KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "sorozat"

Szulejmán 2017-10-25

Mihrimah nagyon elégedett a Fatma szultána elleni cselszövésével, ám amikor Hürrem megtudja, hogy milyen bajba a sodorta az uralkodócsalád egyik tagját, alaposan leteremti. Rüsztem megmenti a helyzetet, és egyezséget ajánl a perzsa hercegnek és Fatma szultánának. A szultán állapota látszólag javul, ám az orvos biztos benne, hogy az uralkodóra nézve végzetes lehet egy újabb hadjárat.

Barátok közt: szerelem és féltkényeség

Laci és Gizi kapcsolata mostanában nem mondható túl szenvedélyesnek, szerelmesnek. Sőt talán pont az is a legnagyobb probléma, hogy elhidegültek egymástól, pedig volt idő, mikor minden rendben volt kettőjük között. Két évvel ezelőtt, ezen a napon Gizi nem takargatta Laci előtt, hogy néha bizony féltékeny rá.

Attila telefonon közli Ágnessel, hogy útban van a reptérre Lizával, közben Liza a hátsó ülésen zokog

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. október 20-i epizódjaiból!

Következő rész: (2017. október 24.)

Hanna megdöbbentő hírrel keresi fel Ottót. Vajon Krisztián és Rudi visszaszerzik a fülbevalót Natasától? Ádám és Luca majdnem lefekszenek egymással. Ábel és a gyerekei beköltöznek Nórához.

Barátok közt: Ez történt a 42. héten

Miklós döntést hoz Bandival és a tulajdonrészével kapcsolatban. A kérdés csak az, hogy vajon jól döntött? Vilmos és László sokkoló eredménnyel szembesülnek az autóvásárlás során. Rudi és Krisztián olyat tesz, ami komoly hatással lehet a sorsukra. Luca továbbra is ragaszkodik a szerelméhez, aki egyre inkább érzi, hogy problémás a kapcsolata. Gigi nehéz helyzetbe kerül és Ádámtól kér segítséget, aki nem hisz neki. Ágnes és Liza sorsdöntő lépésre szánja el magát.

Előző rész: (2017. október 20.)

Júlia kemény elhatározásra jut Bandival kapcsolatban. Krisztián és Rudi hazudni kényszerülnek Nikolnak az elvesztett fülbevaló miatt. Ágnes elköltözik az országból.

A dühös és frusztrált Bandi szétszedi az irodát

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. október 19-i epizódjaiból!

Következő rész: (2017. október 20.)

Júlia kemény elhatározásra jut Bandival kapcsolatban. Krisztián és Rudi hazudni kényszerülnek Nikolnak az elvesztett fülbevaló miatt. Ágnes elköltözik az országból.

Előző rész: (2017. október 19.)

Vajon enged-e Bandi Miklós zsarolásának? Vajon kibékül-e egymással Ágnes és Emília? Krisztián "elveszíti" a Nikol-féle fülbevalót. Liza megdöbbentő felfedezést tesz Ágnessel kapcsolatban.

Nézd meg te is Berényi Bandi ámokfutását!

Miklós biztosan nem sejti, hogy egy szörnyű lavinát indított el.

Szulejmán magához tért!

Az uralkodó ájultan esett össze, de szerencsére úgy tűnik, csak egy kisebb rosszullét gyötörte őt. Aztán kiderült, itt akár nagyobb baj is lehet.

Újabb testvérháború: Cihangir vs. Szelim

A hercegek nem tudják szó nélkül hagyni, hogy ne hozzák fel egymás hibáit, gyengeségeit. Azonban Szelim túl messzire megy, és aljasul megbántja öcsét.

Mihrimah szembemegy Fatmával

A fiatal szultána úgy dönt, nem hagyja annyiban a megaláztatást, és csúnya bosszút forral Fatma ellen.

Elkezdődött: megállíthatatlan Mihrimah bosszúhadjárata!

Fatma cselszövésében nemcsak a szultána szíve tört össze, hanem az önbecsülése is. Mikor Mihrimah megtudta Rüsztemtől, hogy a szerelmeslevélnek hitt irományt nem is egy férfitől kapta, hanem magától Fatmától, teljesen belerokkant. Hiába a hercegnő Hürrem lánya, valószínű így a bosszú sem fog elmaradni.

Miklós azzal fenyegeti meg Bandit, hogy ha nem mond le az ügyvezetői posztról, feladja a rendőrségen

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. október 18-i epizódjaiból!

Következő rész: (2017. október 19.)

