KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "sorozat"

Szulejmán 2017-07-26

Huridzsihant hazaküldik a palotából, ami nagyon lesújtja Bajazidot, aki újabb őrültséget tervez. Musztafa a szandzsákba visszatérve titkos utasításokat ad bizalmasainak, akik azonnal elindulnak a fővárosba. Fatma szultána megpróbálja összeugrasztani Rüsztem pasát és Hürremet. Mahidevran szeretné, ha Mihrimissza visszaköltözne a saját palotájába, amíg várandós.

A mi kis falunk 4. rész (ismétlés)

Stoki véres hátsóval lép be a kocsmába, majd összeesik. A bringáját megtalálják egy fa tetején. Vajon mi történt? Míg Stoki az állatorvosánál fekszik eszméletlenül, a többiek találgatnak. A polgármester szerint egy vadkan okozhatta a sérülést. A pánik elkerülése érdekében titkos hajtóvadászat indul. Teca, a kocsmárosnő kölcsönadja a puskáját a polgármesternek, aki össze-vissza lődöz vele. Erika a polgármesteri hivatalból nyaralni indult volna a pasijával, Gyurival, aki imádott kocsijában a zenét bömböltetve a falu körül furikázik, hogy távol tartsa a vadállatot. Hiába a titkolózás, mindenki értesül a veszélyes fenevadról, akire minden bajt és bűnt rá lehet kenni. A szörny legendája azonnal szertefoszlik, amint Stoki felébred a Doktornál. Stoki bringáját megint ellopta valaki, hogy megtréfálják. Nincs is semmiféle vadkan. Vagy mégis?

Rátalált Németh Kristófra a boldogság!

Két évvel ezelőtt mutattuk be, hogy a színészre a szerelem végül az Operettszínházban talált rá, egy táncosnő személyében, akit Juditnak hívnak. Kiderült, hogy az előadás több jelenetében is együtt szerepeltek a színpadon, de a próbafolyamat elején még csak köszönő viszonyban voltak. Első közeledésük a színpadon történt meg.

Ádámot látványosan kiközösítik a többiek

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. július 21-i epizódjaiból!

Emília döbbenten látja, hogy Miklós ittasan szédeleg az udvaron

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. július 20-i epizódjaiból!

Emília sem érti: mi lelte Berényi Miklóst?

A cégvezető ismét botrányosan viselkedett…

Hürrem kezdhet imádkozni?

Sümbül aga jóvoltából a szultána most olyan bajba kerül, melyet biztosan nem fog tudni kimagyarázni…

Verekedéssel ér véget a hercegek vacsorája

Selim és Bayezid között annyira elmérgesedett a viszony, hogy olyan dolog történik közöttük, ami eddig még sohasem...

Óriási titkot árul el Mihrünissa!

Musztafa kedvese életveszélybe kerül, mikor "gyilkosának" elárulja, a herceg gyermekét hordja a szíve alatt.
 

Csúnya véget ért a hercegek vacsorája!

Hiába testvérek, hiába nőttek fel együtt, egyre nagyobb a feszültség a hercegek között. Mihrimah egy békülős, minden kibeszélős estét szeretett volna tarani, ahol a szereteté és az őszinteségé lett volna a főszerep. Kár, hogy a vacsora végén Selim és Bayezid már nemcsak szavakkal bántották egymást, hanem a veszekedés tettlegességik fajult.

Krisztián azt hazudja Sárinak, hogy ő Tóbiás párja

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. július 19-i epizódjaiból!

Krisztián nagy bejelentést tesz: „Én vagyok Tóbiás párja!”

Egy váratlan pillanatban, az ifjú Bartha azt vallja, hogy együtt vannak Tóbival…

Szulejmán 2017-07-19

Mihrimah vacsorát rendez a testvéreinek abban a reményben, hogy Szelim és Bajazid majd kibékülnek. A vacsora híre eljut a szultánhoz is, aki meglepő figyelmet fordít az eseményre. Hürrem egyik féltve őrzött titka lelepleződik, ami hamarosan hatalmas veszélybe sodorja őt. Bajazid egyre kilátástalanabbnak érzi a helyzetét.

Damon Wayans Jr. kényszerbetegséggel küzd

A Halálos fegyver sztárjának fia egészen furcsa dolgot csinál a hotelszobák zárt ajtaja mögött...

Exkluzív! Újabb színésszel bővül a Válótársak csapata?

A sorozat egyik színésznője, Balsai Móni megosztott egy fotót közösségi oldalán, ahol már látható az új szereplő, nem is akárhogyan! Te vajon kitalálod ki van a képen?

