KERESÉS search-close

színházi előadás

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "színházi előadás"

Indoklás nélkül mondták le Alföldi előadását

Nagyon szomorú, hogy eljuthatunk ide és, hogy nincs következmény - ezt mondta Alföldi Róbert a Házon kívülnek, amikor a kedden lefújt pécsi előadásáról kérdezték. Ő a főszereplője az Igenis, miniszterelnök úr! című előadásnak, amellyel a városban vendégszerepelt volna. Indoklás nélkül mondták le az előadást, amire már a jegyeket is árulni kezdték.

Színházzal a szexuális erőszak ellen

Nem csak a fizikai erőszak, az érzelmi zsarolás és a manipuláció is lehet szexuális erőszak. Erre szeretné felhívni a figyelmet egy rendhagyó, ingyenes színházi előadással a NANE nőjogi egyesület. Az öletet részben az elmúlt időszakban történt gólyatábori esetek adták. A szervezők éppen ezért iskolásoknak szánják a darabot. A cél, hogy a diákok merjenek beszélni a szexuális erőszakról.

Koncertekkel vár az Öt Templom Fesztivál

Ezen a fesztiválon nincs sör, nincs virsli, de van valamiféle spirituális hangulat és áhitat.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való