KERESÉS search-close

sikkasztás

81 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "sikkasztás"

Hat év 300 milliós sikkasztásért

Hat év börtönt kapott egy takarékszövetkezet alkalmazottja, aki 300 millió forintot sikkasztott el, és költött sportfogadásokra. A férfi ügyfeleitől és barátaitól is milliókat csalt ki. Elismerte, hogy szerencsejáték-függő, de az ítélet ellen fellebbezett, így az nem jogerős.

5 év börtön a volt MVM vezérnek

Öt év letöltendő börtönre ítélték a Magyar Villamosművek volt vezérigazgatóját, Kocsis Istvánt hűtlen kezelés és sikkasztás miatt. A vád szerint Kocsis István és társai, köztük a felesége, 15 milliárd forinttal károsították meg az állami vállalatot azzal, hogy előnytelen szerződéseket kötöttek és offshore hátterű cégeknek utaltak pénzeket. Az ítélet a volt vezérigazgató esetében nem jogerős.  

30 millió forintot sikkaszthatott el korábbi munkahelyéről

Újabb bűncselekményekhez lehet köze a prostituált megölésével gyanúsított mátészalkai férfinak. 30 millió forintot sikkaszthatott el korábbi munkahelyéről, ahol könyvelőként dolgozott. Úgy tudjuk volt, hogy fizetés nélkül hajtott el egy benzinkútról miután tele tankolta apja kocsiját. A férfi a gyanú szerint a múlt hónapban egy 21 éves nőt gyilkolt meg.

Rács mögött marad Bróker Marcsi

A karácsonyt is a rácsok mögött tölti Bróker Marcsi. A 12 milliárd forintos csalással és sikkasztással vádolt karcagi asszony letartóztatását januárig hosszabbította meg a bíróság. Engedély nélkül gyűjtött betéteket és a pénzt magára költötte. Ha elítélik, akár 12 évet is kaphat.

Elégette a postai küldeményeket

Elégette a küldeményeket egy diákmunkás postás Nagykanizsán. Az értékesebb csomagokat kifosztotta, a maradékot a levelekkel együtt felgyújtotta a város határában. Sikkasztás miatt indult eljárás a 16 éves fiú ellen.

 Quaestor: Többet sikkaszthattak

Újabb 2,2 milliárdos sikkasztás miatt emelt vádat az ügyészség a Quaestor-ügyben. Tarsoly Csaba és 7 társa a vádirat szerint befektetési jegyek értékesítésével csalták el a pénzt. Tarsolyék ellen már évek óta folyik eljárás bűnszervezetben elkövetett sikkasztás miatt, mert azzal vádolják őket, hogy 27 milliárd forintot tüntettek el.

Elsikkasztotta a ház pénzét

Több mint 40 társasházat károsíthatott meg egy közös képviselő Komlón. Volt, amelyiket több millió forinttal.

Megléphetett a segélyekkel a postás

Sikkasztás gyanújával köröz a rendőrség egy postást. A 49 éves férfi, szomszédja szerint nem régóta dolgozik kézbesítőként. Kedd reggel felvette a küldeményeket Nyírcsaholyban, de egyet sem vitt ki a címzetteknek.

Fókusz 2018-01-25


szerző:
2018.01.25. 19:05
Leváltották most újra indul

A bíróság megfosztotta tisztségétől, most újra indul a választáson Köteles István, Álmosd volt polgármestere, aki ellen sikkasztás, költségvetési csalás és hűtlen kezelés miatt nyomoz a rendőrség.

 

Házon kívül 2017-12-13


szerző:
2017.12.14. 00:05
Volt, aki egymilliárdot adott Bróker Marcsinak

Mosolyogva érkezett első tárgyalására a Bróker Marcsiként ismert karcagi asszony, pedig 12 milliárd forintos csalással és sikkasztással vádolják. Az ügyész több mint két órán át sorolta azok nevét, akik pénzt adtak neki.

