KERESÉS search-close

színművész

52 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "színművész"

Kútvölgyi Erzsébet és Kádár Jánosné párhuzamos életrajza

Kútvölgyi Erzsébet Kádár Jánosnét játssza. Mi történt Kossuth-díjas színésznővel, családjával akkor, amikor Kádárné azt sem tudta, melyik börtönben lehet a férje? Hogyan öltözött a fiatal művész abban az időben, amikor Kádárné Rotschild Klára divatszalonjában üldögélt a modelleket nézve?

85 éves Harkányi Endre!


szerző:
2019.03.26. 18:55
85 éves Harkányi Endre!

Azért akart mindig is színész lenni, mert akkor minden lehetett - ezt mondta Híradónknak Harkányi Endre. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész ma ünnepli 85. születésnapját. Sokan emlékezhetnek rá a Valahol Európában című filmből, és a Vígszínházból, ahol karrierje legnagyobb részét töltötte egészen 2015-ig. De az ő hangján szólalt meg Mézga Géza, a magyar rajzfilmhős és ő szinkronizálta például Danny de Vito-t is. Színpadra már nem állna újra, emlékiratán dolgozik. A színművésszel készült teljes interjút ITT lehet visszanézni!

Szilveszteri Híradó Gálvölgyivel

Az RTL Klub Híradójánál több éves hagyomány, hogy az év utolsó napján vendégek vezethetik a hírműsort. Láthattak már népszerű énekes és színész párosokat, gyerekeket és youtube sztárokat is. Idén Gálvölgyi János ül majd a műsorvezetői székbe szilveszter este. A Kossuth-, és Jászai Mari-díjas színészt nemcsak a stúdióban láthatják, de egy személyben ő alakítja majd a humoros riportok szereplőit is. Még több kulissza-titok: ITT!

Koltai Róbert nehezen dolgozta fel édesapja elvesztését

A színművész, rendező az RTL Klub Reggeli című műsorban mesélt arról, hogyan tudta átvészelni a nehéz pillanatokat…

Híres színészek, akik sosem végeztek színművészeti iskolát

Magyarország legkeresettebb színészei között és Hollywood csillagai között is bőven akadnak, akik sosem szereztek hivatalos végzettséget a szakmájukból.

Tudtad? – ezek a híres színészek nem végeztek színművészetit

Van, akit a véletlen vagy a szerencse, van, akit istenadta tehetsége juttatott csúcsra. Pokorny Lia és Scherer Péter sem végzett színművészetit, mégis a legkeresettebb színészek között vannak. De mennyit számít az iskola?

 

Meghalt Paudits Béla


szerző:
2018.06.13. 18:24
Meghalt Paudits Béla

A Jászai-díjas színművész az utóbbi években már nem állt színpadra, betegségei miatt kórosan lefogyott. Másfél hete stroke-ot kapott otthonában. Akkor kórházba szállították, azóta intenzív osztályon ápolták. Paudits Béla 68 éves volt.

 

Nagy Sándornak a sok színházi fellépés mellett is jut ideje a pihenésre

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen darabokban láthatod kedvencedet, és hogy hova utazik a nyáron Nagy Sándor, nézd meg a Reggeli beszélgetést!

Tüdőrákkal küzd Székhelyi József

Súlyos beteg Székhelyi József. A színművésznek tüdőrákja van, de erősnek érzi magát ahhoz, hogy legyőzze a kórt. Az utóbbi időben tíz kilót fogyott, de egyetlen előadást sem mondott le. Azt mondta: az élet az első, a gyerekei és a felesége tartják benne a lelket.

 

Székhelyi József: „Nem szeretnék rák celeb lenni!”

Székhelyi József tüdőrákkal küzd, mindezt bátran felvállalja a nyilvánosság előtt is. A színművész elmondása szerint nem akar „rák celeb” lenni, a nyilvánosságot csupán arra szeretné felhasználni, hogy minél több sorstársát bátorítsa arra, hogy soha nem szabad feladni!

 

Fókusz 2017-10-03


szerző:
2017.10.03. 17:20
A legidősebb magyar színművész járt nálunk

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas, érdemes és kiváló művész idén töltötte be 90. életévét. Ezzel ő a legidősebb magyar színművész, ráadásul a mai napig aktív. Vendégünk Békés Itala volt!

Kovács Dórinak be nem áll a szája?

Sokak szerint az interjúkészítés művészet, ezért ebben a témában mindig van hova fejlődni. Rosta Napsugár - zenei újságíró és Magyar Bálint – színművész segített Dórinak és Tibinek, hogyan is lesz egy interjú trendi. A könnyebb megértés érdekében, próbát is tettek!

