KERESÉS search-close

segítségnyújtás

28 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "segítségnyújtás"

Az RTL Klub sztárjai is csatlakoztak az Adni jó! sütiakcióhoz!

Nyolcadik éve már, hogy december elején igazi házi készítésű süteményillat lepi el a Magyar Telekom székházát. Idén is rengeteg híresség csatlakozott a nem mindennapi akcióhoz.

Horányi Juli egy beteg kislánynak fog énekelni a kórházban

Horányi Juli felajánlotta egy beteg kislánynak, hogy énekel neki, és a többi kis ápoltnak egy kórházban, és legújabb klipjét is bemutatta nekünk!

SZABADOS ÁGNES: nem csak karácsonykor jótékonykodik

Az RTL Híradó műsorvezetője próbál odafigyelni arra, hogy ne csak karácsonykor jótékonykodjon, persze a szeretet ünnepe alkalmával több lehetőség van a segítségnyújtásra.

Milán szívszorító története

Milán és családja már két és fél éve küzd azért, hogy lélegeztető géppel iskolába engedjék a ritka izomsorvadással küzdő tizenhárom éves fiút. Ha továbbra sem lesz változás a fiú ügyében, akkor a család Németországba kényszerül költözni, ahol lehetőségük lesz egy olyan életet kialakítani Milánnak, hogy végre ő is teljes emberként élhesse életét. Ha Ön is segíteni szeretne a családnak, azt itt teheti meg.

 

Most a segítőknek segítenek

Eddig másokon segítettek, most ők kerültek bajba. Egy pécsi házaspár rendszeresen szállítja az adományokat a roszorulóknak a saját kocsijával, az autó azonban éppen egy ilyen fuvar közben tönkrement, így most nem tudnak segíteni. Egy ismerősük jelképes összegért felajánlotta nekik a saját kocsiját, de olyan kevés a jövedelmük, hogy ezt sem tudják kifizetni. A Facebookon most gyűjtést indítottak a házaspárnak.

Segítségnyújtás sokgyermekes családoknak

Meglátogattuk azt a csepeli épületet, amely az RTL nézőinek kétszázötven forintos adományaiból újult meg. Nemrég még egy üresen álló, elhagyatott iskola volt, mostanra sikerült teljesen felújítani, ez lett a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet új központja.

Ő is egy közülük!


szerző:
2016.12.06. 17:25
Ő is egy közülük!

Lady Gaga olyan világsztár, aki ott segít, ahol csak tud: pénzét és ismertségét kihasználva évek óta jótékonykodik. Egy interjúban pár napja viszont azt is elmesélte, hogy mélyen együtt érez  a poszttraumás stressz szindrómában szenvedőkkel, hiszen ő maga is ilyen. Két évvel ezelőtt mondta el, hogy tinédzserként megerőszakolták, most pedig arra is fény derült, hogy a mai napig nem tudta feldolgozni a történteket.

A járdán feküdt, fél óra múlva hívtak mentőt

A járókelők közönye okozhatta egy férfi halálát Miskolcon. Rosszul lett, és több mint fél órán át feküdt a járdán, mire mentőt hívtak hozzá. Amikor megérkezett a segítség már halott volt - erről elsőként a minap.hu írt. Egy forgalmas utcán esett össze csütörtökön, többen is elmentek mellette, de nem segítettek neki. Egy helyi férfi azt mondta az RTL Híradónak, azt hitték, részeg, azért nem hívták a mentőket.

Fókusz 2016-09-29


szerző:
2016.09.29. 17:25
Natasa: „Édesanyád kasztrál téged”

A pszichológustanonc vette a bátorságot és bevállalta Peti lelkének gyógyítását. Egész jól ment a beszélgetés, de csak addig, míg a lány fel nem nyitotta a drogos fiú szemét.

A nagy összefogás


szerző:
2016.03.23. 21:50
A nagy összefogás

A házlakók összefognak, hogy segítsenek Tóbiásnak, mert egyedülálló apaként igen nehéz a dolga.

Ma este összefog az ország!

A Magyar Ökumenikus Segélyszervezet és az RTL Klub egy közös, nagyszabású jótékonysági gálaest keretein belül buzdítja összefogásra, adományozásra a nézőket ma este.

20. alkalommal gyűjt az Ökomenikus Segélyszervezet

Idén december 28-án, hétfőn este egy gálaműsor ad lehetőséget adakozásra itt, az RTL Klubon.

Az RTL idén is adománygyűjtő akcióval segít a rászorulókon

Immár 20. alkalommal indítja el Országos Adventi Pénzadománygyűjtését az Ökumenikus Segélyszervezet.

Egymást vádolják a politikusok


szerző:
2015.09.02. 18:30
Egymást vádolják a politikusok

Orbán Viktor csütörtökön Brüsszelbe utazik, hogy 8 millió euró sürgősségi támogatást kérjen az Unió menekültügyi alapjából. Az Együtt szerint nem elég pénzt kérni, a miniszterelnöknek konkrét megoldási javaslatokkal kellene előállnia. A DK szerint viszont az Unió már az év eleje óta folyamatosan jelezte, hogy kész a segítségnyújtásra, de ezt a magyar kormány eddig visszautasította.

Ismerjük meg a szomszédainkat!

Egy új közösségi kezdeményezésbe vágott bele pár magyar fiatal. Felismerték, hogy sokaknak fogalmuk sincs, hogy kik laknak mellettük, alattuk, vagy éppen felettük, és ha baj van, vagy esetleg szükségük lenne valamire, kínosnak érzik, hogy pont az ismeretlen szomszédtól kérjenek kölcsön egy kalapácsot, létrát, vagy éppen egy hiányzó hozzávalót a vacsorához. Ezt a problémát próbálták meg áthidalni, és közelebb hozni egymáshoz az egy utcában lakókat.

