KERESÉS search-close

színész

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "színész"

Ismerd meg Pribelszki Norbi társát!

A Barátok közt egykori szereplője eddig egyedül töltötte a mindennapjait, azonban ez megváltozott. Hogy kire esett a választása, azt a Reggeliben árulta el.

R. Kárpáti Péter: „Berényi Andrásnak csúfos halála volt!”

Hat évvel ezelőtt döntöttek úgy a Barátok közt készítői, hogy a jóságos építészmérnök karakterét kiírják a sorozatból. A színész élete akkor hatalmas fordulatot vett, és olyan mélypontra került, mint még soha.

Kinek a helyébe lépnél szívesen?

Általában a színészeknek jut az a kiváltság, hogy estéről estére más ember bőrébe bújva éljék meg a színpadi lét alfáját és omegáját. A Story Extra stábja, arra volt kíváncsi, hogy a Nap kérdése vendégei kinek a helyébe lépnének szívesen.

A Barátok közt egykori színészének szembe kellett néznie a legdurvább fóbiájával!

Hajnal János a napokban tért vissza Ausztráliából és Új-Zélandról, ahol rengeteg bizarr és izgalmas élményben volt része.

10 nappal azután, hogy előadásáról a mentő vitte kórházba megszólal Kálloy Molnár Péter

Kálloy Molnár Péter a színpadon lett rosszul, de a felvonás végéig tartotta magát. Erős szorítást érzett a mellkasában, akár infarktusa is lehetett volna. A színész őszintén mesélt a Fókusz kamerájának a történtekről, akinek azt is át kell gondolnia, hogyan tud változtatni az életmódján és tempóján.

Matthew McConaughey a Titanic főszerepére vágyott

Matthew McConaughey meg volt róla győződve kicsit több mint 20 évvel ezelőtt, hogy ő kapja a Titanic című film főszerepét, Jack karakterét - erről maga vallott egy interjúban. Az akkor főleg könnyed vígjátékokban utazó, jóképű színészt is meghívták a válogatásra,  és kifejezetten azt érezte, hogy jól is sikerült.  A második körben már Kate Winslettel együtt mutathatta meg rátermettségét, és szerinte jó volt közöttük a kémia, mégsem őt választotta a rendező és a producerek.

Aradi Balázs: „A fájdalomtól nem tudok aludni!”

A Barátok közt színésze nemrég súlyos balesetet szenvedett otthonában. Balázs a Reggeliben mesélt az átélt borzalmakról.

VISSZATÉRÉS: ennek a darabnak a kedvéért fog újra a színpadon állni Kulka János

Kulka János két és fél éve agyvérzésen esett át, azóta nem is szerepelt színpadon. A színész januárban tér vissza a Dollárpapa Gyermekei című darabban. Hogy, milyen szerepben? Ördög Tamás, rendező –többek között- erről is mesélt a Híradó stábjának!

Ismerd meg a Barátok közt legújabb színészét!

A sorozat rajongói a hét elején láthatták először Bartha Zsolt fiát, Oszkárt, akit Gombos Krisztián alakít. Gombi a Reggeliben mesélt arról, hogy mennyit kellett várnia erre a lehetőségre, és valójában hogyan érzi magát a Mátyás király téren.

Fodor Zsóka külseje elkezdett változni

10 éve már, hogy Fodor Zsóka és a Barátok közt útjai szétváltak. Egy interjúban arról is beszélt, hogy mióta elhagyta az idén 20 éves Barátok köztöt, külseje is elkezdett változni: bár küzd ellene, úgy vette észre, hogy évről-évre plusz egy kiló felcsúszik rá.

 

Súlyos balesetet szenvedett a Barátok közt színésze!

Aradi Balázs kis híján maradandó sérülést szenvedett el otthonában, csak az orvosoknak köszönheti, hogy van esély a teljes gyógyulásra.

Szabó Győző kisfiával állt kameránk elé

Szabó Győzőt ritkán láthatja a nyilvánosság, legkisebb fiával, a nyolc éves Misivel. Az elfoglalt színész azért mindig szakít időt arra, ami számára a legfontosabb: a családjára. Nagykorú lányával együtt dolgozik, a kisfia kéréseinek nehezen mond nemet, ezúttal egy különleges interaktív élményparkban játszottak együtt a Fókusz kamerája előtt.