Vajon enged-e Bandi Miklós zsarolásának? Vajon kibékül-e egymással Ágnes és Emília? Krisztián "elveszíti" a Nikol-féle fülbevalót. Liza megdöbbentő felfedezést tesz Ágnessel kapcsolatban.

Előző rész: (2017. október 18.)

Vajon igazat mond Gigi Ádámnak és Tóbiásnak a titokzatos látogatójáról? László és Vilmos bevallják az igazságot az autóval kapcsolatban. Emília és Ágnes munkakapcsolata elmérgesedik. Vajon sikerül Miklósnak rávennie Bandit, hogy mondjon le az ügyvezetői posztról?

Szulejmán 2017-10-18

Az uralkodó megtiltja a szolgálóinak, hogy bárkinek is beszéljenek a rosszullétéről. Elrendeli, hogy még Hürrem sem tudhat róla. Mihrimát lesújtja a hír, hogy Fatma szultána kijátszotta a házasságát, és megalázta Rüsztem előtt. Dzsahángír, aki titokban egyre szorosabb szövetségese anyja ellenségének, Fatma szultánának, egyáltalán nem örül Szelim kinevezésének, és hamarosan összetűzésbe kerül a bátyjával. Bajazid nem tudja megbocsátani Huridzsihannak az árulást.

Ilyen az igazi Berényi Miki módszer!

Miklós nem viccel, ha a cég sorsáról van szó. Még akkor sem, ha Bandival kell szembemennie.

Solti Ádám üzent az aggódó rajongóknak!

Pár napja még az a hír járta, hogy a Barátok közt színésze öregkorára kerekesszékbe kerülhet.

Új szereplő érkezik az Új csaj következő évadába?

Az RTLII-n mostantól minden hétköznap egy újabb részt láthatsz a New Girl negyedik évadából, Zooey Deschanel pedig elárult néhány érdekességet a hamarosan készülő hetedik évadról!

Következő rész: (2017. október 18.)

Vajon igazat mond Gigi Ádámnak és Tóbiásnak a titokzatos látogatójáról? László és Vilmos bevallják az igazságot az autóval kapcsolatban. Emília és Ágnes munkakapcsolata elmérgesedik. Vajon sikerül Miklósnak rávennie Bandit, hogy mondjon le az ügyvezetői posztról?

Na, ezt sosem gondoltuk volna Tóbiásról!

Bence apukája most csodálatos dologról tett tanúbizonyságot: megszánta a kiszolgáltatott és kétségbeesett Gigit.

Tóbiásnak megesik a szíve az aluljáróban kuporgó Gigin, és befogadja éjszakára

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. október 17-i epizódjaiból!

Előző rész: (2017. október 17.)

Vajon mit akar Gigi Ádámtól? Meddig tudja titkolni Vilmos és László Bözsi előtt, hogy az autó, amit vettek nem működik? Mit válaszol Rudi és Krisztián Nikol ajánlatára? Vajon Bandi tényleg vállalja az ügyvezetői posztot a Berényi Kft.-ben?

Gigi váratlanul beállít Ádámhoz, és a segítségét kéri

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. október 16-i epizódjaiból!

Következő rész: (2017. október 17.)

Vajon mit akar Gigi Ádámtól? Meddig tudja titkolni Vilmos és László Bözsi előtt, hogy az autó, amit vettek nem működik? Mit válaszol Rudi és Krisztián Nikol ajánlatára? Vajon Bandi tényleg vállalja az ügyvezetői posztot a Berényi Kft-ben?

Előző rész: (2017. október 16.)

Vajon Bandi lesz az új többségi tulajdonos a Berényi Kft-ben? Vajon jó üzletet csinál Vilmos az autója visszavásárlásával? Rudi közelebb kerül Natasához, mint valaha. Ádámhoz váratlanul beállít egy rég nem látott ismerős.

Hoppá! Mit szóltok Ádám váratlan vendégéhez?

A fotós fiú ledöbben, mikor meglátja, hogy Gigi áll az ajtóban!

Te sem ismernéd fel a Barátok közt Lucáját!

Öt évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon Fekete Luca egy nagyon kellemetlen helyzetben találta magát. Hiába volt akkor még egy csöpp kislány, az esze a helyén volt, és jól érezte, hogy Olívia bizony valóban kutat a lakásban.

Kínos botrány a Barátok köztben!

Hat évvel ezelőtt, ezen a napon a Rózsában egy igen különleges esemény volt. Berényi András és Illés Júlia esküvői fogadását tartották éppen, mikor András ex-neje, Zsuzsa tűnt fel. A szőkeség úgy érezte, hangot kell adnia csalódottságának, és fájdalmának, a szomorú ténynek, hogy András mást választott. A drámának végül Claudia vetett véget.

