KERESÉS search-close

soros györgy

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "soros györgy"

Nem nyúlna az ellenzék a határkerítéshez

Szándékosan félre akarja vezetni az embereket a Fidesz, amikor azt állítja, hogy az ellenzéki pártok lebontanák a déli határkerítést. Így reagált Karácsony Gergely, az MSZP és Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje a kormánypárt új plakátkampányára, amelyen Soros György és az ellenzéki pártvezetők közösen vágják át a határzárat.

Véget ért a konzultáció

Rekordot döntött a kormány szerint a Soros György elleni nemzeti konzultáció. A kérdőíveket a Fidesz szerint több mint két egész három tized millió ember küldte vissza, 175 ezren az interneten válaszoltak. Az LMP vitatja a végeredményt, szerintük a kormány hasra ütésszerűen mondott be egy számot, és semmivel sem tudja azt bizonyítani.

 

Sorost fogadták Brüsszelben

Brüsszelben tárgyalt a Közép-európai Egyetemről Soros György. A milliárdos üzletembert Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottsága elnöke fogadta. Zárt ajtók mögött egyeztettek. Brüsszelből az RTL Híradó tudósítója, Horváth Nándor számolt be arról, hogy mit lehet tudni a tárgyalásról.

RTLII: Orbán nem számít kizárásra

Az európai parlamenti vita után Orbán Viktor nemzetközi sajtótájékoztatót tartott, ahol Soros György nevét emlegette a kérdésekre válaszolva. A miniszterelnök szerint a milliárdos üzletember milliók szenvedésén gazdagodott meg. Soros György csütörtökön Brüsszelben lesz, találkozik az Európai Bizottság elnökével. Az Eurológus újságírója azt kérdezte Orbán Viktortól, hogy miért nem találkozik személyesen az üzletemberrel, hogy megbeszéljék a nézeteltéréseiket, de kitérő választ kapott.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való