KERESÉS search-close

spániel

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "spániel"

Fojtogatta, majd földhöz vágta kutyáját a budapesti férfi

Fojtogatta, majd hatalmas erővel a földhöz vágta kutyáját egy férfi Budapesten. Szemtanúk szerint akkor bántalmazta a 7 éves spánielt, amikor pár napja levitte sétálni az utcára. A férfit egy járókelő fogta le, amíg megérkeztek a rendőrök. Állatkínzás miatt nyomoznak ellene, most szabadlábon van. Úgy tudjuk 6 éve önkéntesként fogadta örökbe a kutyát, amelyet most az Újpesti Állatmentő Liga munkatársai elvettek tőle.

CUKISÁG: végre jó kezekben a bántalmazott spániel, Latyak

Fojtogatta, majd hatalmas erővel a földhöz vágta kutyáját egy férfi Budapesten. A történtek után az állatmentők egyik önkéntese, Kiss Éva vette magához a spánielt. Elmondása szerint nem ez lehetett az első alkalom, hogy bántalmazták Latyakot, akit nagyon megviseltek a történtek. Az eset óta sokat javult az állapota, azonban még hosszú út áll előtte.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való