KERESÉS search-close

sorozat

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "sorozat"

Ismerd meg Szulejmán magyar hangját!

Tudtad, hogy Szulejmán szultán magyar hangja egy ókatolikus püspök? Vajon, hogy fér meg Széles Tamásban a katolikus hit, az Oszmán Birodalom, a színészet és a papi hivatás? Széles Tamás azt mondta egy évvel ezelőtt a Fókusznak, külön tudja választani mindkettőt, nézd meg, hogyan!

Szümbül nem bírja feldolgozni, hogy elveszíti Hürremet

Az aga szívében még él a remény, hogy a szultána betegsége nem az a kór, amelyen ellen nem tudná felvenni a küzdelmet. Mikor azonban újra megvizsgálják Hürremet, rá kell jönnie, hogy sajnos a Valide valóban haldoklik.

A nagy összecsapás: Bayezid vs. Szelim

A hercegeknek már egyáltalán nem számít a becsület, az egymás iránt érzett szeretet és tisztesség. Csak egyet akarnak, megölni a másikat, hogy a trón csak egy valakié lehessen.

Hürrem úgy dönt, megleckézteti Nurbanu szultánát!

Hürrem úgy gondolja, nem vár tovább, és lerendezi Nurbabu szultánát...

Hürrem: „Aláírtad a halálos ítéletedet!”

A szultána már biztos abban, hogy eddig egy kígyót melengetett a keblén, és ezt a veszélyes némbert maga adta át Szelimnak. Hürrem most azon van, hogy Nurbanu megkaphassa végre a méltó, és megérdemelt büntetését.

Szulejmán 2018-07-18


szerző:
2018.07.18. 22:30
Szulejmán 2018-07-18

Nurbanu megdöbben, amikor meglátja a palota kapuja előtt Bajazid seregét. Szelim rájön, hogy ágyasa áll az események mögött. Hürrem orvosa aggódik a szultána állapotáért, aki semmit sem sejt betegsége valódi okáról és közelgő végkimeneteléről. Rüsztem barátságtalanul fogadja az uralkodó vendégét, Gracia Mendezt, és ráállítja leghűségesebb emberét.

Gergő és Peti élete veszélybe kerül?

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2018. július 18-i epizódjaiból!

Következő rész: (2018. július 19.)

Zsolt egyre inkább az ujja köré csavarja Gigit, aki vakon bízik a férfiban. Vilmos és Bözsi végre pihenni szeretne, ám folyton közbejön valami.

Előző rész: (2018. július 18.)

Ádám hazugságba menekül Rudi halálával kapcsolatban. Balázs és Péter barátsága menthetetlennek tűnik. Gergő önkéntelenül veszélybe sodorja Pétert.

Peti és Gergő életveszélybe kerülnek!

Úgy tűnik, mégsem sikerült leszerelni azt a férfit, aki már többször Gergő éltére akart törni…

Távozik A Tanár főszereplője!

Ubrankovics Júlia 1 éves szerződése lejárt, a produkció pedig úgy döntött, nem hosszabbítja meg. Helyette Trokán Nóra csatlakozik a sorozathoz, de nem Klaudia szerepét veszi át, hanem egy teljesen új karakter tűnik majd fel a színen.

Sorozatpremier: egykori tinibálvány tér vissza a Privát kopókban

Egykori tini bálvány tér vissza a képernyőre. Jason Priestley láttán megdobban minden női szív, de a ma este induló sorozat is biztosan emeli majd a vérnyomást. A Privát kopók egy volt hoki játékos történetét meséli el, aki egyszer csak úgy dönt, hogy a korong helyett mostantól inkább a bűnözőket kergeti.

Szulejmán 2018-07-18


szerző:
2018.07.18. 15:10
Trokán Nóra csatlakozik a Tanár folytatásához!

Az RTL Klub sajátgyártású sorozata átalakul a második évadban: Nógrádi Klaudia karaktere távozik ugyan, de nem maradunk hősnő nélkül.

Natasa teljesen összetört


szerző:
2018.07.17. 20:30
Natasa teljesen összetört

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2018. július 17-i epizódjaiból!

Következő rész: (2018. július 18.)

Ádám hazugságba menekül Rudi halálával kapcsolatban. Balázs és Péter barátsága menthetetlennek tűnik. Gergő önkéntelenül veszélybe sodorja Pétert.

Előző rész: (2018. július 17.)

Balázs fájó szívvel kénytelen lezárni a Hanna-korszakot. Attila a válás miatti frusztráltságában összerúgja a port Gergővel. Vajon kiderül, hogy Ádám felelős Rudi haláláért?

