KERESÉS search-close

soroksári futónő

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "soroksári futónő"

Amint lejárt a büntetése, ismét kattant a csuklóján a bilincs

Letartóztatta a bíróság azt a férfit, akit a soroksári kocogó nő meggyilkolásával gyanúsít a rendőrség. Eddig betörések miatt volt börtönben, büntetése a napokban járt le. A nyomozók ezért őrizetbe vették és bíróságra vitték, ahonnan ismét börtönbe került. A férfi eddig nem tett vallomást, de azt tagadja, hogy bármi köze lenne Gyurik Krisztina megöléséhez, annak ellenére, hogy lebukott a DNS vizsgálaton és áldozata telefonját is megtalálták nála.

Új vizsgálat a megölt soroksári futónő ügyében

Hibázhattak a rendőrök a soroksári futónő lehetséges gyilkosának korábbi elfogásakor. Azt írták: tényfeltáró vizsgálatot indítottak az ügyben. Híradónk úgy tudja: a jelenleg is börtönben ülő hajléktalan, akinél elfogásakor ott volt a nő mobilja, két héten belül vallomást tehet.

„Lepergett előttem 17 év”

Ha nem muszáj, nem megy el a tárgyalásra, mert nem teheti azt felesége gyilkosával, amit szeretne -  erről beszélt a Fókusznak a megölt soroksári futónő férje. Kardos Lajos azt is elmondta, mit gondol a gyanúsítottról.

Sokkot kapott, és zokogott, amikor megtudta, hogy elfogták felesége feltételezett gyilkosát

Sokkot kapott, és zokogott, amikor megtudta, hogy elfogták felesége feltételezett gyilkosát. Ezt mondta az RTL Híradónak a megölt soroksári futónő férje. Kardos Lajos hatalmas elégtételnek érzi, hogy a rendőrök 5 éve után azonosították a most is börtönben ülő gyanúsítottat. Az áldozat férje most azt mondja: a lehető legszigorúbb büntetést adná a felesége gyilkosának.

Már ül a feltételezett gyilkos

Évek óta börtönben ülő férfi ölhette meg a soroksári futónőt még 2013-ban. A gyanúsítottat egy hónappal a gyilkosság után betöréses lopások miatt fogták el Siófokon. Akkor nem vettek tőle dns-mintát, mert nem volt kötelező, most egy rutinellenőrzés buktatta le. A férfi annak idején hajléktalanként élt a gyilkosság helyszínének környéké. Az ügyben tartott teljes sajtótájékoztatót megnézheti: ITT.

SOROKSÁRI GYILKOSSÁG: 5 év után megvan a gyanúsított

Egy 40 éves, évek óta börtönbüntetését töltő férfit gyanúsít a rendőrség a soroksári futónő meggyilkolásával. A gyanúsítottat egy hónappal a gyilkosság után, 2013 októberében fogták el Siófokon, betöréses lopások miatt. Mivel akkor még nem volt kötelező DNS mintát venni a fogvatartottaktól, most egy rutinellenőrzésen akadt fenn. Kiderült, hogy korábban a környéken élt hajléktalanként és a bizonyítékok alapján ő fojtotta meg aznap este a 36 éves nőt.

5 millió a nyomravezetői díj

Újabb szemtanúkat keres a rendőrség a soroksári futónő megölése ügyében. A gyilkosság 2013-ban történt, gyanúsított továbbra sincs, de ötmillió forint a nyomravezetői díj. Keresnek mások mellett 3 kerékpárost, és 4 autó vezetőjét.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való