KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "sorozat"

Szulejmán: „Szeretlek Hürrem, mindennél jobban!”

Öt évvel ezelőtt, míg az uralkodó és ágyasa romantikus szerelmes hangulatban töltik az éjszakát, addig az egyik háremhölgy fájdalmakra ébred. Nem alaptalan az ágyas fájdalma, ugyanis valami nagyon csúnya dolog történt a lánnyal. Természetesen ebben is Hürrem keze van…

Bartha Zsolt kiütötte Novák Lacit?

Hét évvel ezelőtt pontosan ezen a napon, a Rózsa tulajdonosa úgy döntött, nem kér a hisztizős vendégből, azaz Novák Laciból. Zsolt javára szóljon, hogy először szép szóval próbálta meg leállítani a dühöngő vendéget, de Laci addig-addig provokálta a férfit, amíg be nem húzott neki egyet.

A fájdalom legyőzi Szulejmán és Hürrem szerelmét?

Mióta meghalt Musztafa és Cihangir, azóta a gyász költözött bele Hürrem és Szulejmán szívébe. Vajon a szerelmük erős-e annyira, hogy kitartsanak egymás mellett, és megbocsássanak egymásnak? 

Szulejmán: „Ha Mihrimah nem lenne, rég kiszabtam volna a halálos ítéletedet!”

A fiatal szultána mindent megtett, hogy az uralkodó előtt kimossa férjét, Rüsztemet. Az uralkodó azonban hallani sem akar a pasáról, sőt most szembesítette Rüsztemet azzal, milyen büntetést is érdemel.

Huricihan farkasszemet néz Szulejmánnal!

A szerelmes fiatal szultána összeszedte minden erejét, hogy az uralkodónak bevallja az igazat arról, hogy már évekkel ezelőtt megesküdtek Bayeziddel. Szulejmán pedig megdöbbentően reagál a hírre.

Mennyire erős Hürrem és Szulejmán szerelme?

Mérhetetlen fájdalom és lelkiismeret-furdalás költözött Hürrem és Szulejmán szívébe. Egyszerűen nem tudják feldolgozni Cihangir és Musztafa elvesztését, mely akkora szakadékot ütött a szerelmükben, hogy kérdésessé vált Hürrem és Szulejmán kapcsolata…

Szulejmán 2018-04-25

Szulejmán végre hazatér a hadjáratról. Bajazid vonakodik elindulni, hogy leverje a felkelést, amit egy csaló vezet, aki Musztafának adja ki magát. Szelim aggódik, hogy kiderül szövetsége Ahmed pasával, aki arra buzdítja, hogy pénzelje le a lázadókat, hogy Bajazid kudarcot valljon. Mihrimah könyörög apjának, hogy kímélje meg Rüsztem életét.

Hanna megtudja, hogy Balázs becsapta

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2018. április 25-i epizódjaiból!

Következő rész: (2018. április 26.)

Péter úgy dönt, kézbe veszi a szerkesztőség épületének az ügyét. Timi kezd belebonyolódni a hazugságaiba. Gigi fájdalmas fejleménnyel kénytelen szembenézni.

Előző rész: (2018. április 25.)

Vilmos egy meglepő személytől kap segítséget. Vajon mit jelent Gigi rémálma? Hanna csalódik Balázsban.

Hanna: „Komolyan elárultál egy hülye autó miatt?”

Úgy tűnik, Balázs ismét csalódást okozott a barátainak…

Ilyen szerelmes fotót nem láttál még Varga Izáról!

A Barátok közt gyönyörű színésznője egy igen romantikus képet posztolt magáról és férjéről a minap...

Megzsarolják Vili bácsit

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2018. április 24-i epizódjaiból!

Következő rész: (2018. április 25.)

Vilmos egy meglepő személytől kap segítséget. Vajon mit jelent Gigi rémálma? Hanna csalódik Balázsban.

Előző rész: (2018. április 24.)