Kővári Natasa: „Mi lesz velem most nélküle?”

A fiatal lány teljesen összetört, és nem bírja feldolgozni, hogy Rudi meghalt.

Szulejmán 2018-07-17


szerző:
2018.07.17. 15:10
A Barátok közt színésznője 5 év után újra láthatja az édesapját!

Görgényi Fruzsinára idén különleges nyaralás vár, ugyanis fél évtized után meglátogatja Cipruson élő édesapját.

Csórics Balázs: „Ez az egész az én döntésem volt!”

A Barátok közt színésze a Reggeli stúdiójában mesélt arról őszintén, hogy milyen volt számára a végzetes forgatási nap, miért szerette meg Vida Rudi karakterét, illetve miért kérte a készítőket, hogy írják ki a sorozatból.

Csórics Balázs még visszatérhet a Barátok köztbe?

Vendégünk Vida Rudi, alias Csórics Balázs, aki a Barátok közt péntek 13-i részében távozott a sorozatból!

Rudi meghalt


szerző:
2018.07.16. 20:30
Rudi meghalt

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2018. július 16-i epizódjaiból!

Következő rész: (2018. július 17.)

Balázs fájó szívvel kénytelen lezárni a Hanna-korszakot. Attila a válás miatti frusztráltságában összerúgja a port Gergővel. Vajon kiderül, hogy Ádám felelős Rudi haláláért?

Megható üzenettel búcsúzik a Barátok közt szereplője!

A sorozat egyik közkedvelt karaktere, Vida Rudi még pénteken szenvedett súlyos balesetet, ami egyben azt is jelentette, hogy kiírták a sorozatból. A színész nem hagyta szó nélkül a történteket, és a Facebookon üzent a rajongóinak. 

Előző rész: (2018. július 16.)

Hogyan próbálja Balázs elfelejteni Hannát? Vilmos és Bözsi elhatározásra jutnak a jövőjüket illetően. Ádám tragikus hírrel érkezik haza.

Bokros Ádám: „Rudi meghalt!”

Gigi egyszerűen nem hisz a saját fülének, mikor volt kedvesétől megtudja, hogy az ex-katona már nem él.

Szulejmán 2018-07-16


szerző:
2018.07.16. 15:10
Ismerd meg jobban a Doktor Murphy szereplőit!

Országos TV premier az RTL Klub-on! Csütörtökön dupla résszel debütál a Doktor Murphy - addig is ismerjük meg a karaktereket!

Ismerd meg jobban a Privát kopók szereplőit!

Jövő héten három új sorozat is debütál az RTL Klub-on - addig is nézzük meg közelebbről szerdai indulónk, a Privát kopók karaktereit!

Ismerd meg jobban a Szemfényvesztők szereplőit!

Jövő héten jönnek az RTL Klub legújabb sorozatai, köztük a Szemfényvesztők is! Kedd este 21:30-kor jönnek a trükkös átejtések, addig is összegyűjtöttük, mit érdemes tudnotok a legfontosabb karakterekről.

Rudi súlyos balesetet szenved

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2018. július 13-i epizódjaiból!

Következő rész: (2018. július 16.)

Hogyan próbálja Balázs elfelejteni Hannát? Vilmos és Bözsi elhatározásra jutnak a jövőjüket illetően. Ádám tragikus hírrel érkezik haza.

Barátok közt: Ez történt a 28. héten

Szonja megpróbálja elnyerni Nóra bizalmát, ám nincs könnyű dolga. Tóbiásnak újra Kristóf segítségét kell kérnie, a közös munka pedig egyre közelebb hozza őket egymáshoz. Bandi és Luca között mégis komolyabbra fordulhatnak a dolgok? Aliz retteg, hogy rosszul sül el az esküvője, miközben mindenki azon munkálkodik a környezetében, hogy a lehető legjobban sikerüljön a nagy nap. Zsolt és Ádám gyűlölködése végzetes következményekkel jár.

Előző rész: (2018. július 13.)

Nóra barátságos lépésre szánja el magát Szonja felé. Rudi és Natasa belátják, hogy nem tudnak egymás nélkül élni. Zsolt és Ádám gyűlölködése tragédiához vezet.

Szulejmán 2018-07-13


szerző:
2018.07.13. 15:10
Extra videó: Aliz és Krisztián álomesküvőjén jártunk!