Veszélybe került a Barátok közt Julijának élete?

Öt éve már annak, hogy a híres sorozat Illés Júliája komoly bajba került. A Reflektor úgy döntött, körbejárja a fiatal nő karakterét, vagyis hogyan és milyen körülmények között érkezett a Mátyás király térre, illetve Juli szerelmi életét is átvizsgáltuk tüzetesen.

Egy feldühödött fitneszező megfenyegeti Natasát, hogy ellenőröket fog hívni rájuk

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. július 18-i epizódjaiból!

Natasát még ilyen helyzetben sosem láttátok!

A fiatal lány csak jót akart, cserébe hatalmas kalamajkát okozott…

Hűha! Te már láttad a Barátok közt színészének szexi fotóját?

Pribelszki Norbi pontosan tudja, milyen képpel kell megörvendeztetni a rajongókat…

A Barátok közt Ádámja mindent megtesz a szerelemért!

A híres sorozat színésze, Solti Ádám nagy örömmel mesélt a Reflektor magazinnak kedveséről, és arról, hogy ők már az esküvőt tervezgetik. Két évvel ezelőtt a kameráink előtt egy közös tetoválással pecsételték meg a szerelmüket.

Nóra bevallja Júliának, hogy viszonyt folytatott Ábellel

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. július 17-i epizódjaiból!

Nóra őszinte vallomása: „Nem voltam egyedül aznap éjjel!”

Az ügyvédnő nem bírja magába tartani Juli előtt az igazat, és bevallja neki, hogy ő a hibás mindenért.

Így vagánykodtak együtt a Barátok közt macsói!

A sorozat szereplői egy napsütéses délután összefogtak, hogy egy igazán férfias dologba kezdjenek…

Most már biztos, egy újabb szereplő távozik a Barátok közt sorozatból!

Bozsek Márk öt évvel ezelőtt döntött úgy, hogy nincs tovább, kiszáll. A sármos fiú 21 évesként tűnt fel a Mátyás király téren, mint Fekete Szabi. Gyorsan a nézők egyik kedvenc szereplője lett, akit egyszerűen imádtak. Az okokról és a miértekről a Fókusznak mesélt a színész.

Bikiniben pózoltak az Éjjel-Nappal Budapest szereplői

Négy évvel ezelőtt ÉNB Diával és Ritával nekivágtunk és leteszteltük az ország népszerű strandjait. A lányok csinosabbak voltak, mint valaha, az idő is csodás volt, így minden összeállt egy jó kis beszélgetéshez.

A mi kis falunk 3. rész (ismétlés)

A faluban orvhalász garázdálkodik. Engedély nélkül kifogja a tóból a polgármester jobb sorsra érdemes halait – köztük Cirillt, a kedvencét, akit személyesen ő telepített oda, és akit már ő is kifogott egy párszor, hogy aztán nagylelkűen szabadon engedje. A gaztett titokzatos elkövetője azonban nem ismer kegyelmet. De a polgármester sem. Ahogy értesülést szerez a dologról, bosszút esküszik, és miután a gyóntatófülkében garázdálkodva hiába próbál értesüléseket szerezni, a két legjobb emberét küldi a „gyilkos” nyomába. 

Nóra teljesen kiborul, amikor Bandit a következő tárgyalás időpontjáig előzetesen őrizetbe veszik

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. július 14-i epizódjaiból!

Szulejmán: döntsd el, hogy melyik szultána viseli a legszebb ruhát!

A híres török sorozatról köztudott, hogy történelmi ihletésű, emiatt a készítők arra is odafigyeltek, hogy korhű ruhákat és ékszereket adjanak a színészekre. Így csodálatosabbnál csodálatosabb öltözékbe láthatjuk estéről estére a gyönyörű szultánákat. Te el tudod dönteni, ki a legszebb?

A Szex és New York sztárja a saját neméhez vonzódik?

Hat évvel ezelőtt a híres sorozat Mirandája Budapestre érkezett, hogy az etyeki filmstúdióban forgassa legújabb filmjét. A Fókusz stábja végig a színésznő nyomában volt, aki kedvesével érkezett. A világ akkor már tudta, hogy Cynthia Nixon a saját neméhez vonzódik.

Krisztián és Aliz majdnem lebukik Sári és a férje előtt azzal, hogy egy intim pillanatot félbehagyva nyitnak ajtót nekik

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. július 13-i epizódjaiból!

