KERESÉS search-close

soroksári gyilkosság

12 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "soroksári gyilkosság"

Évekig szem előtt volt a soroksári gyilkosság bizonyítéka

Évekig szem előtt volt a soroksári gyilkosság egyik kulcsfontosságú bizonyítéka, a brutálisan meggyilkolt asszony telefonja. Ezt a hvg.hu tudta meg. A feltételezett gyilkos holmijai között volt a börtönben, ahol kisebb bűncselekmények miatt ült. A gyanú szerint ő ölte meg a soroksári erdőben futó édesanyát öt évvel ezelőtt és elvette a telefonját is.

 

Soroksári gyilkosság: nem gyilkolt, hanem segített?

Vallomásra készül a soroksári futónő meggyilkolásával gyanúsított férfi. Ügyvédje az RTL Híradónak azt mondta: ez heteken belül megtörténhet.

„Lepergett előttem 17 év”

Ha nem muszáj, nem megy el a tárgyalásra, mert nem teheti azt felesége gyilkosával, amit szeretne -  erről beszélt a Fókusznak a megölt soroksári futónő férje. Kardos Lajos azt is elmondta, mit gondol a gyanúsítottról.

Sokkot kapott, és zokogott, amikor megtudta, hogy elfogták felesége feltételezett gyilkosát

Sokkot kapott, és zokogott, amikor megtudta, hogy elfogták felesége feltételezett gyilkosát. Ezt mondta az RTL Híradónak a megölt soroksári futónő férje. Kardos Lajos hatalmas elégtételnek érzi, hogy a rendőrök 5 éve után azonosították a most is börtönben ülő gyanúsítottat. Az áldozat férje most azt mondja: a lehető legszigorúbb büntetést adná a felesége gyilkosának.

Már ül a feltételezett gyilkos

Évek óta börtönben ülő férfi ölhette meg a soroksári futónőt még 2013-ban. A gyanúsítottat egy hónappal a gyilkosság után betöréses lopások miatt fogták el Siófokon. Akkor nem vettek tőle dns-mintát, mert nem volt kötelező, most egy rutinellenőrzés buktatta le. A férfi annak idején hajléktalanként élt a gyilkosság helyszínének környéké. Az ügyben tartott teljes sajtótájékoztatót megnézheti: ITT.

SOROKSÁRI GYILKOSSÁG: 5 év után megvan a gyanúsított

Egy 40 éves, évek óta börtönbüntetését töltő férfit gyanúsít a rendőrség a soroksári futónő meggyilkolásával. A gyanúsítottat egy hónappal a gyilkosság után, 2013 októberében fogták el Siófokon, betöréses lopások miatt. Mivel akkor még nem volt kötelező DNS mintát venni a fogvatartottaktól, most egy rutinellenőrzésen akadt fenn. Kiderült, hogy korábban a környéken élt hajléktalanként és a bizonyítékok alapján ő fojtotta meg aznap este a 36 éves nőt.

Elfogták a soroksári futónő gyilkosát?

Elfoghatták a soroksári futónő gyilkosát. A rendőrség ma rendkívüli közleményben jelentette be, hogy csütörtökön gyanúsítottként hallgattak ki egy férfit az ügyben. A fiatal nőre 2013 szeptemberében kocogás közben támadtak rá, majd brutálisan végeztek vele.

5 millió a nyomravezetői díj

Újabb szemtanúkat keres a rendőrség a soroksári futónő megölése ügyében. A gyilkosság 2013-ban történt, gyanúsított továbbra sincs, de ötmillió forint a nyomravezetői díj. Keresnek mások mellett 3 kerékpárost, és 4 autó vezetőjét.

Fókusz 2016-08-05


szerző:
2016.08.05. 18:55
Soroksári gyilkosság: egy autóst keresnek

Újabb nyomra akadtak, egy különleges festésű autót keresnek a soroksári gyilkosságban nyomozó rendőrök. 2013. szeptember 25-én az esti futás közben gyilkoltak meg egy asszonyt - lakásától alig egy kilométerre. A rendőrök ma egy térfigyelő kamera-fotót tettek közzé. A képen látható autó vezetőjét keresik. A nyomozók szerint ő a gyilkosság idején járt a környéken, és láthatott olyat, amivel segíthet. A rendőrök továbbra is fenntartják, hogy 5 millió forintot adnak annak aki segít elkapni a 36 éves nő gyilkosát, vagy gyilkosait.

Soroksári gyilkosság: megszólalt a férj

K. Krisztinát tavaly szeptemberben futás közben támadták és ölték meg különös kegyetlenséggel. Az elkövető azóta sem került elő, de az áldozat férjét többször is hazugságvizsgálat alá vetették. Most kimondták: biztosan nem lehet a tettes.

Fókusz 13-10-02


szerző:
2013.10.02. 19:45
Fókusz 13-10-02

Fókusz: Hátborzongató vidék - Mit láthatott maga körül a soroksári édesanya, akit futás közben támadtak meg? Bejártuk ugyanazt az útvonalat. Vundersőn és Zuperszexi - Mire készülnek Sebestyén Balázsék? Ott voltunk az első forgatáson. Zúzós babavárás - Nyolcadik hónapban is koncertezik a magyar rockzene kaméleonja. Pásztor Anna a negyedik X-ben is kirobbanó formában van.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való