Tóbiás remélni kezdi, hogy van még jövője Kristóffal. Vilmos szorult helyzetbe kerül a webshopja miatt. Vajon Balázs képes véghezvinni apja kérését Hannával szemben?

Mégsem lesz díszpolgár Kertész Vilmos?

Hiába próbálták eltitkolni Bözsiék, hogy mivel kereskednek az interneten, úgy tűnik, napvilágra kerülhet az igazság.

Szulejmán: Mahidevran gyűlölete mindent felemészt?

Három évvel ezelőtt a szultán ágyasa annyira féltékeny volt Hürremre, hogy az egyik pillanatban azon kapja magát, hogy bizony mérget fog adni  a vörös rabszolgalánynak. Az pedig már történelem, hogy a két nőszemély mennyire gyűlölte egymást, és hányszor akartak egymással végezni.

Váratlan vendég toppan be Tóbiáshoz

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2018. április 23-i epizódjaiból!

Következő rész: (2018. április 24.)

Tóbiás remélni kezdi, hogy van még jövője Kristóffal. Vilmos szorult helyzetbe kerül a webshopja miatt. Vajon Balázs képes véghezvinni apja kérését Hannával szemben?

Előző rész: (2018. április 23.)

Mit tesz Júlia és Miklós, miután megcsókolták egymást? Hogyan viseli Luca Milán távozását? Tóbiás és Kristóf együtt éjszakáznak.

Nem várt vendég toppan be Tóbiáshoz

Tóbiás és Kristóf idilli reggelijét egy ismerős váratlan érkezése szakítja félbe…

Teszteld magad az Éjjel-Nappal Budapest sztárjaival!

Három évvel ezelőtt megkérdeztük az Éjjel-Nappal Budapest szívtipróit, hogy szerintük mit vegyünk fel, ha a férfiaknak is tetszeni akarunk. Egyébként idén már ötéves a híres sorozat, ami azóta sem veszített a népszerűségéből.

Hürrem szerelme megrendíthetetlen?

Sosem felejtjük el azokat a pillanatokat, mikor még Hürrem „csak” a háremhez tartozott, és rabszolgaként bántak vele. Szulejmán édesanyja, már a legelején érezte, hogy a gyönyörű vörös hajú nőszemély rengeteg bajt fog még okozni, ezért úgy döntött a Valide, hogy eltávolítja Hürremet a palotából.

Miklós szenvedélyesen megcsókolja Júliát

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2018. április 20-i epizódjaiból!

Következő rész: (2018. április 23.)

Mit tesz Júlia és Miklós, miután megcsókolták egymást? Hogyan viseli Luca Milán távozását? Tóbiás és Kristóf együtt éjszakáznak.

Barátok közt: Ez történt a 16. héten

Gigi és Ádám boldogok, mert úgy tűnik, minden a legjobb úton halad Hedviggel, ám a kismama egyre inkább kötődni kezd a babához. Nóránál váratlan látogató bukkan fel, aki még alig érkezett meg, máris bajt kever. Zsolt elkeseredésében rátámad Krisztiánra, amivel majdnem végzetes tragédiát okoz. Luca harcol a lelkifurdalással Bandi miatt, de végül döntő lépésre szánja el magát. Júlia még mindig nem tud dűlőre jutni érzelmeit illetően. Vajon van még visszaút Attilához?

Előző rész: (2018. április 20.)

Mit tesz Milán, miután megtudja, hogy Luca csókolta meg Bandit? Zsolt körül minden összeomlik. Hogyan végződik Júlia és Miklós szerbiai kiruccanása?

A sorozat, ami 20 éve rabolta el a nézők szívét!

Vasárnap vadonatúj részekkel folytatódik a Cobra 11! Az európai filmgyártás egyik legsikeresebb akciósorozata lélegzetelállító autósüldözésekkel tér vissza a képernyőkre. A sorozat Magyarországon 1998. április 28-án debütált, a széria pedig 20 év után is hihetetlenül népszerű.

