KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "sorozat"

Rémület és földönkívüliek A mi kis falunk második évadában?

Pajkaszeg egy olyan hely, ahol minden úgy tökéletes, ahogy van! Akkor mégis hogyan kerülnek ufók ebbe a zsák faluba? A közönségkedvenc sorozat sok-sok riadalommal február 3-án folytatódik az RTL Klubon!

Pajkaszeg visszavár! Megérkezett A mi kis falunk második évadának első előzetese!

Február 3-án folytatódik A mi kis falunk című sorozat! Ha kíváncsi vagy, hogy milyen izgalmak történnek mostanában Pajkaszegen, nézd meg az előzetest!

Miközben Zsolt rosszul lesz a parkban, valaki figyeli őt

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2018. január 19-i epizódjaiból!

Következő rész: (2018. január 22.)

Kiengesztelődik-e Hanna Balázs iránt? Miklós megpróbálja kiengesztelni Júliát. Zsolt nem hagyja, hogy a börtönőr megfélemlítse.

Barátok közt: Ez történt a 3. héten

Tóbiás kénytelen döntést hozni magával és Kristóffal kapcsolatban. Luca és Milán iszonyatosan megdöbbennek, amikor meglátják, Vilmos és Bözsi mit rendelt nagytételben. Hanna és Péter belevágnak a Hedvig-átalakítós filmjükbe, Gigi hathatós segítségével. Amikor Júlia már végre megbékélne Miklós tervével, újabb váratlan dolog történik. Zsolt és Nóra végül döntést hoznak azzal kapcsolatban, ami Zsolttal a börtönben történt. Úgy tűnik, Emília esetleg messzire költözik Natasától. Lehet, hogy Aliz és Krisztián újra összejönnek?

Előző rész: (2018. január 19.)

Balázs visszatérése felkavarja Hannát. Júliának elege lesz Miklósból. Zsoltra nem várt veszély leselkedik.

Akciósztár lesz a Survivor győztese?

A túlélőshow 2017-es nyertese, Iliász már a műsorban is bizonyította, hogy keményfából faragták, most pedig újabb tanúbizonyságot tett erről, ugyanis felkérték egy akció-sorozat szereplőjének.

Hanna és Péter meglepetésére kiderül, hogy a sportkocsi tulajdonosa Balázs

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2018. január 18-i epizódjaiból!

Következő rész: (2018. január 19.)

Balázs visszatérése felkavarja Hannát. Júliának elege lesz Miklósból. Zsoltra nem várt veszély leselkedik.

Előző rész: (2018. január 18.)

Vajon ki tudja-e Júlia adni a kezéből a cég irányítását? Emília egy váratlan ajánlatot kap. Hanna és Péter életében felbukkan egy váratlan barát.

Váratlan fordulat: Berényi Balázs újra a Mátyás király téren!

Hanna és Peti nem hisz a szemének, mikor meglátják a rég eltűnt barátjukat.

Ha csütörtökök, akkor Válótársak!

Ma este újra érkeznek a Válótársak! Miután az előző részben Bálintéknak nem sikerült ellopni a testvére, Péter több milliót érő szobrát a kertjéből, tovább folytatódnak a bonyodalmak.

Bréking! Berényi Balázs ma este ismét feltűnik a Mátyás király téren!

Miklós fiának váratlan belépője garantáltan felborítja majd a ház lakóinak nyugodt életét.

Cihangir nyíltan szembeszáll Hürremmel!

A herceg megtudja, hogy a Valide pontosan tudja, hogy titokban Musztafával levelezik. De talán nem is ez a legnagyobb probléma, hanem az, hogy Cihangir jól sejti, Hürrem és Rüsztem Musztafa ellen szerveződnek, és hogy ebből még komolyabb baj is lehet.

Fatma szíve szerelemre lobbant?