Hihetetlen felvételt találtunk Sylvester Stallone-ról!

A 72 éves színész éppen a Rambo legújabb részét forgatja, miközben az eseményekről többször posztolt már ki képet és videókat is. Itt a legújabb!

Chris Hemsworth kapta fel a stoppost!

Világsztár kapta fel helikopterével az egyik útszéli stoppost Ausztráliában, ráadásul a meglepő utazásról még videó is készült. Chris Hemsworth egyik barátjával autózott a sivatagban, amikor messziről megpillantottak egy férfit, akit az út mentén tartotta fel tábláját fuvarban reménykedve.

SZŐKE ZOLTÁN: „Nagyon sok átalakuláson mentem át!”

Magyar televíziózás történelmi eseményre készül a Barátok közt csapata, jövő pénteken lesz 20 éve, hogy elindult a sorozat hódító útjára. Felidéztük a kezdeteket azzal a négy szereplővel, akik mind a mai napig a történet meghatározó figurái.

Ki a legjobb színész a világon?

A legjobb autó vagy a legjobb mobiltelefon megtalálása nem okozhat nehézségeket, hisz konkrét mérőszámok mentén gyorsan kideríthető. Azonban nem könnyű megtalálni mondjuk a világ legjobb színészét, vagy színésznőjét.

Ki ne szeretne Anger Zsoltnál aludni?

Egy évvel ezelőtt kezdődött a Pimaszúr átcuccol hatodik évada az RTLII műsorán. Papp Gergőék 55 epizódon voltak túl, feleségével, Judittal, akivel négy éve aludtak hírességek ágyában. Egy éve, pont ezen a napon pedig Anger Zsoltnál töltötték az éjszakát.

SUPERMAN: Budapesten a Clark Kentet alakító Henry Cavill!

A brit Henry Cavill színész egy népszerű videojátékon alapuló sorozatot forgat Magyarországon, és több hétig a fővárosban marad. Arra már volt ideje, hogy betérjen egy belvárosi étterembe. Az étteremtulajdonosnak, Gianni Annoninak azt is megengedte a színész, hogy egy közös fotót készítsen vele.

Budapesten csábít Ryan Gosling!

Két évvel ezelőtt egy nem mindennapi akciót hirdetett Ryan Gosling Budapesten: a filmsztár azt mondta, egy szerencsés jelentkező mindössze 10 dollárért, azaz kevesebb, mint 3000 forintért együtt tölthet egy napot vele! Nézzétek csak a felvételt! Budapesten csábít Ryan Gosling!

Fiatal, jóképű és ő Nemecsek


szerző:
2018.09.28. 15:00
Fiatal, jóképű és ő Nemecsek

Grund élmény Vecsei H. Miklós kíséretében a vasárnapi Portréban! Miklós játszik, ír, rendez, önálló estre készül, és egészen biztos, hogy a színház történelembe beírta a nevét a Pál utcai fiúk Nemecsek szerepével, csupa nagybetűvel!

Bujtor Istvánra emlékezünk

Már kilenc éve, hogy Bujtor István elment, de emléke nem halványul. Most is velünk él, köszönhetően filmjeinek, amelyeket a mai napig szívesen néz újra mindenki.

Hajdu Steve javíthatatlanul optimista!

Hajdu Steve-et mindenki mosolygós, kedves és szórakoztató embernek ismeri. Fiatalos lendülete és energikussága a Szenzációs Négyes adásain is keresztül is átjön. Kiderült rengeteg mindent tesz azért, hogy mindezt megőrizze.

Will Smith romantikusabb, mint gondolnád!

A színész imád humorizálni, amit többször meg is tapasztalhattunk a közösségi oldalán. Most azonban egy sokkal komolyabb hangvételű posztot tett közzé. 

Új szerepben próbálta ki magát a Reggeli műsorvezetője!

Lakatos Márk híres divattervezőként ismerhettük meg, közben az RTL Klub Reggeli műsorának házigazdája lett, emellett sikeres stylist, és a napokban pedig egy új területen csillogtatta meg tehetségét.

Szembenézett a félelmével Nagy Sanyi!

A színész hat évvel ezelőtt, teljesen egyedül vágott neki az egyik legembertpróbálóbb zarándokútnak, mégpedig azért, mert így végig tudta gondolni az életét, és kipróbálhatta, hogy fizikailag mire volt képes.

