroham és a stroke tüneteinek jelentkezésekor nem szabad várni, azonnal mentőt kell hívni.  

Sok túlélő nem változtat

Nem változtatnak az életmódjukon, továbbra is dohányoznak, nem mozognak és nem szedik a gyógyszereiket. Ez jellemző sok infarktuson átesett betegre Magyarországon a szakértők szerint. Ezért indított most oktató kampányt a Magyar Kardiológusok Társasága. Kisfilmekkel, tájékoztató füzetekkel szeretnék felkészíteni azokat, akik túléltek egy szívrohamot, hogy min kell változtatniuk. Az infarktust túlélő betegek 15-16 százaléka ugyanis nem él tovább egy évnél.

Háztartási baleset áldozata lett a fitnesz-világ egyik híressége

Háztartási baleset áldozata lett a fitnesz-világ egyik híressége, aki bloggerként is rendkívül népszerű volt. A francia Rebecca Burger egy patront akart becsavarni tejszínhab-adagolójába, ami felrobbant, és nekicsapódott a mellkasának. A 33 éves nő szívrohamot kapott, és az orvosok már nem tudták megmenteni.

 

Szívrohamból épült fel!


szerző:
2017.03.27. 17:25
Szívrohamból épült fel!

Beigazolódtak a pletykák: Antonio Banderas az év elején nagyon komoly műtéten esett át. Januárban angliai otthonából szállították kórházba éles mellkasi fájdalmai miatt. Még aznap három stentet, azaz henger alakú dróthálót ültettek be az artériáiba. Szerencsére jól sikerült a műtét: a spanyol színész azt mondta egy interjúban, nem lettek következményei szívrohamának.

Januárban halnak meg a legtöbben infarktusban, de vajon miért?

Hetek óta farkasordító hideg van Magyarországon. Éjszaka nem ritka a mínusz 10 vagy 20 fok. És nappal sem megy sokkal feljebb a hőmérő higanyszála. Hogy ez mennyire nem játék, azt egy friss kutatás is szemlélteti. Ilyen időben van ugyanis a legtöbb szívroham.

Szívrohamot kapott Carrie Fisher

Szívrohamot kapott és 10 percig nem lélegzett Carrie Fisher. A Star Wars Leia hercegnőjeként híressé vált színésznő repülőn utazott, amikor leállt a légzése. A gépen lévő orvos és nővér lélegeztette, amíg földet értek. A színésznőt kórházba vitték, már nincs életveszélyben.

Találkozott megmentőjével

Megszegte a szabályokat, ezzel mentett életet egy szentesi buszsofőr. Még novemberben vett fel egy házaspárt, akik tanyájukról gyalog indultak a buszmegállóba, orvoshoz készültek. Csakhogy a férj útközben rosszul lett. A buszsofőr azonban megállt és felvette őket. Kiderült, hogy a férfi szívrohamot kapott. Az RTL Híradó segítségével a beteg újra találkozott megmentőjével.

Kórházban a lövöldöző felesége

Szívrohamot kapott és kórházban ápolják a rendőrgyilkossággal vádolt Győrkös István feleségét. Ügyvédjük szerint az asszony is az előszobában volt, amikor férje agyonlőtte az egyik rendőrt. A lövöldöző is megsebesült, ügyvédje szerint egyik lába lebénulhat. A Győrkös István alapította szélsőjobboldali szervezet többször is a család tulajdonában lévő területen gyakorlatozott.

Rendőrök mentették meg a taxis életét

Szívrohama volt egy taxisofőrnek a soproni vasútállomáson. Az éppen arra járőröző rendőröknek köszönheti az életet.  Ők hívták a mentőket, és közben próbálták újraéleszteni. A taxisofőr már kórházban van, még válságos az állapota.

A világ egyik legjobb bírója volt

Szívrohamot kapott és hiába küzdöttek az életéért, nem sikerült megmenteni az egyik leghíresebb magyar vívó bírót. Kaposvári Zsolt Kínában egy világversenyen halt meg. A 47 éves férfi évekig aktívan vívott, majd az elmúlt húsz évben, sportágában is kiemelkedő szinten bíráskodott. Volt edzője és mentora könnyes szemmel beszélt róla Híradónknak. Azt mondta, hogy tanítványa a világ egyik legjobb bírája volt.
 