Szocsoma: dobozos adományok a rászorulóknak

Létezik Magyarországon egy közösségi oldalon szerveződő csoportosulás, a Szociális Csomagküldő Mozgalom. Tagjai arra vállalkoznak, hogy kisebb-nagyobb dobozokba csomagolják, majd a rászorulókhoz eljuttatják magánemberek adományait. A Szocsoma, ahogy magukat hívják egy képzőművész fejéből pattant ki.

Segítséget kértek az anyuka nevében

Bár nem kérte, de segítségre van szüksége annak az édesanyának, akinek fél éves gyermekét kell eltemetnie, miután volt élettársa a mélybe dobta őt, utána pedig magával is végzett.  Barbara nehéz körülmények között, albérletben él, ezért kért segítséget egyik barátnője a legnagyobb közösségi oldalon keresztül. A gyászoló anya nyilvános bejegyzésében azt írta, két segítségnyújtási akciónak adta az engedélyét – ezek az oldalak, illetve a bankszámlaszám megtekinthető Barbara profilján.

Ki segít a gyászoló anyának?

Bár nem kérte, de segítségre van szüksége annak az édesanyának, akinek fél éves gyermekét kell eltemetnie, miután volt élettársa a mélybe dobta őt, utána pedig magával is végzett.  Barbara nehéz körülmények között, albérletben él, ezért kért segítséget egyik barátnője a legnagyobb közösségi oldalon. A gyászoló anya nyilvános bejegyzésében azt írta, két segítségnyújtási akciónak adott engedélyt – az oldalak, illetve a bankszámlaszám megtekinthető Barbara profilján.

Újraélesztés: „Tempósan és ütemesen kell nyomni”

Légzés ellenőrzése, keringés ellenőrzése, majd a mellkas nyomása és a levegő befújása a szájba. A négy alaplépése az újraélesztésnek. Ma, a nemzetközi újraélesztési napon több városban is ingyenes gyakorlási lehetőséget biztosítottak a szakemberek. Azt mondták, mindenképpen meg kell próbálni segíteni, és az egyik főszervező még egy trükköt is elárult, hogyan lehet egyenletes ütemben nyomni a mellkast.

Alig segített valaki a bajbajutott kisgyereken

Ön mit tenne, ha egy kétségbeesett, magányos kisfiút látna üldögélni az utcán? A Fókusz most letesztelte, hogy mennyire figyelünk oda egymásra és mi történik, ha Budapest forgalmas helyein egy látszólag elveszettnek tűnő kisgyermek üldögél a földön.

Fókusz Plusz 13-12-21


szerző:
2013.12.21. 19:50
Fókusz Plusz 13-12-21

Fókusz Plusz: Másfél millióan a szegénység küszöbén! Hogyan segíthetünk a bajbajutottakon? Esély egy új életre - Kihez fordulhatnak azok, akiknek úgy érzik, nincs tovább? A sikersztori - Tavaly 33 millió forintot gyűjtöttünk, megmutatjuk, hová került a pénz!

Fókusz 13-11-27


szerző:
2013.11.27. 20:00
Fókusz 13-11-27

Fókusz: Megrázó vallomás - Gábor egyedüliként próbált segíteni a Rákóczi útra kizuhant férfin. Miközben felidézte a tragédiát, maga is összeroppant. Bunyó karácsonyig? - Nők is püfölték egymást a magyar pankrátorok legnagyobb ünnepén. Az állatok új királya - Hogy festenek a macskák macskanadrágban? Az új mémek már az egész világot megfertőzték.

Exkluzív: Tanulságos történet közönyről és emberségről

Megtörten mesél az az informatikus fiatalember a múlt szombati tragédiáról. Egy 29 éves férfi zuhant Budapesten a szálloda ötödik emeletéről a forgalmas Rákóczi útra. Gábor éppen egy buszon utazott, amikor észrevette, mi történt.

Házon kívül 12-04-25


szerző:
2012.04.25. 23:10
Házon kívül 12-04-25

Házon kívül: Amikor az állam mondja meg, hogy hol vásárolhatunk. Készpénz helyett jön az Erzsébet-utalvány. Kiszámoltuk egy családdal, mennyit buknak, ha nem ott vásárolnak, ahol szeretnének. - Három rablás, 22 milliós zsákmány, életfogytig tartó fegyház a „három csapás” törvény miatt. Egy botcsinálta bankrabló története, akit állítólag kényszerítettek a rablásokra. Összeomlás helyett segíteni kezdtek. A 20 évvel ezelőtti skálás gyilkosság egyetemista áldozatának szülei tízmilliós alapítványt hoztak létre, és fiatalokat segítenek.

Tudták, hogy kínozzák, mégsem szóltak

Jogilag nem, csak erkölcsileg felelősek a rokonai annak a lánynak, aki belehalt a brutális bántalmazásba Battonyán.

Szívhalál ellen küzdenek már a rendőrök is

Öt defibrillátort kapott a Budapesti Rendőr-főkapitányság, megkezdték a rendőrök szervezett újraélesztés-oktatását is, eddig 50 embert képeztek ki.

Vállaljon munkát másokért!


szerző:
2011.01.09. 17:33
Vállaljon munkát másokért!

Lélekemelő, jól mutat az önéletrajzban, élénkíti a gazdaságot - vélik az önkéntes munkával foglalkozó szervezetek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való