Hajléktalanokkal sikkasztott

Híradónk információi szerint elfogták a rendőrök a 2005-ös Siemens botrány fő gyanúsítottját. A rendőrség pénteken közölte, hogy 12 év után őrizetbe vettek egy férfit Bulgáriában, aki ellen sikkasztás miatt több elfogatóparancsot is kiadtak. Úgy tudjuk, ő az az egykori könyvvizsgáló, aki a gyanú szerint 800 millió forintot sikkasztott el néhány év alatt a Siemens hazai leányvállalatától. A gyanú szerint hajléktalanokat nevezett ki cégvezetőknek, velük kötöttek fiktív szerződéseket.

Lefoglalták Leonardo DiCaprio Picasso festményeit

Tovább bonyolódik a Leonardo DiCaprio körüli 3 milliárd dolláros sikkasztási ügy. Az Oscar-díjas világsztár ajándékba kapott Picasso festményeit, valamint Marlon Brando Oscar-szobrát is lefoglalták az amerikai hatóságok egy nagyszabású nemzetközi akció részeként, amelyben elsikkasztott malajziai közpénzt próbálnak visszaszerezni.

Kié a Győzikénél talált pénz?

A lányai pénze volt – ezt állítja Gáspár Győző arról a 200 millió forintról, amit az ellene folyó nyomozás alatt foglaltak le az adónyomozók. A showman szerint a pénz nagy részét a nagymamájától örökölte, és a lányainak ajándékozta. Költségvetési csalás és sikkasztás miatt nyomoz a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Gáspár Győző ellen.

Tilosban parkolt Fodor Ibolya

Hiába a megállni tilos tábla, Fodor Ibolya mégis leparkolt a pécsi polgármesteri hivatal sarkánál. Az oké pécs.hu portál egyik olvasója fotózta le a sikkasztási ügyéről és hazaárulózásról elhíresült politikust. Az általa vezetett egyesület autójával állt meg a tilosban, csütörtök délben. Fodor Ibolya hozzászólásban mentegetőzött. Először azt írta, lefulladt, percekkel később már azt állította, hogy lerobbant. Végül ezeket törölte, és azt írta megállt, de csak 5 percre. Hogy pontosan mi történt, arról Híradónk is kérdezte volna, de nem tudtuk elérni.

 

Fontos pozíciót kaphat a sikkasztásért elítélt képviselő

Fodor Ibolya attól még nem feltétlenül lenne országosan ismert politikus, hogy sikkasztás miatt felfüggesztett börtönt kapott, most pedig költségvetési csalás miatt folyik ellen eljárás. A nagyobb ismertséget inkább a stílusa hozta el neki. Majmozni például nagyon szeret: híradós kollégánkat tehetségtelen majomnak nevezte, az oktatás helyzete miatt tiltakozó tanárokat pedig bazári majomnak. A pécsi Fidesz már kiléptette a soraiból, de önkormányzati képviselő maradt, és most egy újabb fontos posztot kaphat a városban. Moskovics Judit riportja.

50 ház pénzét is elsikkaszthatta

Akár több mint 50 társasház megtakarított pénze is eltűnhetett Komlón. Ennyi háznak a közös képviselője az a nő, aki ellen korábban két épület lakói tettek feljelentést. Kiderült, nincs meg a felújításra félretett pénzük, a munkát végző vállalkozóknak 30 millió forinttal tartoznak. A közös képviselőt már hetek óta nem látták a városban. A rendőrség sikkasztás miatt ismeretlen tettes ellen nyomoz.

 

Beteg, ezért nem megy bíróságra Fodor Ibolya

Elhúzódik a tárgyalás, amelyben költségvetési csalás miatt vádlott Fodor Ibolya. A hazaárulózási és sikkasztási botrányairól ismerté vált volt pécsi fideszes politikus a vád szerint, korábbi cégénél összesen 3,1 millió forint adót csalt el. A pécsi polgármester korábban Fodor Ibolyát viselkedése miatt lemondásra szólította fel, nemrég viszont - ahogy tegnap elmondtuk - a Pécsi Értéktár Bizottság tagjának javasolta. Hogy miért, arról hiába kérdeztük Páva Zsoltot.

Tanár lophatta el a pénzt

Vizsgálat indult egy budapesti általános iskolában, mert alapítványának vagyonát állítólag ellopta a kuratórium helyettes vezetője, aki az önkormányzat egyik bizottságának is tagja. Az ügyről a hvg.hu számolt be először. A férfi - aki az iskolában napközis tanárként dolgozik - elérhetetlen. Nyilatkozni se az iskola igazgatója, se az ötödik kerületi önkormányzat nem akart. A rendőrség sikkasztás miatt nyomoz az ügyben, azt, hogy kit gyanúsítanak, nem árulják el.