Lakatos Márk új szerepben próbálja ki magát!

Lakatos Márk névjegykártyájára annyi titulust írhatnánk, ami egy A4-es lapra is alig férne: Egyebek mellett népszerű divattervező, az RTL Reggeli házigazdája, a napokban pedig színészként is megcsillogtatta a tehetségét. Bocskor Bíborkával a Veszedelmes Viszonyok történetét viszik színre, és nem is akárhogy!

Harrison Ford mindenkit meglepett Budapesten

Indiana Jones karakterét alakító színész két évvel ezelőtt nagy derültséget okozott a magyar rajongóknak, ugyanis nemcsak azért volt hatalmas forma, mert hetvenen túl is volt még fülbevalója, hanem azért is, mert bejárta szinte egész Pest megyét és mindenhol fényképezkedett a boldog helyiekkel.

Mi volt gyerekkorod legnagyobb csínytevése?

Mi a helyzet a színészeinkkel és művészeinkkel? Vajon ők tettek-e rossz fát a tűzre gyerekkorukban?

Brad Pitt jobban néz ki, mint valaha!

A színészre hónapokon át rá sem lehetett ismerni, de most úgy néz ki, a világsztár ismét jól érzi magát a bőrében.

Jean Marc Barr Budapesten


szerző:
2018.09.08. 18:50
Jean Marc Barr Budapesten

A nagy Kékség főszereplője, is megérkezett a Budapesti Klasszikus Filmmaratonra. Jean Marc Barr az RTL Híradónak arról is beszélt, hogy félig amerikai származásúként miért tartja magát inkább európai színésznek, és hogy miért nem akarta először elhinni, hogy a Nagy kékség sikeres lett. Luc Besson kultuszfilmjét ma szabadtéri vetítésen is megnézhetik a rajongók.

Meghalt Burt Reynolds


szerző:
2018.09.07. 18:54
Meghalt Burt Reynolds

Meghalt Burt Reynolds, az 1970-es évek egyik legnagyobb mozisztárja. Olyan filmekben játszott, mint a Gyilkos túra, az Ágyúgolyó futam, a Sztriptíz és a számára Oscar jelölést hozó Boogie Nights.

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Burt Reynolds

A színészt csütörtökön szívinfarktussal szállították kórházba, életét azonban már nem sikerült megmenteni. A színész jelenleg is aktív volt, következő szerepét Quentin Tarantino most készülő filmjében, a Volt egyszer egy Hollywoodban játszhatta volna. Burt Reynolds 82 éves volt.

Szerednyey Béla számára a színház nem munka, hanem hivatás

Szerednyey Béla nélkül nincs Madách Színház, de a hobbijait sem hanyagolja el, vajon milyen időtöltés köti a nyílt vízhez? 40 éve ugyanazon a helyen dolgozik, de egyáltalán nem esik nehezére, számára a színház nem munka, hanem hivatás.

Hihetetlen, de igaz: Jim Carry újra a régi!

A világ egyik legnépszerűbb filmsztárja nehéz időszakon van túl, volt barátnője 2015-ös öngyilkossága miatt gyakorlatilag évekre eltűnt a nyilvánosság elől. A híres színész viszont egy évvel ezelőtt tűnt fel újra a Velencei Filmfesztiválon, egy dokumentumfilm premierjén. Tökéletesen kiszolgálta a fotósokat – előbb megvillantotta korábban is sokat szerepeltetett hátsóját, majd le is ült a fényképészek mellé – bátran állíthattuk tehát róla, hogy továbbra is rendkívül kamera érzékeny.

Rékasi Károly elsírta magát az ítélethirdetésen

Sokáig csak a könnyeit nyeldeste Rékasi Károly, miután a bíró hat hónap fogházbüntetésre ítélte azt az autóst, akivel a színész több mint három éve a motorjával karambolozott. Az elmúlt évek feszültsége és fájdalma most nem otthon, a négy fal között, hanem itt, a tárgyalóteremben tört ki belőle. A színésszel készült hosszabb interjú ITT.