Eljött a várva várt nap Aliz és Krisztián életében: gyönyörű környezetben, egy hajón mondhatták ki a boldogító igent. Ahogy a sorozatban is láthatták a nézők, úgy a való életben is remek hangulatban telt a forgatás. A színészek pedig odáig merészkedtek, hogy egy percre elképzelték a saját esküvőjüket.

Extra videó: Így nosztalgiáztak a Barátok közt régi szereplői

A sorozat idén ünnepli a 20. születésnapját, emiatt rengeteg meglepetést tartogatnak a készítők. Legutóbb Babicsek Bernát, Lóránt Krisztina és Simorjay Emese tért vissza a Mátyás király térre. A színészek fantasztikusan érezték magukat a forgatáson, és elmesélték nekünk, milyen érzés volt a régi kollégákkal találkozni.

Aliz óriási meglepetésben részesül

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2018. július 12-i epizódjaiból!

Következő rész: (2018. július 13.)

Nóra barátságos lépésre szánja el magát Szonja felé. Rudi és Natasa belátják, hogy nem tudnak egymás nélkül élni. Zsolt és Ádám gyűlölködése tragédiához vezet.

Előző rész: (2018. július 12.)

Elmegy végül Zsolt Krisztián esküvőjére? Tóbiás megkéri Kristóf kezét. Aliz és Krisztián összeházasodik.

Álomesküvő: Aliznak teljesül minden vágya!

Eljött a nagy nap Aliz és Krisztián életében, amit már nagyon régóta vártak…

Szulejmán 2018-07-12


szerző:
2018.07.12. 15:10

Bayezid Szelim ellen indul


szerző:
2018.07.11. 23:50
Bayezid Szelim ellen indul

A herceg mikor megtudta, hogy a mérgezés mögött, amibe majdnem belehalt, Nurbanu és Szelim áll, úgy dönt, véget vet a játéknak, és a seregeivel hadba száll a testvérével szemben.

Mihrimah újra szerelmes?


szerző:
2018.07.11. 23:50
Mihrimah újra szerelmes?

A szultána egyre közelebb kerül ahhoz a fiatal orvoshoz, aki csoda kenőcsével szépen meggyógyította a fiatal nőt. Mindeközben hiába próbálják elcsitítani a köztük kialakult érzelmeket, Mihrimah szíve egyszerűen szerelemre lobban.

Szümbül szembesül Hürrem halálos ítéletével

Miután egy orvos megvizsgálta a szultánát, megállíptotta, hogy olyan kór támadta meg Hürremet, amely ellen nincs gyógyszer.

„Készüljetek a szultána halálára!”

Hürrem már egy ideje tudja, hogy egy csúnya duzzanat van a vállán, és ami rettentő fájdalmat is okoz neki. Szümbülnek sikerül rábeszélnie a Validét, hogy a velük utazó orvos vessen rá egy pillantást. Sajnos ekkor olyan hírrel kell szembesülnie az agának, amely a rémálmaiban sem fordult elő: Hürremet egy gyilkos kór támadta meg, amire egyszerűen nincs gyógyír.

Szulejmán 2018-07-11


szerző:
2018.07.11. 22:50
Szulejmán 2018-07-11

Mihrimah szultána beleszeret fiatal orvosába, a fogságban élő Don Pedróba. Bármit megtenne azért, hogy újra lássa. Nurbanu titokban utasítást ad Bajezid új szerelmének, Daphnénak, hogy mérgezze meg a herceget, különben végez a fogságban tartott testvérével. Hürremet rémálmok gyötrik a küszöbön álló testvérháború miatt. Szelim megint el kezdett inni.

Beteljesül Bandi és Luca szerelme?

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2018. július 11-i epizódjaiból!

Következő rész: (2018. július 12.)

Elmegy végül Zsolt Krisztián esküvőjére? Tóbiás megkéri Kristóf kezét. Aliz és Krisztián összeházasodik.

Előző rész: (2018. július 11.)

Vajon Tóbiást és Kristófot összehozza-e a közös munka? Bandi egy váratlan döntésre jut. Zsolt egy újabb szorult helyzetbe kerül.

Végre beteljesül Luca és Bandi szerelme!

Már majdnem lemondtak egymásról a fiatalok, amikor Berényi Miklós közbelépett, és ismét megoldott egy nehéz helyzetet.

Dósa Mátyást sokszor összekeverték a Barátok köztös karakterével

Zsebtolvajként lépett a sorozatba, de Berényi Miklós hamar a szárnyai alá vette, és örökbe fogadta. Egy ország sírt, mikor kiszállt a sorozatból, de 12 év után újra láthattuk Dósa Mátyást!