Hoppá! Aliz és Krisztián majdnem lebuktak!

Hiába, annál nehezebb nincs, mikor két szerelmesnek a világ előtt titkolnia kell az érzéseit...

Mihrünnissa veszélyben van?

A fiatal lány élete egyik legnehezebb időszakát éli, nem elég, hogy elveszítette az édesapját, most az élete is veszélybe került.

A Barátok közt színésznője megmutatta természetes báját

Görgényi Fruzsinának ezt az oldalát még biztos nem ismertétek…

Musztafa: „Sorsod immár az enyém is”

A herceg pontosan tudja, hogy kedvesének, Mihrünissának szüksége van rá, hiszen nemrég veszítette el szeretett édesapját...

Nézd vissza a Barátok közt egyik legdurvább jelenetét!

Hat évvel ezelőtt egy hatalmas bulit szervezetek Hannák, habár most nem a Mátyás király téren, hanem egy régi gyárépületben. Mint ilyenkor lenni szokott, fergeteges zene volt, és jó hangulat. Mikor Hanna és Balázs pont belemelegedtek volna a táncba, akkor esett be egy váratlan vendég.

Mit tettél Sümbül?

Az aga sosem volt meggondolatlan, így a palota és Hürrem súlyos titkait mindig is megőrizte. Most azonban nagy hibát követett el...

Sümbül végzetes hibát követett el?

Az aga boldogabb, mint valaha! Sose gondolta volna, hogy a szerelem egyszer őt is megtalálja. A nagy örömködésbe azonban becsúszik egy hiba. Az egyik légyott közben Sümbül kicsit többet iszik a kelleténél, és egy olyan titkot fecseg ki Hürremről, ami akár a szultána életébe is kerülhet.

Nóra azzal szembesíti Vilmost, hogy Ábel helyett ő fogja beidéztetni tanúként Bandi tárgyalására

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. július 12-i epizódjaiból!

Nóra döntött: Vili bácsi is ott lesz a bíróságon!

Hamarosan kezdetét veszi Bandi bírósági pere, ami minden szempontból nagy vihart kavar a Mátyás király téren.

Idén is hihetetlen kalandra készül a Barátok közt Nagy Alexája!

A színésznő, mint minden évben, most is Ázsia felé veszi az irányt, de tervei között egy különleges kiruccanás is helyet kapott.

Emlékeztek még Bartha Zsolt és Szentmihályi Zsófi kapcsolatára?

Ha a Barátok közt egyik legviharosabb és legszenvedélyesebb kapcsolatára kéne szavaznunk, akkor bizonyéra Zsolt és Zsófi is kapna egy pár voksot. Ezen a napon, pontosan öt évvel ezelőtt Zsófi és Zsolt között egy mindent tisztázó beszélgetés zajlott, amiből most a férfi nem jött ki jól.

Tóbiás őrködése mellett Ágnes belopózik a Ludwig rejtekhelyéül szolgáló lakásba

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. július 11-i epizódjaiból!

Hihetetlen: az összefogás erejével indulnak hadba Ludwig ellen!

Ágnes talán most kapott egy esélyt arra, hogy Ludwigot meglepje.

Figyelem! Hiányos öltözetben feszítenek a Barátok közt sármos színészei!

Nézd meg, milyen szexi jelenetben szerepelnek együtt a sorozat sztárjai!

Riviéra - Oscar-díjas forgatókönyvíró sorozata debütál az RTL Klubon

Lélegzetelállító helyszínek, csodálatos ruhaköltemények, intrika, romantika és sok rejtély várja a nézőket a nyár sorozatában, amit a sikeres európai premier után másfél hónappal már Magyarországon is látható lesz. A gazdagok és szépek világában játszódó Riviéra az idei nyár egyik leglátványosabb és legfordulatosabb krimi-sorozatának ígérkezik és július 27-től kezdődően csütörtökönként 21.30-tól dupla epizóddal lesz látható az RTL Klubon.

Ágnes megtudja Tóbiástól, hogy Ludwig él, és jelenleg is a házban van

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. július 10-i epizódjaiból!

Tóbiás: „Ludwig itt bujkál a házban!”

Ágnes megtudja az igazat, jól sejtette, a férje közelben van...

A Barátok közt sztárja egyenesen Los Angelesből jelentkezett!

Csatlakozz te is Józan László városnéző körútjához, aki élőben mutatta meg az amerikai város legizgalmasabb látnivalóit…

A Barátok közt színésznője egyedül megy nyaralni!