RÉKASI KÁROLY: „Hiába tudod, hogy nem hibáztál, ezt 3 és fél évig bizonygatni kell”

Rékasi Károlyt 2015. júniusában érte motorbaleset. Egy autós balra akart kanyarodni, miközben a színész már előzni kezdte, egymásnak csapódtak. Rékasi maradandó sérüléseket szenvedett, eddig kilencszer műtötték, de további operációk várnak rá. Az elsőfokú ítélet szerint az autós hibázott.

Csonka András őszintén mesélt nekünk arról, mi hiányzik az életéből

Csonka András: színész, énekes, műsorvezető. Semmit nem bánt meg az életében, és igyekszik mindig hálás lenni. Bár a magánélete nem úgy alakult, ahogy szerette volna. Andrásra most új kihívás vár, vasárnap estétől ugyanis a Szenzációs Négyesben küzd az 50+-os kategóriában. Nagyon szereti a kihívásokat és mivel nagyon hiúnak tartja magát, a műsorban azt szeretné képviselni, hogy nincsenek életkori határok.

Sokat változott Thuróczy Szabolcs szerepe kedvéért

Thuróczy Szabolcs új oldala: a színész egy irodalomtanárt alakít, de olyan dolgot is elárult magáról, amit eddig nem sokan tudtak.

Csuja Imre: “Ez egy játék, nem melóként élem meg…”

A mi kis falunk szombat este tér vissza a harmadik évaddal. A sorozatot ráadásul nemcsak a nézők, hanem a színészek is imádják, többek között erről is mesélt Csuja Imre, aki Pajkaszeg polgármesterét alakítja.
 

Segítségre szorul Ben Affleck!

Ben Affleck még sincs olyan jól, mint sokan gondolták: a színész életében harmadszor feküdt be kezelésre alkohol problémái miatt.

Dolhai Attila négy év után visszatért

A színész több év kihagyás után ismét musical szerepet vállalt, de vajon milyen darab csábította őt vissza a musical műfajához?

Így búcsúztak színésztársai Székhelyi Józseftől

A héten elhunyt Jászai Mari-díjas színészről kollegái osztottak meg megható történeteket.

Jared Leto járt nálunk


szerző:
2018.08.24. 16:51
Jared Leto járt nálunk

Kevés olyan művész létezik, aki egyszerre két területen is megállja a helyét.  Jared Leto ilyen. Nem csak a filmiparban ért el sikereket, a zeneipart is meghódította 30 Second to Mars nevű bandájával. A csapat tegnap lépett fel Zamárdiban, a Strand Fesztiválon.

Józan Laci ezért rajong a világon a legjobban!

A Barátok közt színésze augusztusban Los Angelesben járt, és volt olyan szerencsés, hogy ellátogathatott a Warner Brothers stúdiójába, ahol teljesülhetett az egyik nagy álma...

Megrendülten búcsúznak a színésztársak

Szinte az egész ország Székhelyi Józsefet búcsúztatja. A Jászai Mari-díjas művészről mindenki személyes történeteket oszt meg a Facebookon, a közös színházi- és filmélményekre emlékeznek kollégái. További személyes történetek színésztársaitól itt: http://rtl.hu/3k8x53wdn

TROKÁN PÉTER: Együtt kezdtük a pályánkat és együtt fejeztük be az övét

"Mániája volt a segítség. Ezt is színészesen csinálta, de mélységesen őszintén" – mondta róla színésztársa, barátja.

CSONKA ANDRÁS: Igenis a jók mennek el

„Én még olyant életemben nem láttam, hogy valaki ennyire erősen akarjon élni, és ennyire nagy hittel vesse bele magát a munkába”- mondta a színész Székhelyi Józsefről.

MAGYAR ATTILA: Jocóra már gyerekkoromban is felnéztem

„A színházban a kollégákat is családtagnak tekintette”- mondta róla Magyar Attila, aki kollégaként nagyon jóban volt Székhelyi Józseffel.

Türelemmel viselte betegségét Székhelyi József

Megrendülten emlékeznek a pályatársak, barátok és tisztelők Székhelyi Józsefre. A Jászai Mari-díjas színművész hosszú betegség után, szerda délután hunyt el. Székhelyi József tavaly novemberben jelentette be, hogy tüdőrákkal küzd. Betegen is tovább játszott, partnerei szerint varázslatos türelemmel viselte a megpróbáltatásokat.