Szulejmán: mi volt a trendi a szultán udvarában?

Sok minden miatt lehet szeretni a Szulejmán sorozatot, de a fantasztikus látványvilágot mindenképpen érdemes kiemelni. Például a színpompás ruhákat, amelyek pontosan illeszkednek a szultán udvarának fényességéhez. A Szulejmán kori Oszmán Birodalom hatalmas volt és gazdag, nem véletlen, hogy szinte minden szereplő ruhája ragyogóan néz ki. Éppen úgy, mint azok a korhű öltözékek, amit egy divatbemutatón láthattunk pontosan 2 évvel ezelőtt a budapesti Olasz Intézetben.

Barátok közt: ez volt az egyik legszebb szerelmi vallomás!

A híres sorozat egyik legromantikusabb és legcukibb szerelmi vallomását pont egy évvel ezelőtt, ezen a napon láthatták a nézők. Ottó és Liza között egyre szorosabbá vált a kapcsolat, aztán a fiú egyszer csak kiöntötte Lizának a lelkét, és forrón megcsókolta a lányt.

Luca bevallja Milánnak, hogy csókolózott Bandival

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2018. április 19-i epizódjaiból!

Következő rész: (2018. április 20.)

Mit tesz Milán, miután megtudja, hogy Luca csókolta meg Bandit? Zsolt körül minden összeomlik. Hogyan végződik Júlia és Miklós szerbiai kiruccanása?

Előző rész: (2018. április 19.)

Zsolt helyzete még kilátástalanabbá válik. Luca fájdalmas vallomással sokkolja Milánt. Júlia végül mégis Miklóssal kettesben utazik el a szerbiai üzleti konferenciára.

Fekete Luca: „Nem érdemlem meg, hogy szeress!”

A lelkiismeret-furdalás annyira felemésztette a fiatal lányt, hogy bevallotta Milánnak az igazságot…

Klaudia tanárnő – aki civilben bejárta a fél világot

Van valami világlátott különcség Ubrankovics Júliában. Ő alakítja Klaudia tanárnőt az RTL vadonatúj sorozatában. Nagyon sok országban volt már színésznő, pedig 14 évesen még úgy nézett ki, német-magyar tolmács lesz belőle…

A Barátok közt egyik legveszélyesebb jelenetének forgatásán jártunk!

Egy kis lángból percek alatt óriási tűzvész keletkezhet. A híres sorozatban meg is történt a katasztrófa…

Musztafa még a halála után is támogatja Bayezidet?

A fiatal herceg úgy dönt, találkozik Atmadzsával, Musztafa legfőbb emberével. Hamar kiderül, hogy az elhunyt herceg még halála előtt is testvére jövőjét nézte, és mindent megtett azért, hogy elősegítse a fiatal herceg trónra jutását.

Nurbanu ráébred arra, hogy nem sérthetetlen!

Hiába hiszi azt magáról Szelim ágyasa, hogy becsaphatja Hürremet. Az első adandó alkalommal a szultána magához hívatja Nurbanút, hogy elmondhassa neki, vigyázzon jobban az életére, mert pontosan tudja, hogy ő mártotta be Bayezidet.

Bayzid és Rüsztem szövetségre léptek!

A pasa jól érzi, ha nem lép, elveszíthet mindent, még az életét is. Ezért úgy dönt, Bayezid mellé áll, és a szövetségese lesz, cserébe a herceg védelmét élvezheti.

Hürrem: „Egy zsákban találod magad elevenen!”

A szultána nem sokat gondolkodik azon, hogy szembesítse-e Nurbanút azzal, ha még egyszer fellép Bayezid ellen, akkor nemsokáig marad életben.