Kőváry Tamás:

Kőváry Tamás Novák Laci fiát, Csabát alakította a Barátok köztben. Hogyan került be a sorozatba, hogyan élte meg a sztárságot, és mit csinál Tamás azóta, hogy kiírták a sorozatból?

Kakasy Dóra érkezése felkavarta a Barátok közt állóvizét!

Kakasy Dóra Nikit formálta meg a Barátok köztben, és bár eredetileg csak pár hónapra érkezett, két évig maradt. Nosztalgikus pillanatok a színésznővel a Reggeliben!

Deutsch Anita a Barátok közt legnagyobb nyertese?

A színésznő a Reggeliben mesélt a Barátok közt castingjáról, a sorozatbeli szerepéről, és arról, hogy mi mindent köszönhet a sorozatnak!

Újabb csatát nyert Berényi Miklós

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2018. július 10-i epizódjaiból!

Következő rész: (2018. július 11.)

Vajon Tóbiást és Kristófot összehozza-e a közös munka? Bandi egy váratlan döntésre jut. Zsolt egy újabb szorult helyzetbe kerül.

Előző rész: (2018. július 10.)

Zsolt visszatér a bűnözéshez. Tóbiásnak újra Kristóf segítségét kell kérnie. Bandi és Luca fél elbúcsúzni egymástól.

Bartha Zsolt: „Dögölj meg, Berényi!”

Úgy tűnik, Miklós nem bírja megállni, hogy ne éreztesse kedvenc ellenfelével, hogy ki az úr a háznál. 

A Barátok Közt c. műsorhoz kapcsolódó kvízjáték - részvételi szabályzat

A Barátok Közt c. műsorhoz kapcsolódó kvízjátékon (a továbbiakban: Játék) való részvétel a hivatalos részvételi szabályzat automatikus tudomásulvételét és elfogadását jelenti.

Szonja békülni szeretne Nórával?

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2018. július 09-i epizódjaiból!

Következő rész: (2018. július 10.)

Zsolt visszatér a bűnözéshez. Tóbiásnak újra Kristóf segítségét kell kérnie. Bandi és Luca fél elbúcsúzni egymástól.

Szonja: „Nóra, nem akarom magától elvenni a férjét!”

Az ügyvédnő egyelőre nem tudja elfogadni, hogy Miklós oldalán egy új hölgyemény van, aki nemcsak szép, hanem okos is.

Előző rész: (2018. július 09.)

Natasa és Rudi azzal szembesül, hogy még mindig jó csapatot alkotnak. Szonja megpróbálja elnyerni Nóra bizalmát.

Nyári Dia utolsó forgatási napja megviselte a Barátok közt színészeit

Holmann Hanna drámai búcsúja nemcsak a nézőket viselte meg, hanem a sorozat szereplőit is.

Élő adásban szinkronizálták újra az Elif, a szeretet útjánt a szinkronóriások!

Spilák Klára, Peller Anna, Kiss Erika, Előd Álmos, Széles Tamás és Lakatos Márk újraszinkronizálták az Elifet!

Kiss Erikának van egy barna és egy szőke nős hangja is!

A Jóbarátok Mónikáját magyarul megszólaltató Kiss Erika beavatott minket a népszerű sorozat szinkron kulisszatitkaiba!

Jön az Új csaj negyedik évada az RTL Klubon!

Jess és lakótársai visszatérnek az RTL Klub képernyőjére! Minden szombaton tiétek a terep, hogy egy jót nevessetek a vicces csapat őrültségein.

Elbúcsúzik Holmann Hanna


szerző:
2018.07.06. 20:30
Elbúcsúzik Holmann Hanna

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2018. július 06-i epizódjaiból!

Következő rész: (2018. július 09.)

Natasa és Rudi azzal szembesül, hogy még mindig jó csapatot alkotnak. Szonja megpróbálja elnyerni Nóra bizalmát.

Barátok közt: Ez történt a 27. héten

Nóra nem hajlandó megenyhülni Szonjával szemben. Luca és Bandi romantikus vacsorájának egy levél vet véget. Attila sikeresen visszaveri Gergő támadóját. Miután hazugságba keveredik, Bözsi dolgai kezdenek rosszra fordulni. Miklós immár nem csak a magánéletét, hanem a munkahelyét is megosztaná Szonjával. Aliz leánybúcsúja váratlan fordulatot vesz, amiből rendőrségi ügy keveredik a végén. Hanna és Balázs csúnyán összevesznek, vajon lesz még esélyük a békülésre?