Elhunyt Székhelyi József

A Jászai Mari-díjas színész és rendező régóta küzdött betegségével, de mindvégig dolgozott és nem adta fel. Székhelyi József 71 évet élt.

Meghalt Székhelyi József


szerző:
2018.08.22. 19:06
Meghalt Székhelyi József

Elhunyt Székhelyi József – a halálhírt az Élet Menete Alapítvány közölte Facebook oldalán. A színművésznek tüdőrákja volt, és Híradónknak korábban azt mondta, erősnek érzi magát ahhoz, hogy legyőzze a kórt.

Meglepték Nagy Sándort!


szerző:
2018.08.21. 16:50
Meglepték Nagy Sándort!

Alaposan meglepték kollégái Nagy Sándort 38. születésnapja alkalmából. A hétvégén, Dunakeszin a Hűtlenség árában szórakoztatták a nagyérdeműt Pikali Gerdával és Németh Kristóffal - a vastaps után pedig azok a kollégák jelentkeztek be videón, akik nem lehettek ott személyesen a köszöntéskor.

Palvin Barbi és Dylan Sprouse Budapesten pihenték ki a Szigetet

A modell és színész kedvese a fővárosban romantikáztak a fesztivált követő napokban.

Megsérült Tom Cruise!


szerző:
2018.08.15. 06:00
Megsérült Tom Cruise!

A színész a Mission: Impossible folytatását forgatta egy évvel ezelőtt. Tom, mint általában, akkor is kaszkadőr nélkül vállalta be a merészebbnél merészebb mutatványokat. Ahogyan azt is, hogy egy állványzatról egy szomszédos épületre ugrik. Csakhogy ez a trükk nem sikerült neki, és nekicsapódott az építménynek. Akkor még nem lehetett tudni, mennyire sérült meg.

Hugh Jackman nem mindennapi látogatói!

Hugh Jackman ausztrálként már hozzászokott ahhoz, hogy hazájában folyton nagyra nőtt, vagy épp egzotikus állatokat sodor elé az élet. Utóbbi kategóriába sorolhatóak azok a papagájok, amelyek reggeli közben látogatták meg szállodaszobája teraszán. Az nem egyértelmű, hogy barátkozni akartak-e az Oscar-díj jelölt színésszel, vagy a reggelijére pályáztak-e, de nagy hangzavart csaptak az szárnyasok!

Extra videó: Így üti el az idejét Budapesten Arnold Schwarzenegger!

A Fókusz stábja Budapest utcáin csípte el a színészt, aki a Terminátor 6. részének munkálatai miatt tartózkodik Magyarországon.

Angelina Jolie szítja a feszültséget?

Tovább dúl a háború Angelina Jolie és Brad Pitt között, és egyre inkább bizonyossá válik, hogy a feszültséget a színésznő szítja. Angelina olyannyira messzire ment már, hogy az még ügyvédjének is sok.

Tom Hardy úgy érzi, a csúcsra ért és más irányba kacsintana

Tom Hardynak egy időre elég a színészkedésből. A televíziózástól és filmezéstől nem fordulna el teljesen: viszont most már elsősorban az írás és a rendezés érdekli. A váltás egész hamar eljöhet az Oscar-díj jelölt színész esetében: mostanában végzett két filmjével is, így végre csak sorozata írására koncentrálhat.

 

Katy Perry-nek megint új pasija van?

Az énekesnő és Orlando Bloom között nagy szerelem indult egy évvel ezelőtt, de a kapcsolatnak - bennfentesek szerint - nagyobb volt a füstje, mint a lángja. A szőke, rövid hajú énekesnő a legfrissebb hírek szerint Robert Pattinsonnal vacsorázott együtt a minap romantikus hangulatban.

Így fest most Macaulay Culkin!

Az egy évvel ezelőtti képén Macaulay Culkin, a Reszkessetek betörők! című film sztárja már nem egy hosszú hajú, drogos hajléktalannak néz ki, hanem igazi dögös pasi lett belőle. Fodrásznál járt, tiszta ruhát húzott és talán aludt is egy keveset. A nagy változás okáról egyelőre nem sokat tudni, de talán mindennek köze volt Seth Green filmjéhez.

Ma is rajonganak a nők Bruce Willisért!

A 63 éves hollywoodi világsztár ma is ugyanolyan sármos, mint a pályája legelején, sőt egyesek szerint kifejezetten jót tett neki az idő múlása. Öt évvel ezelőtt pedig a legújabb filmjének forgatásán járt a Reflektor stábja.