Story Extra 2017-07-07


szerző:
2017.07.07. 17:25

Story Extra 2017-05-15


szerző:
2017.05.15. 16:55

Story Extra 2017-03-31


szerző:
2017.03.31. 16:55

Story Extra 2017-03-27


szerző:
2017.03.27. 16:55
Bata Éva egy dologban biztosan eltér Teca karakterétől!

A mi kis falunk című sorozatban Tecát alakító színésznő már gyermekként tudta, hogy mivel szeretne foglalkozni, ha felnő. A Story Extra stábja utánajárt, milyen volt a falusi kocsmáros bőrébe bújnia Bata Évának!

Portré 2017-01-22


szerző:
2017.01.23. 00:15

Story Extra 2017-01-19


szerző:
2017.01.19. 17:25
Szacsvay László megszívlelendő dolgot üzent a női nézőinknek

Először is, ami a legfontosabb, a prosztatarák gyógyítható, ha időben felfedezik a kialakult betegséget. A színművész is erre hívja fel a figyelmet, és arra kéri az összes nőt, hogy hassunk szeretteinkre, és kísérjük el az urakat a prevenciós vizsgálatokra.

Ujlaki Dénes: „Fiúk, vigyázzunk! Oda kell figyelni!”

A színművész most töltötte be 73. életévét, aktívan játszik és imádja a munkáját. Sajnos ez nem volt mindig így. Nem olyan rég átesett egy szörnyű betegségen, mely a férfiak nagy százalékát érinti. Prosztatarákot diagnosztizáltak nála. Szerencsére a művész úr időben vizsgáltatta ki magát, így nem történt tragédia a dologból. Fontos, hogy figyeljünk oda magunkra, ezt üzenni Ujlaki Dénes.

Meghalt Józsa Imre, 62 éves volt

Meghalt Józsa Imre. A színész alig két hónapja még játszott Nyíregyházán a Szőke ciklon című darabban. Mindenki a végsőkig hitt abban, hogy meggyógyul. Negyven évig volt színpadon és sokat szinkronizált is, ő volt például Nicolas Cage magyar hangja. Józsa Imre 62 éves volt.

Örömhír! Kulka János visszatért!

A Kossuth-díjas színész még áprilisban lett rosszul otthonában, akkor kiderült, súlyos sztrókot kapott. Szerencsére a művész azóta folyamatosan gyógyul, sőt legutóbb a Katona József színpadára lépett.

Kulka János megszólalt!


szerző:
2016.04.20. 11:20
Kulka János megszólalt!

Rengeteg hír kapott már szárnyra a színésszel kapcsolatban, de amit biztosan tudunk, kérdésekre már szavakkal is reagált.

Bréking – Vérrögöt távolítottak el Kulka János agyából

A délelőtti órákban már beszámoltunk róla, hogy a színművészt kedd éjjel kórházba kellett szállítani. Mostanra kiderült, valóban súlyos, életmentő beavatkozáson esett át.

Kulka Jánost életveszélyes állapotban szállították kórházba

A hirtelen bekövetkezett baj valószínű sokkal nagyobb, mint azt elsőre lehetett hinni, Kulkán életmentő beavatkozást hajtottak végre.

Almási Éva lett a Nemzet Színésze

A Nemzet Színészének választották Almási Éva Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművészt, érdemes és kiváló művészt. A választást hagyományosan a Nemzeti Színházban tartották, ahol a nemzet színésze címet viselő tizenegy művész döntött arról, hogy a február 25-én elhunyt Psota Irén helyére Almási Éva kerül a testületbe.

XXI. század 2016-02-23


szerző:
2016.02.23. 22:25

Reflektor 2015-09-30


szerző:
2015.10.01. 00:40

Reflektor 15-08-05


szerző:
2015.08.06. 00:45
Reflektor 15-08-05

Reflektor: Bikiniben versenyeztek a sztárok. Szilágyi Tibor ötven éve van a pályán.

Reflektor 15-07-22


szerző:
2015.07.23. 00:45
Reflektor 15-07-22

Reflektor: Eljegyezték a Barátok közt egykori sztárját. Újra egy színpadon az X-Faktor két mentora.

Harsányi Gábor színművész hetvenéves lett!

A kétszeres Jászai-Mari díjas színész júniusban töltötte be a hetedik X-et. Hogy mi viszi előre, és hogyan tudta megőrizni a harmóniát magánéletben és munkában egyaránt, elárulta.

Fókusz 15-07-01


szerző:
2015.07.01. 19:25
Fókusz 15-07-01

Fókusz: Mindenkit sokkolt a hír - Rékasi Károly állapota stabilizálódott, és nincs lélegeztetőgépen. Hosszú gyógyulás vár rá. Tisztázza a vádakat - Zimány Linda nem rejti véka alá, hogy mi történt közte és Jude Law, Dzsudzsák Balázs és a pókermilliárdos között. Önzetlenül - Szegeden sokan várják a menekülteket ivóvízzel, étellel és pokróccal. Önszántukból segítenek.