Rosszullét miatt történhetett a karambol

Két sofőr is rosszullét miatt hallhatott meg. Hajnalban egy busz vezetője valószínűleg szívrohamot kapott, és ezért hajtott árokba Budapesten, az életét már nem tudták megmenteni. Azon a férfin sem lehetett segíteni, aki délután ütközött egy kamionnal Nagytéténynél. A szemtanúk szerint itt is rosszullét miatt karamboloztak. Más balesetek is történtek: délelőtt egy autó lángolt az M0-áson, éjszaka pedig szinte ugyanazon a helyen történt két súlyos karambol is.

Szívproblémák, amit orvos nem gyógyíthat... III. rész

Elérkezett a csütörtök, itt az ideje Válótársazni! A mai rész is tele lesz intrikával, izgalommal és kalanddal. Dávid szívbetegre aggódja magát, Bálint farkasszemet néz maffiózó apósával, Jocó pedig járja a korházakat felpörgött barátnője után. Vigyáz, kész távkapcsolót hegyezd az RTL-re.

Hullaházban feküdt miközben keresték

Már 42 napja a Patológián feküdt egy holttest, amikor értesítették róla a családját. A 83 éves férfi boltba indult reggel, de már nem tért haza. A család kiplakátolta a kerületet, hogy megtalálják az eltűnt rokonukat, de nem jelentkezett senki. A kórházakban és a mentők sem tudtak róla semmit. Már több mint egy hónapja eltűntként keresték, mire kiderült, hogy mindvégig a hullaházban volt, ugyanis szívrohamot kapott. A Semmelweis Egyetem elnézést kért.

Hivatása az életmentés, most ő került bajba

Tízből kilencen nem élték volna túl: Ha Károly nem mentősként dolgozott volna és nem ér be időben a munkahelyére, akkor talán most nem számolhatnánk be egy sikeres életmentésről. Mert a mentőállomáson a kollégák azonnal észlelték, hogy nagyon nagy a baj.

Kollégái mentették meg az életét

Tízből kilencen nem élték volna túl: Ha Károly nem mentősként dolgozott volna és nem ér be időben a munkahelyére, akkor talán most nem számolhatnánk be egy sikeres életmentésről. Mert a mentőállomáson a kollégák azonnal észlelték, hogy nagyon nagy a baj.

 

Újraélesztettek egy férfit a Szigeten

A 42 éves férfi szívrohamot kapott, az egyik étterem orvosi egyetemre készülő diákmunkása kezdte el az újraélesztést. Perceken belül egy motoros segítő és egy mentőautó is a helyszínre érkezett. A sikeres beavatkozás után a férfit egy budapesti kórházba vitték a fesztiválról.

Pumpálás, csapatás, ez itt a Zyzz-kultusz

Pumped Gabo az egész országot lázba hozta a Balaton Sound-on bemutatott táncával, ahol meggypiros gatyában csapatta a fesztivál gyúrós részlegén. Ezt a szinte utánozhatatlan mozgást azonban nem ő találta ki. Zyzz egy orosz származású, ausztrál testépítő volt.

Tilos jelzés ellenére hajtott a sínekre

A Tolna megyei Szedresnél a tilos jelzés ellenére hajtott a vonat elé autójával egy hetvenéves nő. A vezetőnek esélye sem volt a túlélésre. A másik tragikus baleset Somogy megyében történt Bárdudvarnok közelében. A szántásban kötött ki egy furgon, a vezető feltehetően szívrohamot kapott és meghalt, ezért tért le az útról.

Két járókelő élesztette újra a sofőrt

Szívrohamot kapott autóvezetés közben, de a közelben élők megmentették egy férfi életét Veszprémben. Az idős fonyódi autós több kocsit is összetört, miközben eszméletlen állapotban egy parkolóban haladt az autójával. Egy férfi és egy nő látták, hogy nagy a baj, kiszedték a kocsiból és azonnal elkezdték az újraélesztését.

Szivós Márton a Fókuszban mondott köszönetet

A vízipólós ugyanolyan szívműtéten esett át, mint korábban Cipő, de ő túlélte! Megható interjú infarktus után, a kórház kapujában.