Samuel L. Jackson imád sztárokkal szelfizni!

Nem is gondolnánk, de a színész közel jár már a 70-hez, de ennek ellenére még mindig szeret utazni, vitorlázni és szelfiket gyártani - magáról és más világsztárokról.

A Barátok közt színésze megmutatta szerelmét!

Berecki Gergő és kedvese, Lilla először a Story Extrának nyilatkozott a kapcsolatukról: elárulták, melyikük a féltékenyebb, és azt is, hogyan ismerkedtek meg egymással. Mindeközben kiderült az is róluk, hogy tökéletes csapatot alkotnak a konyhában.

FARAGÓ ANDRÁS: 25 év után megvált védjegyétől

A Fókusz megörökítette, miként alakult át a színész, akit az egész ország csak Topyként ismer.

A Barátok közt egykori sztárja csodálatos meglepetésben részesült!

A Barátok közt egykori színésznője, Munkácsy Katával varázslatos dolog történt: párja, a Madách Színház művésze, Serbán Attila megkérte a kezét. Három évvel ezelőtt számoltunk be a nem mindennapi eljegyzés részleteiről.

George Clooney a legjobban kereső színész a világon

A Forbes listáján a második helyet megszerző Clooney-t egyedül a bokszoló, Floyd Mayweathernek sikerült megelőznie. Az 57 éves színész a lap szerint 239 millió dollárt, vagyis átszámítva 67 milliárd forintot keresett tavaly.

Csórics Balázs: „Ez az egész az én döntésem volt!”

A Barátok közt színésze a Reggeli stúdiójában mesélt arról őszintén, hogy milyen volt számára a végzetes forgatási nap, miért szerette meg Vida Rudi karakterét, illetve miért kérte a készítőket, hogy írják ki a sorozatból.

Csórics Balázsnak más irányú tervei lesznek a Barátok közt után

Utolsó jelenetéről mesélt a Barátok közt színésze a Fókusz stábjának!

Scherer Péter megmutatta gyerekkorának legszebb helyszíneit

Scherer Péter színművész igazi rosszcsont volt gyerekkorában, ezt édesanyja is elmondhatja róla. Sokszor került bajba és sosem tudott egy helyben ülni. Ez még most is igaz rá. Péterrel szülővárosában és korábbi nyaralójukban nosztalgiáztunk, ahol elárulta, hogyan teltek azok a bizonyos csintalan gyermekévek.

 

Csuja Imrét Pajkaszegen is felköszöntötték születésnapja alkalmából

A színészt A mi kis falunk forgatásán lepték meg kollegái, 58. születésnapja alkalmából.

Nicolas Cage marad a kaptafánál

Nicolas Cage idén töltötte be az 54-et, majd' száz film van a háta mögött és ez egyelőre elég kihívást ad neki. Sok kollégája ennyi idősen legalább egy próbát tesz a rendezéssel, Cage egyelőre csak egyszer, egy feledhető krimiben próbálgatta szárnyait még 2002-ben.

Oszvald Marika és Fodor Zsóka nem ismer lehetetlent

Annak ellenére, hogy már mindkét színésznő nyugdíjas, olyan energiával mozognak a színpadon, mint 50 évvel ezelőtt. Hogy, minek köszönhetik elképesztő fittségüket? Azt ők maguk mondták el a Story Extra stábjának.

 

Dósa Mátyást sokszor összekeverték a Barátok köztös karakterével

Zsebtolvajként lépett a sorozatba, de Berényi Miklós hamar a szárnyai alá vette, és örökbe fogadta. Egy ország sírt, mikor kiszállt a sorozatból, de 12 év után újra láthattuk Dósa Mátyást!

Tűzkő Sándor az ügyeletes rosszfiú

Tűzkő Sándor a Barátok köztben egy igazi rosszfiút alakított. Az Oltári csajok című telenovella volt az első, amiben szerethető karaktert formált meg.

Hogyan lett rendező Kinizsi Ottóból?

Deutsch Anita és férje, Kinizsi Ottó a Barátok közt forgatásán ismerkedtek meg és szerettek egymásba. A színész azonban azóta inkább a kamera túloldalán szeret állni.