Krisztán és Rudi sarokba szorítják Nikolt

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. október 13-i epizódjaiból!

Következő rész: (2017. október 16.)

Vajon Bandi lesz az új többségi tulajdonos a Berényi Kft.-ben? Vajon jó üzletet csinál Vilmos az autója visszavásárlásával? Rudi közelebb kerül Natasához, mint valaha. Ádámhoz váratlanul beállít egy rég nem látott ismerős.

Barátok közt: Ez történt a 41. héten

Luca és Ádám miatt félreértések sorozata indul el. Tóbiás és Kristóf döntést hoz a kapcsolatukról. Nóra kellemetlen dolgot tud meg Ábelről, ami még Miklóst is feldühíti. Bandi megfenyegeti Milánt, de Milán nem hagyja megfélemlíteni magát. Ágnes komoly húzást hajt végre Emíliával szemben. Gizella reménytelennek érzi a helyzetet a gyámügyes látogatása után. Milán ismét meglátogatja Gyöngyöt, aki összekeveri valakivel, és a tévedésnek hosszú távú következménye lesz Rudi és Krisztián életére. Vilmos vissza akarja vásárolni a régi autóját. Miklós rendkívüli meglepetést tartogat családtagjai részére a Kft.-vel kapcsolatosan.

Előző rész: (2017. október 13.)

Vajon megtartja Hanna Luca és Ádám titkát? Hogy alakul Vilmos autóvásárlása? Rudi és Krisztián Nikol nyomába indulnak. Miklós váratlan bejelentést tesz.

Hanna meglátja a csókolózó Ádámot és Lucát

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. október 12-i epizódjaiból!

Következő rész: (2017. október 13.)

Vajon megtartja Hanna Luca és Ádám titkát? Hogy alakul Vilmos autóvásárlása? Rudi és Krisztián Nikol nyomába indulnak. Miklós váratlan bejelentést tesz.

Előző rész: (2017. október 12.)

Vajon mi a terve Nikolnak Milánnal? Piros egy meglepő ajánlattal rukkol elő Gizelláéknak. Nóra egy váratlan helyzettel találja magát szemben Ábellel kapcsolatban. Hanna megdöbbentő felfedezést tesz.

Itt a vége: Ádám és Luca lebukott!

Hanna sajnos épp rossz helyen és rossz időben volt…

Bayezid súlyos büntetéssel sújtja szerelmét!

Huricihan valószínűleg nem gondolta át, milyen következménnyel járhat, ha elárulja Musztafát. Sajnos Bayezid nem kíméli az árulókat, így a kedvesét sem, és a szultána elnyeri méltó büntetését.

Rüsztem pasa végül feladja?

Mihrimah nem viccelt, mikor kijelentette Hürremnek és férjének, hogy bár is mi lesz, ő válni akar. Mikor Rüsztem ráébred, hogy nincs visszaút, a rangját is képes lenne eldobni, csakhogy a szultána szerelmét visszakaphassa.

Mi történt Szulejmánnal?

Az uralkodó az egyik pillanatban összeesik, és élettelenül fekszik a földön.

Szulejmán élete veszélybe került?

Az uralkodót mostanában rengeteg minden nyomasztja: lánya válása, Musztafa eltitkolt házassága, Rüsztem felmondása, és közeleg a hadjárat. A mindig erős Szulejmán az egyik pillanatban összeesik, és úgy tűnik, nagyobb a baj, mint hinnénk.

Luca és Ádám nem tudnak ellenállni a szenvedélynek

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. október 11-i epizódjaiból!

Következő rész: (2017. október 12.)

Vajon mi a terve Nikolnak Milánnal? Piros egy meglepő ajánlattal rukkol elő Gizelláéknak. Nóra egy váratlan helyzettel találja magát szemben Ábellel kapcsolatban. Hanna megdöbbentő felfedezést tesz.

Előző rész: (2017. október 11.)

Nóra megdöbbentő információkat kap Miklóstól. Vajon hogy tud együttműködni Emília és Ágnes Emília könyvén? Sikerül-e Gizellának jó benyomást tennie a gyámügyesre? Képes lesz-e Luca és Ádám ellenállni a szenvedélynek?

Ádám egyre közelebb kerül Lucához?

A fiatal lány mindent megtesz, hogy a fotós karjaiban kössön ki!

Drog, pénz, lebukás a Barátok köztben

Míg Géza azt hitte, nagyon jó úton halad, és a drogosztásban nincsen semmi veszély és félni valója, ahhoz képest az egyik alkalommal valaki felvételeket készített róla. Öt éve, pontosan ezen a napon Géza lebukott.