Biztonsági kamera rögzítette a férfi újraélesztését

Egy budapesti hipermarketben az üzlet egyik beszállítója hirtelen rosszul lett és elvesztette az eszméletét. Egy másik férfi, az intézmény diszpécsere azonnal a segítségére sietett, aztán rájött, hogy nagyon nagy a baj, és hívta a mentőket.

Deák Bill Gyula a fiával fekszik egy kórteremben

Deák Bill Gyula november 12-én került kórházba, miután szívrohamot kapott. Időközben a fiánál is problémák merültek fel, így most egy kórteremben fekszenek.

Reflektor 12-12-05


szerző:
2012.12.05. 23:35
Reflektor 12-12-05

Reflektor: Deák Bill Gyula fiával fekszik egy kórteremben. Budapesten a Largo Winch sztárja.

Reggeli - Csak csajok 12-02-29

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

A szívroham és az álmatlanság összefügg?

Aki alvásproblémákkal küzd, hajlamosabb a szív- és érrendszeri betegségekre is, ezen pedig az altatószerek sem segítenek.

Kadhafi halála a szívbajt hozta Mubarakra?

Egy orosz hírportál szerint a Kadhafi haláláról szóló tudósítás láttán Mubarak volt egyiptomi állmafő szívrohamot kapott és meghalt.

Meghalt egy férfi a tüntetésen


szerző:
2011.10.21. 10:01
Meghalt egy férfi a tüntetésen

Halálos áldozata is van a megszorítások elleni tüntetések Görögországban. Egy 53 éves férfi szívrohamot kapott az utcai harcokban.

Agyunk a jó dolgokat kutatja


szerző:
2011.10.10. 13:29
Agyunk a jó dolgokat kutatja

Az emberi agy igen hatékony a jövőre vonatkozó jó hírek feldolgozásában - állapították meg brit kutatók.

Reggeli 11-09-20


szerző:
2011.09.20. 09:05
Reggeli 11-09-20

A keddi Reggeliben táncolni tanultunk az X-Faktor sámánjától, megismerhettük a ValóVilág Plázacicáit és felköszöntöttük a születésnapos Aradszky Lászlót.

Nevetve kerülhetjük el a szívrohamot

A nevetés és a jókedv hatékony megelőző kezelés a szívbajok ellen, a düh jelentős kockázat a szívroham megjelenése szempontjából.

Vegye komolyan, ha kalimpál a szíve!

Sokan nem is tudják, hogy szívritmuszavaruk van, ezért több orvosi társaság közös felvilágosító kampányt indított.

A félelem rontja a szívroham kimenetelét

A szívrohamon átesett páciensek közül rosszabb kimenetelre számíthattak azok, akik erős halálfélelmet tapasztaltak közben.

Egyre több nő kap infarktust


szerző:
2011.03.12. 15:57
Egyre több nő kap infarktust

Majdnem ugyanannyi nő kap infarktust manapság, mint férfi - ez derült ki az úgynevezett infarktus regiszter első adataiból.

Jean-Claude Van Damme nem szívbajos

Cáfolta Jean-Claude Van Damme, hogy szívrohamot kapott volna legutóbbi filmjének forgatásán.

Betiltották, mégis kapható


szerző:
2010.10.03. 09:39

A fiatalokat sem kíméli a stroke


szerző:
2010.02.23. 21:00
A fiatalokat sem kíméli a stroke

Magyarországon évente körülbelül 50 ezer embert ér stroke, ezeknek egyharmada nem éli túl.

A mentőből küldik a beteg EKG-jeleit

Különleges életmentő EKG-t szereltek a dél-dunántúli rohammentőkbe.

Műtétéről nyilatkozott Clinton


szerző:
2010.02.13. 19:35
Műtétéről nyilatkozott Clinton

A volt amerikai elnök azt mondta: jól érzi magát és megköszönte a segítséget orvosainak.

A gyász okozhat szívrohamot


szerző:
2009.09.15. 13:43
A gyász okozhat szívrohamot

A szeretteiket gyászolók között hatszor gyakoribb a szívroham.

Újabb sportoló halt meg szívrohamban

Az Espanyol kapitánya az észak-olaszországi edzőtáborozás alatt lett rosszul.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való