Rékasi Károly eljegyezte kedvesét

Úgy tűnik, komolyabbra fordult a Barátok közt színészének és párjának a kapcsolata, melyről egy Olaszországban készült fotó is árulkodik!

Autóbalesetet szenvedett George Clooney

Az 57 éves színész motorjával éppen egy filmforgatásra tartott Szardínián, amikor karambolozott egy autóval.

Baleset érte George Clooneyt!


szerző:
2018.07.10. 11:57
Baleset érte George Clooneyt!

Az 57 éves színész motorjával éppen egy filmforgatásra tartott Szardínián, amikor elütötte egy autó.

 

A szinkronizálás kulisszatitkairól Kerekes Józseffel

Állati nyomozótól a szamáron át, szinte minden vidám karakternek kölcsönözte már a hangját. Számtalan színházi szerep mellett A mi kis falunk egyik főszereplője is. Jim Carrey és Peter Griffin utánozhatatlan magyarhangja, Kerekes József a Reggeliben!

Idén 30 éve, hogy Előd Álmos elkezdett szinkronizálni!

Előd Álmos 5 éves korában kezdett el szinkronizálni, azóta pedig pontosan 30 év telt el. A színész a Reggeliben mesélt élményeiről és emlékeiről a szinkronizálással kapcsolatban!

Drámai pillanatok: Haumann Máté édesapjáról és külföldi tanulmányairól mesélt

A színészi pályát választani már itthon sem egyszerű. Máté külföldön akart érvényesülni, ezért Angilában tanulta ki ezt a mesterséget.

Hajdu Steve egyszer letépte a nadrágot Csonka Andrásról a színpadon

Csonka András és Hajdu Steve sokszor dolgoztak már együtt, és most megosztották velünk közös élményeiket!

Így emlékezett vissza Hajdu Steve a Reggelis műsorvezetésre!

Emlékeztek még, amikor Hajdu Steve volt a Reggeli műsorvezetője? A színész tisztán emlékszik, így megosztotta velünk akkori tapasztalatait, valamint azt is elárulta, hogy hol láthatjuk őt játszani!

Kiss Ramóna húgával és vőlegényével nyaral

Kiss Ramóna nem csak vőlegényét, húgát is magával vitte olaszországi vakációjára. A napsütött Toszkánát választották úti célul a fiatalok, a gyönyörű tájakat szalmakalapban járták be.

 

A Barátok közt esküvői forgatásán jártunk!

Egy évvel ezelőtt mesélt nekük arról Nagy Alexandra, hogy az élete az elmúlt időszakban a házasságról és a szerelemről szólt, ugyanis a Barátok köztben az általa alakított Aliz kimondta a "boldogító" igent, amelynek forgatásán a Fókusz stábja is ott lehetett.

Ubrankovics Júlia, A Tanárnőnk a Portréban

Ubrankovics Júliát Németország és Amerika ihlette a munkájában, kétlaki életet él. Juli, ha éppen ott volt kedve, akkor Hawaii-on csinált színházat, de leginkább Los Angelesben dolgozik. Külföldön több sorozatban és filmben feltűnt már, és most, itthon is újra megcsillogtathatja tehetségét. Hisz abban, hogy határok csak fejben léteznek, s habár külföldön nagyon nehéz az újrakezdés, ott legalább nincsenek címkék, nem ismerik az embert, és szabadon azt tehetjük, amit szeretnénk.

 

CICA-SZTÁR: Terror, a filmszínész macska

Nem ez az első filmszerepe Terror cicának. Most a Borbély Alexandra főszereplésével éppen forgó Spirál című filmben "játszik". Gazdija elmeséli, hogyan készültek a szerepre.
 

Tudj meg többet az új szereplőnkről!

Hallgatag figura, tele titokkal. Este debütál nálunk Pesák Ádám, aki új rovatunkban, a Tabuk nélkülben mutatkozik be nektek. Mit gondoltok, szerinte mi az erőssége, vonzereje?

Szabó Simon most először mesélt családjáról

A színész nagyon ritkán oszt meg személyes történeteket a családjáról, Annáékkal azonban most kivételt tett. Mesélt az apaságról, kisfia különleges nevéről, a nyári terveikről és a gyerekvállalásról is. Ebben a témában ráadásul egy kisjátékfilmet készít.