16 milliárdot sikkaszthatott el Bróker Marcsi

Vádemelést javasolnak Bróker Marcsi-ként elhíresült karcagi üzletasszony ellen a rendőrök. Az iratok szerint több mint 16 milliárd forintot sikkaszthatott el. 2015-ben derült ki, hogy több száz ember adta oda neki a megtakarítását, cserébe magas kamatot ígért, de végül eltűnt a pénzzel együtt. Jelenleg előzetes letartóztatásban van.

Sikkaszthatott a közös képviselő

Sikkaszthatott a közös képviselő- elrendelte a nyomozást a rendőrség két komlói társasház felújításának ügyében. A gyanú szerint a közös képviselő elsikkasztotta azt a pénzt, ami a kivitelezőnek járt volna. A problémáról elsőként a szabadpécs.hu írt. A portál információi szerint több millió forintos a tartozás. A lakók ezért feljelentést tettek. A közös képviselő egyelőre nem reagált megkeresésünkre.

Kulcsár-ügy: Ítélet 14 év után

14 évvel a brókerbotrány kirobbanása után jogerősen elítélték Kulcsár Attilát. A 20 milliárdot sikkasztó álbróker büntetését öt év börtönre és ötmillió forint pénzbírságra mérsékelte a Debreceni Ítélőtábla. A DK és a Fidesz szerint is elfogadhatatlan, hogy másfél évtizedig tartott, mire jogerős ítélet született.

Elítélték Putyin fő ellenfelét

Sikkasztás miatt elítélték Vlagyimir Putyin legfőbb politikai ellenfelét, Alekszej Navalnijt. Az ellenzéki vezető szerint politikai ítélet született az ügyében, hogy ne indulhasson a 2018-as választásokon, és az Emberi Jogok Európai Bírósága szerint sem volt szabályos a kihallgatása. Az orosz elnök közben jóváhagyta azt a törvénymódosítást, amely enyhíti a családon belüli erőszak büntethetőségét.

Bujkálás közben is sikkasztott?

A károsultak abban bíznak, Bróker Marcsi végre elárulja, hogy hová tűnt a befektetett pénzük. A milliárdos csalással gyanúsított üzletasszonyt másfél év bujkálás után kedden hozták haza a rendőrök a közép–amerikai Belize-ből. A Blikk úgy tudja, hogy kint is rossz útra tért. Az ottani hatóságok sikkasztás miatt vették őrizetbe.

Belize-ben fogták el Marcsikát

Belízben, egy karibi tengerparti városban elkapták Bróker Marcsit! Másfél éve körözték. A 62 éves asszony ellen csalás és sikkasztás miatt indult nyomozás. A károsultak ügyvédje szerint akár 20 milliárd forint is lehet a kár. Az asszony és családja Karcagon a Kun-Mediátor nevű utazási irodát és egy éttermet üzemeltetett. Mellette pedig - a gyanú szerint - pénzbetéteket gyűjtött, 17%-os kamatot ígért. Tavaly áprilisban nyomtalanul tűnt el.

Vádat emeltek a volt paralimpiai elnök ellen

Sikkasztás miatt vádat emeltek Gömöri Zsolt ellen. A Magyar Paralimpiai Bizottság volt elnöke az ügyészség szerint jogtalanul vett fel 15 millió forint jutalékot a szponzori pénzek után és egy hárommilliós kártérítési összeg elsikkasztásával is vádolják. Gömöri Zsolt ellen hűtlen kezelés miatt is nyomoztak, azt az eljárást viszont megszüntették.  

Messi rácsok mögé kerül?


szerző:
2016.07.06. 19:20
Messi rácsok mögé kerül?

Leomolhat a félisten szobra? Messi élete legkeményebb meccsét játssza? A világ leghíresebb labdarúgójáért pár napja még szimpátiatüntetést szerveztek, most meg a fanatikus rajongóknak végig kellene nézniük, hogy börtönbe vonul? A spanyol törvények szerint a két évnél rövidebb büntetésnél próbaidőt kaphatnak az elítéltek. Vagyis Messi sorsáról ezúttal is majd a bíró dönt, pont úgy, mint a focipályán.