Szulejmán 2018-04-18

Hürrem szultána időközben rájön, hogy ki áll a Bajazid elleni összeesküvés hátterében. Ahmed pasa felajánlja segítségét Szelimnek, aki nem is sejti, milyen játékot játszanak vele. Fatma szultána új tervet eszel ki Hürrem ellen, és ennek érdekében mindkét herceget kijátssza egymás ellen. Huridzsihan szultána rátámad Nurbanura, amikor megtudja, hogy ő cserélte ki a levelet. Ráadásul Hürrem is megfenyegeti Nurbanut, amiért bajba sodorta Bajazidot.

Krisztián nem bocsát meg Zsoltnak

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2018. április 18-i epizódjaiból!

Következő rész: (2018. április 19.)

Zsolt helyzete még kilátástalanabbá válik. Luca fájdalmas vallomással sokkolja Milánt. Júlia végül mégis Miklóssal kettesben utazik el a szerbiai üzleti konferenciára.

Előző rész: (2018. április 18.)

Képes-e Krisztián megbocsájtani Zsoltnak? Júlia mégis elutazik Miklóssal? A Rózsában keletkezett tűzben megsérül valaki?

Barthának ez volt az utolsó húzása!

Krisztián azon volt, hogy segítsen Zsoltnak, de csak eddig… 

Ott voltunk a Barátok közt egyik legveszélyesebb jelenetének forgatásán!

A Barátok közt stábja most a tűzzel játszik. Bár a történet kitalált, a lángok nagyon is igaziak. Egy kis lángból egy pillanat alatt óriási tűzvész keletkezhet, és a sorozatban meg is történik a katasztrófa: kigyullad a Rózsa bisztró! Az egyik legveszélyesebb jelenet forgatásánál jártunk!

Barátok közt: tűz, könnyek, tragédia a ma esti részben!

Hihetetlen izgalmakra számíthatnak a sorozat rajongói, és ezt nemcsak mondjuk, hanem mutatjuk is!

Krisztián megkéri Aliz kezét

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2018. április 17-i epizódjaiból!

Következő rész: (2018. április 18.)

Képes-e Krisztián megbocsájtani Zsoltnak? Júlia mégis elutazik Miklóssal? A Rózsában keletkezett tűzben megsérül valaki?

Előző rész: (2018. április 17.)

Zsolt képtelen feldolgozni a hírt, hogy sosem fog teljesen meggyógyulni. Júlia igyekszik leküzdeni a Miklós iránt érzett vonzalmát. Krisztián megkéri Aliz kezét.

Bartha Krisztián: „Leszel a feleségem?”

A Rózsa üzletvezetője egy váratlan helyzetben meglepő döntést hoz…

5 év: így ünnepelt az Éjjel-Nappal Budapest stábja

Magyarország egyik legnépszerűbb sorozata, az Éjjel-Nappal Budapest egyedülállót teremtett a műfajában, így nem csoda, hogy sikere már öt éve töretlen. A Fókusz stábja a szereplőkkel ünnepelte a kerek születésnapot.

 

Mi a közös a specialistában, a mentalistában és a Dr. Csontban?

Nem, nem csak az, hogy mindegyiket a Coolon láthatjuk, hanem a valósággal való kapcsolatuk is!

Barátok közt: Bartha Zsolt nem először veszti el a józan eszét!

A Rózsa tulajdonosa egyáltalán nincs jó passzban, szinte a gödör fenekén van. Öt évvel ezelőtt sem volt a topon, mikor még Szentmihályi Zsófival élt együtt. Az egyik pillanatban elveszti Zsolt a fejét, és a hálóingben lévő Zsófit egyszerűen kidobja a lakásból.

Bartha Zsolt lesújtó hírt kap a műtétről

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2018. április 16-i epizódjaiból!

Következő rész: (2018. április 17.)

Zsolt képtelen feldolgozni a hírt, hogy sosem fog teljesen meggyógyulni. Júlia igyekszik leküzdeni a Miklós iránt érzett vonzalmát. Krisztián megkéri Aliz kezét.

Előző rész: (2018. április 16.)

Gigi mit sem sejt arról, hogy veszélyben az örökbefogadás. Vajon kiderül, hogy mit titkol Timi? Zsolt lesújtó hírt kap.