A szultánát az uralkodó házasságra kötelezte, amit Fatma eleinte nem fogadott túl jól. De miután személyesen is találkozott a kérővel, sőt miután Ahmed pasa ajándékot küldött a szultánának, azóta úgy tűnik, Fatma szíve is megdobbant.

Szulejmánhoz elér a Musztafa életét megpecsételő levél?

Úgy tűnik, innen már nincs megállás, Hürrem és Rüsztem kelepcéje tökéletesnek bizonyul, és ha a levélben Musztafa neve is szerepel, akkor a hercegnek nem lesz kegyelem.

Cihangir a legbátrabb herceg Szulejmán birodalmában!

Hürrem egyre közelebb kerül a legnagyobb álmához, hogy Musztafa ne jelentsen fenyegetést többé, és ezt már nem is nagyon titkolja. Cihangir pedig ezt pontosan tudja, és most már nem fogja vissza magát, ha úgy van, simán szembeszáll a Validével is.

Szulejmán 2018-01-17

Rüsztem pasa terve beválik, a szándékosan kiéheztetett janicsárok az új hadjáraton Musztafát követelik. Az uralkodó bizalmasa, Achmed pasa felfedi az összeesküvőket, akik Musztafát támogatják. Dzsahángír nyíltan szembefordul Hürremmel, amikor megtudja, hogy Musztafa körül megint szorul a hurok. Fatma szultána találkozik leendő férjével, és kellemes csalódás éri.

Júlia száján dühében kicsúszik, hogy jobban örülne, ha Miklós nem térne vissza a Berényi Kft. élére

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2018. január 17-i epizódjaiból!

Következő rész: (2018. január 18.)

Vajon ki tudja-e Júlia adni a kezéből a cég irányítását? Emília egy váratlan ajánlatot kap. Hanna és Péter életében felbukkan egy váratlan barát.

Előző rész: (2018. január 17.)

Összejön-e újra Aliz és Krisztián? Gigi végül beszáll Hanna és Péter videós projektjébe. Júlia meggondolatlan kijelentést tesz Miklóssal kapcsolatban.

Júlia döntött, és szembeszáll Miklóssal!

Már egy ideje Berényi Juli a Kft. vezetője, és ha rajta múlna, szívesen maradna is a főnöki székben.

˝Mi rettenetesen vártunk arra, hogy végre csókolózhassunk!˝

Komoly mérföldkőhöz érkezett az Oltári csajok, Kornél és Piros kapcsolata, sőt a gondnok srácot alakító Ember Márk is.

Emília felhúzza magát, amikor rájön, hogy a börtön egyenesen Zsolt besározására használná a szakvéleményét

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2018. január 16-i epizódjaiból!

Következő rész: (2018. január 17.)

Összejön-e újra Aliz és Krisztián? Gigi végül beszáll Hanna és Péter videó-projektjébe. Júlia meggondolatlan kijelentést tesz Miklóssal kapcsolatban.

Előző rész: (2018. január 16.)

Bandit és Lucát összehozza a közös küldetés. Ádám megpróbálja kibillenteni Gigit a depressziójából. Mivel Zsolt perrel fenyegeti a börtönt, Emília szemben találja magát a munkahelyével.

Zsolt körül nagyobb a baj, mint gondoltuk!

Nóra és Emília mindent megtesznek azért, hogy kiderüljön, az őr hibázott, mikor Zsoltot megverték a fegyházban.

Hetente kétszer érkeznek a Válótársak!

Mostantól nem csak csütörtökönként, hanem keddenként is érkeznek a Válótársak!  A konfliktusokban és fordulatokban gazdag sorozat legújabb epizódja, a 3. rész, kedd 21:40-től látható az RTL-en!

Elcsattant a régóta várt csók

Miközben a rajongók leghőbb vágya teljesült be a csókkal, ami végre megesett Kornél és Piros között, az Oltári Csajok című sorozat olyan váratlan fordulattal folytatódik, amire senki sem számít. Kornél kómában fekvő szerelme felébred, a hozzá hónapokon át hűséges fiú pedig hatalmas dilemma előtt találja magát.