Galambos Lajos: „Megpofoztak!”

A híres trombitás élete fenekestül felfordult, miután sikkasztással vádolták. Sajnos azóta sincs könnyebb dolga, legutóbb vandálokat fogott a birtokán, akik a tettlegességtől sem riadtak vissza.

Tagadja a sikkasztást a polgármester

Tagadta bűnösségét a tárgyaláson Siklósnagyfalu polgármestere. Sikkasztással vádolják, az ügyészség szerint 7,6 millió forintot csalt úgy, hogy valótlan tartalmú számlákkal igazolta a település iskolájának felújítását. A tárgyaláson a polgármester azt mondta, nem tudta melyik cég kivel végezteti a munkát, neki csak az volt fontos, hogy az épület megújuljon. A tárgyalás júliusban folytatódik.
 

15 millió óvadékért hazamehetnek a börtönből

Fejenként 15 millió forintért házi őrizetbe kerül a Buda Cash Brókerház két volt vezetője. A bíróság pénteken döntött arról, hogy óvadék ellenében kijöhetnek a börtönből. Az egykori cégvezető ügyvédje az RTL Híradónak azt mondta: a pénzt a család és ismerősök dobják majd össze. A Buda Cash volt vezetőit egyebek mellett összesen 115 milliárd forintos sikkasztással vádolja az ügyészség.

Letartóztatták a játszótér miatt

Letartóztatta a bíróság azt a szegedi vállalkozót, akit két társával együtt azzal vádol az ügyészség, hogy három éve 185 millió forint közpénzt csaltak el. Az ügyészség szerint ugyanis a vállalkozó cége kb. 40 millió forintból épített fel egy játszóteret a Szegedi Vadaspark területén, amelyre egyébként 220 milliós Európai Uniós támogatást nyert - erről két éve Híradónk is beszámolt. A vád szerint a többi pénzt hamis számlákkal és off-shore cégeken keresztül elsikkasztották.

Sikkasztással vádolják a polgármestert

Sikkasztás és költségvetési csalás miatt emeltek vádat Siklósnagyfalu polgármestere ellen. A vád szerint a Baranya megyei település vezetője támogatásból kétszer újíttatta fel a falu iskoláját, a munkáról fiktív számlákat adott ki, ebben egy társa segített. Az ügyészség szerint csaknem 13 millió forintot sikkasztott.
 

Bíróság elé állítják a képviselőnőt

Költségvetési csalás miatt vádat emelt az ügyészség Fodor Ibolya ellen. A politikus a vád szerint korábbi cégénél összesen 3,1 millió forint adót csalt el. A hazaárulózási és sikkasztási botrányairól ismertté vált volt pécsi fideszes politikus szerdán nyilatkozott az RTL Híradónak.

Sikkasztással vádolják Gömöri Zsoltot

Már nem csalás és hűtlen kezelés, hanem sikkasztás miatt nyomoznak a paralimpiai bizottság volt elnöke ellen. Az RTL Híradó számolt be először arról, hogy Deutsch Tamás, a paralimpiai bizottság alelnöke javaslatára a bizottság fizette ki Gömöri Zsolt devizahitelének hárommilliós végtörlesztését. Ha bebizonyosodik, hogy Gömöri sikkasztott a parasportolók pénzéből, akkor akár három éves börtönbüntetésre is számíthat.

7,5 év börtön az újságírónak

7 és fél év börtönre ítéltek kedden egy újságírót Azerbajdzsánban a vád szerint sikkasztás és adócsalás miatt, de emberi jogi szervezetek szerint koncepciós per zajlott, mert az újságíró az ország elnökének és családjának korrupciós ügyeit próbálta feltárni.

Karcagi diákok pénze is eltűnt


szerző:
2015.05.13. 18:30
Karcagi diákok pénze is eltűnt

Karcagi énekkarosok nyaralásra félretett pénze is elúszott a csődbe ment Kun-Mediátor Kft-nél. Ez az a cég, amelynek vezetője 800 gyanútlan ügyfél több mint 10 milliárd forintnyi befektetésével tűnt el, őt április óta sikkasztás gyanúja miatt körözi az Interpol. Úgy néz ki, a kórus mégis eljut az olasz tengerpartra, mert az iskolát fenntartó egyház kipótolja az eltűnt pénzt.

