KERESÉS search-close

startup

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "startup"

Mi a közös Lengyel Tamás és az általa megformált Gyuri és Joci karakterében?

A “ráérés” problémáját boncolgatjuk Lengyel Tamással vasárnap a Portréban. Tamással, aki 60 százalékban üzletember és csak 40 százalékban színész. Persze csak most, hogy megalapította barátjával a Szabadszínész platformját. Azért aggódnunk nem kell, hiszen továbbra is láthatjuk őt színházban is, és a képernyőről sem tűnik el. Marton László osztályába járt a Színművészeti Főiskolán. A Portréban arról is mesél, hogyan élte meg a Marton botrányt. De könnyedebb történetekkel is gazdagít minket.

Itt a legújabb magyar startup siker: a lopásbiztos telefontok!

Megvan az az érzés, amikor nyúlsz a zsebedhez, de nincs ott a telefonod, mert ellopták? Három testvérrel ez többször is megtörtént, de a balszerencséből kovácsoltak szerencsét: panaszkodás helyett megalkottak egy lopásbiztos telefontokot!

Magyar Jövőépítők a világ meghódításáért

Nem telik el olyan hét, hogy ne olvasson az ember valami új startupról, ami épp meghódítani készül a világot. De mit sem ér egy jó ötlet, ha az ötletgazda nem tudja eladni azt. Ebben segít a Design Terminál, ami hidat épít a startupok és a piacvezető vállalatok között.

Magyar startup álmok Londonban


szerző:
2017.09.22. 01:00
Magyar startup álmok Londonban

Ugyan világszinten még mindig a Szilikon-völgy a startup mennyország, Európában London az ilyen vállalkozások melegágya. A Brandmánia stábja ezért ellátogatott a brit fővárosba, hogy bemutassa az ottani magyar feltalálókat és hihetetlen projektjeiket.

Újabb magyar startup siker!


szerző:
2017.08.09. 07:34
Újabb magyar startup siker!

3,2 millió dolláros, azaz nagyjából 825 millió forintos befektetést kapott egy magyar startup. A Bitrise 2014-ben alakult, de már Amerikába terjeszkedik. Programjuk a mobilalkalmazást fejlesztő cégeknek segít. Vendégeink az alapítók, Benei Viktor, Balla Dániel és
Birmacher Barnabás voltak.

Divat a BKK üléshuzataiból készült ruha?

Magyar diákok alapítottak sikeres Startup céget! Mára a fiatalok körében trendivé vált a startupok indítása. Ennek a hullámnak az egyik jeles bizonyítéka, hogy már van olyan iskola Magyarországon, ahol tanítják is ezt, ennek köszönhetően pedig  megszülettek a BKK üléshuzataiból készült divatos ruhadarabok is!

Százból tíz startup lesz sikeres

Közel 150-200 startup cég indul évente Magyarországon. Egyre többen vannak közöttük a hölgyek. Rájuk is külön fókuszálunk, na meg azokra, hogy kik lehetnek közöttük a hősök!

Fejébe vette, hogy dollármilliomos lesz

Bemutatjuk azt a huszonnégy éves magyar fiatalembert, aki elképesztő tervét a nyilvánosság előtt hajtja végre. Napról napra dokumentálja, hogyan halad a pénzkeresésben. A Fókuszban láthatják, hogy jó úton jár-e New Yorktól, Budapesten át Isztambulig.

Uber kontra taxi: érvek és ellenérvek

Londonban már többen utaznak Uberrel, mint Taxival. Világszerte óriási vitát váltott ki a közösségi utaztatás, de ez csak egy az új gazdasági szerveződések közül, ami miatt már harmadik ipari forradalomról beszélnek a szakértők.

Mi lett a csodagyerekből?

Szász Marci huszonnyolc éves fejjel azt mondja ellenségének sem kívánja, amin átment onnantól kezdve, hogy néhány évesen zseninek kiáltották ki. Idővel tehetsége mérhetetlen súllyal nehezedett rá. Ráadásul miután tizenöt évesen egyetemista lett, szinte nap mint nap azzal kellett szembesülnie, hogy nem arra kíváncsiak mit tud, hanem azt kérik rajta számon, amit nem.

Okoseszközök, applikációk, startupok

A mobil alkalmazás fejlesztés világszerte hatalmas üzlet. Mi várható ennek kapcsán a bankszektorban, egészségügyben? Mennyire nyitnak ezek a területek az applikációk felé? És mi a helyzet a magyar startupokkal?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való