ÉNB Lali: „Ha egy lánynak szép a feneke, az mindent visz!”

A híres sorozat szereplője sosem tagadta, hogy imádja a szép női idomokat. Most viszont megtapasztalhatta, milyen sokat kell dolgozni a formás hátsóért.

SZULEJMÁN: Öt éve kezdődött az RTL Klubon a sikersorozat!

2013. januárjában vette kezdetét az egyik legsikeresebb török történelmi ihletésű sorozat. Szulejmán volt a törökök egyik valaha élt legnagyobb uralkodója, aki a trónra lépésével bátran megváltoztatta az akkori törvényeket. A szultán magánéletéről szóló sikertörténetet az RTL Klub mutatta be, ami azóta is, minden szerda este.

Luca és Bandi döbbenten fedezi fel, mit rendelt Bözsi és Vilmos

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2018. január 15-i epizódjaiból!

Következő rész: (2018. január 16.)

Bandit és Lucát összehozza a közös küldetés. Ádám megpróbálja kibillenteni Gigit a depressziójából. Mivel Zsolt perrel fenyegeti a börtönt, Emília szemben találja magát a munkahelyével.

Előző rész: (2018. január 15.)

Tóbiás úgy dönt, hogy küzdeni fog Kristófért. Megérkezik Vilmos és Bözsi különleges szállítmánya. Vajon Zsolt perel végül, amiért maradandó károsodást szenvedett a börtönben?

Bandi és Luca igen bizarr dologra bukkannak Vili bácsiék lakásában!

A fiatalok önként segítenek Bözsiék netes boltjában, mikor az egyik alkalommal észreveszik, hogy az egyik szállítmánnyal fura dolgok érkeztek.

Február 3-án indul A mi kis falunk második évada!

A mi kis falunk első évadának fergeteges sikere után nem volt kérdés, hogy az RTL Klubra 2018-ban is visszatér a sorozat.

A Barátok közt színészének kedvese először állt kamera elé!

Solti Ádám nemcsak a sorozatban él mindig nagy szerelemben, szenvedélyben, hanem a magánéletben is. A Mátyás király tér Ádámja, öt évvel ezelőtt, a Fókusz kamerái előtt mutatta be először kedvesét a nyilvánosságnak, Dórival akkor már két éve alkottak egy párt.

Nóra elvállalja Zsolt ügyét, de Zsoltot elbizonytalanítja

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2018. január 12-i epizódjaiból!

Következő rész: (2018. január 15.)

Tóbiás úgy dönt, hogy küzdeni fog Kristófért. Megérkezik Vilmos és Bözsi különleges szállítmánya. Vajon Zsolt perel végül, amiért maradandó károsodást szenvedett a börtönben?

Barátok közt: Ez történt a 2. héten

Zsolt hiába számít segítségre a régi barátaitól, végül onnan kap támogatást, ahonnan egyáltalán nem várta. Nóra pénzzavarba kerül, a megoldás pedig meglepő lesz. Tóbiás úgy érzi, végleg lezárt egy korszakot az életében. Zsolt ügye új kihívást jelent egy régi barát számára. Hanna felfedi érzelmeit Péter előtt, akit sokkol a hír. Nagyon úgy fest, Péter nincs közös nevezőn a producerével. Tóbiás több okból is megharagszik Alizra.

Előző rész: (2018. január 12.)

Elvállalja Zsolt ügyét Nóra? Mit szól Hanna ahhoz, hogy Péter nem kér belőle? Bevallja végre Tóbiás magának és Kristófnak, hogy mit érez?

Zsolt eldönti, hogy kártérítést akar a börtönben őt ért inzultus miatt

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2018. január 11-i epizódjaiból!

