KERESÉS search-close

származás

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "származás"

Származása miatt támadják az Oscar-díjra jelölt színésznőt

Rooney Mara egyik filmszerepe, pontosabban bőrszíne miatt kénytelen a vita kereszttüzében állni. A Carol című filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjra jelölték mellékszereplőként, ám egy korábbi alkotása kiverte a biztosítékot néhány filmőrültnél.

Nem csatázik nyilvánosan Tarlós és Lázár

A főpolgármester és a miniszterelnökséget vezető miniszter korábban többször is odamondogatott egymásnak a sajtóban, ám most megegyeztek, hogy vitáikat nem tárják a nyilvánosság elé. Tarlós szerint a konfliktus forrása az közöttük, hogy ő tősgyökeres budapesti, míg Lázár vidékről jött.

Cigány származása miatt hurcolták el, de túlélte

Máig álmodik vele - ezt mondja a 89 éves Béla bácsi, amikor a haláltáborról beszél. Ma van a Roma Holocaust emléknapja: 1944-ben ezen a napon több mint háromezer romát gyilkoltak meg Auschwitzban SS-katonák.

Nem a származás a fontos, hanem az ember

Voltak, akik kifordultak az étteremből, amelyikben egy asztal kivételével csak roma vendégek ültek. Egy figyelemfelhívó kampány videójából jól látszik, hogy viselkednek az emberek ilyen helyzetben. A Jövőkerék Alapítvány uniós pénzből készített több kisfilmet, amelyeknek célja, hogy a romákban ne a származásukat, hanem az embert lássa mindenki.

Fókusz Plusz 13-01-19


szerző:
2013.01.19. 19:30
Fókusz Plusz 13-01-19

Fókusz Plusz: Luxusból a semmibe - Fényűző életet éltek, majd mindent elvettek tőlük. De hogyan élnek ma a magyar arisztokraták? A név kötelez - Rendhagyó látogatás Bethlenék, Károlyiék, Esterházyék, Hunyadiék birtokán? Hogyan szerezték vissza családjuk vagyonát és becsületét?

Ízig-vérig magyarrá vált Kesha


szerző:
2011.06.27. 20:24
Ízig-vérig magyarrá vált Kesha

Az egyetlen világsztár, akinek meggyőződése, hogy a kacsáról kapta a nevét. Kis túlzással azt mondhatnánk, hogy Kesha szentesi lány, aki imádja a rétest, és a valóságban is nyitott volt a magyar fiúkra. Hogy rajtunk ne múljon, összehoztuk őt Szabó Ádámmal.

Magyar származású világsztárok

Számos, világszerte ünnepelt filmcsillag ereiben csörgedezik magyar vér és jön az új generáció!

Csak a roma gyereket utasította el az iskola?

Az igazgató azt mondta, nem a származása miatt utasították el a roma gyereket.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való