Tabuk nélkül: Pesák Ádám a szerelemről

Ma este egy jó kis bunyóval mutatkozik be legújabb szereplőnk. Pesák Ádám, a Mátyás király tér fiatal sármőre nemcsak a sorozatban, de az életben is egy titokzatos figura. Nem az a szószátyár típus, de valamivel mégiscsak leveszi a hölgyeket a lábáról. Vajon mi a titka? A Tabuk nélkülből megtudhatjátok.

Tom Hanks a színpadon is bizonyít!

Tom Hankst is sikerült meggyőzni: ebben a hónapban több alkalommal színpadra áll egy darabban. Falstaff szerepét kapta a 4. Henrikben, instagramján pedig lelkesen hirdeti az eseményt. A próbafolyamatról, jelmezéről és az épülő díszletről is mutatott már fotót - ezekhez pedig humoros megjegyzéséket is szokott fűzni.

A Barátok közt sztárja mérföldkőhöz érkezett!

Pontosan egy évvel ezelőtt a Shakespeare Fesztivál hat hétig tartott a Madách Színházban, ahol a tetőteraszon reneszánsz romkocsmát és táncházat hoztak létre, valamint Shakespeare műveit a legkülönbözőbb módokon dolgozták fel. Solti Ádám életében hatalmas mérföldkő volt ez az előadás, mert több sikeres zenés alakítás után, ez volt az első igazán komoly prózai szerepe, amit Nagy Sándorral felváltva játszottak.

Paudits Béla végül mindenkitől elköszönt

Bár élete utolsó pár napjában már nem tudott beszélni Paudits Béla, minden számára fontos embertől el tudott búcsúzni.

Elhunyt Paudits Béla


szerző:
2018.06.13. 19:10
Elhunyt Paudits Béla

A magyar színházi élet egyik kiemelkedő zenés színésze volt, többtucatnyi színdarabban és filmben játszott, különleges énekhangját szinte az egész ország ismeri. Sajnos az utolsó éveiben legfőképp a betegségével és anyagi problémáival került a címlapokra. Nyugdíjából nem tudta fenntartani magát, egészsége megromlott, a lakásából már nem tudott kimenni az utcára. A 68 éves Jászai Mari-díjas színművészt múlt héten agyvérzéssel szállították kórházba, ahol ma délután elhunyt.

Hugh Jackman nem tud leakadni a puzzle-ről!

Hugh Jackman egy ideje teljesen belebolondult új hobbijába, a puzzle kirakásba. Az egyszerűbbek után most egy 1500 darabos Van Gogh festménynek esett neki, amit összesen 4 hónapjába telt kirakni. Nem csoda, hogy az utolsó darab beillesztését élőben közvetítette Instgram követői számára. 

Ryan Reynolds nem csak szuperhősként vicces

Ryan Reynlodsnak jó a humora. Ezt sokan csak a Deadpool -filmek óta tudják, de akik követik az instgramját, már korábban is meggyőződhettek erről. Kislányai folyton arra ösztökélik, hogy nevettesse meg őket, őt pedig nem kell sokáig győzködni.

Nehéz időszakon van túl a Barátok közt színésze

Két évvel ezelőtt derült ki, hogy Rékasi Károly ismét kórházba került, ezért nem vehette át személyesen a József Attila Színház neki ítélt, díját, amelyről párja, Pikali Gerda értesítette. Motorbalesetben megsérült lábát sajnos ismét műteni kellett, mindenki reménykedett benne, hogy ez volt az utolsó szükséges beavatkozás. A színész azt mondta, hogy az orvosai is nagyon bizakodtak az állapotát illetően.

Kautzky Armand szenvedélyesen gyűjt!

A színész régiségek iránti vonzódása hosszú múltra tekint vissza - elképesztő mennyiséget gyűjtött össze. Vajon családjából kit zavar a legjobban hobbija?

Bereczki Zoltán:

Bereczki Zoltánnak igazán különleges a kapcsolata Pokorny Liával. Többek között erről is mesélt nekünk a színész a pénteki Reggeliben!

„Én soha nem akartam színész lenni!”

A Tanár című sorozat „tantestületének” tagjai, valamint egyik „diákja” árulták el, mihez is kezdenének, mivel foglalkoznának, ha nem a színészi karrierjüket egyengetnék.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!