Következő rész: (2018. január 12.)

Elvállalja Zsolt ügyét Nóra? Mit szól Hanna ahhoz, hogy Péter nem kér belőle? Bevallja végre Tóbiás magának és Kristófnak, hogy mit érez?

Előző rész: (2018. január 11.)

Mire készül Zsolt? Hogyan kapcsolódik össze Péter és Hedvig sorsa? Sikerül-e felhívnia Tóbiásnak Kristófot?

Bartha Zsolt támadásba lendül?

A Rózsa tulajdonosa úgy dönt, nem hagyja annyiban a börtönben szerzett maradandó lábsérülését, és perelni fog. 

Alföldi Róbert magyar sorozatban debütál hosszú idő után

Eddig még sorozatban még nem láthattuk, pedig Alföldi Róbert hangját sok évvel ezelőtt éppen egy nagyon népszerű sorozatban szerette meg az ország. A színész-rendező csütörtök este a Válótársakban nem akármilyen szerepben és helyzetben tűnik fel. A komikus szituációkban amúgy is lubickoló Scherer Péterrel és Balsai Mónival szenzációs triót alkotnak.

Neked bejön a Barátok közt színészének új stílusa?

Pribelszki Norbi úgy gondolta, ha új év, akkor új külső, amit ma meg is mutatott a nagyvilágnak.

Hürrem: „Oly közel állok a végső diadalhoz, mint eddig még soha!”

A szultána és Rüsztem terve, ha beválik, Musztafának immáron befellegzett, és ezt Hürrem pontosan tudja.

Mihrimah, mit tettél?

A szultána eldöntötte, hogy a herceg ellen van, és részt vesz a Musztafa elleni cselszövésben. Mihrimah mostani tettének következménye nagyon nagy horderejű, ugyanis most tényleg megpecsételte a trónörökös sorsát.

Cihangir felnyitja Mihrimah szemét!

A fiatal herceg érzi, hogy most valami komoly cselszövés zajlik Musztafa ellen. Nem is bírja magában tartani az érzéseit, és őszintén kitárulkozik testvérének, akit nagyon megviselnek a hallottak. Talán ráébredt Mihrimah, hogy hibát követett el?

Mihrimah megpecsételte Musztafa sorsát?

A szultána most bebizonyította, hogy a herceg nem jelent neki egyebet, csak ellenséget. Mihrimah teljesítette Hürrem, és Rüsztem parancsát, azaz megszerezte Musztafa pecsétjét, mellyel bármilyen levelet hivatalossá lehet tenni. Úgy tűnik, megpecsételődött a trónörökös sorsa!

Szulejmán 2018-01-10

Hürrem minden eddiginél merészebb tervet eszel ki arra, hogy meggyengítse Musztafa népszerűségét és lejárassa az uralkodó előtt. Musztafa nevében megpróbálnak háborút kiprovokálni a perzsákkal. A terv legkényesebb része Mihrimáé, aki nehéz szívvel hajtja végre. Nurbanu felfedezi, hogy hamarosan holdfogyatkozás lesz, amit a saját hasznukra tud fordítani. Rüsztem végül eléri, hogy hadjárat legyen. Fatma szultána rettegve gondol arra, hogy egy ismeretlen férfihoz kell férjhez mennie.

Tóbiás azzal szembesíti Alizt, hogy egy időre biztosan végzett a szerelemmel

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2018. január 10-i epizódjaiból!

Következő rész: (2018. január 11.)

Mire készül Zsolt? Hogyan kapcsolódik össze Péter és Hedvig sorsa? Sikerül-e felhívnia Tóbiásnak Kristófot?

Előző rész: (2018. január 10.)

Péter úgy dönt, nem fogadja el a Hanna által felajánlott pénzt a filmjéhez. Aliz abban reménykedik, hogy Tóbiás nem mond le végleg a szerelemről. Nóra nem várt fejleményekkel szembesíti Gedeont a közös ügyvédi irodájukat illetően.