Bartha Zsolt sosem fog meggyógyulni?

A Rózsa tulajdonosának olyan hírrel kell szembesülnie, amire egyáltalán nem volt felkészülve.

Vége! Szakított kedvesével a Barátok közt jóképű színésze!

Seprenyi Laszló nehéz időszakon van túl, és most még egy fontos döntés előtt áll…

Berényi Timi visszatért?

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2018. április 13-i epizódjaiból!

Következő rész: (2018. április 16.)

Gigi mit sem sejt arról, hogy veszélyben az örökbefogadás. Vajon kiderül, hogy mit titkol Timi? Zsolt lesújtó hírt kap.

Barátok közt: Ez történt a 15. héten

Milán gyanakodni kezd Lucára és Bandira – de vajon van rá oka? Kiderül, hogy Gizella fantáziája nem ismer határokat. Nóra megpróbál vigyázni Zsoltra, de a férfi megtalálja a módját, hogyan jusson még több gyógyszerhez. Vilmos adóellenőrzésről kap értesítést, amitől először pánikba esik, majd ellenlépésre szánja el magát riválisa felé. Hanna színt vall Balázs előtt, ám Miklós is rendkívüli hírrel és kéréssel lepi meg fiát. Vajon átmegy Gigi az alkalmassági vizsgán?

Előző rész: (2018. április 13.)

Balázsnak döntenie kell, hogy elárulja-e Hannát. Vajon Gigi átmegy-e az örökbefogadáshoz szükséges alkalmassági vizsgán? Nórához váratlan látogató érkezik.

Bemutatjuk a Barátok közt legújabb szereplőjét

Csillagszemű új szereplőt ismerhetnek meg péntek este a Barátok közt nézői. A cselszövő Miklós és a szép ügyvédnő Nóra lánya tér vissza, de Timit ezúttal már Pásztor Virág alakítja. A középiskolás lány most körülbelül annyi idős, mint amennyi a már műsorvezetőként dolgozó Kiss Ramóna volt, amikor feltűnt a sorozatban.

Nagy meglepetést fog okozni egy régi-új szereplő a Mátyás király téren!

Nemcsak a nézők fognak nagyot nézni a váratlan vendég láttán, hanem Balogh Nóra is.

Könnyek között búcsúzott a Barátok közt színésznője

Kiss Ramóna több mint másfél évtizede alakítja Szentmihályi Zsófit a Barátok köztben. Pont egy évvel ezelőtt adott interjút a Fókusznak, és kiderült, hogy egyelőre befejezi a Mátyás király téri életét. Könnyek között mesélt az érzéseiről, és a búcsú nehéz perceiről.

Balázs eladná Hanna álmát Miklós kedvéért?

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2018. április 12-i epizódjaiból!

Következő rész: (2018. április 13.)

Balázsnak döntenie kell, hogy elárulja-e Hannát. Vajon Gigi átmegy-e az örökbefogadáshoz szükséges alkalmassági vizsgán? Nórához váratlan látogató érkezik.

Előző rész: (2018. április 12.)

Luca döntést hoz Bandival kapcsolatban. Vilmos és László összefognak a másik díszpolgár-jelölt ellen. Hanna és Balázs alakuló kapcsolata elé váratlan akadályt gördít Miklós.

Miklós döbbenetes dolgot kér a saját fiától

A cégvezető nem tudja meghazudtolni magát...

A Tanár: Elek Ferenc irigyli Nagy Ervint

Dübörög A Tanár című sorozat, mely egy iskolai közösség rendhagyó hétköznapjaiba enged bepillantást, emellett a dráma és komédia eszközeivel társadalmi és közéleti kérdéseket is feszeget. A sorozat egyik "pedagógusával", Elek Ferenccel beszélgetett Anna és Gergő. A színész egy-két kulisszatitkot is elárult a műsorvezetőknek.

Barátok közt: Hanna vs. Balázs!