Fókusz 15-04-16


szerző:
2015.04.16. 18:00
Fókusz 15-04-16

Fókusz: Hiénák? - Ragadozónak tartják őket, pedig ők csak szeretnének megélni, azt mondják nem erőszakkal szerzik a fuvart. Ki fog fizetni? - Steiner Kristóf, Kelemen Anna is a pénzéért küzd, hova és miért tűnt el a könyvkiadó tulajdonosa? Extrém fazon - Béla frizurája kicsapta a biztosítékot, sok embernek tetszik, de nagyon sokan kopaszra nyírnák.

46 milliós sikkasztással vádolnak két családsegítőt

Tokajban egy helyi családsegítő és gyermekjóléti szolgálat két vezető tisztségviselője a gyanú szerint 2005 óta összesen 46 millió forintot sikkasztott el. A bűncselekményre csak nemrégiben derült fény, a két nő viszont ártatlannak vallja magát az ügyben. Az egyik gyanúsított ügyvédje, Dr. Lichy József mondta el a legfrissebb fejleményeket az üggyel kapcsolatban.

Nyugdíjasok ebédpénzét tették el a dolgozók

46 millió forintot sikkasztott a gyanú szerint a tokaji gyermekjóléti szolgálat két szociális gondozója. A két nő azzal volt megbízva, hogy a nyugdíjasok ebédpénzeit kezeljék. A nyomozás szerint 2005-től módszeresen tüntették el a pénz egy részét. Bár nyugtát adtak, a városi kincstárnak nem a beszedett összeggel számoltak el. Úgy tudjuk, volt olyan év, amikor közel hatmillió forintot raktak zsebre.

Tömött sorok a Quaestor-fiókok előtt

Hűtlen kezelés és sikkasztás gyanújával feljelentést tett a jegybank a Quaestor Értékpapír Zrt. ügyében. Csak egyesével engedték be szerdán a társaság fiókjai előtt tömött sorokban várakozó ügyfeleket, majd semmi jóval nem bíztatták a megtakarításaikért aggódó embereket.

Újabb brókerházat függesztettek fel

Újabb brókerház működését függesztette fel a Magyar Nemzeti Bank. A Hungária Értékpapír négy vezetőjét őrizetbe vették, több százmilliós sikkasztás gyanúja miatt nyomoznak. A miniszterelnök az állami rádióban reggel azt ígérte, minden brókerházat megvizsgálnak.

Buda-Cash: Sikkasztás miatt nyomoznak

Sikkasztás gyanúja miatt indult nyomozás a Buda-Cash-ügyben - közölte a brókercég vezetőjének ügyvédje. A cég vezetőit azonban még nem hallgatta ki a rendőrség. Bánáti János az RTL Híradónak azt mondta: évekig tarthat a nyomozás, sok időre lesz szükség ahhoz, hogy kiderüljön, történt-e bűncselekmény, és ha igen, kik és hogyan akarták eltűntetni a cégnél felhalmozott százmilliárdos hiányt.

Állami cégnél is sikkasztott?


szerző:
2015.01.23. 18:20
Állami cégnél is sikkasztott?

60 milliót sikkaszthatott, most előzetesben van a pénzügyes nő. A veszprémi erdőgazdaság korábbi gazdasági vezetőjét azzal gyanúsítják, hogy sikkasztott az állami cégnél, de ez csak a tizede annak, amit az előző munkahelyén tüntetett el.

Majomnak nevezte a riportert a képviselő

Közösségi oldalon zaklatott egy kommentelőt Fodor Ibolya. A hazaárulózásáról és sikkasztási ügyéről ismerté vált volt fideszes politikus azzal fenyegette meg a hozzászólót, hogy szól a főnökének, mert rágalmazta Pécs önkormányzati képviselőjét. Szerettük volna tudni, miért írta ezt Fodor Ibolya. A képviselő azonban stábunkat szidalmazta és rendőrt is hívott.
 