Harkányi Endre szakmai díjat kapott

Bandi bácsi lelkesedése még mindig töretlen a színház után. A színészetről és az utazás iránti szenvedélyéről is kérdeztük. De Muri Enikő is ellátogatott hozzánk, aki bosszantó szomszédairól számolt be és kért segítséget egy ügyvédtől. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Elhunyt Bicskey Lukács színművész

53 éves volt.

Koncz Gábor körül teljes a nőuralom

A 75 éves színművész azt az örömteli hírt kapta születésnapjára idősebb lányától, hogy ismét nagypapa lesz. A csöppségnek már lehet tudni a nemét, kislány lesz, pont mit az első unokája.

Lázár Kati és Jordán Adél büszke anya-lánya viszonyukra

Lázár Kati és Jordán Adél mindig őszintén beszéltek a köztük lévő anya-lánya kapcsolatról. Rácz Zsuzsa pedig egy anya-lánya párost kereső pályázat arcának választotta őket.

Sasvári Sándor átszabatja az arcát?

Sasvári Sándorról a napokban megjelent egy olyan cikk, hogy szemhéjplasztikára készül. A hír azonban nem igaz, ezt csak poénnak szánta egy interjú közben, de az újságíró hírt csinált belőle.

Reflektor 13-05-28


szerző:
2013.05.29. 00:30
Reflektor 13-05-28

Reflektor: Polgár Kriszta végigsírta az esküvőjét. Elhunyt Bárdy György.

Hűvösvölgyi Ildikó lánya zokogott a bemutatón

Hűvösvölgyi Ildikó lányai nagyon hasonlóak, mégis külön utakon járnak: Kisfaludy Zsófi édeasanyja karrierjét viszi tovább, míg Nóra a dokumentumfilmes apukájára ütött és a kamera másik oldalán szeret állni.

Portré 12-12-09


szerző:
2012.12.10. 01:35
Portré 12-12-09

Portré: Jászai Mari-díjas színész, rendező, műsorvezető és a Nemzeti Színház igazgatója. A Portré vendége Alföldi Róbert.

Portré 12-05-13


szerző:
2012.05.14. 00:40
Portré 12-05-13

Portré: Lehetett volna apáca vagy énekesnő, szép hangjára hamar felfigyeltek. Az Egy nyári éj mosolya című darabban mégis szorongva vállalta az egyik főszerepet, mert abban énekelni is kellett. Ráadásul Londonban lánya kedvence, Judi Dench alakította az egykori kurtizánból lett bölcs nagymama figuráját. A Portréban az elmúlt fél évszázad legnagyobb magyar színművészeinek egyike, a Halhatatlanok Társulatának tagja, a kétszeres Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas, Érdemes és Kiváló Művész, a Nemzeti Színésze, Törőcsik Mari mesél.

Reflektor 12-01-03


szerző:
2012.01.04. 00:10
Reflektor 12-01-03

Reflektor: Gergely Róbert újra apa lesz? A népszerű színész-énekes néhány hét múlva tölti be az ötvennegyedik életévét, úgyhogy érthető, ha lassacskán feladja az agglegény életet.

XXI. század 11-12-20


szerző:
2011.12.20. 23:20
XXI. század 11-12-20

XXI. század: Világhírű filmek és világszép feleségek. Két gyönyörű nap története a XXI. század egyik legnagyobb mesélőjével, Makk Károllyal.

Reggeli - Csak csajok 11-11-24

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy nõi társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Reggeli 11-01-28


szerző:
2011.01.28. 09:05
Reggeli 11-01-28

Reggeli: A mai Reggeliben szó esett arról, hogy kábítószer lenne a fürdősó? Tóth Gabit hóban fürdették meg, Kálloy Molnár Péternek pedig 9 hónapos a kislánya.

Végső búcsú Kállai Ferenctől


szerző:
2010.07.23. 17:17
Végső búcsú Kállai Ferenctől

Több százan vettek búcsút a Nemzet Színészétől a budapesti Farkasréti temetőben.

Csak csajok 10-06-18


szerző:
2010.06.18. 10:28
Csak csajok 10-06-18

Lajsz András egész reggel a csajoknak kevert, ránézésre megmondta, hogy kihez milyen koktél illik, és a négy nő letesztelte, hogy mennyire sikerült eltalálnia…

Kiengedték a kórházból Eperjes Károlyt

A színművészt egy vírusfertőzés támadta meg néhány napja.

Eltemették Bujtor Istvánt


szerző:
2009.10.01. 17:00
Eltemették Bujtor Istvánt

A színművésztől szűk körben búcsúzott a család a balatonszemesi temetőben.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való