Előző rész: (2018. július 06.)

Vajon Balázs képes elengedni Hannát? Miklós immár nem csak a magánéletét, hanem a munkahelyét is megosztaná Szonjával. Aliz vandálkodni kezd az utcán, ezért lecsukják, ám a rendőrségen váratlan meglepetés éri.

Nyári Dia élete legnagyobb szerepére készül

Nyári Dia élete legnagyobb szerepére készül, az anyaságra, ezért 8 év után otthagyja a Barátok köztöt. A Fókusz stábja ott volt, amikor őt is elbúcsúztatták a stábtagok.

 

Zsolt megtudja, ki a Rózsa igazi tulajdonosa

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2018. július 05-i epizódjaiból!

Következő rész: (2018. július 06.)

Vajon Balázs képes elengedni Hannát? Miklós immár nem csak a magánéletét, hanem a munkahelyét is megosztaná Szonjával. Aliz vandálkodni kezd az utcán, ezért lecsukják, ám a rendőrségen váratlan meglepetés éri.

Előző rész: (2018. július 05.)

Aliz eltűnik a lánybúcsújáról. Mit szól Zsolt, amikor megtudja, hogy Miklós csendestárs a bisztróban? Balázst fájdalmas meglepetés éri Hannával kapcsolatban.

Zsolt megtudja, hogy Berényi Miklós a Rózsa tulajdonosa!

Eddig se volt a helyzet magaslatán az idősebb Bartha, de mikor megtudja, kitől kapott kölcsön Krisztián, lefagy a mosolya.

Nehogy lemaradj Nyári Dia utolsó jeleneteiről!

Egy időre búcsút vesz Holmann Hanna a Mátyás király tértől, és a lakóktól...

Újjáéledhet Szulejmán és Hürrem szerelme?

A szultána úgy érzi, eljött az ideje annak, hogy a kezébe vegye szerelmük sorsát, és váratlanul meglátogatja az uralkodót. Az egyik beszélgetés alkalmával Hürrem mindent bevet, hogy az uralkodó jeges szívét felmelegítse, és ismét égjen közöttük a szerelem lángja. 

Szümbül: „Talán te is egy főnix vagy?”

Az aga mindig is értett ahhoz, hogyan nyugtassa, nevetesse meg a szultánát. Egy meghitt pillanatban Szümbülnek ismét sikerül jókedvre deríteni a validét.

Nurbanu ismét megkísértette Szelimet

A szultána veszélyes játékot űz, és úgy tűnik, a herceg minden szavát issza, és teljesen behódol neki.

Szelim kimondta Bayezid halálos ítéletét!

A herceg minden porcikájában retteg: fél, hogy testvére a saját és a családja életére tör, és a félelem csak rossz dolgokat szül. Nurbanu pedig kivárta a tökéletes alkalmat, és addig kísértette Szelimet, amíg kimondtatta vele Bayezid megöletését. A testvérháború bizony elkezdődött!

Szulejmán 2018-07-04


szerző:
2018.07.04. 22:45
Szulejmán 2018-07-04

Az uralkodó fogadja Edirnében a fogságából kiváltott, nagy befolyással rendelkező Gracia Mendezt, aki hálából a menedékért, felajánlja hűségét és szolgálatait. Hürrem úgy dönt, hogy lecseréli sötét ruháit, és megújulva követi Szulejmánt. Nurbanu bárkit hajlandó feláldozni azért, hogy rávegye Szelimet a támadásra, aki megint inni kezdett. Mihrimah szultána magához hívatja a fiatal spanyol orvost a férje tudta nélkül.

Hanna Balázst vádolja a baleset miatt

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2018. július 04-i epizódjaiból!

Következő rész: (2018. július 05.)

Aliz eltűnik a lánybúcsújáról. Mit szól Zsolt, amikor megtudja, hogy Miklós csendestárs a bisztróban? Balázst fájdalmas meglepetés éri Hannával kapcsolatban.

Előző rész: (2018. július 04.)

Bözsi kétségbeesik, mert miután hazudott a papnak, a családja dolgai rosszra fordulnak. Vajon Natasa és Rudi meddig színlelik, hogy boldogok az új párjaikkal? Hanna feldúltságában olyasmit vág Balázs fejéhez, amit talán nem is gondol komolyan.

Holmann Hanna: „A te hibád, hogy itt vagyok!”

A fiatal lány egy váratlan pillanatban közli Balázzsal, hogy ő tehet arról, hogy kórházban van.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!