KERESÉS search-close

szír

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szír"

Tagadja bűnösségét a Magyarországon őrizetbe vett szír terrorista

Tagadja bűnösségét a szír férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy tagja volt az Iszlám Állam terrorszervezetnek, és akit pénteken vettek őrizetbe. Már három hónapja a nyírbátori befogadóállomáson élt, kitoloncolásra várva. A gyanú szerint 2016-ban részt vett húsz ember kivégzésében. Az ügyészség kezdeményezte a 27 éves férfi letartóztatását.

Újra lecsaphatnak


2018.04.15. 18:35
Újra lecsaphatnak

Csőre töltve várja az Egyesült Államok, hogy a szíriai rezsim be mer-e vetni újabb vegyifegyvert a harcokban. Ezt Donald Trump üzente azután, hogy két szövetségesével együtt az Egyesült Államok légicsapást mért a közel-keleti országban vegyifegyvereket előállító és tároló létesítményei ellen.

 

Megindultak a török hadsereg tankjai a szíriai kurdok ellen

Ankara szerint a török hadsereg egy 30 kilométeres biztonsági sávot akar felállítani a határvidéken. A kurdok azt állítják, visszaverték a támadást, amelyben már eddig is sokan haltak meg. Az amerikaiak és az oroszok egyelőre nem avatkoztak be a térség újabb háborújába.

Bíróság előtt a támadó


szerző:
2016.10.16. 18:25
Bíróság előtt a támadó

Megbilincselve vezették a szegedi bíróságra azt a szír férfit, aki egy katonanőre támadt Röszkénél csütörtök este. A szír férfi sötétedés után futott össze a kerítésnél járőröző katonákkal. Szerbiába, majd Törökországba akart szökni. Az ügyészség szerint a Németországban menekültként regisztrált férfi látta, hogy az egyik járőr eltávolodott a többiektől, ekkor támadt a nőre egy méteres akác karóval. A katonák végül együtt fékezték meg a férfit. Az ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak kísérletével vádolja, egy hónapra előzetes letartóztatásba került.

Földi pokol a szír börtönökben

Brutális kínzások, nemi erőszak, embertelen körülmények – már több mint 17 ezren haltak meg a szír kormány börtöneiben a véres polgárháború kezdete óta. Az Amnesty International nemzetközi jogvédő szervezet megdöbbentő információi volt raboktól származnak, akik túlélték a bántalmazásokat. Szakértők szerint ez megmagyarázhatja, miért nem mernek elmenekülni a civilek az ostromlott Aleppóból. A nyugalom megzavarására alkalmas képek!

Kínozták a magyar férfit Szíriában

El-Khalid Ibrahim Imre szír-magyar kettős állampolgár. 55 napot töltött szír katonai és polgári börtönökben, nemrég szabadult. A vád ellene az állam tekintélyének aláásása volt, pedig ő csak beállt a tüntetők közé és rendszeresen tudósított.

Egymilliót kap a nyomravezető!

Annak jár a pénz, aki érdemi információval rendelkezik a márciusban lelőtt szír férfi gyilkosáról.

Szemtanúkat keres a rendőrség!


szerző:
2010.03.17. 17:33
Szemtanúkat keres a rendőrség!

Egy 144-es busz utasait és a buszra várakozók jelentkezését várja a rendőrség a szerda reggeli, XVI. kerületi gyilkosság ügyében.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való