Kilép a Fidesz-frakcióból Fodor Ibolya

Távozik a Fidesz frakcióból, de nem mond le mandátumáról Fodor Ibolya. Ezt a politikus közleményben írta hétfőn. Az RTL Híradó pénteken mutatta be azt a jogerős bírósági ítéletet, amiből kiderült, hogy Fodor Ibolyát sikkasztásért bűnsegédként másfél év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték.


 

Fidesz: vizsgálják az elítélt képviselő ügyét

A sajtóból értesültek a Fidesznél arról, hogy pécsi képviselőjük, Fodor Ibolya sikkasztás miatt, 1 év 6 hónap felfüggesztett börtönbüntetést kapott, még 2003-ban. A párt szóvivője közölte: alapelvük, hogy csak tiszta, feddhetetlen politikusok politizálhatnak a Fideszben. Ezért belső vizsgálatot indítanak az ügyben.

Felfüggesztett börtönt kapott


szerző:
2014.12.05. 19:00
Felfüggesztett börtönt kapott

Több mint 12 és fél millió forintot sikkasztott Fodor Ibolya egykori munkahelyén, értesült az RTL Híradó. Fodor Ibolya az a fideszes képviselő, aki két hete hazaárulónak nevezte a kormány ellen tüntetőket. A politikust tettéért 2003-ban, jelentős értékre elkövetett sikkasztás bűntettében, mint bűnsegédet találták bűnösnek.
 

Saját zsebre dolgoztak a diákvezetők

A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal vizsgálata szerint, amely az egyetemek 2009 és 2012 közötti gazdálkodásáról készült, három egyetem hallgatói önkormányzatának vezetői is rosszul számoltak el pénzekkel. Egyes információk szerint voltak olyanok, akik havonta 6-800 ezer forintos ösztöndíjat vettek fel.

Mit gondolnak a helyiek a sztárügyvédről?

Nem megerősített hírek szerint lakhelyelhagyási tilalom van ellene érvényben, mindeközben testőrök vigyáznak rá. Elmentünk a sok százmilliót érő családi birtokára.

Őrizetben a sztárügyvéd


szerző:
2014.03.06. 17:30
Őrizetben a sztárügyvéd

A sztárügyvéd, aki Stohl Andrást, Damu Rolandot és Kovács Lázárt is védte, tavaly maga került a vádlottak padjára. Két ügyfele jelentette fel, akik 60 millió forintot helyeztek el nála ügyvédi letétben, ám az összeggel nem tudott elszámolni.

Ártatlannak vallja magát a MÁV Biztosító volt vezetője

Kiss Bálintot milliárdos sikkasztással és hűtlen kezeléssel vádolják, büntetőpere ma kezdődött a Fővárosi Bíróságon.

Sikkasztásért is bíróság elé állhat Timosenko

A volt ukrán kormányfőt, az ügyészség ismét perbe akarja fogni 405 millió dollárt érő közpénz elsikkasztásának kísérlete miatt.

Olaszországban akadt horogra a sikkasztó

Százmilliós sikkasztás magyar gyanúsítottját fogták el a napokban Olaszországban. A férfi Mantovában kapták el az olasz hatóságok.

Ötmilliárdos sikkasztás miatt nyomoznak

Egy gazdasági társaság a megőrzésében hagyott, mintegy 5,5 milliárd forint értékű műtrágyát a sajátjaként kezelte és feltehetően értékesítette.

Feladta magát az enyveskezű postáskisasszony

4 milliót emelt le az ügyfelek számláiról , gyakran meghamisítva azok aláírását. A pénzt szerencsejátékra költötte.

Lemondott a pécsi püspök


szerző:
2011.01.19. 19:48
Lemondott a pécsi püspök

Mayer Mihály lemondásának indokát nem közölték.

Kulcsár szerint a vád téved


szerző:
2010.12.03. 12:42
Kulcsár szerint a vád téved

Kulcsár Attila vallomásával folytatódott a K&H-ügy tárgyalása pénteken a Fővárosi Bíróságon.

20 milliós sikkasztás a BKV-nál?

Csaknem 20 millió forintot sikkasztott a gyanú szerint a BKV egyik alkalmazottja, aki a közlekedési igazgatóságon dolgozott.