A Barátok közt színésznője számára a két évvel ezelőtti vakáció teljesen másképp alakult, mint a többi, a szokásos néhány napos balatoni pihenés mellett ugyanis egy kalandos külföldi út is várt rá. A sorozat sztárjait nyári terveikről faggatta a Reflektor.

Nem fogjátok elhinni – Zsófi vallomást tesz

A Mátyás király téren nincs olyan nap, hogy ne történjen valami hihetetlen dolog. Pont egy évvel ezelőtt láthattuk azt a jelenetet, mikor Tóbiás benyit az irodába és félreérthető helyzetben találja Zsófit és Krisztiánt. Tóbi dührohamot kapott, és elmondta a lánynak, hogy ő így nem szeretne apajelölt lenni. Zsófi kiborult és olyan csúszott ki a száján, amit meggondolhatott volna jobban.

Újra képernyőn a Barátok közt színésznője!

Három éve annak, hogy ezen a napon Som-Balogh Edina ismét a Mátyás király térre költözött. A nagy debütálás okán a Fókusz stábja megkereste a színésznőt, és kifaggatta őt arról, hogy mi történt vele az elmúlt években.

Miklós részegen bevallja Bandinak, hogy ő tehet András haláláról

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. július 7-i epizódjaiból!

Hűha! Nézd meg te is, hogyan festett egykor a Barátok közt macsója!

Csórics Balázst láthattuk már romantikusnak, cukinak, ahogyan kipróbálhatta magát a konyhában is, de életvezetési tanácsokat is adott! Most azonban olyan oldalát mutatta meg, amit eddig biztosan nem ismerhettünk!

Ezt a fotót neked is látnod kell a Szulejmán gyönyörű színésznőjéről!

Ha kíváncsi vagy arra, milyen tündéri kislány volt Meryem Uzerli, kattints!

Az ittas Miklós közli Bandival, hogy őt már nem érdekli, ha börtönbe kerül

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. július 6-i epizódjaiból!

Berényi Miki: „Mert engem ez az egész most már egyáltalán nem érdekel”

Bandi tárgyalása vészesen közeleg, és úgy tűnik, a fiatal fiú teljesen magára maradt.

Nurbanu szíve végleg összetört?!

A gyönyörű ágyas egyszerűen nem bírja feldolgozni, hogy a herceg ágyában rendre más nők is megfordulnak, és ez nem fog változni. Elkeseredésében fájdalmas döntést hoz...

Te is megbocsátottál volna Bayezid hercegnek? Szavazz!

Szulejmán megérti, sokat mulasztott azzal, hogy fiainak nem mutatta ki eléggé a szeretetét, és a túlzott szigor nem mindig jó módszer. Az uralkodó helyében ti is megbocsátottatok volna az ifjú hercegnek?

Szavazz!

 

Már javában zajlik A mi kis falunk második évadának olvasópróbája!

Július elsején visszatért a képernyőre a népszerű sorozat, így minden hétvégén újra átélhetik a nézők A mi kis falunk humoros történeteit, azonban ahogy azt Csuja Imre korábban már bejelentette, érkezik a folytatás is!

Szulejmán végső búcsúja: „mindig úgy tekintettem a halálra, mint egy kitérőre”

Az uralkodó még egy jó barátot veszített el…

Hanna nekiesik Natasának, amiért Natasa Péterrel kavart

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. július 5-i epizódjaiból!

Vége Hanna és Natasa barátságának?

Mint mindig, most is kiderült az igazság, amiért súlyos árat kell fizetnie Natasának.

Szulejmán 2017-07-05

Huridzsihan szultána váratlanul meglátogatja a szultánt, és átadja neki Ibrahim titkos naplóját. Nurbanu felforgatja a palotát, amikor Szelimet újra együtt találja egy háremhölggyel. Musztafa és Mihrimissza titokban kötött házassága akadályozza a háttérben készülődő szövetség tervét, ezért mindent elkövetnek, hogy a házasságot felbontsák. A cél érdekében akár Mihrimisszát is feláldozzák.

Shay Mitchell cicit villantott!

A Hazug csajok társaságának Emilyje hétfőn Görögországban strandolt. A dolog pikantériája, hogy bár Shay kezdetben viselt fürdőruhát, később megszabadult felsőjétől, és egy szál bugyiban rohangált a tengerparton.

Natasa szerelmet vall Péternek

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. július 4-i epizódjaiból!

Natasa: „Szerelmes vagyok beléd!”

A fiatal lány most az egyszer nem az eszére hallgatott, hanem a szívére…

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!