Milán figyelmezteti Miklóst, hogy akármire is készül, legyen óvatos Bandival

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. október 10-i epizódjaiból!

Következő rész: (2017. október 11.)

Nóra megdöbbentő információkat kap Miklóstól. Vajon hogy tud együttműködni Emília és Ágnes Emília könyvén? Sikerül-e Gizellának jó benyomást tennie a gyámügyesre? Képes lesz-e Luca és Ádám ellenállni a szenvedélynek?

Előző rész: (2017. október 10.)

Tóbiás és Kristóf végleg búcsút vesznek egymástól. Milán figyelmezteti Miklóst, hogy legyen óvatos Bandival. Ágnes meglepő bejelentéssel sokkolja Emíliát. Miklós beavatja Nórát a titkába, hogy csak színlelte az amnéziát.

Milán: ˝tudom, hogy csak megjátssza, hogy amnéziás˝

A fiatal fiú nagyon is tisztán látja Miklós helyzetét…

Nóra elpanaszolja Miklósnak, hogy csalódott Ábelben

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. október 09-i epizódjaiból!

Következő rész: (2017. október 10.)

Tóbiás és Kristóf végleg búcsút vesznek egymástól. Milán figyelmezteti Miklóst, hogy legyen óvatos Bandival. Ágnes meglepő bejelentéssel sokkolja Emíliát. Miklós beavatja Nórát a titkába, hogy csak színlelte az amnéziát.

Előző rész: (2017. október 09.)

Ádám kezdi egyre kínosabban érezni magát a Lucával alakuló románca miatt. Tóbiás és Kristóf rájönnek, hogy a kapcsolatuk menthetetlen. Nóra arra kéri Ábelt, lassítsanak egy kicsit a kapcsolatukban. Milán rájön, hogy Miklós csak megjátssza az amnéziát.

Nóra és Miklós újra közel kerülnek egymáshoz?

Az ügyvédnőt ismét levette a lábáról a cégtulajdonos!

Megtörte a csendet Rékasi Károly!

Négy évvel ezelőtt a színész megelégelte a magánélete körül kialakult hercehurcát és úgy döntött, kiáll a kamerák elé és elmondja egy közleményben: újra szerelmes lett, méghozzá Pikali Gerdába.

Csók, szerelem, féltékenység a Barátok köztben!

Öt éve, hogy Illés Juli és Berényi Attila szorosabbra fűzték a kapcsolatukat, de olyannyira, hogy szép lassan szerelem szövődött közöttük. Minden rendben is volt, amíg nem tűnt fel a színen Juli régi szerelme.

Tragédiák sorozatával kellett megküzdenie ÉNB Emesének

Két éve annak, hogy egy új színfolt tűnt fel az albérletben, aki akkor már több mint egy hónapja gazdagította az Éjjel-Nappal a csapatot. Ám mégis keveset tudtak róla lakótársai, ugyanis tragikus titkot őrzött a fiatal lány, amit a Fókusz kiderített.

Amikor Miklós egyedül marad, felfüggeszti az amnézia megjátszását

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. október 06-i epizódjaiból!

Következő rész: (2017. október 09.)

Ádám kezdi egyre kínosabban érezni magát a Lucával alakuló románca miatt. Tóbiás és Kristóf rájönnek, hogy a kapcsolatuk menthetetlen. Nóra arra kéri Ábelt, lassítsanak egy kicsit a kapcsolatukban. Milán rájön, hogy Miklós csak megjátssza az amnéziát.

Barátok közt: Ez történt a 40. héten

Milán érdekes ötletet talál ki, hogyan képezze magát tökéletes szeretővé. Gizella megpróbálja rendezni a kapcsolatait a körülötte élőkkel. Emília kénytelen a saját kezébe venni a könyvének kiadását. Luca gondot okoz Bandinak. Ádám váratlan döntést hoz Alizékkal kapcsolatban. Máté szülinapi zsúrja komoly hatással lesz Péter és Natasa Kapcsolatára. Nóra ábrándozni kezd régi nagy szerelméről. Tóbiás nehéz döntésre szánja el magát. Júlia egyre jobban belejön az új kihívás adta szerepbe.

Előző rész: (2017. október 06.)

Egy félreértés miatt Hanna óriásit csalódik Péterben. Nóra ráébred, hogy Miklós amnéziája tiszta lapot jelenthet kettőjüknek. Hogyan sikerül Tóbiásnak szakítania Kristóffal? Miklós váratlan gesztust tesz.