Tóbiás úgy dönt, szakít a szerelemmel, és a múltjával!

A fiatal apukában véglegesen összetört a bizalom és a hit, és az egyik nap némi habozás után, a kukába dobja múltjának egy darabját. 

Ez volt a Barátok közt Novák Lacijának egyik legnagyobb füllentése!

Novák Laciról tudjuk, hogy a dolgok könnyebbik végét fogja meg sokszor, és néha attól sem riad vissza, hogy kisebb hazugságokba bonyolódjon. Hét évvel ezelőtt, pont ezen a napon ismét saját csapdájába esett, és hogy levegye az aktuális hölgyet a lábáról, képes volt azt füllenteni, hogy Géza a fia és Kinga a lánya. Ki érti ezt?

Hanna bevallja Péternek, hogy megint szerelmes belé

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2018. január 9-i epizódjaiból!

Következő rész: (2018. január 10.)

Péter úgy dönt, nem fogadja el a Hanna által felajánlott pénzt a filmjéhez. Aliz abban reménykedik, hogy Tóbiás nem mond le végleg a szerelemről. Nóra nem várt fejleményekkel szembesíti Gedeont a közös ügyvédi irodájukat illetően.

Előző rész: (2018. január 09.)

Vajon Nóra elfogadja Gedeon ajánlatát? Mihez kezd Tóbiás a virágaival? Hanna egy hirtelen ötlettől vezérelve szerelmet vall Péternek.

A Barátok közt

A sorozat Natasáját és Rudiját alakító színészek, Mezei Léda és Csórics Balázs elmesélték, hogyan is telt náluk a karácsony, szoktak-e újévi fogadalmat tenni, de emellett azt is elárulták nekünk, hogy a karakterük számára hogyan alakult a tavalyi év, mit szólnak a sorozatbeli kapcsolatukhoz, és mit hozhat számukra a jövő.

Tudj meg mindent a Castle-ről: jöjjön 8 izgalmas tény!

Rengeteg kedvenc sorozatunkat köszönthetjük újra az RTL csatornáin, közéjük tartozik a Castle is, ami minden kedden 21:30-kor kezdődik az RTL Klubon. Az esti izgalmak előtt azonban készültünk nektek egy-két izgalmas Castle-ténnyel.

Emília rájön, hogy Zsoltnak nincs hova mennie, ezért felajánlja neki, hogy töltse nála az éjszakát

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2018. január 8-i epizódjaiból!

Következő rész: (2018. január 09.)

Vajon Nóra elfogadja Gedeon ajánlatát? Mihez kezd Tóbiás a virágaival? Hanna egy hirtelen ötlettől vezérelve szerelmet vall Péternek.

Előző rész: (2018. január 08.)

Zsolt Emíliánál talál menedéket. Hanna továbbra is titkolja, hogy újra beleszeretett Péterbe. Megszerzi Nóra az ügyvédi iroda alapításához szükséges tőkét?

Kiderült Bartha Zsolt egyik súlyos titka!

Emília teljesen véletlenül botlott bele a Rózsa tulajdonosába, akiről elég hamar kiderült, nagy bajban van.

A Válótársak 3. évada nagyot szól majd

A széria első epizódjában már megbizonyosodhattunk arról, hogy mi mindenre képes az ember, ha szerelmes vagy, ha válni akar. A sorozat ismét szórakoztat és elgondolkodtat majd. Alföldi Róbert is feltűnik két részben.

Láttad már sírni Berényi Miklóst?

Öt éve történt, pontosan ezen a napon, hogy a Berényi Kft. cégvezetője nem bírta visszatartani a sírást, mikor halott testvérére, Andrásra gondolt. Az emlékek nemcsak András hiánya miatt voltak fájók, hanem azért is, mert a testvérének haláláért Miklós volt a felelős.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!