Mese volt, hogy 63 milliónyit raboltak tőle

Nem fegyveres rablás, hanem sikkasztás történt tavaly augusztusban egy nyíregyházi zálogházban.

Kettős gyilkosság után sikkasztásért is felel

Vádat emelt az ügyészség a csepeli kettős gyilkosság egyik vádlottjával, Deme Gáborral szemben.

Bankrablásnak álcázta a sikkasztást

A gyanú szerint bankrablásnak álcázta a Somogy megyei Pusztakovácsiban lévő takarékszövetkezet fiókvezetője, hogy elsikkasztotta az intézet pénzét.

Vádemelés az Il Ferro ügyben


szerző:
2010.07.08. 14:51
Vádemelés az Il Ferro ügyben

Hét vádlottnak egyebek mellett hűtlen kezelés, sikkasztás és csalás miatt kell felelnie.

A leggazdagabb börtönlakók


szerző:
2010.05.31. 16:40
A leggazdagabb börtönlakók

Olajcég és autógyár elnöke is belekóstolt már a börtönlakók életébe. A Forbes magazin összeállította a leggazdagabb bűnözök listáját.

Kulcsár: Nem sikkasztottam, és nem csaltam

Az első fokon 8 évre elítélt volt bróker az utolsó szó jogán azt mondta: az első fokú ítélet teljes mértékben megalapozatlan.

Kulcsár: Nem csaltam, nem sikkasztottam

Kulcsár Attila azt mondta: nem ártatlan, de azokat a súlyos bűncselekményeket, amelyekért elítélték, nem követte el.

Előzetesben a minisztérium cégének vezetője

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság a HM EI Zrt. vezérigazgatóját.

MÁV Biztosító: lezárult a nyomozás

Az intéző bizottság elnökét sikkasztással, pénzmosással, csalással és hűtlen kezeléssel gyanúsítják. Az ügynek rajta kívül még öt gyanúsítottja van.

Sikkasztott az óvodai gazdaságis


szerző:
2010.03.26. 16:59
Sikkasztott az óvodai gazdaságis

A nő saját cégének utalta át a dolgozók járulékait.

Újra vizsgálják a csepeli kettős gyilkosságot

A meggyilkolt iskolaigazgató járt a rendőrkapitánynál, akinél feljelentést akart tenni az iskolában történt sikkasztások miatt.

Hűtlen kezelés az Expo Centernél?

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken rendelt el nyomozást a pécsi Expo Center ügyében.

Milliókat buktak a brókercég ügyfelei

Van olyan ügyfél, aki több tízmillió forintot veszthet, miután a Capital Partnersre bízta a pénzét.

Az ügyészségen az Il Ferro-ügy iratai

Sikkasztás, csalás, pénzmosás. Vádemelési javaslattal zárták le a nyomozást az Il Ferro ügyben.

Lenyúlta az iskola ebédpénzét


szerző:
2010.02.17. 15:37
Lenyúlta az iskola ebédpénzét

Az élelmezésvezető saját bevallása szerint 8 millió forintot sikkasztott egy győri iskolából.

Egyre több gyanúsított a BKV-botrányban

Egy korábbi főosztályvezetőt, és egy adminisztrátort hallgattak ki, mert állítólag közük volt egy fiktív szerződéshez.

Megrendezte a postarablást


szerző:
2009.12.19. 12:26
Megrendezte a postarablást

A hivatalvezető sikkasztott és rablótámadásnak álcázva akarta elterelni magáról a gyanút.

900 milliós hűtlen kezelés a Pécsi Vízműnél?

A cég leányvállalatai annyira eladósodtak, hogy a vagyon gyakorlatilag a bankok birtokában van.

Megrendezte kirablását a postás


szerző:
2009.08.18. 14:49
Megrendezte kirablását a postás

Hogy hitelesebbnek tűnjön, társai megverték és gázspray-vel lefújták őt.

Elkapták a kukoricás csalót


szerző:
2009.08.18. 14:48
Elkapták a kukoricás csalót

Az egyik legkeresettebb magyar bűnözőt Spanyolországban fogták el.

Rablást álcázott a részeg lottózós

100 ezer forintos hiányát akarta eltüntetni az alkalmazott.

Jogerős évek a sikkasztó végrehajtónak

70 ügyfélnek okoztak kárt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való