KERESÉS search-close

simo vivien

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "simo vivien"

Aurélio új hitvallása: egészséges lélek, egészséges testben

Aurélio nem rég elhatározta, hogy diétázni és edzeni fog, szinte minden nap lejár a terembe és újra focizik is, reggel elmesélte, hogy miért döntött az egészséges életmód mellett. A petefészekrák világnapja kapcsán Simó Vivien mesélt nekünk, aki legyőzte a betegséget. Valamint azt is megtudhattuk, hogy miért olyan népszerűek ma a cross-funkcionális edzések. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Simó Vivien legyőzte a petefészekrákot

Ma van a petefészekrák világnapja. Évente sajnos egyre több nőt érint a betegség, ami miatt az orvosok nem győzik felhívni a figyelmet a rendszeres szűrővizsgálatok fontosságára. Simó Viviennek évekbe telt, amíg kiheverte betegségét.Vivi tapasztalatairól mesélt és azt is megtudtuk, hogy mit is kell tudni erről a betegségről.

Reflektor 13-09-20


szerző:
2013.09.21. 01:00
Reflektor 13-09-20

Reflektor: Rippel Feri válófélben lévő felesége megtörte a csendet. Farkasházy Tivadar a lovira jár az unokáival. Roger Sanchez hűséges férjnek tartja magát.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való