Plusz egy évet várhatunk a Halálos iramban 9-re!

Meglepő bejelentéssel rukkoltak elő az akciófilm-sorozat készítői. A hatalmas sikert arató nyolcadik után ugyanis csúszik a következő rész bemutatója!

Menő macsók: értük dobog az oltári csajok szíve!

Megmutatjuk az ősszel, az RTLII-n induló Oltári csajok sorozat három sármos pasiját! Íme!

Natasa szakít Péterrel

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. október 05-i epizódjaiból!

Következő rész: (2017. október 06.)

Egy félreértés miatt Hanna óriásit csalódik Péterben. Nóra ráébred, hogy Miklós amnéziája tiszta lapot jelenthet kettőjüknek. Hogyan sikerül Tóbiásnak szakítania Kristóffal? Miklós váratlan gesztust tesz.

Előző rész: (2017. október 05.)

Júlia ráeszmél, hogy talán túlságosan átvette az uralmat a Kft. felett. Nóra rádöbben, hogy örökre elvesztheti a Miklóssal közös múltját. Tóbiás váratlan elhatározással érkezik haza Kristófhoz. Vajon Natasa meddig bírja, hogy Péter állandóan Hannát emlegeti?

Natasa: ˝ez így nem mehet tovább˝

A fiatal lány nem bírja tovább, és szakít Petivel.

X-Faktor: így énekelt Bozsek Márk a Mentorházban!

A Barátok közt egykori szereplője igazán jól meglepte a rajongókat, ugyanis kiderült róla, hogy a színpadon, mint énekes is tökéletesen megállja a helyét. Négy évvel ezelőtt a Mentorházban is fantasztikusan énekelt, amit Geszti Péter is igazán értékelt.

Hürrem: ˝a kénköves pokol bugyraiba küldelek téged”

A valide mikor megtudja, hogy a szultána elárulta Mihrimah válási szándékát az uralkodónak, nem fogja vissza magát, és Fatmát egyszerűen elküldi a pokolba.

Mihrimah végre bevallotta: sosem szerette Rüsztemet!

A szultána évek óta magába fojtotta a titkot: ˝nekem sosem volt tavaszom, mindig csak a hideg tél˝. Mihrimah megkérte az uralkodót, segítse őt abban, hogy elválhasson Rüsztemtől, hiszen sosem szerette őt, és adja az engedélyét mindehhez. 

Sümbül aga újra akcióban

Mióta az aga elhagyta a palotát, sokkal üresebb és unalmasabb ott az élet. Sümbül már nagyon hiányzott nekünk, és most végre megtudhatjuk, mi is történt mostanában vele.

Nem fogtok hinni a szemeteknek: Sümbül visszatért!

Az aga, mikor váratlanul meglátogatja őt Hürrem, először nem is hisz a szemének. A szultána és Sümbül között igen szoros kötelék alakult ki az évek során, egyszerűen vakon megbíznak már egymásban.

Nikol feltűnik a bordélyban

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. október 04-i epizódjaiból!

Következő rész: (2017. október 05.)

Júlia ráeszmél, hogy talán túlságosan átvette az uralmat a Kft. felett. Nóra rádöbben, hogy örökre elvesztheti a Miklóssal közös múltját. Tóbiás váratlan elhatározással érkezik haza Kristófhoz. Vajon Natasa meddig bírja, hogy Péter állandóan Hannát emlegeti?

Előző rész: (2017. október 04.)

Vajon Gizellának sikerül rendeznie a kapcsolatát Lászlóval? Rudi képtelen lebeszélni Milánt arról, hogy elmenjen egy örömlányhoz. Véget ér-e a fellángolás Ádám és Luca között? Vajon Miklós emlékszik arra, hogy Bandi miatt zuhant le a tetőről?

Nem fogod elhinni, ki tűnt fel a Mátyás király téren!

A szőke bombázót egyszerűen nem lehet elfelejteni…

Rég nem látott szereplők a Barátok köztben!

A Mátyás király tér két régi lakóját már lehet teljesen elfelejtettük, pedig Szabi és Vanda hét évvel ezelőtt rendesen felforgatta a ház életét.

Ádám Aliz tudtára adja, hogy azt szeretné, ha kiköltözne tőle Aliz és Luca

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. október 03-i epizódjaiból!

Következő rész: (2017. október 04.)

Vajon kibékül László és Gizella? Képes lesz Ádám elfelejteni Lucát? Natasa úgy érzi, Hanna mindenben jobb nála. Mit tanul Milán a bordélyban?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!