A fiatal lány és a Berényi ifjonc között már régebben is több volt, mint barátság. Sőt, Balázs legutóbb úgy lépett le, hogy szinte szó nélkül hagyta faképnél Hannát. De az már biztos, hogy öt évvel ezelőtt is volt némi probléma közöttük, ugyanis Hanna a Rózsában hatalmas jelenetet rendezett az ifjabb Berényi miatt.

Huricihan szembeszáll az ellenséggel

Mikor a fiatal szultána megtudja, hogy Nurbanu tehet a szóbeszédről, miszerint Bayezid herceggel frigyre lépett, olyan dührohamot kap, hogy menten neki esik Szelim ágyasának.

Mahidevran: „Légy örökké átkozott, Hürrem!”

A szultána szemben találja magát ősi ellenségével, Musztafa herceg édesanyjával. Mikor a két nő farkasszemet néz egymással, Mahidevran nem gondolkodik, és nekiesik Hürremnek. Pont úgy, mint sok-sok évvel azelőtt…

Rüsztem elveszíthet mindent?

A pasa nagy kockázatott vállalt azzal, hogy rész vett Musztafa megölésében. A félelme beigazolódott, ugyanis az uralkodó parancsba adta, hogy megfosztja őt minden rangjától, és el kell hagynia a palotát.

Mahidevran majdnem megfojtja Hürremet!

A gyászoló szultána nem gondolja meg kétszer, mikor Hürrem szembejön vele a palota folyosóján, hogy nekiessen-e, vagy sem. A fájdalom egyszerűen elvette az eszét, és a folyosón fojtogatni kezdi a validét.

Szulejmán 2018-04-11

Ahmed pasa, az új fővezír kiutasítja Rüsztemet a palotából, aki úgy tűnik, elvesztette minden befolyását. Öccse segítségével és Bajazid testőreinek a kíséretében távozik, ám tudja, hogy nincs biztonságban. Megérkezik a palotába Huridzsihan szultána, Bajazid és Hürrem legnagyobb megdöbbenésére. Mahidevran megátkozza Hürremet, aki mindent elkövet, hogy két fia kibéküljön egymással.

Mi történik Luca és Bandi között?

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2018. április 11-i epizódjaiból!

Következő rész: (2018. április 12.)

Luca döntést hoz Bandival kapcsolatban. Vilmos és László összefognak a másik díszpolgár-jelölt ellen. Hanna és Balázs alakuló kapcsolata elé váratlan akadályt gördít Miklós.

Előző rész: (2018. április 11.)

Hanna akaratlanul is felfedi Balázs előtt, hogy vonzódik hozzá. Vilmos kétségbeesésében bevallja Lászlónak, hogy mivel kereskednek. Lucát felkavarja Bandi szerelmi vallomása.

Luca megcsókolja Bandit!

Most már értjük, miért kavarta fel a fiatal lányt az ifjú Berényi közeledése…

1000. adásához érkezett az Éjjel-Nappal Budapest

Pont egy évvel ezelőtt érkezett az 1000. adáshoz a híres sorozat. A Fókuszban kiderült, ha szünet nélkül szerettük volna végignézni, akkor több mint egy hónapig a tv előtt ülhettünk volna. Kusza szerelmi szálak, viharos érzelmek, nagy viták és nagy egymásra találások: viszont egy valami állandó az Éjjel-Nappal Budapestben, az nem más, mint az albérlet.

Gizi Ottóról fantáziál?

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2018. április 10-i epizódjaiból!

Következő rész: (2018. április 11.)

Hanna akaratlanul is felfedi Balázs előtt, hogy vonzódik hozzá. Vilmos kétségbeesésében bevallja Lászlónak, hogy mivel kereskednek. Lucát felkavarja Bandi szerelmi vallomása.

Előző rész: (2018. április 10.)

Zsolt egy pillanatra újra meglátja a fényt az alagút végén. Gizella furcsa fantáziálásba kezd. Bandi meglepő döntésre szánja el magát.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!