KERESÉS search-close

strassbourg

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "strassbourg"

Milliókat követel az államtól Dominika gyilkosa

Ötven milliót követel lánya gyilkosától, a felháborodott édesapa alig tudja türtőztetni magát a dühtől, amit azért érez, mert lánya gyilkosa Strassbourghoz fordult. Tíz millió forintra perli a magyar államot, mert szerinte embertelen körülmények között tartják a börtönben. Az apa azt mondja, elperli a pénzt a férfitól, aki tönkretette a családját. A tragédiát máig nem tudták feldolgozni. Újvári Mihály riportja.

Saját oldaláról is bírálják a Fideszt

Erősen kritizálták hétfő este Strassbourgban az Orbán kormány médiapolitikáját, valamint a reklámadót. A magyar média helyzetéről tartott nyilvános meghallgatáson egy Európai Néppárti, konzervatív politikus, Frank Engel fogalmazott a legélesebben. Azt mondta, a magyar helyzet nagyon veszélyes, és az Unió tagjainak el kellene fogadniuk az uniós játékszabályokat.
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való