KERESÉS search-close

szájrapuszi

12 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szájrapuszi"

Egészségtelen vagy csak kedveskedés a szájrapuszi a gyereknek?

Egészségtelen, természetellenes viselkedés vagy a szeretet ösztönös kimutatása? A gyerekeknek adott szájrapuszi az egyik legmegosztóbb téma az anyukák körében. Van, aki ellenzi és van, aki nem is érti, miért kifogásolja ezt bárki. Utóbbi elvet vallja Som-Balogh Edina is. Akit többször ért már támadás gyereknevelési normái miatt.

SOM-BALOGH EDINA: A lényeg az, hogy van puszi, van ölelés, van szeretet

Egészségtelen, természetellenes viselkedés, vagy a szeretet ösztönös kimutatása a gyerekeknek adott szájrapuszi? Som-Balogh Edina szerint ez a világ legtermészetesebb dolga. Azt mondja, náluk nagyon fontos a testi közelség, hiszen a szeretetnek nem lehet határt szabni.

Ciki vagy nem a szájrapuszi?

Szubjektív megfigyelés, de a szájrapuszi az utóbbi 15-20 év hozadéka. És mint viszonylag új jelenség, sokaknak még mindig tabu. A Fókusz riportere pszichológus véleményét kérte ki a témával kapcsolatban.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Fókusz 2017-09-14


szerző:
2017.09.14. 17:20
LUKÁCS MIKIKE:

Van, aki szerint gusztustalan a gyereknek szájrapuszit adni,a pszichológus szerint viszont nincs semmi gond ezzel a szokással. Lukács Mikike, a Reggeli műsorvezetője mesélt arról, hogy felesége a mai napig szájrapuszival üdvözli édesapját. Peller Annáék gyermekük felé is így fejezik ki a szeretetüket.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Természetes, undorító vagy egészségtelen?

Az interneten számos olyan videót találhatunk, ahol nem csak felnőttek, hanem kisgyerekek, sőt babák is túlságosan közeli viszonyba kerülnek házi kedvencükkel. Annak ellenére, hogy ezek a felvételek első látásra nagyon aranyosnak tűnnek, az állatorvos szerint nem túl egészséges egy ágyban aludni vagy éppen puszilkodni a kutyánkkal, hiszen könnyen elkaphatunk tőlük akár komoly betegségeket is. Ásványi Eszter riportja.

A baba-mama szájrapuszi után itt van az új rejtély: kutya-baba puszi

Az interneten számos olyan videót találhatunk, ahol nemcsak felnőttek, hanem kisgyerekek, sőt babák is túlságosan közeli viszonyba kerülnek házi kedvencükkel. Annak ellenére, hogy ezek a felvételek első látásra nagyon aranyosnak tűnnek, az állatorvos szerint nem túl egészséges egy ágyban aludni vagy éppen puszilkodni a kutyánkkal, hiszen könnyen elkaphatunk tőlük akár komoly betegségeket is. Ásványi Eszter riportja.

Ciki vagy cuki? Baba-mama szájrapuszi rejtély

Gwen Stefani, Will Smith, Heidi Klum, Kate Beckinsale, Jennifer Garner, Jessica Simpson, Wayne Rooney, és David Beckham. Ők sem találnak semmi kivetnivalót abban, hogy a gyereküket szájon csókolják. Mások szerint viszont túlmegy minden határon, ráadásul a szájra adott puszi egyébként is inkább a szerelmesek között dívik. Vagy nem? Hollósi Szandra riportja.

Édi vagy Undi? A Baba-mama szájrapuszi nyomában

Gwen Stefani, Will Smith, Heidi Klum, Kate Beckinsale, Jennifer Garner, Jessica Simpson, Wayne Rooney, és David Beckham. Ők sem találnak semmi kivetnivalót abban, hogy a gyereküket szájon csókolják. Mások szerint viszont túlmegy minden határon, ráadásul a szájra adott puszi egyébként is inkább a szerelmesek között dívik. Vagy nem? Hollósi Szandra riportja.
 

DOBÓ ÁGI: „Nem fért a fejembe, hogy a szerelmemen kívül más is megcsókoljon”

Dobó Ági kisfia még csak most tanul puszilkodni, így előfordul, hogy akaratlanul is a szülők szájára sikerül „csókot nyomni”. De mit gondol erről az egykori szépségkirálynő?

ADA: „Nyilván egy babát össze-vissza csókolgatsz”

Ada fiai már 9 évesek, de még mindig szájra puszival köszönnek a műsorvezetőnek. Miért alakult ez így, és mit gondol Ada, hány éves korukig működik ez, kiderül az alábbi videóból.

Adhatunk-e szájrapuszit a gyereknek?

Két szülőtípus létezik: az egyik, aki vonakodik attól, hogy szájon puszilja a csemetéjét és nem tartja helyesnek, a másik pedig, aki szerint igenis így lehet leginkább kifejezni a szeretetünket a kicsi felé és ő is így tudja viszont kifejezni ezt. Rezes Judittal és egy klinikai szakpszichológussal elemeztük a témát.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való