KERESÉS search-close

showműsorok

15 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "showműsorok"

Sebestyén és Istenes, az RTL Klub showmesterei!

Az elmúlt néhány évben Sebestyén Balázs és Istenes Bence vették át főleg a tehetségkutató műsorok és showműsorok vezetését. Nézzük, melyekre emlékeznek vissza a legszívesebben!

Istenes Bencével felkutattuk a showműsorok rejtett díszleteit

Bence izgalmas helyszínre kalauzolta el a nézőket: az RTL Klub egyik díszletraktára volt a cél. A legendás showműsorok látványelemei egymás mellett sorakoztak fel az óriási épületben. Vajon a műsorvezető mennyit ismert fel közülük?

A leghosszabb és legsikeresebb tehetségkutató, az X-Faktor!

2010-ben kezdődött el az X-Faktor, és azóta sokak álma vált már valóra. 12 mentor, 5 műsorvezető, 87 döntős énekes, 7 győztes és több mint tízezer jelentkező szerepelt az ország legsikeresebb tehetségkutatójában. Az elmúlt évadok felidézése közben Vastag Csaba olyan helyről leste meg a showműsort, ahol eddig még nem járhattak a nézők.

Legendák, akik már nincsenek közöttünk

Néhány legendás műsorvezető sajnos már nincs közöttünk: Zámbó Jimmy, Antal Imre és Bajor Imre is fontos alakjai voltak az RTL Klub egészestés műsorainak. Azonban tőlük idő előtt búcsúznunk kellett. Idézzük fel most az ő munkásságukat.

Jáksó és Stohl együtt kutatták a leghasonlóbb ikreket

Jáksó László ebben a műsorban, Stohl András oldalán tapasztalta meg először igazán, milyen egy nagy szabású produkció részesének lenni. Igazán tudományos alapokon folyt a kutatás, hogy aztán megtalálhassák a leghasonlóbb ikerpárt. Vajon mi történt azóta a győztesekkel?

CSISZ után szabadon: megérkezett a Hungary's Got Talent!

2015-ben a CSISZ után beindult a Hungary’s Got Talent, ahol Sebestyén Balázs mellett Dombóvári István próbálhatta ki magát műsorvezetőként. A show addig még sosem látott nagyságú díszletet kapott, sőt egy adás erejéig még egy világsztár is fellépett a zsűri előtt.

Elindult a Csillag Születik, kitárult a tehetségkutatók kapuja

Egy évtizeddel ezelőtt kezdődött el a tehetségkutatók korszaka az RTL Klubon. Az egykori Ki mit tud mintájára, műfajoktól függetlenül bárki megmutathatta tehetségét a Csillag Születik színpadán. A zsűriben hol meglepően cuki (Fábry) vagy hírhedten paprikás (Puzsér Róbert) ítészek ültek. Stohl András, Ördög Nóra, Lilu

A Szombat Esti Lázzal berobbant a táncmánia hazánkban

2006 a tánc éve lett! Az akkor induló showműsor visszahozta a televíziózásba a kosztümös, látványos showműsorok világát. Megannyi híresség fordult meg a táncperketten profi partnereik oldalán, mégis Csonka András volt az, akit igazán megmentett ez a műsor. Nemcsak ő, de a műsor készítői is visszaemlékeztek a hihetetlen forgatásokra.

Feltárult a talkshow-k világa!

16 évvel ezelőtt az RTL Klub teljesen ismeretlenül vágott bele ebbe a világba, elsőként a Mónika Show-val, majd később a Balázs Show-val folytatódott a sikerszéria. De vajon mi okozta a két műsorvezető közötti feszültséget? Balázs visszaemlékezett az akkori történetekre.

Így indult el a Showder Klub!

Gondoltátok volna, hogy Kiss Ádám, Aranyosi Péter vagy éppen Bödőcs Tibor még az Esti Showderben, Fábry oldalán kezdték el kitanulni a stand-up mesterséget? A kezdetek óta ők is igazi hírességekké váltak, sőt azóta a humoros beszólásaikat már két Roast alkalmával és a 20 évadot megélt Showder Klub színpadán is megmutathatták. Nézzük, hogyan indultak útnak!

Fábry Sándor és az Esti Showder 13 évig szórakoztattak minket

Történelmi pillanat volt, amikor leállás nélkül, egyik hétről a másikra az Esti Showder átköltözött az RTL Klubra az MTV-ről. Fábry Sándor megannyi poénnal, sztár-interjúval, ikonikus karakterekkel (emlékeztek például Tüdőre vagy Vendelre?) és a feledhetetlen Dizájn Centerrel mozgatta meg a nézők rekeszizmait.

A Kész Átverés évekig tartotta rettegésben a hírességeket

Viccek, poénok, jól kieszelt csínyek és igazi nagystílű átverések. Jáksó László, a Boros-Bochkor duó és Sebestyén Balázs feleltek a leghosszabb ideig a hírességek szivatásáért. De ki volt az első áldozat? Kit ejtettek át a legtöbbször? És ki volt a leghíresebb segédjük? Emlékezz vissza te is a legnagyobb poénokra a műsorvezetőkkel.

Friderikusz Sándorral berobbantak az RTL Klub showműsorai

’98-ban a Meglepő és mulatságossal új korszak kezdődött a csatorna életében. A műsorban nemcsak Fridi volt a főszereplő, világsztárok is megfordultak a színpadon, sőt Beleznay Endre legendássá vált ál-interjúival nem egy hírességet megvicceltek.

Az első 20 évünk: Múltidézés legendás műsorvezetőkkel!

Egyetlen este erejéig legendás műsorvezetők tartanak múltidézést: Fábry, Boros, Bochkor, Balázs, Bence, Jáksó, Lilu. Az elmúlt két évtized legnagyobb showműsorainak és a tehetségkutatók emlékezetesebb pillanatai soha nem hallott poénokkal, történetekkel. 

Kezdés: hétfőn a Híradó után 18:55-től 

20 évnyi showműsor szereplőkkel és műsorvezetőkkel

Miért romlott meg Balázs és Mónika viszony, ahogy mindketten talkshow-vezetők lettek? Kit sértett vérig a Boros-Bocskor páros? Soha nem hallott kulisszatitkok az elmúlt két évtized showműsorai, talkshowi és tehetségkutatóiból. Az első 20 évünk hétfőn este az RTL Híradó után indul.

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való